bakın arkadaşlar ben mortal kombat trilogy oyununu yaklaşık olarak 4 ay önce testkulubu.com sitesinin oyun sayfasından indirmiştim. çok güzeldi. ama bilgisayara çok zamansız format attım ve setup'ı yedekleme şansım olmadı. şu an testkulubu.com sitesinin yayınına izin verilmiyor. belki düzelmiştir. 2 aydır denemiyorum. ayrıca www.meb.gov.tr sitesinde tanıtılan sitelerin oyun bölümlerinde de olabilir. tam emin değilim. ben bulursam mutlaka size bilidiririm. isterseniz bende MK4 oyununun kazaalite ile indirdiğim setup dosyası var. ben oynuyorum. çok güzel.
walla ben deception uda aldım trilogy kadar zevkli değil hala oynuyorum süper bi oyun kabal ve baraka yı deception da yapmaları cok guzel ama trilogy de ayrı bi zevki wardi
alıntı:Gönderen: Sephiroth.
walla ben deception uda aldım trilogy kadar zevkli değil hala oynuyorum süper bi oyun kabal ve baraka yı deception da yapmaları cok guzel ama trilogy de ayrı bi zevki wardi
Ben de var trilogy, ilk CD oyunlarımdan biriydi. Bir fuarda almıştım galiba, isteyene yazarım CD'ye. Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika)
alıntı:Gönderen: Silphatos
Ben de var trilogy, ilk CD oyunlarımdan biriydi. Bir fuarda almıştım galiba, isteyene yazarım CD'ye.
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika)
slm
msn imi versem ordankonuşsak diyorum kardeş
o_soysal@hotmail.com
bulamadım haalen cdsini yahu Respect is everything