Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 10:03 Toplam 20 oyuncu 49 sunucu 386 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: His 9800 pro help!!!

FoX HounD
Oyuncu
30 Kasım 2004 17:58 %0
1 saat önce his ati 9800 pro aldım. Güzelce taktım. Windows açıldı. Driverlarını kurdum. Resetledi makina. Fakat Windows açılış ekranı kesik kesik çizgilerle açılıyor ve oyunların menülerinde grafiklerinde bozulmalar var. Bir türlü engelleyemedim. YARDIM PLZ!!

PS: önceden nvidia vardı, ve 4 x kullanıyorum kartı, Powersupply 300 watt

baganza
Oyuncu
30 Kasım 2004 19:03 %0
İşletim sisteminiz nedir?

Bir de bilgisayarınız ekran kartını software olarak kullanıyor olabilir. Aktif ettiğinizden emin olunuz.

Love is good.

RazoRBlades
Oyuncu
30 Kasım 2004 19:29 %0
sorun VGA ile ilgili gibi duruyor fakat windows'u yeniden kurmanı tavsiye ederim. ekran kartının içinden çıkan driver'ları kurun. ekstra performans, o/c gibi işlere kalkışmayın. öncelikle vga'nın sorunsuz çalıştığını görmeliyiz.

Default driver'larla çalıştırın pcyi. sona isterseniz o/c yaparsınız

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

tristam
Oyuncu
30 Kasım 2004 19:47 %0
Farklı çipsetli ekran kartı aldığınızdan dolayı bilgisayarınıza format atmanız sorunu büyük ihtimalle çözecektir.

FoX HounD
Oyuncu
30 Kasım 2004 19:52 (30/11/2004, 19:58) %0
Overclock felan yapmadım daha hiç. Güncel sürücüleri indirdim, kurdum. Formatda atabilirim fakat bu bozulmalar bilgisayar açılırken çıkan anakart logosundada oluşuyor. Daha sonra xp yüklenirken Yane xp pro ile alakalı değil. Oyunlarda felan berbat. Hiç birşey göremiyorsunuz. Bolca mozaikler ve lekeler oluşuyor.Büyük ihtimalle kart yamuk. Yarın götürcem. Bu ikinci kart oldu Tam modeli : his excalibur ati radeon 9800 pro 128 mb

Sorunu çözemedim valla. Diyer kartla gayet güzel çalışıyo sistem. geforce mx 440

Xuleldar
Oyuncu
30 Kasım 2004 23:40 %0
aldığın kurumuda belirtebilirmisin

May the force be with you.

RazoRBlades
Oyuncu
01 Aralık 2004 10:24 %0
Anakartını AGP 8x modundan, AGP 4x'e al. bide böyle dene olmassa başka bi pc'de VGA'nı dene.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

tristam
Oyuncu
01 Aralık 2004 14:07 %0
Kartı AGP portuna takmanın dışında ekstra olarak güç kaynağına da bağladın değil mi?

xaotic
Oyuncu
01 Aralık 2004 15:00 %0
alıntı:
Gönderen: tristam
Farklı çipsetli ekran kartı aldığınızdan dolayı bilgisayarınıza format atmanız sorunu büyük ihtimalle çözecektir.

Bu bir çözüm olabilir ama büyük ihtimalle VGA da sorun var.Bence default driverlarla dene.Eger yine aynı sorun cıkıyosa aldıgın yere gotur onlar desin dei$tirsinler gerekiyosa..

We sold our souls for games so long

FoX HounD
Oyuncu
01 Aralık 2004 15:03 %0
Arkadaslar tamam çözdüm problemi. Kart yamukmuş. Gittim değiştirdim yenisiyle. Düzeldi. Herkeze yardımları için tesekkür ederim. Tam 2 tane bozdum karttan keh keh

alıntı:
Gönderen: -xaotic-

Bu bir çözüm olabilir ama büyük ihtimalle VGA da sorun var.Bence default driverlarla dene.Eger yine aynı sorun cıkıyosa aldıgın yere gotur onlar desin dei$tirsinler gerekiyosa..

FoX HounD
Oyuncu
01 Aralık 2004 15:05 %0
Aldığım yer Ankara Gigatek. 2 tane bozuk çıktı. Sağolsunlar hiç sorun çıkarmadılar. Hemen değiştirdiler. Fiyatta ii indirimde yaptılar 245 $ + kdv

alıntı:
Gönderen: Neodammerung
aldığın kurumuda belirtebilirmisin
May the force be with you.

xaotic
Oyuncu
01 Aralık 2004 15:40 %0
alıntı:
Gönderen: Fox Die
Aldığım yer Ankara Gigatek. 2 tane bozuk çıktı. Sağolsunlar hiç sorun çıkarmadılar. Hemen değiştirdiler. Fiyatta ii indirimde yaptılar 245 $ + kdv

ahhaha
Yok bide sorunmu cıkarcaklar?Eger öyle bir$ey olursa üstlerine üstlerine git sakın cekinme.Tabiki dei$tiricekler

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
01 Aralık 2004 16:29 %0
alıntı:
Gönderen: tristam

gf2mx 400 64mb kartım var yazın arkadastan 9600xt kartını alıp bilgisayarımda denemiştim format atmadan hiçte bir sorun cıkarmamıstı.formatla bir ilgisinin olcagını sanmıyorum.belki eski driverlerı kaldırmamıs olabilir arkadas..

Burada* önemli olan kaç mesaj attığınız değil.
Mesajlarınızda ne yazdığınızdır.
Burası Forum/18*...

hrgiger
Oyuncu
01 Aralık 2004 17:36 %0
alıntı:
Gönderen: yaralı kuş

gf2mx 400 64mb kartım var yazın arkadastan 9600xt kartını alıp bilgisayarımda denemiştim format atmadan hiçte bir sorun cıkarmamıstı.formatla bir ilgisinin olcagını sanmıyorum.belki eski driverlerı kaldırmamıs olabilir arkadas..

Cevap yazarken acaba okuyormusunuz diye merak ettim topicin gelişimini.Sorun yaşayan kişi sorununu çözmüş.

datadet
Oyuncu
01 Aralık 2004 17:53 %0
bende de saphire 9800 var 4.11 sürücüsünü kurunca dediğin olay bende de oldu. Uninstall yapıp sonra tekrar kurdum düzeldi.

tristam
Oyuncu
01 Aralık 2004 18:32 %0
alıntı:
Gönderen: yaralı kuş

Burası Forum/18*...

GF4 MX440'tan Radeon 9800SE'a geçtiğimde sorun yaşamıştım, aynı şekilde birkaç arkadaşım daha sorun yaşadı, bunun dışında internetteki donanım sitelerinde belki yüzlerce kez rastladım bu soruna. nVidia'dan ATi'ye geçince kesin sorun olacak diye bir şey yok ama sorun oluyorsa kesin çözüm formattır.

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
02 Aralık 2004 16:56 %0
alıntı:
Gönderen: hrgiger

Cevap yazarken acaba okuyormusunuz diye merak ettim topicin gelişimini.Sorun yaşayan kişi sorununu çözmüş.

evet okumamıştım tam forumun sonunu direk en baştaki mesajı gorunce ona cevap yazayım dedim..

Burası Forum/18*...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â