Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 22:21 Toplam 240 oyuncu 49 sunucu 928 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cs olayı biraz karışmadı mı?

SH@RK_
Oyuncu
03 Kasım 2004 19:50 (03/11/2004, 19:52) %0
1, 1.5 senedir cs yi fazla takip etmiyorum ve oynamıyorum.
şimdi şöyle forumlara göz attım.
olay biraz karışmış

cs 1.5
cs 1.6
cs:cz
cs:source
steam
orj. cd-(key)
falan filan...

buna ya böyle herkes farklı takılıyo.
eskiden böylemiydi. bi tane cs sürümü vardı 100-150 mb indirdirdin internet bağlanır oynardın.

ah eski günler ahh.

inşallah en yakın zamanda bi çözüm bulunur.
eskisi gibi rahat rahat netten cs oynamak istiyorum.

ISeekYou : 5 7 0 7 2 7 0 0

SanctuM
Oyuncu
03 Kasım 2004 21:16 %0
şimdi de aynı öyle dediğin gibi bi fark yok

CEHENNEMDE YER KALMAYINCA ÖLÜLER DÜNYADA DOLAŞACAK
When there is no room in the hell the death will walk the earth

<3rD>DeMoN
Oyuncu
04 Kasım 2004 00:17 %0
Counter in yeni versiyonlari çikmasina ragmen bizim internet kafe de herkes 1.5 oynuyor cs 1.6 var cs cz da var ama herkes yine 1.5 e takiliyor

SH@RK_
Oyuncu
04 Kasım 2004 12:35 %0
alıntı:
Gönderen: zuluu
Counter in yeni versiyonlari çikmasina ragmen bizim internet kafe de herkes 1.5 oynuyor cs 1.6 var cs cz da var ama herkes yine 1.5 e takiliyor

burdada herkes 1.5 oynuyo zaten
en oynanabilir o

OctO
Oyuncu
04 Kasım 2004 14:08 %0
gercekten isin b*ku cıktı yani ne böle paso değişiyor bence bu ilgiyi azaltıyor.

Tora

04 Kasım 2004 17:58 %0
alıntı:
Gönderen: mareDeath
Millet tabi 1.5 oynayacak
1.6 steam gibi aptal bi platforma geçti. Sierra sadece para kazanmak için böle bişe yaptı.1.5 bedava

Sierra'nın alakası yok bu durum ile. Hatta artık Sierra bile yok. Kapatıldı Vivendi Universal Games tarafından. Steam Valve'ın eseridir ve VUG / Sierra için bir baltalamadır. Oyunlar artık Steam üzerinden alınıp indirilebilir. Bu sayede gidip oyunu dükkanlardan almak zorunda kalmazsınız. Ayrıca her oyun yüklemenizde onlarca hatta yüzlerce MB güncelleme yapmak zorunda kalmazsınız. Steam'de oyunlar güncel sürümde kalır çünkü otomatik güncelleme sistemi bulunur. Oyunun hatalarının birikerek paket haline getirilmesini beklemenize gerek yoktur. Hatalar anında güncellenir.
Ayrıca bir cümlenizi çok yanlış buldum. CS 1.5 mod olarak bedavadır fakat bedava oynayabilmek için Half Life almış olmanız gerekir. Steam'de de durum böyle. Half Life 2 aldığnız zaman CS : Source bedava. 1.5 ile aynı.

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Traeumt
Oyuncu
05 Kasım 2004 01:13 %0
Steam in bandwith i malesef bütün dünyadaki steam kullanıcılarını kaldırmadğığ için 10 mb lik bir update ii ya 1 2 gün yapamıyorun yada yapsan bile 2 saat suruyor yüklemen ..source a gleince rezalet oyun oynaış tarzında dğşşme yok diyolar utanmadan... cs yi bırakıcak cok fazla kişi olucak source oynanırsa

hel
Oyuncu
05 Kasım 2004 11:42 %0
alıntı:
Gönderen: dSports|Traeumt
Steam in bandwith i malesef bütün dünyadaki steam kullanıcılarını kaldırmadğığ için 10 mb lik bir update ii ya 1 2 gün yapamıyorun yada yapsan bile 2 saat suruyor yüklemen ..source a gleince rezalet oyun oynaış tarzında dğşşme yok diyolar utanmadan... cs yi bırakıcak cok fazla kişi olucak source oynanırsa

Evet grafik açısından birçok yenilik getirdiği kesin. Ama oynanışı gerçekten berbat 30dk dayanabildim ben.

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

disconnery
Oyuncu
05 Kasım 2004 15:56 %0
Berbat fln degil alışılınca o da oynanır cz yede ilk cıktıgında berbat denmisti ama su anda oynanıo css de oynanabilirligi artacaktır.

MuraTR
Yarbay
Yarbay
06 Kasım 2004 16:16 %0
ben cz daha nası bışeydır gormedım.
ama tartışma bence yersiz.
İstemeyen oynamaz!

I've got nothing to game to lose.

Speck
Oyuncu
06 Kasım 2004 20:01 %0
Bos wersenize... Nereye gidiyor Bu Cs olayi bilmiyorum ama Cz hade gene biraz idare ederde Source Gercekten oynanisi tek kelime Ile Berbat... o derece olamaz... Efect ler fln guzel Modeller guzel golgeler guzel sesler guzel (usp Haric) ama oynanirlik -1 diyebilirim... ama oynayan 1 suru Insanda Olucaktir

Tora

06 Kasım 2004 20:47 %0
alıntı:
Gönderen: dSports|Traeumt

Steam bantgenişliği 10 Terabits/s yani 10.000mbps'dir. Steam bantgenişliği kendisini aştığı zaman güncellemek isteyen yeni kullanıcıları beklemeye alır. Bu sayede darboğaz oluşmaz. Half Life 2'nin ilk önyüklemesi çıktığında bantgenişliği bu seviyesine çıkartılmıştı ve bağlanan kişiler tam hızda download edebildiler. Ben de bunlara dahildim. 10mb'lık bir dosyayı 1-2 günde indirmesi söz konusu bile olamaz. Olsa olsa sizden kaynaklanan bir sorundur. Yüzlerce kez Steam üzerinden güncelleme yaptım ve her zaman bana sağlanan bantgenişliğinden 1-2KB/s düşük hızda indirebildim. Bu da 12KB/s idi.

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

g0a
Oyuncu
06 Kasım 2004 20:59 %0
cs 7.1 i cs 1.1 cs 1.3 u hatırlarım

cs 7.1 den sonra Kalite Grafıgı ARtısda 1.3 den sonra denge 1.5 de denge 1.6 csz vs. vb. sucks

1.5 rule ama dunyayı yakından takıp etmek ıcın 1.6 yı da oynamamız lazım turnuvalar 1.6 da yapılacak bu da bır sorun

1,5 clan macı yapılır

I Returned
Legends Never Die

SH@RK_
Oyuncu
06 Kasım 2004 23:27 %0
source un oynanısı berbat diyen arkadaslara katılmıyorum.
bence 1.5 ile birebir aynı
tabiiki daha ii sistem istiyo.

source gayet basarılı cs geleceğini kurtarır.

g0a
Oyuncu
07 Kasım 2004 13:51 %0
grafık kalitesi artar X fps sucks

I Returned
Legends Never Die

g0a
Oyuncu
08 Kasım 2004 07:53 %0
lafımı geri alıyorum 1.6 rules 2 gundur sabahlıyorum

I Returned
Legends Never Die

SH@RK_
Oyuncu
10 Kasım 2004 19:59 %0
source ruless

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â