Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 20:40 Toplam 231 oyuncu 47 sunucu 971 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Abit fragfest duyuruldu

FT|Devastator
Oyuncu
27 Kasım 2004 17:21 %0
bi mani çıkmazsa bizde orda olacağız , katılan takımlara başarılar .

FT|Devastator
Oyuncu
27 Kasım 2004 17:22 %0
bi mani çıkmazsa bir orda olacağız , katılan bütün takımlara başarılar .

#NordicGaming // @quakenet.org
ne kadar anlatırsan anlat , karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın ..

cocaine
Oyuncu
27 Kasım 2004 17:28 %0
valla H3l3l olsun inşallah usrana ugramaz gene katılan takımlar

Hash
Oyuncu
27 Kasım 2004 17:33 %0
alıntı:
Gönderen: Venxille
bi mani çıkmazsa bir orda olacağız , katılan bütün takımlara başarılar .
#NordicGaming // @quakenet.org
ne kadar anlatırsan anlat , karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın ..

tUrNzbAcK diyorsun yani hala zayıfsın geNc

FT|Devastator
Oyuncu
27 Kasım 2004 17:37 %0
3h3h3 kinder sürpriz

#NordicGaming // @Quakenet
Ne kadar anlatırsan anlat , karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın ..

Venza
Oyuncu
27 Kasım 2004 19:47 (27/11/2004, 19:48) %0
bu kadar odul ıcın tetris de oynarım matrixde oynarım 10 fpsde oynarım 100 fpsde oynarım

#cesk #coolhand #darkpassage sponsored by : http://www.coolhandcafe.com http://www.sennheiser.com http://www.bircom.com

carped1em
Oyuncu
27 Kasım 2004 20:16 %0
başarılar herkese

Across
Oyuncu
27 Kasım 2004 21:12 %0
alıntı:
Gönderen: Venza
bu kadar odul ıcın tetris de oynarım matrixde oynarım 10 fpsde oynarım 100 fpsde oynarım
#cesk #coolhand #darkpassage sponsored by : http://www.coolhandcafe.com http://www.sennheiser.com http://www.bircom.com

Bi gün, bu günün geleceğini biliyodum

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ] team captain
For Our History

aiaE
Oyuncu
28 Kasım 2004 01:06 %0
Ana sayfadaki makale diyorki :
Katılım ücreti 10 YTL olan organizasyonun katılım ücretlerinin %50'si Avaturk tarafından karşılanıyor. Katılmak için oyuncu başına 5 YTL ödenmesi yeterli.

Ön elemelerde başarılı olan takımlar 18-19 Aralık tarihlerinde İstanbuldaki finale katılacaklar.

----

3 hafta sonra olacak bir turnuvanın elemesi ne zaman olucak. Elemesi olacaksa neden hala bir bilgi yok. Elemesinin olmasının mantığı nedir? Zaten turnuvaya katılcak 32 takımın cıkması bile şüpheli.

Soruların cevapları?

slapshot
Oyuncu
28 Kasım 2004 12:38 %0
basarılar..

darktrpr

28 Kasım 2004 15:20 %0
Gerekli her türlü bilgi Siberlig Web sitesinde zaten mevcut. Kayıtlar açık. İstediğiniz zaman takımınızı kurup kayıt yaptırabilirsiniz.

Şehir elemelerinin tarihi: 4-5 Aralık

alıntı:
Gönderen: relaxx
Ana sayfadaki makale diyorki :
Katılım ücreti 10 YTL olan organizasyonun katılım ücretlerinin %50'si Avaturk tarafından karşılanıyor. Katılmak için oyuncu başına 5 YTL ödenmesi yeterli.
Ön elemelerde başarılı olan takımlar 18-19 Aralık tarihlerinde İstanbuldaki finale katılacaklar.
----
3 hafta sonra olacak bir turnuvanın elemesi ne zaman olucak. Elemesi olacaksa neden hala bir bilgi yok. Elemesinin olmasının mantığı nedir? Zaten turnuvaya katılcak 32 takımın cıkması bile şüpheli.
Soruların cevapları?

hadJ
Oyuncu
29 Kasım 2004 01:05 (29/11/2004, 01:07) %0
Abitte görüşmek üzere..Yaşasın Sors

aiaE
Oyuncu
29 Kasım 2004 16:59 (29/11/2004, 17:01) %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Gerekli her türlü bilgi Siberlig Web sitesinde zaten mevcut. Kayıtlar açık. İstediğiniz zaman takımınızı kurup kayıt yaptırabilirsiniz.
Şehir elemelerinin tarihi: 4-5 Aralık

Farkındayım lakin 2 eleme de kaç takım belirlenecekki? (4-5Aralık derken 2 eleme olarak olcagını dusunuyorum inşallah 2gune tek eleme değildir)

bide sorularımın 2ıncı kısmı vardı..

32 tane katılcak takım bulursanız iyi

COOL`E
Oyuncu
30 Kasım 2004 12:53 (30/11/2004, 13:00) %0
Herkese BaşarıLar...

cnc`samil <inf>
Oyuncu
30 Kasım 2004 18:34 (30/11/2004, 18:40) %0
Şehir elemelerinde wcg de olduğu gibi belli bir sınır varmı (örn : 8 takım katılması halinde 1 takımın istdaki finallerde oynamaya hak kazanması gibi). Bunu sormamın nedeni ztn wcg tarihinin yaklaşık 2 ay önceden belli olmasına rağmen bizim en fazla 8 takım bulabilmemiz. 1 hafta sonra olacak bir turnuva için 8 takım bulunacağını zannetmiyorum özellikle Kayseri için. Daha geniş açıklama yapılırsa sevinirim. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürler umarım sorunsuz güzel bir turnuva olur .

jess
Oyuncu
08 Aralık 2004 19:26 %0
16 Takımın katılacağı bir final olacak Abit Fragfest. 32 nereden çıktı anlamadım.

Türkiye'nin en iyi takımları arasından 2004'ün son şampiyonu seçilecek.

Bu kadar ödül, mükemmel bir mekan ve 4 gün boyunca sürekli eğlence olacak.

Bugüne kadar yapılan tüm yanlışlardan çıkarılan derslerden sonra Siberlig'in Türk oyunculara armağanıdır bu organizasyon. 2005'te gerçekleşecek tüm turnuvaların Source olacağı düşünülürse tam bir hazırlık amacı taşımaktadır.

Elemeler sizlerin finallere gelmeden önce CS: Source oynamanız için düzenlenmektedir. Her eleme turnuvasından kontenjana göre 3 ya da 4 takım finale gelebilecektir.

Katılıp katılmamak sizin tercihinizdir ama ben eminimki bizimle birlikte olan 80 arkadaşımla beraber çok keyifli vakit geçireceğim.

alıntı:
Gönderen: relaxx

Farkındayım lakin 2 eleme de kaç takım belirlenecekki? (4-5Aralık derken 2 eleme olarak olcagını dusunuyorum inşallah 2gune tek eleme değildir)
bide sorularımın 2ıncı kısmı vardı..
32 tane katılcak takım bulursanız iyi

jess
Oyuncu
08 Aralık 2004 19:42 %0
8 Takım şartı yok. Direk ankaradaki turnuvaya da katılabilirsiniz.

alıntı:
Gönderen: d`squad|infernal
Şehir elemelerinde wcg de olduğu gibi belli bir sınır varmı (örn : 8 takım katılması halinde 1 takımın istdaki finallerde oynamaya hak kazanması gibi). Bunu sormamın nedeni ztn wcg tarihinin yaklaşık 2 ay önceden belli olmasına rağmen bizim en fazla 8 takım bulabilmemiz. 1 hafta sonra olacak bir turnuva için 8 takım bulunacağını zannetmiyorum özellikle Kayseri için. Daha geniş açıklama yapılırsa sevinirim. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürler umarım sorunsuz güzel bir turnuva olur .

x.team|Justhite
Oyuncu
09 Aralık 2004 20:48 %0
Bu kadar buyuk ilgi olduğuna göre güzel 1 turnuva olacağa benziyor. Şimdiden bütün herkese başarılar...

-Promethium-
Oyuncu
11 Aralık 2004 18:02 %0
www.icec.org/index.asp ...
Şu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nin güzelliğini görebiliyor musunuz?Böyle bir mekanda o kadar mükemmel sponsorun bir arada gerçekeştirdiği bir turnuva inanın muhteşem bir olay.Bir gün böyle sponsorların gelip de Türkiye'de böylesine güzel bir turnuva düzenleyebileceği kimin aklına gelebilirdi ki...
Ben şimdiden katılan bütün takımlara başarılar diliyorum.
Ayrıca bize bu kadar güzel bir imkanı sağlayan başta oynasana ve siberlig olmak üzere bütün yetkililere ve de kurumlara teşekkür ederiz.

gr1phus
Oyuncu
11 Aralık 2004 19:17 %0
otel masraflarını Siberlig mi karşılayacak yoksa oyuncular kendi imkanlarıyla mı bi yerlerde kalacaklar ?

r0bbiE
Oyuncu
12 Aralık 2004 08:53 %0
ist demek türkiye demek

alıntı:
Gönderen: [rqm] xqeNt
NEDEN HEP İSTANBUL ??

co1L
Oyuncu
13 Aralık 2004 13:31 %0
alıntı:
Gönderen: [rqm] xqeNt
NEDEN HEP İSTANBUL ??

hayirlisi olsun artik kardes...Artik Ankara da tutulsun bu maclar...Ilk basda tutulmusdu ama yeterince clan gelmiyince olacak se...1.6 olsa herkes akar...

Nothing.
Oyuncu
17 Aralık 2004 10:21 %0
Yapilacak Yerin Gorüntülerini gordum Gercekten Muhtesem Bir Organizasyon..
Tum Takim Oyuncularina Ve Teknik Elemanlara Başarilar..

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: