merhaba sevgili general hayranları
hic birinizde bisey bilmiyorsunuz generalın ruhunu benım gıbı anlayan yoktur butun unıteler bırbırlerıyle baglı bır ırkın sadece bır bırımıyle savas kazanamassınız 15 bırımı aynı anda ıdare etmenız gerekır mısal olarak bır grup hafıf zırhlı aracınız agır tank atesı altındaysa 2 .planda bır b planınızınolması gerekır antı tank brımlerı veya hava bırımlerı ...konunuza gelınce jarmen kell ddegısılmez ama colonel burtonun patlayıcı yerlestırme ozellıgı sayesınde inanılmaz zaferler kazandım jarmen kell savunma ıcın ıdeal black lotus sa rutbesız olarak bır gorevı yerıne getırmenız co kolay degıl ama rutbelenınce cok manyak oluyor ....bunca seyı yazdıgıma gore sıze meydan okuyorum gelın net te catısalım.emperyalıst amerıka komunıstl cin terorıst gla ya karsı cesıtlı manyak yontemlerım var ayrıca ben savasırken tek bır bırımımı bıle olmesıne kolay kolay ızın vermem yanı rushı sevmem ama pıskopat ve guvenlıklı oynarım ....
saygılar
aırıca general sunucusu bılıyorsanız yazın
berkkurt
berkkurtb@hotmail.com
alıntı:Gönderen: kurtb
bunca seyı yazdıgıma gore sıze meydan okuyorum gelın net te catısalım.emperyalıst amerıka komunıstl cin terorıst gla ya karsı cesıtlı manyak yontemlerım var ayrıca ben savasırken tek bır bırımımı bıle olmesıne kolay kolay ızın vermem yanı rushı sevmem ama pıskopat ve guvenlıklı oynarım ....
Güçlü vurmak meziyet değildir mühim olan güçlü vuruşa karşı koyabilmektir..ama harass yapmayan birinin böyle konuşması dark'ın dediği gb sadece eğlenceli kılıyor...
anca gulun zaten baska bıset yok turnuvanın replaylerınıde izledim. ne bıcım oyun oynuyorlar age of empire la karıstırdılar herhalde adamlar dakka bası rush yapıyor bir halt bilmiyorlar oyunun yapımcıları bunu gorseler aglarlardı herhalde amerika turnuvalarında adamlar mıs gıbı oynuyrlar. cocuk sunuz olum sız cocuk eh muhaahaha