Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 15:39 Toplam 131 oyuncu 47 sunucu 905 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Age of empires hack

kinky
Oyuncu
06 Aralık 2004 21:21 %0
Yaw arkadaslar ben bu aoe 2 yi zone da yeni oynamaya basladim baslamadan once bende kendimi super oynuyor zannediyordum ) neyse uzun lafin kisasi age of empires da cheatler kapali bile olsa bu oyunu hack edenler varmis diye duydum bu ne kadar dogrudur. Dogruysa onlemi varmi yada bende nasil hack ederim....

Simdiden yardimlariniz icin sagolun

Sevgi ve saygilar

kinky
Oyuncu
06 Aralık 2004 22:09 %0
zone da cd games e tiklicaksin ordan age of empires II yi seciceksin. Nerden duyduguma gelincede zone da konusuyorlardi. ordan duydum birde karsima biri cikti benim daha 10 cifci varken herif bana paladinlerle saldirdi oyun basliyali 10 dk olmamisti daha.

Necrolord
Oyuncu
07 Aralık 2004 14:51 %0
alıntı:
Gönderen: kinky
zone da cd games e tiklicaksin ordan age of empires II yi seciceksin. Nerden duyduguma gelincede zone da konusuyorlardi. ordan duydum birde karsima biri cikti benim daha 10 cifci varken herif bana paladinlerle saldirdi oyun basliyali 10 dk olmamisti daha.

Adam ii oynuomus demekki

JuST1Ce
Oyuncu
07 Aralık 2004 23:39 %0
kardeş dediğin giib hile yapanlar var ama 1.0d ***** kullanınca hile yapılmıyormuş... www.aokclani.cjb.net sitesinden tehmin edebilirsin...

3rHan
Oyuncu
08 Aralık 2004 01:17 (08/12/2004, 01:18) %0
şimdilik hack ler 3 ye ayrılıyor
1-map hack
2-resing hack
3-random ırk hack
genellikle versiyon C kullananlar yani rm oyuncuları Hack'e maruz kalır ama arada E versiyon kullanlarda var E versiyon turnuva versiyonudur DM oyuncuları E versiyon kullanır bu 3 tür hack e versiyonda işe yaramaz
birazda hack lerden bahsedim
1-map hack: bu hack türünde harita da sisi kaldırır sen haritayı açarsın sonra bunun kullanım tusu var ona basarsın ve BAM sis kalkar
2-resing hack: bu hack türüde oyunu oynarsın tam yenerken hack kullanan gene bununda bir tusu var ona basar ve kazanır ve sen apısıp kalırsın kafanı duvara vurursun küfür edersin felan
3-random ırk hack: oyun multi menüde mesela 1v1 atacan dersinki ırklar random bildigim kadarıyla hack kullanan sana ve kendine ıstedigi ırkı verebilir

BU HACKLERİ ARAMA BULAMASSIN AMA KULLANAN OYUNCULAR PİYASADA VAR...HACK İYİ Bİ OLAY DEGİL KİMSE SANA SAYGI GÖSTERMEZ SENLE OYUN OYNAMAZ BULURSAN KESİNLİKLE KULLANMA!!!

kinky
Oyuncu
08 Aralık 2004 22:18 %0
alıntı:
Gönderen: JuST1Ce
kardeş dediğin giib hile yapanlar var ama 1.0d * kullanınca hile yapılmıyormuş... www.aokclani.cjb.net sitesinden tehmin edebilirsin...

Ama bu seferde versiyonum tutmadigi icin herkesle oyniyamam dimi cunku version farki varsa kabul etmiyor benim versiyon 2.0a.

kinky
Oyuncu
08 Aralık 2004 22:22 %0
Oncelikle cevapina ve aciklamalara cok tesekkur ederim merak etme benim kimseye hile yapmaya niyetim yok sadece bilsemde korunma yollarini ogrensem diyordum birde iscileri bir sekilde hizli calistirma hilesi filan varmi yada bunun gibi birsey yaw 6 kisilik oyunda herkes 1 saat sonunda 7 ila 10 bin arasindayken bu herif 29 bindi tamam ben acemi oldugumu kabul ediyorum ama bu skor normalmi sizce....

Sevgi ve Saygilar

alıntı:
Gönderen: 3rHan
şimdilik hack ler 3 ye ayrılıyor
1-map hack
2-resing hack
3-random ırk hack
genellikle versiyon C kullananlar yani rm oyuncuları Hack'e maruz kalır ama arada E versiyon kullanlarda var E versiyon turnuva versiyonudur DM oyuncuları E versiyon kullanır bu 3 tür hack e versiyonda işe yaramaz
birazda hack lerden bahsedim
1-map hack: bu hack türünde harita da sisi kaldırır sen haritayı açarsın sonra bunun kullanım tusu var ona basarsın ve BAM sis kalkar
2-resing hack: bu hack türüde oyunu oynarsın tam yenerken hack kullanan gene bununda bir tusu var ona basar ve kazanır ve sen apısıp kalırsın kafanı duvara vurursun küfür edersin felan
3-random ırk hack: oyun multi menüde mesela 1v1 atacan dersinki ırklar random bildigim kadarıyla hack kullanan sana ve kendine ıstedigi ırkı verebilir
BU HACKLERİ ARAMA BULAMASSIN AMA KULLANAN OYUNCULAR PİYASADA VAR...HACK İYİ Bİ OLAY DEGİL KİMSE SANA SAYGI GÖSTERMEZ SENLE OYUN OYNAMAZ BULURSAN KESİNLİKLE KULLANMA!!!

tHe__eaGLe__
Oyuncu
09 Aralık 2004 15:57 %0
sen age of kings den bahsehiyosun bunlar conquerorsdan age of kings de hem 2a hem de 2b de hack var yani hackten korunmak gibi bi sansin yok. ben de age og kings oynuyom ama deatchmatch. hacklerden korunmak için sadecede tanınmış oyuncularla oynarım ve her zaman oyunu rec game ederim.
ama sen yeniyse tanınmış oyuncularla oynamak gibi bi sansin yok. 2a hackleri cok yaygin 2b deki hackler o kadar yaygin deil en azindan sadece map hacki var ve cok az kiside resource hack. rec game yaparak resource hack ten biraz da olsa kurtulabilirsin ama sana 2b oynamani tavsiye edrim
not: kings de random map iyi deil random map oynıcaksan conquerors oyna dm isitoyosan kings de kal
hf

alıntı:
Gönderen: kinky

Ama bu seferde versiyonum tutmadigi icin herkesle oyniyamam dimi cunku version farki varsa kabul etmiyor benim versiyon 2.0a.

A.k.A. zone tHe__eaGLe__ aka _1x4x5x3_
AOK Dm -Cs --- AOC Dm

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: