| Yazar | Konu: Bursa onnet 20.11.2004 cs 1.6 turnuvası ... |
| Oyuncu |  | 19 Kasım 2004 14:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: joaquin
Sen gulme  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 00:37 %0 | |
|
brt yi cok kutluyorum. apo ayı polat nazif ve abisine basarılar diliyorum. hepsi cok iiydi.
Ama odul gene bursadan dı$arı cıkmadı.
Ama harbiden AYI (khan) hg. direk. Cok iiydiniz.. gg.
Bu turnuvada emegi gecen herkese cok t$kkur ediyorum.
Biz bası ufak tfk hatalardan kaybettik cok rht alacagımız trnv da ilk mac nedeniyle moral bozukluguna ve arkasından gelen kotu oyunla elendik.. reax kanklar sizde iiydiniz.
Tum gelen takımlarada t$kkur edeiyorum. ayrıca bi $ey daha bana gore su ana kadar gordugum en gsl turnuvaydı ve maclar cok zevkli gecti 3 uzatma oldu maclarda kıyasıya mucadele dostluk içinde gecti organizasyondan dolayı ahsan abi ve ahmet abiyede ayrıca bi t$kkur ederimz.
Devamını dileyerek...
GG |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 12:09 (21/11/2004, 12:10) %0 | |
|
| çohk güzeL bi turnuvaydı arkadaşlar. gg. yeni bi turnuvada görüşmek üzere... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 12:27 %0 | |
|
Güzel bir turnuva oldu gerçekten.Katılım sayısının az olmasının tek nedeni kendini bir b.k zanneden insanlar yüzünden oldu.Bugüne kadar Bursa da olan en iyi turnuvaydı.Turnuvayı kazanan brt'yi tebrik ediyorum.Gerçekten haklarıydı.Diğer clanlarda güzel maçlar çıkarttı.Herkese gg.
@quakenet #Exterminate |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 14:05 %0 | |
|
cok misafir perverdiniz cok tesekkür ederiz
ALWAYS PİZZZ BECAUSE İZMİTLİYİZzzz |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 14:35 %0 | |
|
Biz de ordaydık... Bizim için bu turnuva basta kazanılması gereken bi turnuvaydı. Ama oraya vardıgımızda bizi ole bi karsıladılar ki; bu turnuvayı kazanmaktan cok netten gorustugumuz arkadaslarla beraber bi seyler yapmanın daha zevkli oldugunu gorduk. Kazanmak ta istedik tabi. Ama finallerdeki rakiplerimiz cok iyiydi ve birazda sanssızlık... Onemlide değil aslında. Biz arkadaslarımıza gelicez dedik ve geldik. çok da iyi vakit geçirdik. heyecanlandık, korktuk, güldük... Çok iyiydi... Onnet ve ekibine teşekkür ederiz... Misafirperverlik ve candanlık konusunda çok şey öğrendik diyebilirim...
team.brt yi tbr ederim. yltm(kokteyl) yi de... iyiydiniz abi..
Ama orda profesyonel arkadaşlarımızı da görmek isterdik teksas eküriini çok bekledi ama gözleri yollarda kaldı. Özletmeyin kendinizi böle...
Neyse bi dahakine inş... thx & gl for all...
"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ]
For Our History |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 15:00 %0 | |
|
brt Ler hak ettiği trnvy ı hakkıyLa aLdı ii bi organizaysondu herkese başarıLar!
In god we trust..
sponsored by onnEt..! |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 15:06 %0 | |
|
cok iyi bir organizasyondu
bursa da gordugum en iyi turnuva ydı ve cok cekismeli gecti(oz. bizim team.brt macı)
team.brt yi ve diger takımları tebrik ediyorum
İnsallah boyle turnuvalar daha cok yapılır ve katılım artar |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 15:11 %0 | |
|
gösterilen misafirperveklik için teşekkür ederim... güzel bi turnuvaydı....
ama okudugumuz forumdaki kral kardeşlerimizi profesyonel agalarımızı görmedik gerçi şimdi binbir türlü yalanlar atar tutarlar.... buda bize ve orada bulunan arkadaşlarımıza prosfesyonelligin klawye ile olmayacagını gösterdi....
team.brt vs yltm(kokteyl) takımlarını ve turnuvadaki tüm takımları tebrik ederim ve tekrar gösterilen ilgiye teşekkür ederim...
snc`NaSoch1St |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 15:20 %0 | |
|
Bizde bekledik ama işte kimin ne kadar doğru dürüst olduğu ortaya çıktı.NaSoch1St , Across ve sukur Bende kendi adıma size teşekkür ederim turnuvayı neşelendirdiniz bizide mutlu ettiniz.eywallah.Başarılar sizlere..
@quakenet #Exterminate |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 20:27 %0 | |
|
naso çok sesin çıkıyo bekiyom seni izmire kralsın sen kral ama K1çımın kralı ahehaeh hade baakem izmire de gelin
No Pain No Gain |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 21:27 (21/11/2004, 21:31) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: fatal_error
naso çok sesin çıkıyo bekiyom seni izmire kralsın sen kral ama K1çımın kralı ahehaeh hade baakem izmire de gelin
No Pain No Gain
eyt tamam Uzman Konustu Kacalim  |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 21:31 %0 | |
|
Onnet te olan turnuva bence cok eglencelıydı.Emegı gecen herkeze cok tesekur ederız...(yltm)yı de tebrık ederım...Final macı gercekten cok zevklıydı...Herkeze Başarılar!!!
(400.000.000)'de hiç fena olmadı haa  |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 21:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: team.brt|keane
Onnet te olan turnuva bence cok eglencelıydı.Emegı gecen herkeze cok tesekur ederız...(yltm)yı de tebrık ederım...Final macı gercekten cok zevklıydı...Herkeze Başarılar!!!
(400.000.000)'de hiç fena olmadı haa
yuh yussuz miktarıda yazmis : ) neyse gusel turnuva oldu team brt yi de kutlarım... polatı yalamasaydim yenlirlerdi zaten dua edin bana polatı yaladım gaz oldu ondan yendiniz bir dahaki turnuvada gorusmek uzere : ) |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 23:22 %0 | |
|
olmmm fatal nasoya artislik yapıyorsun gelmiyeyim oraya biliosun "çizerim" imza shark.DoD |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 07:57 %0 | |
|
yirim seni shark izmirde milky cafenin turnuvası var buraya da gelin team quah team requiem de geliyo. hadi bakalım
No Pain No Gain |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 10:34 %0 | |
|
| Yüssüz insan APo !!! İyi turnuvaydı onnet e tebrikler sorunsuz geçen tek turnuva olma özelliğini kazandı galiba Team.brt ye başarılar !!! En yakın zamanda tekrar turnuva olması dileğiyle .... |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 10:51 %0 | |
|
team.brt sizi tebrik ediyorum basarılar
-KaMi- |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 12:05 %0 | |
|
Keşke final maçı demosunu bulabilme imkanı olsa...!!
Gülü Seven Dikenine Katlanır ! |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 14:43 (22/11/2004, 14:44) %0 | |
|
yazık olmus teambrt kazanmıs mıs hayırlı olsun
quakenet@org:#darkpassage
-cassius- |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 17:49 (22/11/2004, 17:50) %0 | |
|
musa kardeşim(fatal) senin kı..nın. kralı olayım yeter baya bi saglam kıçın var ztn ))) shark kanka sizin ne oldugunuzu biz bilioz yeter eger şanssızlıklar olmasa neler yapardınız bilioruz.. şimdi sıra izmirde bide orayı görelim nede olsa memleketimiz....yalan olcaklar ))) keane(brt) o parayı afiyetle yiyin ama insan bi divana davet ederdi neysa tebrikler adamım.
snc`NaSoch1St
quakenet.org #since1453 |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 20:28 %0 | |
|
| Ya kusura bakmayın vallaha gercı sız hemen turnuvadan sonra hemen gıttınız...Sızle tanısdıgımıza cok memnun olduk...Basarılar!!! |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 20:43 %0 | |
|
Turnuva Gerçekten Çok Zevkliydi anlatamam.. Baya bir geyik oldu.. Nasoch1st K3nk Her zmn kardeşim Zaten..
Ama Bazı Olaylar çok canımı sıktı..
1. Zoom Sensv. ayarlamak yasak [Awm ciler napsın Zooms. 1.2 Değiştirilmeyecek [Emiri Aldık Hakemlerden] ]
2. İlk Maçta Oturdugumuz Makınelerden Shark! ın oturduğu Makınede Grafiklerde Sorun vardı.. Yani Fps Sorunu Israrlarımıza Rağmen Hakemlerden İlgilenen Çıkmadı]
3. p2d - ant Maçında 3 er ellik uzatmalarda ilk uzatmayı 3-0 aldık. 2. uzatmada 1-0 ondelerdi 2. elde teknik bir sorun çıkmış makine Restartlanmış ve o eL 0 dan alınıp 4000 er parayla başlandı böyle bir şey olamaz ]
Ama bu kdr olumsuzluklara rağmen cafe Sahibi Abimize Teşekkürlerimizi İletiyoruz.. HardstyLe a Teşekkürlerimizi İletmeyi bir borç biliriz.. Mekan Sux Makineler ve Dostluk Rullaz
Herkese Teşekkürler
Ant Team Master eternaltears a.k.a redLine |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 21:00 %0 | |
|
| zuha |
| |
| Oyuncu |  | 22 Kasım 2004 23:35 %0 | |
|
bu turnuvanın demolarını bi siteye yükleyinde indirelim. izleyelim rakiplerimizin ekşınlarını göreli di mi
No Pain No Gain |
| |
| |