Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/08/08 07:17 Toplam 4 oyuncu 48 sunucu 298 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Guild Wars
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Guıld wars betası ıle ılgılı ızlenımler...

MaReDiN[Hz]
Oyuncu
01 Kasım 2004 14:53 %0
Guild Wars tek kelımeyle asmıs super bır oyun...Yapımcıları blızzard'ın battle net sıstemını yapan ekıpden ayrılan(kı en bastakı ısımlerı oluyor bunlar) ınsanlardır...Bugun(Pzt) turkıye saatı ıle sabah 11.00 da bıten betaya bıle katılım benım gordugum kadarıyla bır haylı yuksekdı...Ben dırek cuma gunu oyuna basladım ve ılk gun tum questlerı bıtırdım ve oyunun son gununde lvl 20 olmayıda basardım Benım karakterım ranger-elementalıst(ayrıca res gıbı monk spell erıde olan) super bır char yarattım(fazlamı övdüm ne kendimi...) Eger oynuyan varsa lutfen kendı ızlenımlerınıde ve ılgınc buldugu yerlerı yazsın Benım ızlenımlerım:
-Oyunun grafıklerı super ve orta duzeyde bır bılgısayarda calısıyor(alpha betada boyleydı bu)
-Oyunun skıll sıstemı karısık olmasına ragmen ogrenmesı cok zor deıl ama ustalasması zor...
-Oyunda yerden ıtem dusurme harıcınde guzel bır zırh,guzel bır alet bulmak gercekden cok zor(sehırdekı satıcıların ıtemlarını..) yerdende kolay kolay guzel esya dusmuyor dusse bıle dırek sıze dusmeyebılıyor...
-Item olaylarında bıde crafter ıtem lar varkı cok karısık betanın son gunu harıc kımsede crafter denen adamdan alınms esya yokdu son gun crafter materıals de hıdes ın satılmaya baslanmasıyla herkez hucum ettı denılebılır..
-son quest olan rıversıde cok orjınal bır quest olmus bence..hele kalenın arka tarafındakı BONE DRAGON la savasmak gercekden cok zevklı...
-Oyundakı pvp sıstemıde cok hos...Bunu acıklamak gerekırse:
3 tane pvp alanı var bunlardan bırı gladıator arena(teke tek dueller) ıkıncısı guıld hall kı buda adından bellı guıld savasları ucuncusu ıse tomb...(tam adını hatırlayamadım..) burdada tournament savaslar(ordakı ınsanlarla party yaparak) yapılıyor..
Ben ozellıkle tournament a bayıldım..o yuzden bunu acıklamak ıstıyorum: goreve baslamadan ocne 8 kısılık bır party kuruyorsunuz(normalde questlerde 6) sonra bu 8 kısılık ekıple once ghost hero yu mob lardan koruyorsunuz egerkı basarırsanız asıl tournament alanına gecıyorsunuz burda 4 takım var her bırı bır yonde ve herkesın bayrakları var...Genelde kımse bayraklarla ugrasmadan herkesı oldurmeye calısıyor...Tabı herkesı oldurmekle ıs bıtmıyor bıde her grubun bı prıestı(npc)var ve bunuda oldurmek lazım...kazanan ekıbe betada bısey yokdu ama orjınal oyunda bıseyler verılecekmıs dıye duydum...kı tournament lar saatlerı olcakmıs..
-Sılah cesıtlılıgı dıablo kadar fazla...ve ıtemların gorunuslerı fln cok guzel olmus ornegın benım guıld ımde(kı bu guıld GoH=guardıan of heaven oluyor) Paınty Thıef dıye bır warrıor un elınde atesden bır kılıc vardı(ben baskasında gormedım bu kılıc kızı dırek karızma yapıyordu )
-Oyunun ısmındende anlasılcagı gıbı oyunda guıld savasları cok onemlı...Guıld kurmak cok kolay Guıld Regıster a gıdıyorsunuz ve 50 altına karsı guıld kuruyorsunuz ve sectıgınız amplem ustunuze bır t-shot gıbı asılıyor Guıld savaslarında egerkı kazanırsanız guıld ratıngınız yukselıyor..Benım kurdugum GoH guıld ının ratıngı cok yuksek olmasına ragmen ben bu ratıngın ne ıse yaradıgını bulamadım belkı beta oldugu ıcın daha ısleme alınmamısdır...

Iste bunlar benım ızlenımlerım bıraz uzun oldu ama bence bu oyuna az bıle...Kesınlıkle wow la yarısabılcak kapasıtede bır oyun yapmıs adamlar...Egerkı bır sorunuz varsa oyunla ılgılı bana sorabılırsınız (bu arada bır ay sonra, preorder guıld wars alanlar hafta sonları duzenlenecek olan betalara katılabılıyorlar...)

RazoRBlades
Oyuncu
02 Kasım 2004 10:18 %0
bende oynadım, cidden hoşuma gitti daha önce MMORPG'lerle fazla ilgilenmemiştim fakat bu cidden güzel. En çok dikkatimi çeken nokta ilse Warrior/Necromancer gibi multiclass yaratılabilmesi (potansiyel Vampire). Ayrıca okuduğum bir yazıda oyunun sadece satın alınmasına para ödenmesi ve online oynamaya para ödenmemesi de ayrı bi güzellik.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

MaReDiN[Hz]
Oyuncu
05 Kasım 2004 15:31 %0
Cogu mmorpg den farklı olan bırcok sey bu oyunda mevcut...Ayrıca multıclass olayının yanında 1 tane olmak uzere sızın class ınızdan olmayan bır buyuyude alabılıyorsunuz ornegın ben monk ların ressurect buyusunu almısdım ayrıca ranger-elementalist dım yanı senın anlıycagın power shot u ıle 80 dmg veren meteoru ıle 50 dmg veren ve fıre ball u ıle 3-4 kısıye 40 dmg veren ayrıca bırı olunce res ceken ultra super bı karakterım olmusdu...
(not:res signet degil benim bahsettigim...res spell..)

Suan oyunun betası basladıgında yazmadıgıma pısmanım bu yazıları cunku oyunda 1 tane turk tanımadım ama beta bıttıgınde en az 10-15 kısınınde katıldıgını duydum...

RazoRBlades
Oyuncu
05 Kasım 2004 17:24 %0
Asıl bomba orj. çıkmasıyla patlayacak. Tanıdığım 5-6 d2'ci ciddi anlamda oynayacak oyun arıyorlar ve onlara GW'yi anlattığımda süper dediler. Merakla Bekliyoruz.

Sephiroth.
Oyuncu
05 Kasım 2004 23:48 %0
o ne len third edition gibi half-orc/paladin olmasın da...

MaReDiN[Hz]
Oyuncu
06 Kasım 2004 01:25 %0
yok third edition gibi half orc paladin ler yada half orc elinde flail olan priest lar yok bunda hatta half orcu biraq orc bile yok insanlik öldümüde orclara kaldik dimi

Razor-->oyun bir ciksin ben ve en az 3 kiside ciddi oynamayi dusunuyoruz...Birlesip guild bile kurariz

(bu arada yapimcilarin dedigine gore betadan alinan en buyuk sonuc:ticaret isinin npc lerle yapilip oyuncularin direk aksiyon agirlikli oynamasi imis )
Eh tabi git sen her craft esyaya hide iste ama serverin son gunune kadar hic kimsede hide olmasin sonrada bu esyalarin satilmasini bekle cik cik cik olacak is degil

RazoRBlades
Oyuncu
06 Kasım 2004 07:53 %0
ok guild vs. hallederiz sorun değil. hele bi çıksın =) bu arada wow 1-2 kafta içinde çıkıyormuş. görelim bakalım nasıl bir oyunmuş.

MaReDiN[Hz]
Oyuncu
09 Kasım 2004 13:48 %0
Ya wow iyi guzelde ayda 15 dolar bence fazla yahu ama 75(85 de olabilir) dolarlik orjinalini kesin alcam...(extra lar olani..) 1 ayda beles geldigini dusunursek wow dakiömrüm 1 ay

Uf ya guıld wars un daha cıkmasına cok var

la_bombonera
Oyuncu
09 Kasım 2004 16:04 %0
Arkadaşlar ben az önce Guild Wars client'ını yükledim, yeni hesap açmaya çalışıyorum, internete bağlı olduğum halde "network error 9 - please check your connection to the internet and try again" mesajı veriyor.

Bağlantım 256 adsl, yardımcı olursanız sevinirim.

Lord_Revan
Oyuncu
09 Kasım 2004 17:46 %0
Yaw bende bi süredir knight online a takılıodum simdi sizin bu istah acıcı yazılarınızdan sonra bende GW a geciim diom bu oun hala beta asamasında dimi bide cilent ını nerden indirebilirim???

la_bombonera
Oyuncu
09 Kasım 2004 17:55 %0
alıntı:
Gönderen: Hüseyin_???
Yaw bende bi süredir knight online a takılıodum simdi sizin bu istah acıcı yazılarınızdan sonra bende GW a geciim diom bu oun hala beta asamasında dimi bide cilent ını nerden indirebilirim???

beta client www.guildwars.com dan indirilebiliyor, bağlantı problemi çıkmazsa haberim olsun....

MaReDiN[Hz]
Oyuncu
09 Kasım 2004 19:02 %0
Beta bitti artik haftasonu preorder haftasonu betalari var artik...

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
09 Kasım 2004 19:24 %0
evet bende begendim oyunu ama buyuk ihtimalle wow oynicam zaten open betayada yarı katılcam isallah nese gw'de pek fazla bisey yapamadım az kisi vardı party yapacak genelde yanlı dolastıgım icin pek eglenemedim ama sarı yinede bidahaki betayada katılmak icin pre-order key lazım pre-order edenler arkadaslarını davet edebiliorlar onlarda oynayabiliyor

MaReDiN[Hz]
Oyuncu
11 Kasım 2004 21:09 %0
demekki neymis pre-order alan bi ark bulmak lazim

Tetra_95035
Oyuncu
13 Kasım 2004 02:21 %0
Bugüne kadar paralı-parasız biçok mmorpg oynadım gw gibisini hakkaten görmedim,oyun biçok yönü ile çok etkileyici grafikler,quest ler,npc ler,itemlar,atmosferi vs vs ama en begendigim yönü pvp kısmı oldu ,benim lvl20 bi warior/monk char ım vardı herhangi bir guild e gerek görmedim devamlı yeni playerlarla yaklaşık 30-40 challange a katıldım.İşin güzel tarafı hernekadar bilg ve baglantım güzel olsada gram kasmadı oyun çok rahat oynadım(diger mass multiler de özellikle çok oyuncu ile pvp yaparken illa ki kasar).Sonuç olarak oyundan çok memnun kaldım ve devam etmeyi de düşünüyorum ama beta sürümüne sadece ayın ilk haftasonları düzenlenecek event lara katılmak için 50 küsür dolar vermeyi düşünmüyorum,bildigim kadarı ile 2005 ocak en geç şubat ayında oyun tam anlamıyla aktif olcak,o yüzden zor da olsa sabrediyorum ve biliyorumki oyun piyasaya sürüldükten sonra biçok türk te oyunda olcak ,kimbilir belki farkında olmadan arena da,round larda karşılaşırız

Cael
Yarbay
Yarbay
16 Kasım 2004 15:27 %0
oyundaki ladder sistemi ve aksiyon icin beklememesini harika yapmislar.

uo'dan beri oynadigim en yenilikci ve doyurucu oyun benim gozumde. orjinalini alacagim bende buyuk ihtimalle. saglam oyuncular olur da guild kurarsaniz haberim olsun.

ranger/mesmer mage hunter'im hali hazirda beklemekte =)

there is nothing in this world worth to believe in

"NosferaT"
Oyuncu
28 Kasım 2004 00:28 %0
Knight Online ında b.k u çıktıına göre bu oyuna girmekte hiçbi sakınca yok sanırım
Sanırım giricemde yeter artık ko buraya kadar ömrün artık bende çok az (o diilde clanı nasıl dağıtıcam )

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

obiwann
Oyuncu
05 Aralık 2004 11:23 %0
kardeş knight onlineda nikin ne??bende paralı olana kadar oynuyordumda bu arada nikim Serpherus du 47 lvl warrior çarım var ayrıca parasız knight online serwerı varsa söylermisiniz...

obiwann
Oyuncu
05 Aralık 2004 11:24 %0
alıntı:
Gönderen: "Nosferatu"
Knight Online ında b.k u çıktıına göre bu oyuna girmekte hiçbi sakınca yok sanırım
Sanırım giricemde yeter artık ko buraya kadar ömrün artık bende çok az (o diilde clanı nasıl dağıtıcam )
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

knight onlineda nikin neydi belki tanıdık çıkarsın...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: