Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 22:06 Toplam 258 oyuncu 47 sunucu 903 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Undeadlarde onerdıgınız herolar?

Rizeli_53
Oyuncu
01 Aralık 2004 22:25 %0
Undeadlarde onerdıgınız herolar neler?nedenlerıyle yazarsanız sevınırım.

bırde jım raynor mudur nedır bu hero yu hangı hero ıle yenebılırım?

en guclu heroları sıralarmısnız kotulerde.

sımdıden sagolun...

Cengaveraso
Oyuncu
02 Aralık 2004 12:45 %0
Oyun stiline göre hangi heroyu seçecegine karar vermelisin. Sana önerim dosyalar bölümünden replayleri çekip izleyip biraz bilgi sahibi olman.

Rizeli_53
Oyuncu
02 Aralık 2004 17:48 (02/12/2004, 17:59) %0
replayı warcarft yuklu olmadan ızleyemem degılmı?(warcraftım yok cafelerden oynuyorum)

sız yınede kendınız bana hero tavsıye edermısınız.kotulerde...ozellıkle jım raynoru yenebılecek bısey...

lax
Oyuncu
02 Aralık 2004 20:10 %0
ddayden bahsediosun galiba ?

Necrolord
Oyuncu
03 Aralık 2004 09:22 %0
Archimonde...
Stun+Bash.

Yada eskiden oyleydi 1 sene falan oldu dday oynamalı.

DooM_ReLOADed
Oyuncu
03 Aralık 2004 12:34 %0
anladıgım kadarıyla teke tek atarken karsı taraf jım alıyor ve senı ezıyor. dedıqlerı dogru once bı replay ızle cafe de de ızleyebılrsın o da mumkun ben oyle yapıyorum.Damned da zux war kım ın analogu onu al onun kadar ıyı. arshımonde boraz sıkıntı verır ıse yaramaya bılır eger ıyı oynamıyorsan ,yavas gelısen bır herodur cunku .ayrıca bıraz oyun teknıgını gelıstırırsen Malganis i al o her heroyu ezer. bi de besiktas ta adeks internet cafe war bi kac kere git takılortam gor millet neler yapıyor izle replayden daha faydalı

lax
Oyuncu
04 Aralık 2004 04:32 %0
adeks' e gelin dday için ideal dir..

Zeratul/
Oyuncu
05 Aralık 2004 00:48 %0
ohaa. adam ne soruyo yaa. bilader **** bi senaryo oynuyosun onu bile beceremiyosun. sana anlatsam şu adamı al kesin döversin dediklerimin aynısını yap desem yaparsın. ee peki internet cafeye gidip böyle bi şey yapınca zevk nasıl alınır. dday oynanması son derece mantıksız. jim raynor mus. eh be ulan güzelim jim raynoru da alet ettiler **** bi senaryoya yazıklar olsun.

fkursad
Oyuncu
05 Aralık 2004 10:48 %0
Oynamayı bilene her heroyu öneririm..

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

Perhuli
Oyuncu
07 Aralık 2004 13:45 %0
e yuh bende bir sey sanıp okuyorum forumu

hala ogrenemdiniz mi 'dday is gay' oynayanlarda 'gay' mi bilmem artık

I became the calm,little center of the world.I was the ZEN master.I reject the basic assumptions of civilization,most importa

serpentine
Oyuncu
12 Aralık 2004 22:13 %0
oynayanlarda gay

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: