|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Arkadaslar asadakı yazıyı 1.2.3 sırasına gore okuyun | | Oyuncu |  | 07 Kasım 2004 22:46 %0 | |
| goruslerınız ıcın (generals ve zero ıcın tartısmak ısteyen varsa)
kurtb@mynet.com | | | |
| | Yarbay |  | 08 Kasım 2004 19:28 %0 | |
| | allah sana akil fikir versin... | | | | Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 20:17 %0 | |
| | Çoşkun bir arkadaşsın belli de islah çalışmaları sanırım neticesiz kalmış... | | | | Yarbay |  | 12 Kasım 2004 01:38 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Furi_
Çoşkun bir arkadaşsın belli de islah çalışmaları sanırım neticesiz kalmış...
Bir hatadır yapmış, forum mantalitesini tam kavrayamamış diyebiliriz... Geçiştirebiliriz... | | | | Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 12:24 %0 | |
| abi sen strateji rehberi falan yazsana...age of empires ı de beklerim senden.
sevdim ben bu arkadaşı...
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus | | | | Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 19:59 %0 | |
| | velinimet olduğu belli de kerameti belirsiz... | | | | Oyuncu |  | 01 Aralık 2004 17:34 %0 | |
| olur yazmaya basladım zaten generalde benı yenecek kısı oldugunu sanmıyorum bir birimim bile olmesını hazmedemıyorum hıcbır zaman rush sevmem normal dunya savaslarında bıle rush yoktur onun ıcın yenı kavramlar getırmeyelım ama pıskopat bır sekılde oynarım
saygıler | | | | Oyuncu |  | 08 Aralık 2004 19:53 %0 | |
| | Bende Arıyorum ne olacak şimdi puhahahaha Hepinizi Samsuna Beklerim puhahahahaa | | | | Oyuncu |  | 09 Aralık 2004 12:24 %0 | |
| alıntı: Gönderen: kurtb
olur yazmaya basladım zaten generalde benı yenecek kısı oldugunu sanmıyorum bir birimim bile olmesını hazmedemıyorum hıcbır zaman rush sevmem normal dunya savaslarında bıle rush yoktur onun ıcın yenı kavramlar getırmeyelım ama pıskopat bır sekılde oynarım
saygıler
Tutup dünya savaşlarında rush yok diye, o tip bir mantalite içine girmeniz çok yanlış.Bu bir oyun. Ve oyunu kuralına göre oynamalısınız. Rush yapmıyorsan bir mp oyuncusu değil, single oyuncusunuzdur. Kolay gelsin, umarım dişine göre bir rakip bulursun. | | | | Oyuncu |  | 10 Aralık 2004 12:10 %0 | |
| dostum sen direk rush yaparsan ne zevkı cıkar tamam oda bır saldırı bende yapıyorum ama butun unıtelerdenn yaralanmadıktan sonra oyunun ne zevkı cıkar mesala sen air force generalınde rush yapacam diye dırek humvee basarsan helıkoptere ne gerek var ha! veya ucaga ne gerek var o general promotıon u bosuna mı koymuslar soylesene bu age of degıl kafa ıster ebemde bılır dırek dalmayı .... dıger bırımlerı nıye yaratmıslar. hıııı?
saygılar
sevgiler
kurt@mynet.com
berkkurt@e-kolay.net
berkkurtb@hotmail.com | | | . | | Oyuncu |  | 10 Aralık 2004 12:39 %0 | |
| kurtb, cesaretini ve etki etmeyen gövde gösterini saygıyla karşılıyorum, ancak oyunu kimlere karşı oynadın ki, beni yenecek adam yok, no1 im diyebiliyorsun? Kafelerde 2-3 kişi yenip, bilgisayara karşı oynamakla iyi oyuncu olunsaydı; herkes 1 numara olurdu.
Biraz mütevazi olup, düzgün yorumlar,cevaplar verirsen; daha iyi olabilirsin diye düşünüyorum. | | | | Oyuncu |  | 11 Aralık 2004 18:40 %0 | |
| | arkadasım simdi sende haklısın ... yaza dogru su baglantıyı yukseltıyım nette catısırız ....anlıyomusun .... | | | | |
|
|
|
|
|
|