Katılan kimseyi tanımıyorum, kim bunlar yaw biri bana solesin nası dünyanın en iyi oyuncuları da benim haberim yok.... Aralarında ben yokum gerçi geç haberim oldu ama bir Morpuhus, veya Lich_King'in olmaması zoruma gitti bu oğlanlar bizim oraya takılırlardı ama zone fln da girmişler bana derlerdi abi zone da iş yok senin eline kimse su filan dökemez die ama gecen gün adamın biri benle oyun bile atmadı zoruma gitti. Adam sen daha yenisin felan dedi ayıp yaw bilmiyolar tabi... Burayı takip edenler de maç istiyo ama atmak nasip olmuyo....
Bu arada ADSL problemi var herhalde Ahmet abi ole dedi çözümünü bilen var mı?
Hepinizin gözlerinden öptüm.
he mahmut abi bi el amadıgın o kaldı bir dahaki turnuvaya seni özel davet ederiz tabiki 1900+ puanlı nickinle dimi karsına cıkacak oyuncular 3. dk tc rush yemesin
Len Mamut Bey
teklifime halen cevap vermedin...
maç atacaz teke tek
sonra recordu alıcam heryere koyacam..
Lan bak benim tepemi attırma ona göre.sana uyuz oluyom..yalancı herif.adam ol önce.burda şow yapıyon.erkeksen zoneye gel.bekliyoruz seni.........(sana kıl olanlar)
mamut abey buyuuumsun bisey deyemem ama niye hala biriyle mac yapmıyon niye elt e b@k atıyon oyna artık birileriyle bildiğim kadarıyla elt yazın kuruldu suan adamlarıda gayet iyi 2.2k falan war
alıntı:Gönderen: elite_hussar
Katılan kimseyi tanımıyorum, kim bunlar yaw biri bana solesin nası dünyanın en iyi oyuncuları da benim haberim yok.... Aralarında ben yokum gerçi geç haberim oldu ama bir Morpuhus, veya Lich_King'in olmaması zoruma gitti bu oğlanlar bizim oraya takılırlardı ama zone fln da girmişler bana derlerdi abi zone da iş yok senin eline kimse su filan dökemez die ama gecen gün adamın biri benle oyun bile atmadı zoruma gitti. Adam sen daha yenisin felan dedi ayıp yaw bilmiyolar tabi... Burayı takip edenler de maç istiyo ama atmak nasip olmuyo....
Bu arada ADSL problemi var herhalde Ahmet abi ole dedi çözümünü bilen var mı?
Hepinizin gözlerinden öptüm.
tabi yaw kim bu ELT
SADECE
suan aocdaki en buyuk turnuwalardan birini duzenliyo bkn.bskzone.com here of arabia
adamları 2.2k we olmayanlarda super oynuyo
3 tane super siteleri war yasmıyacam reklam olur! ama cok merak eden warsa aok.sayfasi.com benim nikim
M4D_6uW3nN
sonra RTS liginde en son 1. idi
ama ben istesem hepsini yenerim??!
11 hade mahmut abey sende yenersin dimi yap bi mac öğret bize
alıntı:Gönderen: _DeNGeR_
mamut abey buyuuumsun bisey deyemem ama niye hala biriyle mac yapmıyon niye elt e b@k atıyon oyna artık birileriyle bildiğim kadarıyla elt yazın kuruldu suan adamlarıda gayet iyi 2.2k falan war
Selam kardeşlerim...
Ben Elt_CLan'a b@k falan atmadım... Hepsinin gözlerinden öperim yerlisi yabancısı, bak klan neyim kurmuşlar Turk'ün gücünü dünyaya gösteriyolar.. Bi de zone da hep türk ile oynasalar daha ii olur am hun la mongol da türk sayılır... Pers dee müslüman ırk saracen de öle... Ama türk olupta Bizans la oynayan varsa ayıp ediyodur....
Ben kimseden korkmam çünkü damarlarımda türk kanı war kore'yi de severim Amerikaya kafa tutuyo...
Yakında recodları mı yollayacam ama nereye bilmiyom bi ardres verin.. Bu arada nitokin'le yaptığım maçlar var belki onları yollarım bişey kaparsınız.... Artık ben de hun alıyom nie die sormayın Mahmut abiniz yaşlandı galiba ev yapmaya üşeniyor...
Bu arada zone nikim KI2AL_MaHMuT daha hiç maç yapamadım ADSL'de sorun warmış giremiyom... ama en kısa zamanda düzeltcek Ahmet abi... Bilen varsa sölesin de yılbaşına kadar
2500 ü bulam...
Bu arada orda burda benim için yalan fln diolar yalan fln deilim...
mahmut_demir2000@hotmail.com
bilen bilir bizi... Bu arada her zaman kafeye gelip çayımı içebilirisniz....
Bu arada geçen kafeye biri geldi oyun atalım abi dedi duymuş bizi herhalde burdan... Atalım dedim genc'e ilk oyun beni baya zorladı domuz'umu bulamadım çünkü, bana rusha geldi kapandım yendim... Sora abi bi daha dedi baktım çoçukta bişeyler war ok dedim... 2 oyun daha attık ezdim... Abi zone nick'in ne diye sordu
ben de dedim işte fln fln sora dedi abi sen çok rahat 2000 kusur olursun, benimki 1800 kusur dedi.. Eğer burdaysan yani beni budan duyduysan olayı doğrulada beni yalancı çıkarma.. İsmin neydi senin onuda unuttum?
HAdi gençler hepinizin gözlerinden öptüm...