Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 19:02 Toplam 200 oyuncu 47 sunucu 1014 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sgp yi geri toplasammı ? siz ne dersiniz

Adrenomicon
Oyuncu
22 Nisan 2004 04:54 %0
Dostlar oyunu bırakma nedenimizi çoğunuz biliyorsunuz aslında kesinlikle Songoku ile karar almıştık Sgp yi sadece kendimiz Lan üzerinde kullanıcaz diye fakat bilemiyorum eski dosları özlemeyemi başladım nedir hala çok kararsızım ben bu konuda Sgp yi tekrar aktif hale getirsemmi diye benim artık oyuna girmem çok zor ancak bu şekilde forumladan takip edebilirim yada cafeye gidersem 1 - 2 saat girebilirim oyuna ( yanlızca cafeye gidersem girebilirim bu kesin ) zaten gece çalışıyorum forumlara attığım msgların saatlerine bakarsanız enelde 24-08 arası'dır bu saatlerde işteyken oyuna zaten giremem o nedenle sadece 1 -2 sat ayırabilirim oyuna neyse bu kısmı geçin diyeceğim şu sizin yorumlarınıza göre hareket edicem...

Sgp yi tekrar aktif hale getirme konusnda sizlerin görüşleri bana yardımcı olacak zaten eğer tekrar aktif hale gelirse oyuna benden daha sık giren birisi ne söz hakkı vereceğim yani kendi başına belli başlı kararları alabilecek onun yetmediği yerde ben devreye gireceğim benim yetmediğim yerdede o olay bundan ibaret ayrıntıları sonra konuşuruz...

evet yazın bakalım bekliyorum saygılar...

Savaş barıştır
Özgürlük köleliktir
Bilgisizlik erdemdir "Kahinatın hakimiyim, kendime hakim olduğum müddetçe."

Sephiroth.
Oyuncu
22 Nisan 2004 12:12 %0
Bence güzel bir fikir yalniz bir sorunumuz var.Serverlar parali yani oyuncularin çogu giremeyecek gibime geliyor.(kimbilir belkide yaniliyorumdur)Ama eski oyunculari bir arada görmek beni çok mutlu edecektir.

Saygilar...

Adrenomicon
Oyuncu
23 Nisan 2004 01:15 %0
Eski oyuncular Tekrar Katılmak isterlerse kapı açık tek yapmaları gereken buraya msg atıp belirtmek eskileri görmek güzel olur

ayrıa öneri ve görüşlerinide yzarlarsa iyi olur

DeViL.dB
Oyuncu
12 Mayıs 2004 15:07 %0
vay be efsanevi sgp ilk girdigimde hayraniydim sonra bende girince deli gibi sevinmistim yeniden birlesirse gelmeyi isterim eski ortami cok ozledim

Adrenomicon
Oyuncu
13 Mayıs 2004 02:36 %0
Amacımda tekrar toparlamak belirttiğim gibi yeniden gelmek isteyen SGP üyleri ben istiyorum kardeşim al beni ayzsın yeter

Savaş barıştır.
Özgürlük köleliktir.
Bilgisizlik erdemdir. "Kahinatın hakimiyim, kendime hakim olduğum müddedçe"

MasTeR.UkyO
Oyuncu
13 Mayıs 2004 11:02 %0
nickim master ken bende girmistim ama yurumedi sgp ayrilmistim bence sgp yeniden canlanabilir guselde olur
efsanewi sgp

TACHIBANA UKYO!!

Adrenomicon
Oyuncu
14 Mayıs 2004 03:29 %0
alıntı:
Gönderen: MasTeR.UkyO
nickim master ken bende girmistim ama yurumedi sgp ayrilmistim bence sgp yeniden canlanabilir guselde olur
efsanewi sgp
TACHIBANA UKYO!!

the force is stong with you young MasTeR
join me !!

Savaş barıştır.
Özgürlük köleliktir.
Bilgisizlik erdemdir. "Kahinatın hakimiyim, kendime hakim olduğum müddedçe"

[dMb]Super Sonic
Oyuncu
15 Mayıs 2004 11:35 %0
yap yap yap

Adrenomicon
Oyuncu
16 Mayıs 2004 02:20 (16/05/2004, 02:21) %0
hmm yapsammı ki ? bilemiyorum

Savaş barıştır.
Özgürlük köleliktir.
Bilgisizlik erdemdir.
"Kahinatın hakimiyim, kendime hakim olduğum müddedçe"

Koqpitin
Oyuncu
18 Mayıs 2004 18:41 %0
SGP'yi toplaman bence doğru bir karar sana desteğim bu konuda sonsuz SGP her zaman saygın bir topluluktu bu topluluğun yeniden toplanması hata olmayacaktır ...

Sephiroth.
Oyuncu
18 Mayıs 2004 23:46 %0
kokpite katılıom

Adrenomicon
Oyuncu
21 Mayıs 2004 01:24 (21/05/2004, 01:25) %0
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Koqpitin bana yardım etmeni istiyorum kabul edersen sevinirim

Ties'la vieres, vies-la vigramortis....

Victa Necra!!...

weakk
Red Army Fraction

21 Mayıs 2004 13:34 (21/05/2004, 13:36) %0
Adre kur bence.Eski anıları tekrar yaşat.En azından buranın en eski clanlarından biri SGP bence bu clan bu oyunun sonuna kadar yaşamayı hakedio.Eski-Yeni,İyi-Kötü farketmez.
By Sneaky

Jk2 Forever
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Adrenomicon
Oyuncu
22 Mayıs 2004 02:23 %0
Dediğim ibi Eski Jedilarıma Kapılar sonuna kadar açık
buraya msg yazsınalr yeter iyi kötü oynuyor diye ayırmıyorum kimseyi önemli olan saygılı şekilde oyun oynaması adam gibi oyun oynaması oyun oynar gibi oyun oynaması

Bu arada Sgp ye katılmak isteyen Padawan olursa bana buradan yada özl msgla bilgi versinler bu arada Koqpitin Bana yeniden katılırsan kontrol sende

Victa Necra!!...

SGP|FuND@-AraR
Oyuncu
01 Ağustos 2004 13:15 %0
alıntı:
Gönderen: Adrenomicon[SGP]
Dostlar oyunu bırakma nedenimizi çoğunuz biliyorsunuz aslında kesinlikle Songoku ile karar almıştık Sgp yi sadece kendimiz Lan üzerinde kullanıcaz diye fakat bilemiyorum eski dosları özlemeyemi başladım nedir hala çok kararsızım ben bu konuda Sgp yi tekrar aktif hale getirsemmi diye benim artık oyuna girmem çok zor ancak bu şekilde forumladan takip edebilirim yada cafeye gidersem 1 - 2 saat girebilirim oyuna ( yanlızca cafeye gidersem girebilirim bu kesin ) zaten gece çalışıyorum forumlara attığım msgların saatlerine bakarsanız enelde 24-08 arası'dır bu saatlerde işteyken oyuna zaten giremem o nedenle sadece 1 -2 sat ayırabilirim oyuna neyse bu kısmı geçin diyeceğim şu sizin yorumlarınıza göre hareket edicem...
Sgp yi tekrar aktif hale getirme konusnda sizlerin görüşleri bana yardımcı olacak zaten eğer tekrar aktif hale gelirse oyuna benden daha sık giren birisi ne söz hakkı vereceğim yani kendi başına belli başlı kararları alabilecek onun yetmediği yerde ben devreye gireceğim benim yetmediğim yerdede o olay bundan ibaret ayrıntıları sonra konuşuruz...
evet yazın bakalım bekliyorum saygılar...
Savaş barıştır
Özgürlük köleliktir
Bilgisizlik erdemdir "Kahinatın hakimiyim, kendime hakim olduğum müddetçe."

kardeşim bende seni özlemiştim nediye bilirim iş güç derken msajın beni svindirdi klanımız sağolsun ...

Adrenomicon
Oyuncu
01 Ağustos 2004 18:39 %0
ohhoooo kimler gelmiş kimler iyi iyi güzel toplanıyoruz yavaş yavaş

Victa Necra!!...
http://www.easyuo.org/

Adrenomicon
Oyuncu
01 Ağustos 2004 18:42 %0
diğer arkadaşalrada haber verelim şu işi hızlandıralım kardeşler

Savaş barıştır,Özgürlük köleliktir
Bilgisizlik erdemdir. Kahinatın hakimiyim, kendime hakim olduğum müddetçe. "Ties'la vi

SGP|FuND@-AraR
Oyuncu
02 Ağustos 2004 19:14 %0
kardeşimiz çağırmışsa bize gelmek düşer...

C@R/*LoS[olivera]
&JiLL V@LENTİNE
The Love his jill...!

Adrenomicon
Oyuncu
30 Ağustos 2004 06:28 (17/09/2004, 01:47) %0

Djinn
Oyuncu
05 Ekim 2004 21:46 %0
Ne günlerdi ama dimi adre ?

Made In Heaven...

Adrenomicon
Oyuncu
07 Ekim 2004 05:39 %0
alıntı:
Gönderen: Djinn
Ne günlerdi ama dimi adre ?
Made In Heaven...

Sen ne diosun Süperdi

Bu koltuk çok rahat... :D

SirIvanhoe
Oyuncu
07 Aralık 2004 17:35 %0
ya güzeldi.. ben sgp ye girmedim şahsen ama s@too yu flan özledim.. stormtrooper, monte kristo-palph(aynı kişilerdi heralde), tokmak(buda storm), samurai ler flan hepsini özledim.. Ben acemi, son nickimle haLo(tristar flan kullanmıştım..) revivo ve slasher ıda özledim ama ja almaya üşeniyorum, adamdan istedim kazık yedim 1 cd verdi puşt..

cs:I.RicHard
jk:SirIvanhoe

-bLazE-
Oyuncu
09 Aralık 2004 02:49 (09/12/2004, 02:54) %0
http://www.avaturk.net/forum/firiona.php?id=33

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: