Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 01:39 Toplam 67 oyuncu 49 sunucu 342 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: über meselesi!

kolucolak
Oyuncu
16 Kasım 2004 03:28 %0
arkadaslar bu über nasıl cıkartılır ben annamadım! forumda über hakkında hersey yazılı bir baslık var ama bence orda hiçbişi yazmıyo!(o arkadas kızmasın ) neyse: oyunun içindeki dosyalardan birini degiştiriyormuşsun diye duydum bu dogrumu! yok bu dogru degilse baska nasıl cıkartılır bu über! sadece nette oynarken mi cıkar über? single da cıkmazmı? ayrıca saj satmak diye bişi duydum über cıkarmak için! saj ne? level86 barbarım var ama über cıkaramıyorum! lutfen yardım edin! bu über neye benzer cok merak ediyorum!
not:nettede oynuyorum ben diabloyu. eger sordugum seyleri bilen varsa;nette über nasıl cıkartılır ve single da über nasıl cıkartılır diye ikisini de anlatabilir bana! PP
NOT2:herkese iyi bayramlar

konami
Oyuncu
16 Kasım 2004 10:32 (16/11/2004, 10:33) %0
bak über sadece battle.net denilen sadece ve sadece orjinal cd aldiginda girilen serverlerdir birincisi o saj degil soj(stone of jordan ring)ikincisi en soj satma uzun is olur onlar satsın sen oynaücüncüsü hala büyük degisiklikler oluyo mesela annihilus small charm sadece überden cikar ama yeni bi mod gelistirmisler annihilus single da ciksin diye dördüncüsü ben de hic überdiablo kesmedim ama galiba su fallen shamanlara benziyormus besincisi:überdiablo cok zor öldürülür altıncısı:eger bu yazismadan sonra überdiabloyla ilgili "yeter artik" diyorsan bunun hepsini bosuna okudun ve ben de bosuna parmaklarimi yorup bu yaziyi yazarak zahmete girdim

crazy_of_diablo

kolucolak
Oyuncu
20 Kasım 2004 12:42 %0
cok saol baba! biraz gec cvp vermiş oldum ama! ehuah! )) cok datlı anlatmışsın! neyse ben uber meselesini örenmek için kasmaya devam ediyom! diabloturkte oynuyom umarım bi gun gorcem! yani bosuna yazmadın butun onnarı bende bosuna okumadım merak etme! ))

konami
Oyuncu
20 Kasım 2004 14:13 %0
diabloturkten cikmaz überdiablo sadece battle.net ten cikar

crazy_of_diablo
:)

AzurEel
Oyuncu
01 Aralık 2004 04:46 %0
hell'deki siyah renkli diablo'nun lakabı deil miydi yaw über diablo

Comb@T
Oyuncu
01 Aralık 2004 19:40 %0
alıntı:
Gönderen: AzurEel
hell'deki siyah renkli diablo'nun lakabı deil miydi yaw über diablo

Hayır diğil , über diablo battle nette çeşitli yollarla çıkartılan we öldüğü zaman özel bi taş bırakan yaratık. Daha ayrıntılı öğrenmek istersen geçmiş forumları araştırmalısın...

Her zaman mutluluğun dorugundayken gülünmez. Bazen sırf haya gıcıklık olsun diye uçurumun kenarındayken bile gulumseyeceksin.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â