Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 12:59 Toplam 122 oyuncu 47 sunucu 727 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Cpl türkiye elemeleri

zigyy
Oyuncu
11 Kasım 2004 02:58 %0
nitrogamer forumlarina yada e-sportr.org forumlarina yazmamiz gerekiyor ama ordada cevpa vereceklerini sanmam yapacaklari ilk is forumu silmek olur cunku elestirilmeyi sevmez bu gibi kisiler en iyisini yaptiklarini sanirlar. heh nitrogamer ana sayfada bide bu tip organizasyonlarla ilgili bi yazi var tam bir kara mizah aylar once yazilmis bir yazi baskalarina akil veriyorlar lol.

HuNTeR007
Oyuncu
13 Kasım 2004 01:17 %0
şuanda nitrogamer forumlarında konu ile ilgili bi başlık var ve herhangi bi msg silinmemiş veya konu kilitlenmemiş oraya sormayı deneseniz cvp alma ihtimaliniz yükselir en azından soruları ancak doğru yerde sorarsanız doğru cevaplar alabilirsiniz

zigyy
Oyuncu
13 Kasım 2004 03:43 %0
cok soru sorarsaniz ordada silerler lol. vash in e-sportr.org forumuna actigi konu yok olmustu cevap bile atilmadan.

Cloudfire
Oyuncu
13 Kasım 2004 20:55 %0
alıntı:
Gönderen: err0r
biz nasıl yabancı takımların demolarını felan izleyip kendimizi geliştirmeye yönelik çaba sarfediyosak. Bu organizasyonu düzenleyenlerde biras kendilerini geliştirmek için çaba sarfetmedikçe türkiyede bişey yiyemeyiz.
ama mouz u öldür hakkını yeme, adamlar çok ii oynamış! yane herşeyin çok ii çok eşit oldugu bi ortamdada sonuç deişmezdi BENCE!
Playing with me is an -error- for you!
- #xds @ quakenet -

haklısın oyunlarına kimsenin diyecegi yoktu. Zaten onlara ayrıcalık werilmesi onların sucu dııl.

HuNTeR007
Oyuncu
13 Kasım 2004 21:49 %0
e-sportr ile nitro aynı yer diil
ben nitro için söledim

zigyy
Oyuncu
15 Kasım 2004 02:54 %0
ayni kisilerin yonetimi altinda ng ilen e-sportr. e-sportr dede trk lar var ng dede. yanlizca ng forumlarinda yonetici sifatiyla gozukmuyolar zaten bombos forumlari lol orda yonetici olsa kac yazar.

zigyy
Oyuncu
19 Kasım 2004 03:22 %0
DoomIII turnuvasi duzeliyolarmis simdide boy boy afi$ler sitelerinde reklamlar falan bakalim bu sefer nasil kepazelikler cikacak ortaya. ismide SiberLand bana bisiyi cagristiriyor hmmm

Sayfa: « 1 2 3 4 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: