Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 22:20 Toplam 265 oyuncu 47 sunucu 852 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: ınternet uzerinden ns

Defender
Oyuncu
06 Aralık 2004 18:52 %0
Arkadaşlar, Steam çıktığından beri ilk defa kurdum. Yavaş da olsa sorunsuz çalışıyor gibi. Ama yerli server neden yok ? Yabancı serverlarda çok güzel oyunlar dönüyor aslında ama ping 150 civarı oluyor. Kendimiz server açıp oynayamıyormuyuz ? Bu konuda birşeyler yapmak lazım diye düşünüyorum.

One more beer and Heavy Metal, I'm just fine !

AlcohoL
Binbaşı
Binbaşı
22 Aralık 2004 21:39 %0
ewet hakLısın ama ben de steam 'a kar$ı bir uyus sorunu oLduğundan giremiyorum yeni server Lara....

eski haLiyLe de pek türk server yoqtu sanIrIm... bu konuya aciL bi şekiLde eL atmaq Lazım... server oLsa ( şöyLe 100 ping den yukarI çIkmayan ) bizim bi arkadaş grubu var (8-9 kişiLik) onLarı da çağırıp guseL bi oyun çevirirdiq asLında

Sephiroth.
Oyuncu
22 Aralık 2004 23:18 %0
www.twpclan.org tavsiye en iyi clanlardandir

eniac82
Oyuncu
23 Aralık 2004 13:25 (23/12/2004, 13:27) %0
alıntı:
Gönderen: koL3R4.roT.
ewet hakLısın ama ben de steam 'a kar$ı bir uyus sorunu oLduğundan giremiyorum yeni server Lara....
eski haLiyLe de pek türk server yoqtu sanIrIm... bu konuya aciL bi şekiLde eL atmaq Lazım... server oLsa ( şöyLe 100 ping den yukarI çIkmayan ) bizim bi arkadaş grubu var (8-9 kişiLik) onLarı da çağırıp guseL bi oyun çevirirdiq asLında

benim bildigim kadariyla su anda Turkiyede host edilen, yerli ve surekli acik bir ns-steam server i benimki disinda yok, yaniliyorsam duzeltin

ENIAC Ns3.0b5 [TR]
adres:
eniac.redirectme.net:53

tahmini olarak haziran 2005 e kadar acik kalacak surekli

AlcohoL
Binbaşı
Binbaşı
24 Aralık 2004 11:52 %0
benim bahsettiğim nonsteam server LArın oLması ama duydukLarıma bakıLırsa wonnet sistemi bir süre sore tamamiyLe kaLdırıLacakmı$. o zaman mecburen steam uzerinden oynıcas bu oyunu ....

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: