Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 01:15 Toplam 90 oyuncu 56 sunucu 720 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Oyunları yazdırma

R3dDolphin
Oyuncu
27 Ekim 2004 10:38 %0
Arkadaşlar emule'den ps2 oyunları indirip cd'ye yazdıranlar varmı aranızda?.

Varsa şöyle birşey sormak istiyorum: Alcohol 120 kullanıyorum.

.rar olarak inen dosyaları açıyoruz genelde içinden bin ve cue dosyaları çıkıyor cue olanını yazdırmaya başlayınca otomatikman oluyor. Fakat bu oyunlar neden hepsi çalışmıyor?

10-15 cd'den sadece 3 tanesini çalıştırabildim. Acaba sorun benim yazdırmamdanmı kaynaklanıyor yoksa benim ps2'in lensimi gitmek üzere?

s.G.
Oyuncu
28 Ekim 2004 23:08 %0
Sorun yazma şeklindedir.Bende de çalışmayan çıkıyo ama 4 cd de 1 falan.Çalışmaması olası.Zaten düzgün yazsan bile bazen oyunlar çalışmaya biliyo.Aynısını tekrar yazınca çalışıyo.

iagcakaya
Oyuncu
09 Kasım 2004 03:22 %0
Ben easynews.com sitesinden ps2 oyunu olan fifa 2005 i indirdim. rar olarak indi, daha sonra açtığımda iso dosyası çıktı, cue ve bin çıkmadı. iso dosyasını açtığımda normal ps2 dvd lerinde olan yazılımlar çıktı aynen dvd ye nero ile yazdırdım ama oyun çalışmadı, alchol 120 ile yazdıramadım. ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum

R3dDolphin
Oyuncu
09 Kasım 2004 12:09 %0
iso'nun içindekileri yazdırdın herhalde...

Doğru yapmışsın fakat yazdırdığın dvd'nin markası filan önemli...

DVD-R olanlara yazdır princo olanlar daha iyi gibi bir de yazdırırken en düşük hızda yazdır. X4 iyidir.

iagcakaya
Oyuncu
20 Kasım 2004 21:49 %0
Evet iso dosyasının içindekilerini yazdırmıştım. Daha sonra tekrar deneyerek alchol %120 ile direk iso dosyasını göstererek yazdırdım sonuç olumlu oldu. ve bütün indirdiğim oyunlar çalışıyor. Ön bilgi verdiğin için tekrar teşekkür ederim. Bildiğin daha başka oyun indirebileceğim site ismi varmı, easynews.com a aylık 10 gb veri için 10 dolar ödüyorum..

s.G.
Oyuncu
21 Kasım 2004 21:16 %0
Eğer e-mule kullanıosan www.shareconnector.com'a bi bak orda bulamayacağın oyun çok az ama biraz yavaş açılıyo sayfaları.

R3dDolphin
Oyuncu
30 Kasım 2004 16:41 %0
Para verme eğer adsl'in varsa emule'den gir indir bütün ps2 oyunlarını. Artık ben de yöntemi çözdüm günde en az 2-3 tane ps2 oyunu yazdırabiliyorum.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: