Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 21:27 Toplam 227 oyuncu 47 sunucu 978 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kablo'da yalan oldu iyimi

War|oX
Oyuncu
01 Aralık 2004 18:30 %0
Demin aradım 256k 70 küsür milyon 49 + 25 telekom abi alıyormuş ee ne anladım bu zokuştan.

tristam
Oyuncu
01 Aralık 2004 18:42 %0
Fiyat hala yüksek olabilir ama eskisine oranla %50 civarında bir indirim var. İleride daha da düşeceğini tahmin ediyorum. Ayrıca sadece KabloNET firması Hizmet Bedeli için 25 milyon alıyor, İnteraktif Telekom gibi diğer firmalar 15 milyon alıyorlar. Bu fiyat farkının da kısa sürede ortadan kalkacağını düşünüyorum. 1 ay içinde belli olur.

Ayrıca insan düşünüyor, 128kbps bağlantının hizmet bedeli 15 milyon TL, 256kbps bağlantınınki ise 25 milyon TL. 256kbps sahipleri daha iyi mi hizmet alıyorki böyle bir fiyat farkı oluyor anlamak mümkün değil. Sonuçta teknik desteği aradığımızda 128kbps sahibi de olsak 2mbit sahibi de olsak aynı hizmeti alıyoruz.

944RR
Oyuncu
01 Aralık 2004 21:43 %0
extra hizmet bedeli diye birşey dünyanın neresinde var ? 35 milyonun içinde olması gerek.
hem ettigi yardıma sokim. bilgisayarı formatlattırdılar.

xp1700@202x11,5 r9800iceq 418gpu 644mem
1gb kingston 333@404mhz 2.5-4-4-7-4
2003->6k 2001->16k 2005->2265

FoX HounD
Oyuncu
01 Aralık 2004 23:47 %0
Ben size demiştim ama inanmamıştınız. Neyse oldu bi kere.

tristam , dediğini bende düşündüm ne fark var 512kb ile 128 kb arasındaki hizmet bedeli tutarlarında. Gıcıklık değilmi aradım kablo neti ( sürekli arar taciz ederim) nüye böle oluyo dedüm. Kadında demezmi, 128 bant genişliği için apartmanıza ona göre cihazlar bağlıyorlarmış. 512 için değişmesi lazımmış. Sonuçta kablo net bu tür yatırımları yaptığı için fiyatlar farklı oluyomuş. Bak hele bak şu işe dedim. Adsl de niye olmuyo dedim, bilemem dedi. Bide pişkin pişkin karar sizin. Değiştirebilirsiniz dedü. Öle dedü valla bilmem ben.

alıntı:
Gönderen: tristam
Fiyat hala yüksek olabilir ama eskisine oranla %50 civarında bir indirim var. İleride daha da düşeceğini tahmin ediyorum. Ayrıca sadece KabloNET firması Hizmet Bedeli için 25 milyon alıyor, İnteraktif Telekom gibi diğer firmalar 15 milyon alıyorlar. Bu fiyat farkının da kısa sürede ortadan kalkacağını düşünüyorum. 1 ay içinde belli olur.
Ayrıca insan düşünüyor, 128kbps bağlantının hizmet bedeli 15 milyon TL, 256kbps bağlantınınki ise 25 milyon TL. 256kbps sahipleri daha iyi mi hizmet alıyorki böyle bir fiyat farkı oluyor anlamak mümkün değil. Sonuçta teknik desteği aradığımızda 128kbps sahibi de olsak 2mbit sahibi de olsak aynı hizmeti alıyoruz.

tristam
Oyuncu
02 Aralık 2004 00:13 %0
Fox Die, eğer saat 12'yi geçmemiş olsaydı arayacaktım bende KabloNET'i, kadının verdiği cevabı okuyunca çok sinirlendim. Bu kadar saçma bir yanıt olamaz, biz kullanıcılar olarak zaten hız arttırmanın veya daha yüksek teknolojiye geçmenin ücretini daha yüksek faturalar ödeyerek veriyoruz. Ayrıca kadının dediği gibi birşey olsa neden diğer kablo internet firmaları da yüksek fiyat almıyor? Bana kalırsa bu 25 milyonluk ücret en kısa zamanda 15 milyona düşecektir, olan bize oluyor sinirleniyoruz valla.

FoX HounD
Oyuncu
02 Aralık 2004 00:28 %0
Bencede arkadaşım, biraz beklemek lazım. Türkiyede işler böle yürüyor. Sabır Sabır dicez artık.

alıntı:
Fox Die, eğer saat 12'yi geçmemiş olsaydı arayacaktım bende KabloNET'i, kadının verdiği cevabı okuyunca çok sinirlendim. Bu kadar saçma bir yanıt olamaz, biz kullanıcılar olarak zaten hız arttırmanın veya daha yüksek teknolojiye geçmenin ücretini daha yüksek faturalar ödeyerek veriyoruz. Ayrıca kadının dediği gibi birşey olsa neden diğer kablo internet firmaları da yüksek fiyat almıyor? Bana kalırsa bu 25 milyonluk ücret en kısa zamanda 15 milyona düşecektir, olan bize oluyor sinirleniyoruz valla.

tristam
Oyuncu
02 Aralık 2004 00:33 %0
Bugün bağlantımı 256k'e çıkarmak için Pangaltı'ndaki Telekom binasına gittim. Bu kadar rahat bu kadar gevşek insanlar olamaz. Bir dilekçe yazmaya gidiyoruz, işitmediğimiz azar kalmıyor. İnsan içinden internetinizin de sizin de Allah belasını versin diye geçiriyor ama elden birşey gelmiyor ne yazıkki...

phadech
Oyuncu
02 Aralık 2004 00:35 %0
Hanım tüfeğimi getir. Veya rahatsız olma hiç taşınıyoruz bu ülkeden.

FoX HounD
Oyuncu
02 Aralık 2004 00:39 %0
Kablo tv kablosuyla 2 kişi sallandırcan o zaman akıllanırlar

alıntı:
Bugün bağlantımı 256k'e çıkarmak için Pangaltı'ndaki Telekom binasına gittim. Bu kadar rahat bu kadar gevşek insanlar olamaz. Bir dilekçe yazmaya gidiyoruz, işitmediğimiz azar kalmıyor. İnsan içinden internetinizin de sizin de Allah belasını versin diye geçiriyor ama elden birşey gelmiyor ne yazıkki...

urb@n
Oyuncu
02 Aralık 2004 11:49 (02/12/2004, 11:51) %0
Varloks paran yoksa git adsl al...

ZeneX
Oyuncu
02 Aralık 2004 14:27 %0
ben kadıköy de (istanbul) KabloNET ten internet hizmeti alıyordum 64k. Online oyunlarda üstüne yok bağlantının ama iş web e gelince affedersiniz sıçıyor bağlantı. En son geçen hafta bir dosya indireyim dedim 800byte/sn ile indirmezmi. Sinirlendim doğru kablonet bürosuna gittim. İptal ettirdim bağlantıyı. Ordan direkt Türk Telekom Kadıköy Müdürlüğü'ne gittim ADSL başvurusu yaptım. 64k Bağlantıya aylık 50 küsür milyon veriyorsun 64k kablo ya gider 49 milyon aylık 256k ADSL alırım daha iyi dedim. Başvurudan 24 saat sonra açılır dediler. Tamam dedim. Gittim D-Link DSL500G II Generation Ethernet bağlantılı ADSL modem aldım. Geldim telefon hattımı çektim splitter ımı bağladım 24 saat sonra açıldı bağlantı.. Şimdi nette çektiğim yerin kalitesine göre 20KB/s 25KB/s hızında dosya çekiyorum. Sayfalarda hiç beklemeden surf yapıyorum.
Ama online oyunlarda CS mesela 100-500 arası ping alıyorum. Ama idare eder. Web de kablo ile sinir hastası olmaktan iyidir...

tristam
Oyuncu
02 Aralık 2004 14:38 %0
Bende de tam tersi. Siteleri gezerken veya herhangi birşey indirirken gayet hızlı, hatta bağlantımı tam kapasitesiyle kullanıyorum diyebilirim, 128k bağlantım dosya indirirken 15kb/s'nin altına hiç düşmez. Ama dün HL2 - Deathmatch sunucularına girdim, yurtiçi olsun yurtdışı olsun ping hep 100'ün üzerindeydi, 130 civarıydı. Sunucuyla ilgili problem diyeceğim ama diğer oyuncular 30-40-50 civarı ping alıyorlardı. 100'ün üzerinde sadece ben vardım. Sebebini anlamış değilim.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: