Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 17:33 Toplam 186 oyuncu 47 sunucu 1021 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ps 2 de satın alırken nelere dikkat etmeli ??

MeD_CeziR|BH
Oyuncu
10 Aralık 2004 00:07 %2
Açıkcası yeniyim nelere dikkat etmeliyim alırken ??

DJ MIC Check a.K.a Sagopa Kajmer

ZaBBaRiaN
Oyuncu
10 Aralık 2004 10:02 %2
Bana kalırsa garantili ps2 alma sonradan muhtemelen oyun fiyatlarından memnun olmaz ve çip taktırıp ekstra masraf yaparsın.Böylece orjinal ps2 almanın da hiç bi anlamı olmas, çünkü yaptığın olay aleti garanti dışı bırakır yani görünen o ki ilk adımda alet kaçak olcak (tabii bu demek değildir ki korsanı desteklioruz ama şartlar böle) tabii kaçak aleti de alırken bazı şeylere dikkat etmek lasım zati aletin sıfır olup olmağını anlarsın direk önemli olan aletin versiyonuna ve içindeki çipin markasına bakmak bu konuda fazla bilgim yok www.endem.net e bi göz at derim ben he bi de memory card ve 2. kol kutunun içinden çıkmaz ona göre bunları da hesaba kat memorycard (50-55 filan)
oyunlarda (dvd oyunlar:10-13-15 şehre göre değişio bisim burda 13 cd oyunlar:hiç alma derim ben aleti bağırttırıo genelde 5-6 filan bunlarda) ve son olarak artık yeni nesil konsolların önümüzdeki yıl çıkacağını düşünürsek bu alete 350 milyondan fasla verilmes hatta 300 bile verilmes de 300 e 0 ps2 satan bulunur mu bilemem

Trash.uA|BH
Oyuncu
14 Aralık 2004 18:11 %0
eyw.

Counter-Strike for successful living

You CaN't pLaY wİtH mE , You CaN't WİN..

rotten censored
Oyuncu
30 Aralık 2004 23:52 %0
abi oyle bişi demişsinki sanki bilgisayar alıyosun yani kutu içinde sabit bi olay zaten ps2 alma artık 3 geliyo hatta toptan tonsalları boş ver pc gibisi yok yalan soyleyeyim ps2 min yüzüne bakmiyorum

rotten censored
Oyuncu
30 Aralık 2004 23:55 %0
alıntı:
Gönderen: st.cenin
abi oyle bişi demişsinki sanki bilgisayar alıyosun yani kutu içinde sabit bi olay zaten ps2 alma artık 3 geliyo hatta toptan tonsalları boş ver pc gibisi yok yalan soyleyeyim ps2 min yüzüne bakmiyorum

konsol demeye çalışmışım ama? sarhoş sarhoş bu kadar oluyo

rotten censored
Oyuncu
30 Aralık 2004 23:58 %0
alıntı:
Gönderen: st.cenin

hatta söylemeyeyim de demeye çalışmışım ama...
yılbaşını bu günden kütlamaya başladık ta

ZaBBaRiaN
Oyuncu
31 Aralık 2004 10:30 %0
Abi iide ps2 350-400 kafalık bi alet,şu anda ii bi bilgisayar almak en aşşa 1000$'ı gözden çıkarmak lasım ps2 ile pc tabiki kıyaslanamas ama ps2'nin de hakkını yememek lasım bende hiç bi saman masamda oturup kahvemide yanıma alıp bi de sigara yakarak the bard song eşliğinde diablo 2 oynamanın zevkini bulamadım ps2'de ama idare eder yani alet verdiğin paraya da deyiyo yani.Olm daha bugün yılbaşı naptın sen şimdiden girdin moda euheuhueh ben walla 2 birada göt oluom onun için hiç içmicem bu yılbaşı sadece miller içiom euhuehue neyse ade mutlu seneler

ZaBBaRiaN
Oyuncu
31 Aralık 2004 10:33 %0
ehueuheuh koptum tonsal $ansal gibi ahaahu

Covani
Oyuncu
23 Mart 2005 23:04 %0
mumkunse japon olan eski kasadan alin.
cin mali alirsaniz lens omru cok kisa olur.
en dusuk butceyi tutup harddiskli sisteme gecmek de en mantiklisi.

Strider|TwP
Oyuncu
29 Mart 2005 12:58 %0
pc sahibi olan bi insanın ps2sinin yüzüne bakmaması ilginç tabi. Madem bakmayacaktın niye aldın demek geliyor içimden

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: