Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 08:10 Toplam 3 oyuncu 49 sunucu 216 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bursa onnet 20.11.2004 cs 1.6 turnuvası ...

team.brt|Nost
Oyuncu
13 Kasım 2004 20:54 %0
Cs nin basladıgı yerde,rush tam ortasında ,mapın her yerınde emın olunkı ben ,benim oLduğuM yerde de oLüM vaRdIR!
SaYg

zuah benım oynadıgım maclarda ne senı rush yaparken gordum ne mapta gordum nede vururken cunku vurmadan once agzında mermiler oluyor asfasds

team.brt|Nost
Oyuncu
13 Kasım 2004 20:55 %0
SADECE Nost-

hardstyle
Oyuncu
14 Kasım 2004 00:26 %0

alıntı:
Gönderen: team.brt|Nost
SADECE Nost-

Carpath1A
Oyuncu
14 Kasım 2004 01:51 %0
yazın olsaydı gelirdik...ya neden izmirde olmaz böyle turnuvalara....

İZMİR R.K CaRpAtH1A

=A I 3=CoLdPLaY
Allen Iverson Three

14 Kasım 2004 12:10 %0
katılan takımlara basarıLar.. ozellıkle g0d klanına ızlemeye gelıcez ısallah..

http://wwp.icq.com/scripts/search.dll?to=175231005
Allen Iverson 3

xqeNt
Oyuncu
14 Kasım 2004 13:51 %0
2,3 kısılık odalar HMM
bız 5 kısı kalırız o zamn auıAHUauzjhz

Venza
Oyuncu
14 Kasım 2004 14:21 %0
alıntı:
Gönderen: Rk.C@RP@THI@
yazın olsaydı gelirdik...ya neden izmirde olmaz böyle turnuvalara....
İZMİR R.K CaRpAtH1A

'' Milky game area tarafından yapılacak olan turnuva CS 1.6 olup ESWC kurallarına göre oynanıcaktır katılmak isteyen takımlar www.teamrqm.net/form.rar doldurup turnuva_kayit@yahoo.com ' a göndersinler...(katılım 16 takımla sınırlıdır) tarih 28 kasım! ''

alsana izmirde turnuva

CoolHand Elektronik Spor Klubü

#cesk #coolhand @ quakenet sponsored by http://coolhandcafe.com http://www.mix.gen.tr

Across
Oyuncu
14 Kasım 2004 17:31 %0
Arkadaslar turnuva duzeni hakkında bilgi almak istiyorum son olarak... mesela ;

Mr12 mi Mr15 mi ?
Eleminasyon türü Duble mi Single Mi ?
Gruplar halinde mi ?

Falan... bu konular hakkında son bi açıklama yapar mısınız ? Ben baktım ya silmissiniz ya da yazmamıssınız ?

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ]
For Our History

Pandomima
Oyuncu
14 Kasım 2004 20:23 %0
keske birde kesin katılan clanları yazsaydınız

hardstyle
Oyuncu
14 Kasım 2004 22:25 %0
hersey yazilmis cizilmis o olucak su olucak diye oncellikle yapilacak yada yapilmasi planlanan turnuva da 16 takim diye belirlenmis takim sayisi ancak belirlenen sayi sehir disindan gelecek takimlara bagli nasil ? suan bursada active cs oynayan bir takim var yanlis bilmiyorsam onun disinda toplama takim olucak bir iki tane onun sayisida 3 u gecmicek (eminim) 16 takim plani disardan gelmesi planlanan 14 takim a bagli sekilde yapilmis . disardan gelecez geliyoruz diyen takimlarin cogunu gorduk daha oncelerde illaki bir aksilik cikti ve gidemediler turkiyede yasiyoruz gelicez diyen takimlar gelmezse kesin gelmeyi dusunen takimlar bunlarin arasindada bildigim bir tek weas (beratlar) var soylemek istedigim su disardan takim gelmezse bursada olmasi dusunulen turnuva 4 takimla olur katilim ucretinden verilecek odul zaten ortada bunlarin disinda turnuvayi duzenleyen arkadas Anzy cs ile alakasi pek fazla olmayan biri benim gordugum kadariyla ve bildigim kadariyla buyuk organizasyonlarin hic birinde de oynamisligi veya bulunmuslugu yok oteki arkadas dark sabahtan aksama kadar uo oynayan biri buda kafanizda ki tezleri biraz olsun sekle ***** heralde.

dr1zzt *i2u
Oyuncu
15 Kasım 2004 01:02 %0
gl

tujeM
Oyuncu
15 Kasım 2004 12:23 (15/11/2004, 12:25) %0
HardstyLe ın dedıkLerı doğru beLkı de böyLe bi org nu onLAr düzenLEseydi daha düzenLi oLurdu en azından tecrübeLeri var,trnv iLk açıkLandığı hafta herkes üstüne düştü fakat iLerLeyn zmnlarda kimse umursamaz gibi oLdu dışardan geLecek cLanlar orda oLmaya caLışacağız dıe msj attıLar fakat geLioruz kesin diyen cok az bursadan 5 tane katıLacak clan var ama bu da kesın deıL bu cLanLar dışardan katıLım oLursa geLırız dıor 50 mılyonu değen bı trnv ya vermek ıstıoLAr o yuzden dışardakı arkadaşlar gelıoruz dediği zmn katıLım cok fazla oLacak bu arada trnv nın 1 gün oLduğu açıkLandı fakat foruma yazılmadı bnce ii bi org başLangıcı oLdu ama sonunu getiremedik ama dışardan katıLacak cLanLar katıLım yok dıe algıLamasınLar bizim tek sorunumuz var o da katıLımın kaç takımLa oLacağı özeLLikLe CESK ve TQ dan haber bekLıoruz..

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

tujeM
Oyuncu
15 Kasım 2004 12:27 %0
trnv 1 gün oLursa geliriz diyenLerle 2 gün olsa da oLur diyenLer parmak kaldırsın

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

Venza
Oyuncu
15 Kasım 2004 13:28 %0
alıntı:
Gönderen: hdmstr!
özeLLikLe CESK ve TQ dan haber bekLıoruz..
In god we trust..
sponsored by onnEt..!

malesef gelemiycez

CoolHand Elektronik Spor Klubü

#cesk #coolhand @ quakenet sponsored by http://coolhandcafe.com http://www.mix.gen.tr

ozL-
Oyuncu
15 Kasım 2004 14:23 (15/11/2004, 14:24) %0
alıntı:
Gönderen: team.brt|Nost
Cs nin basladıgı yerde,rush tam ortasında ,mapın her yerınde emın olunkı ben ,benim oLduğuM yerde de oLüM vaRdIR!
SaYg
zuah benım oynadıgım maclarda ne senı rush yaparken gordum ne mapta gordum nede vururken cunku vurmadan once agzında mermiler oluyor asfasds

Turnuvada herkes gorur mermılerın kıme gıttıgını merak etme sen.

Across
Oyuncu
15 Kasım 2004 18:03 %0
Bir org planlıyosanız ve sehir dısından gelecek takımlar bekliyosanız; ödülü sabit yapma durumundasınız. Çünkü; dışardan gelecek 20 takım var derseniz dışardan gelecek olan takımlar bu olacakları düşünerek haraket eder. Dediginiz gibi bu 20 takımdan 15 i sorunlarımız nedeniyle gelemiyoruz der. Katılım ücretini ödül yaparsanız, her katılmayan takıma karşılık ödül düşer. Ama siz ödül 1 milyar derseniz, bu takımlar bilirlerki katılım ne olusa olsun ödül bellidir.

Kendi takımım adına; takım elemanlarım bayram tatilinden salı günü dönecek. şehir dışından gelen bir takım olarak belli bir külfeti göze almamız için bunu karşılayacak bi şeyler olması gerekir. takım olarak 500 milyon masraf yapıp 200 milyon ödülle geri dönmeyi göze alamayız... yani yaptığımız masrafla, ödül arasında uçurum olacaksa, takım olarak tekrar düşünmemiz gerekebilir. Çünkü; takımın tamamı öğrenci. 2 haftalık harçlığını bu turnuva için harcayıp, sonra aç gezmek te var. Buyuk ihtimalle gelicez diyebilirim. Ama diğer ihtimale de açık bir kapı bırakmak durumundayım... saygılar...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ]
For Our History

Exter ` hunt3r
Oyuncu
15 Kasım 2004 18:55 %0
Emin ol Across ne sen 500 milyon harcama yaparsın bu turnuva için,ne de turnuvadan 200 milyon kazanırsın.Turnuvaya kaç clanın katılacagı az buçuk belli oldu.Artık GG yazmaktan başka bir şansım yok benim.İnşallah güzel bir turnuva olur..İlginin artması önemli olan.Başvuru tarihi başladı bugün hafta içi başvurular devam edecek.İlgi artar inşallah..

Soru ve sorunlarınız için ;
msn : hunter@huysuz.net

@quakenet #Exterminate

tujeM
Oyuncu
15 Kasım 2004 23:28 %0
Gönderen: [rqm] judge
1 günde biterse rqm olarak orda olmayı planlıyoruz...
Kesin bir açıklama yaparsanız seviniriz.
#teamrqm @ QUAKENET.ORG
Beklenilen gün gelecekse,
çekilen acılar kutsaldır.

O zmn planlarınıza dwm edın...

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

tujeM
Oyuncu
15 Kasım 2004 23:31 (15/11/2004, 23:31) %0
Trnv 1 gün e indiriLmiştir dışardan geLenLere zorLuk cıkmaması için!

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

team.brt|Nost
Oyuncu
15 Kasım 2004 23:31 %0
millet forumları okuyor dıye kendınımı kanıtlamaya calısıyorsun simdiye kadar ki turnuvalarda ne oldugunu gorduk sen bu yollarda gıderken ben donuyordum sen boyle bısey soyleyebiliyorsan karsıma geldıgındede bunu soyle gerı vıtes yapma.

team.brt|Nost
Oyuncu
15 Kasım 2004 23:35 %0
neye gore turnuvayı 1 gune indiriyorsunuz kesin gelicek clanlar belli olmadan belki katılım daha fazla olabilir 1 gun icin gelicek clanlarda bu durumd PATLAR.. veya cekilirler vs..

WEAS | italian
Oyuncu
16 Kasım 2004 01:01 %0
EYVAHHHH bakiyorum ve gülüyorum. masuehsuahe ilginc konulara illginc yorumlar yapiliyor. Hemde ''PROFOSYONELLER'' tarafindan UHEUAHEUHA ! Neyse cumartesi ordayiz. pai gl hf

blatcher
Oyuncu
16 Kasım 2004 03:05 %0
ya Bu kadar tartısmaya ne gerek var a.q.insanlar hakkında yorum yapılması cok yanlış.herkez kendi dalgasına baksın.bu turnuvanın olması için herkez elinden geleni yapıyor eminim ! Forum baslıgında butun bilgiler yazıyor.forumda sadece kişilerin yaptıgı tartışmaları okumayın.biraz onunuze bakın.Dışardan bildigim kadarıyla weas rqm ve snc1453 takımları gelıor.Dışarıdan katılımın artması için herkez ugraşıyor fakat kesin bir cvp verilmiyor.bursaya gelin ve sadece oyununuzu oynayın.kımse kımse hakkında yorum yapmasın.bu forumunda agzına SICMAYIN !!!!

Quakenet : #reax

hardstyle
Oyuncu
16 Kasım 2004 03:33 %0
Hangi Sifatla yapiorsun bunu ?

alıntı:
Gönderen: italiann
EYVAHHHH bakiyorum ve gülüyorum. masuehsuahe ilginc konulara illginc yorumlar yapiliyor. Hemde ''PROFOSYONELLER'' tarafindan UHEUAHEUHA ! Neyse cumartesi ordayiz. pai gl hf

hit my heart
Oyuncu
16 Kasım 2004 12:01 %0
Burada tartışmaya gerek yok bence ilk forum gibi olmasın.

Turnuvanın 1 gune indirilmesi de bencede daha ii oldu katılan takımlara basarılar..

GG

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â