Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 21:51 Toplam 239 oyuncu 47 sunucu 908 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Hl2 steam'e nasıl aktarılır

Iori-Yagami
Oyuncu
02 Aralık 2004 17:17 %0
hl2 yi aldım, yükledim fakat bu oyunu steam'e tanıtamadım. illa netten mi indirmek gerekiyor yoksa herhangi bir şekilde oyunun klasörünü tanıtabilme olasılığım var mı steam'e ?

nvda

02 Aralık 2004 17:47 (02/12/2004, 17:47) %0
Steam'e tanıtmana gerek yok. Product key elindeyse Steam'den istediğin HL2 modlarını,product key'i girerek bilgisayarına çekebilirsin.

Diye biliyorum. Ne derece doğrudur bilemiyorum.

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Iori-Yagami
Oyuncu
02 Aralık 2004 17:49 %0
saol deniyecem

baganza
Oyuncu
02 Aralık 2004 18:24 %0
alıntı:
Gönderen: nvda`
Ne derece doğrudur bilemiyorum.

Son derece doğru. Elindeki cd.key'den dünyada bir tane var.

Love is good.

allreadydead

Moderatör
03 Aralık 2004 05:33 %0
steam de "register a product i already own" var ordan sidi key ile hl2 yi register edip istedigin modları indirebilirsin.
hl2'in söyledigin gibi orjinal ise zaten su an mevcut olan CS: source gelmis olmalı.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: