Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 12:14 Toplam 24 oyuncu 49 sunucu 543 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: C&c zh sorunu

EVIL_DeaD
Oyuncu
16 Kasım 2004 16:38 %0
oyun açlırıken böyle bi hata var tekrar kursam da sorun değişmedi bub nasıl çözebilirim???
you have encountered a serious errror.serious errors can be caused by many things including viruses,overheated hardware and hardware thatdoes not meet minimum specifications for the game.please visit forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manuel for technical support contact information

I'am Blind Not Death

kurtb
Oyuncu
17 Kasım 2004 15:02 %0
dostum aynı sorun bendede oluyor 1. kopya oldugu içindir 2. bilgisayarının hafızası asırı derecede de doludur (ram) az oyuncuyla oyna gecer oyunun görüntü kalıtesini dusur her zaman yapıyorsa cd de problem olabilir.

saygılar kurtb@mynet.com

Furi_
Oyuncu
18 Kasım 2004 19:38 %0
Sorun donanımsal olmalı; pc'nin özelliklerini belirtmemişsin...Bu önemli...bahsettiğin uyarı benim bilgisayarda düşman sayısını max ve hepsini team yaptığımda beliriyor ve oyundan atıyor.. Ram arttırımı oyun performansını arttırsada bu problemi çözmedi. Ama bu problemin çözümü pc yi upgrade den geçiyor diye düşünüyorum.Özelliklerden custom butonundan işaretli olan tüm özellikleri kapat ve alttaki participle gbözellikleri minimum yapıp dene..İyi bir çözüm değil ama küçük oyunlarda çözüm olabilir.

EVIL_DeaD
Oyuncu
18 Kasım 2004 21:23 %0
oyuna girmeden hata weriyo ama pc sağlam benim amd 2800
512 ddr ram 120gb hdd 128 mb ekran kartı bu oyuna fazlasıyla yeter ama oyuna girsem bişiler deneyebilirim aynı sorunu baska bir bilgisayarda da gördüm ama virüs falan diyo yazı da işin içinden çıkamadım

I'am Blind Not Death

darktrpr

19 Kasım 2004 19:53 %0
Ekran kartıyla iligili bir uyumsuzluk olabilir. Oyunun en son yamasını netten indirip tekrar deneyin.Problem devam ediyorsa Anti-Alas ve Anisotropic Filter'ı kapatarak oyunu çalıştırmayı deneyin. Sorun devam ediyorsa troubleshoot'da bulunan ekran kartı problemlerini inceleyin.

EVIL_DeaD
Oyuncu
20 Kasım 2004 00:38 %0
oyun birden bire böyle oldu aynı sorunu baskasında da gördüm ama bir koruma yok pc de oyunun son patch i yüklü

I'am Blind Not Death

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön