selam delisiyim bu oyunun 5 saat yada daha fazla oynuyoruz offf of ama onlıne oynıyamıycam sanırım orjinal cd key yok
nette cd key icin birsey buldum kendı yaratıp bır anda degıstırıyor seri numarayı ama ne yazıkkı oyunda gene cd key i tekrar yazın dıyor onlıne da
normal oyunda supply center kurarken booom dagılıyor defeated oluyorum neyse tekrar yukledım sorun yok şimdi aslında bu oyun ve counterın orjinalini alıcan ayda yılda bir paraya kıyıcan ya.
bunların cd key lerını buluyum dıye kazaadan yemedıgım trojan kalmadı walla
yardımcı olursanız super olur icq 54541588 ProdigY
orjinal key yok ama olcak.. msn jam_as@hotmail.com
icq 6004515 bekliyorum.. tanrı beni dostlarımdan korusun ben düşmanlarıma başedebilirim...!!!
Beyler Ben de bir Generals Zero hour cuyum Bu oyunun hastasıyım onlineden oynamak .ç.n cab atıyorum ama orjinal CD key yoq Keşke olsaydı Şu anda karadeniz turnuvalarının yapıldığı yerde Cennet Cafede Beni yenen yoq tur Ülkem ise GLA (Demolation) USA (Air Force ) çok iddialıyım WCG de bu oyun olsa şampiyon olacağıma eminim Zero hour için konuşmak istiyen gelsin
Emir, bu karadenizliler hep çok iddialı yauw Tamam iyisindir elbet, ama du bi profesyonellerle oyna...
Mahalle çapında kimse yanına yaklaşamıyor olabilir , ama dışarıda koca bir Karadeniz, daha büyük Türkiye, daha da büyük Dünya var !
yani sen küçük bir atom molekülüsün onları hesaba kattıgımızda!
niyetim seni yermek, germek değil yanlış anlama aman ha !