Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 20:48 Toplam 227 oyuncu 50 sunucu 836 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kablo ınternet ile adsl tarifeleri esitleniyor!!!

Cilgin Bahriyeli
Oyuncu
11 Kasım 2004 00:38 %0
Turk Telekom, kablo internet tarifelerinin Adsl tarifeleri ile esitlenmesine dair calismalarini tamamladi, Telekominikasyon Kurumunun onayi alinir alinmaz uygulamaya konacak. Bu durumda 256 baglanti 49 ytl, 512 baglanti 99 ytl olacak. Ultratv gibi firmalarin aldigi destek ucretinin de kalkacagi soyleniyor.

KAYNAK: http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11212

Bircogunuz zaten biliyorsunuzdur. Bilmeyenler icin mujdeyi vereyim dedim. Kablo hatlarini kapattirip Adsl'ye gecenler dusunsun

Denizlere hakim olan Cihana hakim olur.
BARBAROS

allreadydead

Moderatör
11 Kasım 2004 19:11 %0
gel öpicem bahriyeli..
:]

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

TiesTorN
Oyuncu
11 Kasım 2004 19:40 %0
demekki adslyi kapatıp kabloya geçmek farz oldu

3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000 :P

-23-
Oyuncu
11 Kasım 2004 21:33 %0
bu hbr ayın birinde cıktı 11 i oldu hala bir haber yok.işallah aralıga kadar onaylanır.

RazoRBlades
Oyuncu
11 Kasım 2004 21:45 %0
harbi süper bi haber resmen okuyunca koltukda oturma pozisyonumu değiştirdim =)

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

firatd31
Oyuncu
11 Kasım 2004 22:15 %0
BEN KOLTUGUMDA ZIPLADIM

War|oX
Oyuncu
11 Kasım 2004 23:40 %0
Bende telefonda sormuştum..İmzaların atılmasınımı ne bekliyorlarmış bi tarih yok ama tahminimce aralık'tan sonra anca..neyse aslında yetersiz indirimler ama napak .(

Love is name sex is game forget the name just play game!

Cilgin Bahriyeli
Oyuncu
12 Kasım 2004 11:44 %0
www.kablonet.com sitesine girdiginizde pop-up penceresi seklinde bir duyuru cikiyor. Okumanizi tavsiye ederim. Bu arada bir arkadasin "Bilgi alma hakkini" kullanarak Telekom'a gonderdigi e-mail'e Telekom'dan gelen cevabi aynen alinti yapiyorum;

ADSL hizmetine ait tarifelerdeki düşüşe paralel olarak Kablo İnternet tarifelerinde indirim yapılmasını teminen gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, Telekomünikasyon Kurumundan onay alınmasını müteakip uygulamaya geçilecek ve kamuoyu bilgilendirilecektir.

Saygılarımızla

Yani biraz sabir diyorum. Bu is kanimca Kasim ayi sonuna kadar olur diyorum. Araya bayram filan girince belki biraz aksayabilir ama en kotu ve uzak ihtimalle bile yilbasindan once bu is bitmis olacak.

BARBAROS

Expert | cdmstr
Oyuncu
12 Kasım 2004 12:27 (12/11/2004, 12:29) %0
şimdi benım 128 hem 256 olup hemde 49 mılyonmu olcak

allreadydead

Moderatör
13 Kasım 2004 04:42 %0
evet ama nasıl olcak o is acıklık getirilmemis. dagıtıcılar , ultra kablo interaktif gibi , paramı almayacak yoksa telekom kendi aldıgındanmı indirime gidicek belli degil.

Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Cilgin Bahriyeli
Oyuncu
13 Kasım 2004 12:14 %0
Soylenene gore Kablonet, Ultratv gibi sirketler telekom'a odenen 49 ytl, 99 ytl gibi baglanti ucretlerinden belli bir pay alacaklar. Yani dogrudan kullanicidan para tahsilati yapilmayacakmis.

Kesin olan birsey var o da 64@128 baglanti tarih oluyor. Minumum baglantinin 192 olacagini iddia edenler de var. Gerekceleri ise kablo baglantinin Adsl'den ustun oldugu ve 192 kablo ile 256 Adsl'nin denk oldugu. Bence sacma. 256 baglanti 49 ytl olsun da varsin minumum baglanti 192 olsun onemli degil.

BARBAROS

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
13 Kasım 2004 12:19 %0
ya bu seferde adsl ezilcek o zaman nasıl iş bu anlamadım gitti ya.

Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası /18*...

allreadydead

Moderatör
13 Kasım 2004 16:36 %0
adsl niye ezilsin ? aynı hızlarda aynı ücrete sahip olacaklar. tabiiki her teknolojinin bir farkı olacaktır. secim yaparken artıları ve eksileri göz önüne alıp ona göre secim yapılmalı.

Sacred Blade of Tc

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
13 Kasım 2004 17:22 %0
normalde 128 k kablolu birinin pingi 256 k adslli birisinden daha iyi oldugu halde bunun 256 k olmus halini dusunemicem..

Burası /18*...

allreadydead

Moderatör
13 Kasım 2004 17:53 %0
internet CS demek degil. internet sadece online demekte degil. eger adam gibi telefon hattın varsa tiestorn gibi alırsın 20 ping. kablo net sadece yeni bir altyapıya sahip olmasından dolayı kurtarıyor.

Sacred Blade of Tc

ShaRLooT.
Oyuncu
13 Kasım 2004 18:03 %0
aahh aaaah kablo oof kendime ev tutacam bu kablo yüzünden

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
13 Kasım 2004 20:12 %0
alıntı:
Gönderen: allreadydead
internet CS demek degil. internet sadece online demekte degil. eger adam gibi telefon hattın varsa tiestorn gibi alırsın 20 ping. kablo net sadece yeni bir altyapıya sahip olmasından dolayı kurtarıyor.
Sacred Blade of Tc

sadece cs için degil buyun oyunlar için soyledim.ayrıyetten ben download hızı aynı olmasına ragmen pingler nasıl farklı oluyor anlıyamıyorum..

Burası /18*...

festival.Jeee
Oyuncu
13 Kasım 2004 21:49 (13/11/2004, 21:57) %0
128kbps bir kablonet kullanıcı kaç kb ile download ediyor?
Aynı şekilde 256kbps bağlantısı olan bir kablonet kullanıcısı kaç kb ile download ediyor.
256kbps ADSL 23-24 Kb ile indiriyor.

Ayrıca ben 256kbps ADSL kullanıcısıyım ve 50-70 arasında bir ping alıyorum.(Cs'de)

Bu ping farklılıkları Up-loadla ilgili .Kablo-nette upload daha verimli iken ADSL de verimli değil.(Sanırım böyle idi..) Bilgisi olan arkadaşlar sanırım bizi aydınlatabilir.

Saygılar.

http://www.oynayalim.net

festival.Jeee
Oyuncu
13 Kasım 2004 21:55 %0
Bu arada ; ADSL2+ geliyor

ADSL2+ standardını destekleyen yeni modemler şu anda 8Mbps downstream / 1Mbps upstream olan ADSL hızları, yakın gelecekte, Türk Telekom tarafından altyapı çalışmalarına başlanacak ADSL2+ ile, 24Mbps downstream / 4Mbps upstreame kadar ulaşabilecek. Ancak hala maksimum 2 Mbit hız tahsis eden TT'de ne kadar işe yarar tartışılır. Yeni protokoller ile santrale 2.5mil uzaklığa kadar olan mesafelerde şuandaki teknolojiye oranla gerçekten 4 kata yakın hızlar sağlanabiliyor. Yani ADSL modemler bu standardı destekliyor ve bu standart modem fiyatlarını değiştirmeyecek.

Kaynak :
http://www.hardwaremania.com/

Tarih:

.

http://www.oynayalim.net

Cilgin Bahriyeli
Oyuncu
13 Kasım 2004 22:42 %0
Kablonun ping avantaji tartisilmaz ama Adsl de downloadlarda daha tutarli bir performans gosteriyor. Adsl sabit bir hizi garantilerken Kablo da yogun kullanimlarda hizlarda dusmeler olabiliyor. Adsl de daha fazla sorun cikiyor ve baglanti kopmalari yasanabiliyor. Kablo da ise teknik servis nispeten daha iyi. Yani her iki baglantinin da birbirlerine karsi ustunlukleri ve zayifliklari var. O yuzden kablo hizlarinin yukseltilip fiyatlarinin dusmesini Adsl'ye karsi yapilmis bir haksizlik olarak gormeyin.

BARBAROS

firatd31
Oyuncu
13 Kasım 2004 23:18 %0
evet sonucta turk telekomun kablo kullanicilari memnun etmek amacli yapilicak bir olay bu.. ama kabloyu tercih ederim... eger adslle ayni hizda olucaksa... yani esitlenicekse

crzr`
Oyuncu
13 Kasım 2004 23:41 %0
walla beni pek ilgilendirmiyo çünkü izmirde kablonet berbat adsl daha iyi burda. kablo vardı 1-2 sene önce gündüzleri ping 300 leri buluyordu adsl çok memnunum sabah akşam 50-60 ama sizin adınıza sevindim

festival.Jeee
Oyuncu
14 Kasım 2004 18:23 %0
Abi o kadarda abartılacak bir durum söz konusu değil.Yani ADSL bağlantılarında.Gerçi ben bakirkoyde oturuyorum onun avantajı olabilir.

www.oynayalim.net

Peregrin
Oyuncu
15 Kasım 2004 09:57 %0
valla ben 64k (aslında 128k) kablonet bağlantısına ayda 36 milyon ödüyorum. beylikdüzü bölgesinde kablo firmasıyla (siemens) yeni sözleşme yapıldığından ek 25 milyonu ödemiyoruz. 17-18 ile download yapıyorum. online oyunlarda hiçbir problemim yok. 128k adsl'den de hem download hem de online oyunlarda ping konusunda daha hızlıyım. adsl'in ucuzlamasına rağmen halimden de memnunum. ancak 256 yapacaklarsa reddetmem tabi

-Jedi-Knight-
Oyuncu
15 Kasım 2004 16:59 %0
Ya harbiden izmir de kablonet niye çok kötü gündüzleri ping havalarda gezio geçen gittim cafe ye oyun oynamaya 512k cable var ping acayip sapıtmıştı cafe bomboştu sahibi bana dediki 'gündüzleri izmirin cable hatları çok kalabalık oluyo o yüzden desteklemio' hele bi de ucuzlayınca millet cable ii die geçecek adsl lerini kapatıp o zaman durum daha da vahim bir hal alıcak

P4 1.7GHz@2.0GHz
Asus ATI Radeon 9550GE (250/400@455/620)
512MB DDR 400MHz

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: