Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 21:38 Toplam 240 oyuncu 47 sunucu 932 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Half life source

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
05 Aralık 2004 12:44 %0
arkadaşlar ben half life source u oynamadım fakat oynuyan arkadaşımlarımdan duyduklarım ve resimlerine bakarak yorumladıklarıma göre

half life source un half life tan farklılıkları şöyle

1-ortamın biraz daha parlak biraz daha güzel gözüküo fakat yine eski görüntüler hakim oyunda örnek olarak half life i single oynarken gordon un xen e ışınlanmak istediği test odasıyla half life source taki test odası arasında görüntü olarak bpek bi fark yok sadece biraz daha parlak gözüküo ve patlamadan sonra zedelenmiş yerler biraz daha iyi gözüküo(half lfie 2 deki gibi yıkılmış duvarlar falan biraz daha güzel gözüküo fakat yine duvarlar eskisi gibi gözüküo bş değişikik yok sadece biraz daha parlak)
2-effectler suyun üstünde binanın gölgesi gözüküo ve suya ateş edince yuvarlak dalga şeklinde su dağılıo(hl 2 ve cs source taki gibi) ya da suya basınca aynı şekilde dalga çıkıo
3-ses effect leri ses kapalı bi mekandan geçerken yansıo biraz daha değişik çıkıo

bu yorumlarım doğrumu yoksa benim duyduklarımdan ve baktığım resimlerde gördüklerimden farklı bişi var mı?

resimlerde gördüğüm kadarıyla karakterler aynen duruyor şekilleri bile aynı(singleplayer ve multiplayer oynarkenki karakterlerin hepsi aynı) fakat arkadaşımın dediğine göre karakter ler aynı olmasına rağmen karakterlerin yüzlerinde mimikler varmış haf life source taki karakterlerde gerçekten yüzlerinde mimikler var mı?

ve en çok merak ettiğim ise half life source taki silahlar ın görüntüsü yine aynı half life taki gibi mi yoksa half life 2 deki gibi mi görünüo?

biraz uzun oldu ama sorularımı yanıtlasanız benim gibi half life i çok seven bi insanı çok mutlu etmiş olursunuz

herkese şimdiden teşekkürler

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: