arkadaşlar nfsu daki en iyi derecelerinizi kendi derecelerimle karşılaştırmak istiyorum veya rekorların bulunduğu bir site adresi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler )
Benimki aslında rekor sayılmaz ama rakiple kafa kafaya girdik. Görmek isteyenler Level Temmuz sayısını alıp en arka sayfaya bakabilir. (0,00 saniye farkla birinciyim!)
abi bende dragda Nissan Skyline GT yle 372 yaptım bi saniyedaha geç bassam nitrox a 378 falan olcak ayrıca üstteki RX7 yle 379 yaptım öyle iyi basacanki canavara tam finish i geçince bitcek!hueheue RX 7 de şansım vardı screenshotını yolluyam isterseniz bu arada NFSU2 çıkmış oynayan varmı nası güzelmi inşallah daha zordur 1 den 3 günde 78. yarışa geldim ben muhahaha. I Love This Game...
Because too hot!
alıntı:Gönderen: -PeccimisT-
abi bende dragda Nissan Skyline GT yle 372 yaptım bi saniyedaha geç bassam nitrox a 378 falan olcak ayrıca üstteki RX7 yle 379 yaptım öyle iyi basacanki canavara tam finish i geçince bitcek!hueheue RX 7 de şansım vardı screenshotını yolluyam isterseniz bu arada NFSU2 çıkmış oynayan varmı nası güzelmi inşallah daha zordur 1 den 3 günde 78. yarışa geldim ben muhahaha.
I Love This Game...
Because too hot!
ben s2000 le 250 yapıyom motor yanıyo lan sizinki ucak falan mı yoksa