Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 19:12 Toplam 202 oyuncu 56 sunucu 939 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eswc heyecanı

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
21 Kasım 2004 16:43 (27/11/2004, 16:18) %0
Öncelikle bütün "CS" alemine slms Önümüzdeki "Electronic Sports World Cup"(ESWC)Heyecanı Tüm CS alemini sarmış durumda.WCG,ESL,CPL Gibi "Cs" Alemi için son derece önemli olan bu turnuvada Bütün "CS" oyuncularının temennisi iyi bir derece almak.Ama bu dereceyi alabilmek için önce Cs:s çözmek bunun için bir sürü uraş veren clan olacaktır şu kısa zaman zarfında ne kadar çözebilirsek kardır Bu oyunu en iyi şekilde oynamak için çok iyi performanslı bilgisayarlara ihtiyacımız olacak internet cafelerde bu performansta bilgisayarlar mevcut değil..Bana göre Cs:s'u çözme yolumuzdaki tek sorun Bilgisayar performansları Size göre..

----------------
>>>>YORUMUMA YORUM KATANIN YORUMUNU YORUMLARIM...
İletişim:Zİbidi_cs@hotmail.com

xtrm.teomaniac
Oyuncu
22 Kasım 2004 16:41 %0
zaman aldi basini gidiyo kardesim, daha dun riva tnt2 ekran kartlarinda 100 fps nasil yapariz diye kasiyorduk.
simdi 9800 ler alms basini giderken yine konfigurasyonlar yetmiyor favori oyunlara.
bir oyunu ciktigi gibi oynayabilmek icin herkesin trilyoner mi olmasi lazim ya. ulan daha 6 ay once topladik yeni sistemi 100 fps icin. buyur simdi oyun ortadan kalkiyor, source cikmis. tekrar sat sistemi yeni sistem topla KOL BOREGİ girsin yine.
sonra klan ne yapacak?
tum oyuncularin bi arada oynayabilecegi yerler lazim.
bi programci yokmu kardesim aranizda,su oyunun grafiklerini dusurup amd2,5 lerde 100 fps falan calismasini saglayabilecek?
azimle s...n betonu delermis.
ya sabir.

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
22 Kasım 2004 16:48 %0
Kesinlikle katılıyorum...

----------------

Carpath1A
Oyuncu
22 Kasım 2004 17:21 %0
Yine paraya bakıyor herşey parası olan oynar...n ekadar üzücü olsada...daha millet 1.5 den 1.6 ya geçemedi birde cs:s çıktı ya yorum yapmıcam başka inş.. herşey deişir türkiyemizde...

-Toxic-
Oyuncu
24 Kasım 2004 19:00 %0
Valla beyler bizim cafemizde bi adam var adı kazım ne yapıyor yapıyor celeren makinelere bile 100 fps hatta smokede bile 96 fps verdiriyor. şi,mdi bizim maikinelerimiz son derece kaliteli ve reklam sanmayın bunu ama cafedeki bilgisayarların hepsi 100 veriyo valla. adam ayda bir yapıyo ayarlarını sobnrada 100 fps yine veriyor. adam işi biliyo canım....

Yehova Şahitleri der ki : Biz Allah'ın Şahitleriyiz.'' Bizde diyoruz ki : ''Herşey Allah'ın şahididir.''

www.erciy

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
25 Kasım 2004 16:58 %0
celeron da 100 fps etkileyici vallahi adam doc. miydi yoksa prof mu? euheuheuhueh makaraya bak

----------------

Across
Oyuncu
26 Kasım 2004 04:41 %0
Butun dunyada senin, benim yani bizim gibi bi ton adam var ki; bilgisayarini 6 ayda bir sistem update edip, sonra "ulan yine yetmedi" diye aglanıp para aramaya baslar.

Bu isin aslı şu... Bizim gibi adamların sırtından para kazanmayı amaçlayan şirketler bu ticaret zihniyetini asla bırakmayacaklar. AMD 2.5 le source de 100 fps yakalamak neredeyse imkansız. Çünkü o donanımı da onlar yapıyo, o oyunu da. source 1 yıl once yapılmıstı zaten. Ama 1.6 ile sana bana yeni ekran kartlarını sattılar. Şimdi de source'u piyasaya surup daha yenilerini satacaklar. Biz ne yapacaz bil bakalım. SS mantıgını bilenler beni anlar. bu yuzden Aglanmanın sızlanmanın bi mantıgı yok. ya yeni donanımı alacaksın yada bu oyunu bırakacaksın.

Gercek dunya'ya hosgeldiniz...

Cafelerinde yapacak fazla bi şeyi yok. Mesela bizim cafe. Adam P4 3.0 işlemcili , ATI Radeon 9800 XP Pro ekran kartlı yeni makinaları koydu... bilin bakalım ne oldu. Source yine 100 fps yi grafik ayarlarını çok düşürünce görebiliyo (yada biz bi yerlerde yanlış yapıyoruz) . Şimdi bu adama kimin ne demeye hakkı var ki? adam ne yapsın?

O yuzden; eğer CS oynayarak iyi bi şeyler yapmayı planlaya arkadaşlar varsa aranızda; kendi tecrubelerimden söylüyorum, doğru yada yanlış, bir sponsor bulun. Başka türlü olmuyo... "Takım ne yapacak?" sorusu ancak o zaman cevaplanabilir...

Saygılar...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ]
For Our History

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
26 Kasım 2004 14:01 (26/11/2004, 14:01) %0
Görüşlerine katılıyorum ve saygı duyuyorum buda senin düşüncen tabiki sponsorsuz olmuyo ben burda int.. cafeleri suclamadım sadece source için 100 fps yi vuracak makinaların olduğu bir cafe yok dedim..

İletişim: Zibidi_cs@hotmail.com

----

-Toxic-
Oyuncu
26 Kasım 2004 15:05 %0
alıntı:
Gönderen: Across

kardeş sana katılıyorum ama bunu bizde düşündük ve insanların bu kadar para hırsıyla bunca adamın umudunu göçertemeyeceklerini de düşünüyorum... yani yapamazla sadece komplo teorisi olarak kalmasıdır umudum

Yehova Şahitleri der ki : Biz Allah'ın Şahitleriyiz.'' Bizde diyoruz ki : ''Herşey Allah'ın şahididir.''

www.erciy

t.o#Crckr-mrscfe
Oyuncu
28 Kasım 2004 15:23 %0
walla ilk önce Soruyu soran kişinin bu konuları iyi bilmesi gerek bu böle olmuyor..Ama bir yanıda war ki BEta source Canyeleksiz Gemi misali.. İnşallah önümüzdeki günlerde pack çıkarda bari biraz yükseltiriz Yada FULL razıyız.Cümlettten.

<< Cs source >>>
bana sorarsanız silahlar çok Çocuuksu olmuş kele$ ve USP hariçç

herkeze selamlar diliyoruz Önümüzdeki source günlerinde beraber Çatışmak dileğiyle ...

]{u|2@|3!y-e-[cRcKr]..

bidpai
Oyuncu
30 Kasım 2004 18:36 %0
Her ay yeni bir version çıkıyor ve her geçen gün PC oyunlarını çalıştıracak yeni ekran kartları güncelleniyor. Saat gibi , biz bu oyunları 100 fps alabilmek için her ay ekran kartımızı güncelleyemeyiz. Hele Türkiye şartlarında asla ! Ortalama bir cafe sahibinin tüm makinalarına konfigürasyonunu yenilemeye kalksa işin içinden çıkamaz. Çok yazık

Across
Oyuncu
30 Kasım 2004 20:43 %0
alıntı:
Gönderen: -Toxic-

kardeş sana katılıyorum ama bunu bizde düşündük ve insanların bu kadar para hırsıyla bunca adamın umudunu göçertemeyeceklerini de düşünüyorum... yani yapamazla sadece komplo teorisi olarak kalmasıdır umudum
www.erciy

hadi bakalım... inş senin dediğin gibidir...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ] team captain
For Our History

beli
Oyuncu
14 Aralık 2004 19:18 %0
amd(semprom)2500
256 ddr
GeForce Fx 5200

fps 80

[GIR]squ
--
olmayan efsane dönsede fark etmez gerçek efsane hiç bitmez ... MİTHAT PAŞA GENCİ ...

Exter ` hunt3r
Oyuncu
14 Aralık 2004 19:52 (14/12/2004, 19:52) %0
Türkiye dedikleri işte bu kadar aciz.Bu kadar çaresiz..

Bence CS:S zaten Türkiye yada böyle durumdaki ülkeler yapışmış bir oyun değil..Oyun güzel , gerçekten grafik olarak beyendiğim az oyundan biriyim.Cafem yok ama cafe işleten ve özellikle cs'ye yönelik cafe işleten çok arkadaşım var.Hepside burada yazılanlara paralel yönelik eleştrileri hatta suçlamaları var..Herkes haklı şuan için.hatırlıyorum cs 1.6 çıkıncada böyle bir sorun çıktı.zaman ilerledikçe bizde alışıyoruz.Ama bir örnek vereyim;Almanyaya sürekli giden biriyim ve oradada CS ' nin durumuna bakıyorum.Orada CS diye birşey yok.Bittirmişler yani.CS:S konusunda zaten prof denilecek kadar üstünler.Diyecegim şudur ki ; Onlar 1 sene sonra yani CS:S ' den bıkacak yada CS:S bitecek onlar için.O zaman bizde burada CS:S ' nin bir yolunu bulup rahat birşekilde oyunumuzu oynacağız.Ama sabahlara kadar kasmaya başlıyacak yurdumun insanı wcg'den felan 2 ay önce diyecekler oyun versiyonu değişti.Haydaaa Şimdide o oyunu bul sonra fps sorunu grafik sorunu dert üstüne dert yani sürekli bu böyle sürüp geçecek..Kolay gelsin bize orada her evde zaten pc var zaten ama internet cafelerde fps 300 olmayan cafeleri DÖVÜYORLAR , SÖVÜYORLAR.Bizde burada amd 2.5 da 100 fps yapmak için uğraşaLım..

Across ; p4 3.0 + radeon 9800 xt pro ile aldıgın 100 fps emin ol çok düşük.ya mainboard'da bir sorun var yada siz yanlış ayarlama yaptınız.. Örnek vereyim ; bende amd64 3200 + ve his 256 mb radeon 9600 xt var.grafik ayarlarımı düşürdüğümde fps 250 civarında + çift smoke önümdeyken minimum 200'ü görüyorum.Bence ayarlarınızda sorun var.Kontrol edin gerçekten.Ben acıdım valla p4 3.0 + radeon 9800 xt pro'da 100 fps ölüm , rezalet , felaket , ağlayın durun vs.vs. !pof

@quakenet #exter

Venza
Oyuncu
14 Aralık 2004 20:13 %0
source da 300 fps ye yakın weren bı makına confıgrasyonu warmı yanı gozuyle goren oldumu o pc yı ? hadı oyle bı pc war fıyatı ne kadar ? o makınalardan 30 tane alacak adam neden ınternet kafe acsın ? zaten bok gıbı parası war demektır.gıder baska ıslerle urasır.elınızde ne warsa oynayın sıkayet etmeyın artık ya habire konusuosunuz.oyun bole kafeler bole makınalar boyle turnuva soyle.beyenmıosanız sıkayet edıosanızda oynamayın oyunu ve yapmayın artık atmayın bu sekılde sacma sapan mesajlar.

`shadow
Oyuncu
14 Aralık 2004 20:35 %0
Intel Pentium P4 3,0 GHz, fx5900XT, 512 DDR kingston, samsung 793MB... ayrıca 2 tane 2048 adsl, 1 tane 512 cabble

Aztec gibi bir mapte minumum 150 fps net < < < Öteki mapleri siz hesaplayın

Eskişehir Usta-Net cafe ...

Allaha Şükür sponsor sağlam ...

xant6
Oyuncu
15 Aralık 2004 01:34 %0
şuan cs:source da kesinlikle kombat içi 100 üstü gören bir makina yok öle bir makina daha yer yüzünde yok onun için boş konuşmalar yapamayın boş mapde 300 gören makina en ufak bir etkide 150 sonrada 100 altını görebilmekde bu oyunu 300 fps oynamak ancak 2 yada 3 yıl sonraki bir teknolajide mümkün olucak 6800ultranız ve fx53 olsa bile bu oyunu max 150 min 70 fsp ile oynarsınız onun için hava sıkmayın ...

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
15 Aralık 2004 20:55 %0
Valla ne yalan söliim abit turuvasında coolhand int.. cafede kendi yaptıım ayarla 140 fps yi gördüm inanmayan gidip coolhandta görsün...ama turnuva ayarlarında 60 fps kadar bi degeri var neden 140 fps yi görmek varken 60 fps yi görüyoruz anlamıyorum. size göre haklımıım....

----------------

oetxz1
Oyuncu
15 Aralık 2004 21:01 %0
140 fps diyosun oldugun yerde durup saga sola bakarsan 140 fps alirsin ama combatta 140 i deel 100 fps alman mucize olur..

www.effd.net

Superb a.k.a oetxz1

selcjK
Oyuncu
16 Aralık 2004 09:27 %0
cs tarzı oyunlar fx destekli oldugu için geforce kullananlar daha iyi performans alıyor radeon yerıne geforce alın bilmiyorum yanlış mı soyledım?

Ride! Ride Now! Ride for Ruin!
The worlds ending! DEATH!!

vilka
Oyuncu
16 Aralık 2004 11:01 %0
mmm hayır, Source dx9 kullandığından radeon kartlar bu oyunda daha başarılı. Cs ve Cz ise opengl kullandıklarından geforce(fx dahil) serileri radeonlardan daha iyi.

Ix
Oyuncu
16 Aralık 2004 13:19 %0
alıntı:
Gönderen: xant6
şuan cs:source da kesinlikle kombat içi 100 üstü gören bir makina yok öle bir makina daha yer yüzünde yok onun için boş konuşmalar yapamayın boş mapde 300 gören makina en ufak bir etkide 150 sonrada 100 altını görebilmekde bu oyunu 300 fps oynamak ancak 2 yada 3 yıl sonraki bir teknolajide mümkün olucak 6800ultranız ve fx53 olsa bile bu oyunu max 150 min 70 fsp ile oynarsınız onun için hava sıkmayın ...

nasıl yok 6600gt + 3.2ht lba 755 rahat rahat goruyosun kombat içi... heapsize ve dx ayarlarını yaparsan oyunda hiçbi sorun yok. oyunu abartmayın! en ufak etki dir bilmemnedir smokedur decal dur openGl de kaldı artık DX oyunu. trilineer veya antisotropic x4 .. x16 kullana bilirsin.
suan USTA KAFE deyim 1 + 5bot aztec catışmada 80+ map ici 120-160 fps
can biraz abartmış ama.. bot eklemz mapde gezinirsen su dahil (bütün reflecktionlar acık) 120-160 fps

Ix
Oyuncu
16 Aralık 2004 13:22 %0
alıntı:
Gönderen: <griff>
cs tarzı oyunlar fx destekli oldugu için geforce kullananlar daha iyi performans alıyor radeon yerıne geforce alın bilmiyorum yanlış mı soyledım?
Ride! Ride Now! Ride for Ruin!
The worlds ending! DEATH!!

G-froce HL den destegini cekdiginden beri cekirdek yapılandırma ve engine i HL2 de ATİ tasarladı onun için X (x600xt - x800xt ... )serisi ati ekrankartlarında daha ii performans alman munkün gibi geliyor ama kullanmadım bisey diimem

its2up
Oyuncu
16 Aralık 2004 13:32 (16/12/2004, 13:32) %0
alıntı:
Gönderen: [WsB]Belief
amd(semprom)2500
256 ddr
GeForce Fx 5200
fps 80
[GIR]squ
--
olmayan efsane dönsede fark etmez gerçek efsane hiç bitmez ... MİTHAT PAŞA GENCİ ...

semprom hmm

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: