Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 15:28 Toplam 140 oyuncu 47 sunucu 898 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Takimim

MSSS
Oyuncu
06 Aralık 2004 13:46 %0
takim kaydetme menusunde neden wc3 u koymamislar.wc3 un klanı falan olmaz gibi mi dusunmusler acaba.adminlere duyrulur.oraya wc3 ikonuda koysalar seviniriz.
 
EVIL_DeaD
Oyuncu
06 Aralık 2004 19:23 %0
evet bende gördüm war3 klanı hiç yokmuş gibi davranıyolar yurt dışında clan kapışmaları var hatta battle net te 2v2 turnuvası bile var

I'am Blind Not Death
 
fkursad
Oyuncu
07 Aralık 2004 13:00 %0
Bencede.. zaten artık counter strike ve Half Life lafından iice gına geldi bana. neree el atsan bu aptal oyunlar var. Bisüre önce WC3 replayleri paket olartak yayınlanmaya basladı da uzun zamandan beridir oynasana.com un WC3 için yaptıı ilk atılım oldu.. ama yoq türkiyede WC3 e gereken değer verilmio bu sitede dahil olmak üzere! Yani sadece WCG den WCG ye gelen replay lerlemi avutulacak bu WC3 severler. Kime sorsan ee Battle net var daha ne olsun dio.. Evet belki hiç bi oyunda olmayan Battle net gibi bi muhteşem bi serverimiz var. Ama Türkiyede niye bişi yoq..

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(
 
Cengaveraso
Oyuncu
07 Aralık 2004 13:48 %0
Gerekli yerlere ilettim yakında eklenir sanırım sabredin. Unutulmuş olabilir.
 
Bu.Really
Oyuncu
07 Aralık 2004 16:09 %0
Ya siz wcg demisken aklıma geldi wcg de türkiyeyi nfsu dan 2 kisi temsil ederken wc3 den 1 kisi temsil etti. Bütün mantık kurallarını yıkarak böyle bir karar veren siberligi burdan tekrar kutluyorum...
 
EVIL_DeaD
Oyuncu
07 Aralık 2004 22:12 %0
biz unutulmaya yüz tutmuş bi oyun mu oynuyoz adamlar wcg hep oynanacak bi oyun yaptı o nunla bile resmi sitede clan kuramıyoruz

I'am Blind Not Death
 
Cengaveraso
Oyuncu
07 Aralık 2004 23:44 %2
Bence bunun nedenini birazda kendinizde aramalısınız. Eğer abuk serverlarda oynamak yerine orjinal alıp battle.net de takilsaydınız ne böle sorunlar olurdu nede unutulma gibi bir problem.
 
MSSS
Oyuncu
09 Aralık 2004 12:00 %0
alıntı:
Gönderen: Cengaveraso
Bence bunun nedenini birazda kendinizde aramalısınız. Eğer abuk serverlarda oynamak yerine orjinal alıp battle.net de takilsaydınız ne böle sorunlar olurdu nede unutulma gibi bir problem.


bence senın bu soyledıgın cok sacma.
diger oyunlarin klanlari var ki bu oyunlarin bicogu su anda wcg gibi buyuk turnuvalarda oynanmiyor.
ayrica diger oyunlarin hepsını herkes o oyunun orjınalınden alıp da orjınal key ısteyen serverlardamı oynadıgını sanıyosunuz.boyle bir durum da %100 olmadigina gore warcraftin konulmamasinda baska sebepler aranır.hanı unutulmustur gereklı yerlere soylendı demıssınız ona ok de neden 2 3 ayda bir patchi cikan dunyanın hemen hemen heryerinde butun turnuvalarda oynanan oyununu unutursunuz onu anlamam.
hadi onu bunu gectim bu klan sistemini duzenleyenler unutmus olabilir siz wc3 ten sorumlu kısı olarak hic sormaz misınız o kisilere, kardesim ben wc3 ten sorumluyum da niye wc3 klan sistemine dahil degil diye.size bunu bizim hatirlatmamiz mi gerekir.
 
MSSS
Oyuncu
09 Aralık 2004 12:03 %0
neyse wc3 eklenmıs fazla uzatmaya gerek yok.
 
fkursad
Oyuncu
10 Aralık 2004 18:34 %0
+1 Altında HalfLife veya CStrike diilde WarCraftIII icon u olacak gerçek bir WC3 hastası ve ustası moderatör istiyoruz. Sunucunuzda olmasa bile koy oraya WC3 ibaresini. Benim artık CS nin bırak lafını ibaresini görünce kusasım gelio bu ve kendini sanki CS ye adamış diğer sitelerde. Yaw ortaya bi soru işareti yapıoz, veya bi ışık yakıoz, bi konu açıoz sanki ağız birliği edilmiş gibi "cd keysiz oynarsan" "orjinal oyun almassan" die yazılar yazılıo. cd key siz oynayan sadece WC3 severlermiş gibi hep bize yüklenilio. WC3 için hiç bi güncelleme, yenilik ( son replay paketleri hariç) yoq. Yani burada olması gerekipte olmayan ve eksikliklerinizinde suçlısu cd keysiz oynayan arkadaşlarmı. Yani Türkiyede deli gibi unoffical yada offical serverlarda ilk 3-5-10 larda yer alan türk arkadaşlar varken turnuvuvalarımızda bu kadar ii oyuncular çıkarken nfs gibi bi oyuna 2 kişi gönderilio, ama wc3 e gönderilmemeside heralde cd keysiz oynayan arkadaşlar dimi. Ben uzun süreden beridir forumlara yazı yazıorum ama daha bu sitede kullanmadıım kullanamadıım bi sürü button var nie?

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(
 
_1by1_Diaspora
Oyuncu
10 Aralık 2004 23:43 %0
Beyler yazın war3 ile ilgili çok güzel bir web sitesi yapacağız.Orda buluşup özgürce tartışırız.Ne baskıcı ve kaba adminleri varmış bu sitenin .ına koyayım.
 
Kseo
Yarbay
Yarbay
11 Aralık 2004 02:29 (11/12/2004, 02:32) %0
Çok yüklenmişsiniz yauw ...

Bir moderatör, siteyi herhangi bir şekilde temsil eden, sorumlu olan Cengaveraso ' dan korsan iyidir, güzeldir demesini de beklememek gerek.
 
fkursad
Oyuncu
11 Aralık 2004 09:59 %0
Benimki eleştiri sadece uralcan. Herhangi bi hakaret olmaz ama kırıcılık sezinlendiyse kusurumuza baqmasınlar; birikmiş şeyler bunlar. Kseo bu arada manyaq diablo map attık daha oyunun basında mycan ın düşmesi bilg. ını deiştirmesine vesile olcak binlerce sebepler zincirinden bi halka olarak daha eklendi dimi? . :)

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(
 
Kseo
Yarbay
Yarbay
11 Aralık 2004 12:16 %0
Ya ben Diabloyu kovaladım resmen, kaçtı adam elimden 2 kere.
O kadar çok yaratık var ki... E bir de bilgisayar da kaldırmadı o kadar yaratığı...
Ama 1v1 gibi oyun yok. Sevmiyorum böyle tuhaf modları ... Ama ara sıra denemenin de zararı yok tabi.
 
darktrpr

12 Aralık 2004 00:27 %0
Bildiğiniz gibi takımım sisteminin tekrardan etkinleştirilmesi oldukça kısa bir süre içinde gerçeklemiştir. Dolayısıyla Takımım sistemi üzerindeki çalışmalarımız hala devam etmektedir. Bu nedenle bazı oyunlar öncelik verdiğimiz oyunlardan daha sonra eklenmiştir. Önelikli oyunlar ise, düzenlenen turnuvalar ve sunucularımızdaki etkinlik yoğunluğuna göre belirlenmiştir.

WarCraft'ın bazı oyunlara göre daha geç eklenmesinin asıl sebebi WarCraft oyun topluluğunun yeterince yoğun olmaması ve turnuvalara aktif katılım göstermemesinden kaynaklanmaktadır. Buna da elimizdeki somut turnuva kayıtlatına dayandırarak kazandırmış bulunmaktayız (WCG katılım 52, Siberlig Strategy Challenge'a katılım yalnızca 5 kişi).

Kısacası sizin bahsetmiş olduğunuz gibi bir topluluğun varolmadığına elimizdeki açık ve net raporlara dayanarak inanıyoruz. Bu nedenle de doğal olarak Oynasana.Com ve Siberlig olarak büyük turnuvalar dışında WarCraft oyununa olan desteğimizi minimum düzeyde tutuyoruz.

Eğer ciddi anlamda bazı değişikler olması gerektiğine inanyorsanız forumlarda "En iyi oyuncular bizde, ilk ona girecek oyuncularımız var", "WarCraft2ın Türkiye'de en büyük topluluğa sahip olması" gibi boş ve gerçek dışı olan yorumları sürekli tekrar etmek yerine düzenlenen turnuvalara daha fazla ilgi gösterirseniz bizlerin de bu yöndeki tutumu değişecektir.
 
EVIL_DeaD
Oyuncu
12 Aralık 2004 01:12 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Bildiğiniz gibi takımım sisteminin tekrardan etkinleştirilmesi oldukça kısa bir süre içinde gerçeklemiştir. Dolayısıyla Takımım sistemi üzerindeki çalışmalarımız hala devam etmektedir. Bu nedenle bazı oyunlar öncelik verdiğimiz oyunlardan çok daha önce eklenmiştir. Önelikli oyunlar ise, da düzenlenen turnuvalar ve sunucularımızdaki etkinlik yoğunluğuna göre belirlenmiştir.
WarCraft'ın bazı oyunlara göre daha geç eklenmesinin asıl sebebi arCraft oyun topluluğunun yeterince yoğun olmaması ve turnuvalara aktif katılım göstermemesinden kaynaklanmaktadır. Buna da elimizdeki somut turnuva kayıtlatına dayandırarak kazandırmış bulunmaktayız (WCG katılım 52, Siberlig Strategy Challenge'a katılım yalnızca 5 kişi).
Kısacası sizin bahsetmiş olduğunuz gibi bir topluluğun varolmadığına elimizdeki açık ve net raporlara dayanarak inanıyoruz. Bu nedenle de doğal olarak Oynasana.Com ve Siberlig olarak büyük turnuvalar dışında WarCraft oyununa olan desteğimizi minimum düzeyde tutuyoruz.
Eğer ciddi anlamda bazı değişikler olması gerektiğine inanyorsanız forumlarda "En iyi oyuncular bizde, ilk ona girecek oyuncularımız var", "WarCraft2ın Türkiye'de en büyük topluluğa sahip olması" gibi boş ve gerçek dışı olan yorumları sürekli tekrar etmek yerine düzenlenen turnuvalara daha fazla ilgi gösterirseniz bizlerin de bu yöndeki tutumu değişecektir.




darktrpr sana aynen katılıyorum ıcq da yaptığımız konusmaları da yansıtan bi msg atmışsın doğru diyosun kalabalık gibi görünüyo ama kimse bi icraatta yok sözde en kalabalık bu kalabalığı tunuva katılımıyla anlıyoruz

I'am Blind Not Death
 
fkursad
Oyuncu
12 Aralık 2004 12:36 %0
Ya doru sölüyorsunuz aslında ama ben genede WC3 oyuncuları kendine güvensizmidir yada çekingenmidir bilmiyorum ama o kadra çok profesyonlelce oynayanlar varki etrafımda ve serverlerde.. ama turnuva olaylarına gelince kimseyi göremiyorsun ve hiç bir katılım olmuyor bende bunu anlamıyorum..!

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(
 
RazoRBlades
Oyuncu
12 Aralık 2004 13:45 (12/12/2004, 13:51) %0
Eğer oyunun konu başlığı var, klan ikonu yok diyorsanız, yada unutulduk gibisinden cümleler kuruyorsanız, o zaman ben ve BAAL klanı buranın unutulmuş kahramanlarıyız. 2 seneden fazla bir süredir burda bulunmaktayız ve kimse diablo 2 klanı logosu eklemedi. Bizde nicklerimizin önüne TAG yazıp oynadık. gerektiğinde imzamızda d2 klanı olduğumuzu belirttik. oda yetmedi CS logosu alıp BAAL yazdık. hernekadar CS klanı olmasak da o ruhu o inancı yakalamıştık.

Türk oyuncuların katılım korkusuna gelirsek ;

Evet bu had safhada hemde. Playstation'da PES turnuvalarını yürüten biri olarak gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim :

her oyuncunu turnuva alanında yüzüne baktığınızda " yenicem, ezicem, parçalayacam, yok edecem, önce hüpletecem sonra gümletecem, benden iyisi yok" gibisinden bir ruh hali içinde olduğunu anlarsınız. ilk maçların ardından ise çöküntü haline geliyorlar. Neden ? kazanın her zaman kolay olduğunu sanıyor büyükj bir çoğunluk. Daha sonra ise maçlara gelmiyorlar vs.

Bu tarz girişimlerin ardından zaten zar zor gelişen oyunculuk, çok oyunculukdan tek oyunculuğa doğru geçiş yapıyor. Bİlgisayara karşı oynamak ne kadar mantıklıdır orası tartışılır ama, kaybetsem bile ömrümün sonuna kadar 5-6 kişi ile turnuvaya katılıp, takım arkadaşımın vurulduğunda onu vuran kişiye doğru ateş ederek koşmanın ( bkz. Cs'de intikam alma durumları ), akabinde mermisi biten düşmanı bıçaklamanın vereceği duyguyu yaşamanın mutluluğu içinde oyunu tamamlamak isterim. Senelerdir bu böyle oldu, böyle olmayada devam edecektir benim için.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~
 
 
Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön
 
 

Reklam: