Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 10:52 Toplam 114 oyuncu 47 sunucu 683 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Abit fragfest istanbul elemeleri

darktrpr

01 Aralık 2004 15:33 %0
Abit Fragfest İstanbul Şehir elemesi 5 Aralık 2004 Pazar günü Coolhand İnternet Cafe'de düzenlenecektir.

Turnuvaya katılmak için öncelikle Oynasana.com üzerinde kayıtlı olmayan klan liderlerinin takımlarını Oynasana.com Klan Sistemine kayıt ettirmeleri daha sonra da Siberlig web sitesinden etkinlik kaydı yapmaları gerekmektedir (önce klan lideri, sonrasında kadrodaki oyuncular).

Turnuvaya katılırken dikkat etmeniz gereken unsurlar:

- Başvuru yapmadan önce takımdaki tüm oyuncuların kişisel bilgilerinin doğru olduğundan emin olun. Gerçek dışı kişisel bilgiler olduğu taktirde klan başvurunuz reddedilecektir.

- Siberlig'den etkinlik kaydı yapmadan önce turnuvaya katılacak olan tüm oyuncuların klanınıza üye olduğundan emin olun. Etkinlik takımlarını yaratırken doğru takım oyuncularını eklemeye özen gösterin.

- Turnuva kayıtlarınızı en geç Cumartesi akşamına kadar tamamlayın. Cumartesi saat 21:00'dan sonra turnuva kayıtları otomatik olarak kapanacaktır. Bu nedenle kayıtları turnuva gününe bırakmayın, aksi takdirde turnuvaya katılmanız mümkün olmayacaktır.
 
1ouR
Oyuncu
01 Aralık 2004 22:12 (01/12/2004, 22:13) %0
peki elemede kaç takım finallere çıkıcak ?
wcg deki gibi 8 takımda 1 flan mı ?

öLüm saDece biR başLangıç..!
feuer frei ' 1ouR
 
jess
Oyuncu
02 Aralık 2004 03:59 %0
Şehir elemelerinin sonuçlarına göre bir sıralama oluşturulacak ve bölge elemeleri için kontenjanlar bu sıralamalara göre oluşturulacaktır. Katılımın yoğun olduğu elemelerde elbetteki daha fazla takım finallere katılmaya hak kazanacaktır.

İstanbul Ankara ve İzmir bölge elemeleri sonucunda 16 takımımız istanbuldaki büyük finale katılacaklardır. Kesin olmamakla birlikte İstanbul 7, Ankara 5, İzmir 4 takım gönderecektir. Katılmaya hak kazanan ama gelmeyen takımlar olursa turnuva sonucundaki sıralamaya göre değiştirilecektir.

Kontenjanlar konusunda polemik yapmayalım, şehir ve bölge elemelerindeki katılım oranına göre değişiklik yapılabilir.

Hepinize bol şans, iyi oyunlar.
 
xds-cynic
Oyuncu
03 Aralık 2004 12:28 %0
Elemeler sadece bi hafta mı olucak?Şehir dışından gelecekler için biraz geç duyuruldu.
Ayrıca Eskişehir,Bursa gibi illerde elemeler ne zaman yapılacak?
(Kontenjan konusunda polemik yaratmak istemiyorum ama doğrusu her yıl şampiyon çıkaran Ankara'dan 5 takım alıp,İstanbul'dan 7 takım almak aklıma yatmıyor.)
Kolay gelsin...

join our with; #xds & #clanvqh @ qnet
Uin: 158359417
visit us; www.clanvqh.on.to Exodus From Hell & Vanquish
 
zq
Oyuncu
04 Aralık 2004 13:05 %0
abı sımdı katılım yaptırlaım da kayıt ucrete v.b harcamaları da goz onune almak lazım bıraz bılgı cabuk olun ama zaman kalmadı hade cvp bek>
 
Editör

04 Aralık 2004 13:11 %0
Elemeler 5,11,12 Aralık tarihlerinde yapılacaktır. Yeni bir sistem uygulandığından takımların eleme yapılan oyun merkezlerine gitmeden önce klan sistemine kayıt olması ve takım kaptanının Siberlig web sitesi üzerinden etkinliğe kayıt yaptırması gereklidir.
 
heygidihey
Oyuncu
04 Aralık 2004 13:43 %0
saat kacta orda olmamız lazim ayrica kuralar orda mi cekilecek map sistemi nedir?
 
Editör

04 Aralık 2004 19:59 %0
Etkinliğe katılan takımların yarın en geç 11:30'a kadar oyun merkezinde olmaları gereklidir.

Buradan elemeye katılan takımları görebilirsiniz.

Oynanacak haritalar: Dust 2, Astec, Cbble'dir.

Kuralar tüm takımlar katıldıktan sonra çekilecek ve eleme tablosu sistem tarafından oluşturulacaktır. Karşılaşmalar başlamadan tüm eleme tablosu belirlenmiş olacaktır.
 
torturer
Oyuncu
04 Aralık 2004 21:37 %0
bir arkadaşımızın turnuva günü gelemeyeceğinden dolayı haftaya gelmeyi düşünüoruz.katılan takımlara başarılar.:.:.:.
 
darktrpr

04 Aralık 2004 21:55 %0
Haftaya bölge elemeleri olacak. Bu hafta şehir elemelerine katılmadan bölge elemelerine girmeniz maalesef mümkün değil.
 
-reaver
Oyuncu
05 Aralık 2004 16:06 %0
zamanını counter gibi gereksiz bir oyunla geçiren tüm arkadaşlara yürekten başarılar.ben 2 senemi verdim şimdi ünv. deyim ve anlıyorum ki ne kadar boş bir işmiş.hayatta başarılı olmak istiyosanız meslek edinmeye bakın(tabi cs den para kazanmak isteyenler hariç ki çok az kişi bunu yapabilir özellikle TR de)herkese kolay gelsin byes
 
heygidihey
Oyuncu
05 Aralık 2004 17:33 %0
yetkililerden ozur dileriz kusura bakmayin...gL
 
aiaE
Oyuncu
05 Aralık 2004 18:35 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Haftaya bölge elemeleri olacak. Bu hafta şehir elemelerine katılmadan bölge elemelerine girmeniz maalesef mümkün değil.



bu hafta elemelere kat1lmayan yani bugun elemelere kat1lmayan tak1mlarin her hangi bir sekilde fragfest e katilma sanslari kalm1yor anlad1g1m kadariyla?
 
RazoRBlades
Oyuncu
05 Aralık 2004 20:05 %0
Darktrpr'ın da dediği gibi önce şehir elemeleri, sonra bölge elemeleri en son ise Abit.FragFest.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~
 
Editör

05 Aralık 2004 21:53 %0
Katılım ve kontenjana bağlı olarak sıkıştırılmış şehir elemelerinin çeşitli günlerde turnuva zamanına kadar tekrarı mümkündür. Katılmak isteyen takımların zaman kaybetmeden kayıt olmaları gereklidir.
 
aiaE
Oyuncu
06 Aralık 2004 16:37 %0
Bölge elemesi ne demektir ya. darktpr demiski; Sehir elemelerinin ard1ndan izmir istanbul ve ankara da bölge elemeleri olucak. Herhalde demek istediiniz istanbul izmir ve ankara disindan gelen takimlarin kendi sehirlerindeki elemeyi kazandiktan sonra en yakin sehre girerek bolge elemesine kat1lmas1.. Ama oyle kar1s1k anlat1lm1sk1 anlayana helal..

ayrica soruma hala cevap alamad1m dünkü sehir elemesine katilmadik diyelim, fragfest e katilma sansimiz varmi herhangi bir sekilde.. 2inci bir eleme felan
 
fen0men0
Yarbay
Yarbay
06 Aralık 2004 17:01 (06/12/2004, 17:02) %0
Katılan takımlara başarılar dilerim. bence cs oynarkende meslek edinilebilir abartmadan oynanırsa tabi günde 2 saat ders çalışması fazla gerekli olmayan bir insan için 2 saat az bile bence ama ders çalışan biri haftada belli günler oynamalı ama dediğin doğru bi yandanda neyse bence önemli olan abartmamak
 
 
Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön
 
 

Reklam: