Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 11:42 Toplam 83 oyuncu 47 sunucu 557 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Yardım!

elinayvirsin
Oyuncu
25 Kasım 2004 17:16 %0
Arkadaşlar PES turnuvasına katılmak için siberlig.com dan üye oldum avaturk e de üye oldum fakat parasız üyelik starter üyelik yazıyor. 4 Aralık ta Megavizyon da yapılacak bu turnuvaya katılmam için ek birşey yapmam gerekiyormu??? yoksa 4 kasım cumartesi direk gelebiliyormuyuz oraya?

RazoRBlades
Oyuncu
25 Kasım 2004 17:58 %0
Merhaba,
Öncelikle online kayıt yaptırmalısınız(ki bunu yapmışınız).
online kayıt sırasında size 2 seçenek çıkar :

-etkinlik merkezinde kayıt olma
-kredi kartı ile ödeme

bu iki seçenekten birini seçmelisiniz.

cafede kayıt ile 10 milyon katılım ücretini etkinlik merkezinde vererek turnuvaya katılabilirsiniz. Diğer seçenek ile para doğrudan oalrak kredi kartınızdan temin edililr.

Bu işlemleri atlattıktan sonra yapmanız gereken sadece turunva günü etkinlik merkezine gelerek maçlarınızı oynayabilirsiniz.

Etkinlik merkezlerini öğrenmek için : http://www.pesligi.com

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

elinayvirsin
Oyuncu
25 Kasım 2004 23:44 %0
Sağolun yardımlar için fakat şuan için etkinlik kaydında bu pes turnuvası için haber,yani kayıt için yapılacak işlem yeri yok onlar ne zaman çıkıyor? Bide son olarak ben 4 aralık ta bu turnuvaya katılsam ne kaçırmış olurum bu yeni bir turnuva başlangıcı mı? yoksa turnuvanın devamı mı?
Yardımlarınız için teşekkürler...

RazoRBlades
Oyuncu
26 Kasım 2004 07:56 %0
birşey kaçırmamış olursun. Turnuva sistemi haftalık olduğu için her cumartesi 1 şampiyon çıkıyor. Böylece kimse herhangi bir sorun yaşamıyor. katılıp kazanamayanlar bir sonraki hafta yeniden girme hakkına sahipler

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: