Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 21:52 Toplam 243 oyuncu 47 sunucu 908 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Neden?

neozepron
Albay
Albay
30 Kasım 2004 14:37 %0
bu oyunu oynayanların sayısı artacağına azalıyor? bir zamanların sc sinden bile az onyanıyor halbuki gün geçtikce bilgisayarla tanışan insanların sayısı artıyor her ülke daha profesyonelleşirken türkiye geriye gidiyor sizce neden

SecretDemon
Oyuncu
30 Kasım 2004 16:19 %0
Sosyo-ekonomik yetersizlik. Turkiye de oyun sektorunun gelismesinde once halledilmesi gereken daha buyuk problemler var. İssizlik,yolsuzluk,hizmet esitligi,adam kayirmaca vb...

fkursad
Oyuncu
01 Aralık 2004 11:17 %0
neozepron biraz yanlış düşünüosun.
birincisi bu oyunun deil her oyunun kullanıcıları inişli çıkışlıdır. Bir çok strategy sever vardır ve bazıları C&C serisi oynar bazıları SC baıları WC3 hatta ben ve arkadaşlarım hem SC hemde WC3 oynarız hatta generals varken hala redalert2 de oynarım. Sizin oraları bilmiyorum ama düzcede WC3 oynayanlar ve HalfLife oynayanlar çoğunlukta. Yani bu kasıtlı bişi deil insan canı ne zaman sıkılır yada boş vakit bulursa o anı değerlendirir. Türkiyede oyunculuk profesyonel deil, bu sıkıntılı şartlar altında eğlenmek dinlenmek amaçlıdır, müptela olayı vardır bide ama asla profesyonellik yoq bence..

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

Raithen
Oyuncu
01 Aralık 2004 12:29 %0
+1
eleman hakli wc tr de o kdr cok ilgi gormuyor
allahin korelisi almani ortaligin tozunu supuruo bizimkiler tin tin...
yoksa ulkemizin insanlari sorumluluklarinin farkina wardi da mi bu bos islerden uzaklasti??
ama bu oyunun pc den cok beyinlerde oynandigini bilmenizi isterim

Bu.Really
Oyuncu
01 Aralık 2004 17:49 %0
İnternetin genel anlamda avrupa ve kore'ye göre sürünüyor olmasının ve delay süresinin fazlalığının da bayağı bi etkisi var bence sonuçta wc3=b.net

Kseo
Yarbay
Yarbay
02 Aralık 2004 00:14 %0
Ne güzel söylemiş Kursat kardeşim.

Türkiye ' de oyun müptelası çoktur. Ama profesyonellik yoktur.

Zaten hayatın her anında karşılaşırız, milletçe böyleyiz sanırım. Yaptığımız işi ciddiye almayız.

Avrupalı öyle düşünmüyor. Diyor ki, eğer ben bu işe, basit bir oyun bile olsa 2-3 saatimi veriyorsam, bundan bir çıkarım olmalı.
Bana bir faydası olmalı. Nitekim motivasyonları başarılı olmak.
Biz daha duygusal bir millet oldugumuzdan, oyun vasıtasıyla yeni arkadaşlar edinmekten ilerisini düşünemiyoruz...

Saygilar, sevgiler. . .

Cengaveraso
Oyuncu
02 Aralık 2004 12:42 %0
Bir çok neden var. Bunlar arasında en büyüklerinden biri insanların hala oyunları bir çocuk oyunu gibi görmeleri msl benim ailem bile oyun oynadığımı görünce kaç yaşına geldin hala mı çocuk oyunları oynusorsun diyorlar İnsanların bu olaydan para kazandıklarını anlatınca inanmıyorlar. İkinci en büyük neden bence ekonomik yetersizlik. Şu bir gerçek ki bu oyunda iyi olmak istiyorsanız bu oyunu kesinlikle bnette oynamak gerekli. İnsanların bir kısmıda orjinal oyun almanın enayilik olarak görüyorlar. Her yeni patch çıktıgında no cd topiclerini silmekten bir hal oluyorum. Böyle her patch ciktiğında fellik fellik dosya aramak yerine orjinal alıp oynasalar ne vakit kaybederler ne de ortalıkta rezil olurlar. Üçüncü ve diğer bir sebep ise internet bağlantımızın alt yapısının yetersiz olması. Oyunların zamanla kitle kaybetmesi doğal birşeydir. Zamanla her oyun unutulur.

MSSS
Oyuncu
06 Aralık 2004 13:43 %0
ben wc3 e ilgisiz olunduguna katilmiyorum.tam tersine bence ilgi daha da artiyor.
en cok oynanan oyunun cs oldugunu dusunursek millet birbiriyle bulusup antreman yapmak istiyor.1 kisi bile fire verse calisamiyorsunuz.
ama wc de oyle degil tekbasiniza istediginiz kadar idman yapabiliyorsunuz.
zaten bu sebepten dolayi ben csyi biraktim ve wc oynuyorum ve cevremde buna dogru bi gidis oldugunu da goruyorum.ha insanlar bu isi ne kadar ciddiye aliyor ne kadar profosyenel manada yapiyor orasi tartisilir.
ancak ilginin azaldigi bence yanlis.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: