| Yazar | Konu: Perslere karşı 3 lü multi'de hangi ırk iyidir ? |
| Oyuncu |  | 03 Kasım 2004 11:39 %0 | |
|
multiplayer'da adam fillerle bizi darmadağın etti.
hangi ırk ve hangi tatik kullanmalıyım? |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Kasım 2004 13:48 %0 | |
|
| offf off sorulara bak ya ... |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2004 11:59 %0 | |
|
cok güsel bi soru...
saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens saracens. |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2004 19:21 %0 | |
|
Uufff persler saracensi darmadaan ederler tabi adam harbi persciyse bn harbi persciyim ve bana karşı en işe yarayan tactic (tabi fillere karşı) halberdler ile spanishler yeterli olur
@LiCH_?_KiNG@ |
| |
| Binbaşı |  | 04 Kasım 2004 19:29 %0 | |
|
kardeş
zone cu deilsin galiba neyse ben sana persleri yenmenin en kolay yolunu soleyem
1-) adama rush yap
2-)yemezse hızlı olarak 4 e geç scorpıon ve halberdier bas çok sayıda halberdier 30 kadar scorpion
4-) upgradeleri geliştir
5-)savaştada halberleri one çıkar ve scorpionları halberlerin arkasına koy
filler halberle savasırken scorpionlar bi tane bile fil bırakmaz bu şekilde 3 boluk fili daıtırsın ama bence zone oyna bole bi dert tasımazsın |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2004 19:40 %0 | |
|
Abicim adama rush yap weya yapma bu işte tek püf nokta war adam oyunu biliyorsa rush fln dinlemez dayanır oyunu bilmekle şunu kastediom adam fil ve two handed basar bu ikisi iyi bir kombinasyon ama öbür adamda oynamayı biliyorsa daha başka ünitelere geçer.İki bilen adam karşılaştığındada oyun sabaha kadar sürer  |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2004 22:20 %0 | |
|
| Rahipler çok iyi iş görür tabi becerebilirsen... Birde adamı surlarla çevrele britons okçuları şowda yapar yani |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 15:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: @LiCH_?_KiNG@
Uufff persler saracensi darmadaan ederler tabi adam harbi persciyse bn harbi persciyim ve bana karşı en işe yarayan tactic (tabi fillere karşı) halberdler ile spanishler yeterli olur
@LiCH_?_KiNG@
ne dion sen bea nereyi darmadaan eder sanki filleri uçuruon... memlük wur kaçla adam kaybetmeden daıtır... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 23:46 %0 | |
|
| Bence en güzel taktik rahipler!!! yavaş oldukları için kaçamazlarda... Hem kendi ordun olur bi ihtimal fil ordunda olabilir!!! |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 15:10 %0 | |
|
Bakın burda ne kadar ii oyuncular var.. Pers'e karsı hangi Irk ii olduğunu bile bilmiyolar...
Perse karsı en ii Irk KORE dir. Halbaydırla Onager bascan ama kale askeri basmayacan... Halbaydırlar onde dovusurken sen arkadan Onagerla filleri oldurcen...
Halbaydır da olcek arada ama sen tekrar halbaydır basarsın o adam Kaleden fil basıncaya kadar da kalesini yıkarsın |
| |
. |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:54 %0 | |
|
| EN BÜYÜK DEVLET PERSİANS OKADAR |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:59 %0 | |
|
koredir.scorpion ve war wagonlar birleştimi,bir de önlerine halderbier koyacaksın tabiki.istersen arklarınıda okçu koyabilirsin.siege ram in varsa ,ordu yap veiçine adam koy.ne kadar koyarsan o kadar hızlı gider.fillerin yanına götür.adamları içinden çıkar ve saldırt.siege ramler zaten onları öldürür.
BASADORA VE MARVELEOUS |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 19:01 %0 | |
|
perse karşı en iyi ırk saracens
vur kaçlar ve onagerlar sayesinde karşıdakini dümdüz eder
arada rahip kullanmak fena fikir degil |
| |
| Oyuncu |  | 10 Kasım 2004 20:53 %0 | |
|
Laaan Dostlar Zone ne la ?????
Yeniyimde  |
| |
| Oyuncu |  | 10 Kasım 2004 20:55 (10/11/2004, 21:04) %0 | |
|
Laan Pers Kadar boktan ulke yok ispanyol ol dumduz edersin adami
rush yap zik admlar arti ispanyonlarin esekli moniki var onlardan 10 15 tane bas kesin yenersin  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 12:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: yarligan
multiplayer'da adam fillerle bizi darmadağın etti.
hangi ırk ve hangi tatik kullanmalıyım?
yolla onden halberdier ı siegelede yada brıtons okcula tara kalıo mu bakıım fıl
The God's Alive , I can Believe.
Wyq # 6004820
|
| |
| Oyuncu |  | 13 Kasım 2004 14:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: CoF!!!
ne dion sen bea nereyi darmadaan eder sanki filleri uçuruon... memlük wur kaçla adam kaybetmeden daıtır...
ya ne memlıkü ya bilip bilmeden konuşmayın şimdi scirmisher denen bir olay war perste hemde elitinden tek adam bile kaybetmeden yenermiş sen onu öle yen soora gel bide beni öle yen |
| |
| Oyuncu |  | 13 Kasım 2004 17:44 %0 | |
|
persin yokedici elephant+hand cann. veya elephant+scorpion ordusuna karşı en iyi çözüm mameluke+siege onager dır. dümdüz edersin ( post imperial için konuşuyorum tabii )
IVIaLice |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 17:48 %0 | |
|
bence perslere karşı bir düşman yok .ben 3 yıldır bu oyunu oynuyoruuum.abim persler oluyor.ben arkadaşımla oluyorum.(taabi bize persleri seçtirtmiyor.)genede yenemiyoruz.3-3 daha guzel oluyor.biri yok olurken diğeri geliyor.:-oneyse persleri yenmenin imkanı yok.  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 19:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mccarver
koredir.scorpion ve war wagonlar birleştimi,bir de önlerine halderbier koyacaksın tabiki.istersen arklarınıda okçu koyabilirsin.siege ram in varsa ,ordu yap veiçine adam koy.ne kadar koyarsan o kadar hızlı gider.fillerin yanına götür.adamları içinden çıkar ve saldırt.siege ramler zaten onları öldürür.
BASADORA VE MARVELEOUS
s.tir |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 19:27 %0 | |
|
| Perslere karşı kedi yapacasın, town centerlerin dibine salacasın. Malum iranlılar kedileri çok severler... Senin kedilerini gören işçiler başlıyacaklar bu kedileri sevmeye, bırakıcaklar çalışmayı, sonra sen de raibin ekonomisi hazır dağılmışken ona ekonomik baskı uygulayacasın, yüksek faizle borç verecesin ki belini bir daha bükemesin ok. <delirdim> |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 19:28 %0 | |
|
[Gönderen: XeRzewaTtT
persin yokedici elephant+hand cann. veya elephant+scorpion ordusuna karşı en iyi çözüm mameluke+siege onager dır. dümdüz edersin ( post imperial için konuşuyorum tabii )
IVIaLice
peki nden zone un en iyi oyuncuları vea ya sıradan oynayanlar hatta en kötüleri bile pers almıyor hiç düşündün mü |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 19:31 %0 | |
|
abi forum bozuk yukarıdaki cevablraım okişilere değil bi altlarındakileri böyle forumun bven bu ne ya
şimdi boş yere tarışma çıkacak tekrar ediyorum o alıntılar yanlış algıladı aygıt
s.tr die en buyuk pers diyene onun alıtındaki ise abim falan diyodu ona |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 19:59 %0 | |
|
| selam arkadaşlar.ben yıllardır age of empires 1 den tutunda tüm age of roma,king,gold a,gold b,gold c versiyonalarını hem multi hem single lan dan ve internetten 5 ay oynadım.en kek ırk pers lerdir. o kadar et ve altin verirsin boşadir.en iyi arkadaşların dediği gibi rahiplerdir.fakat paladin le gelirse rahipleri keser.en temizi halberlerdir(barakadan cıkar soldan ikinci).buna da champion basar.en temizi türkler (24 vuruşu vardır) ve benim en sevdiğim perslere ve diğer ırkların ilacı(2 ırk hariç) mongols (mogollardır)ço0k iyi vurkaç yapılır.fakat beleşe götüreyim diyorsan haldberglerdir.file (perslere) ilk vuruşu 200 e yaklaşır.sonra file her vuruşu 50 dir. selamlar saygılar...sen 2 tabur 40 +40 haldberg bas.dalll gitsin. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Kasım 2004 20:05 %0 | |
|
| eğer persler çok iyi diyen varsa internetten 2 ye tek veya 3 tek oynarim.maya lar bile fazlasıyla yeter...fakat moğollar biraz pahalı ama moğollar; hunlar ve goths ler (oka cok dayanıklıdırlar her ok atışı 1 ) eksiltir.moğollar felaket.yanına paladin ihtimaline karşı elit deve basarsan iyi dalarsın ama binalara etkili degildirler. |
| |
| |