demekki far cry'ın 3cd olan versiyon. 5cd olanını alırsan sorun kalmaz. 3cd'nin sorununu çözmek içinde bir yol vardı ama unuttum tora biliyordu ona sorabilirsin. 3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000 :P
Aslın benim makinede biraz yavaşta olsa çalışıyor. Asıl sorunum save pointleri bulamama ve zor bölümleri geçtiğimde save edememe. Bu yüzden yüklemek istemiştim.
Yine de cevabın için teşekkürler
Kopya olduğu için MTYH'in sıkıştırdığı sürüm geçmiş elinize. Yama kurulurken asıl yeri arıyor fakat bulamıyor. Yani Program Files\Ubisoft\Farcry'da yüklü olmalı. May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
bende forum bulmuşken sorayım bende dün farcry aldım arkadastan ama oyun esnasında ses yok nasıl düzelticem?(optionstan falan kapalı değil) Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası /18*...
bende 5 cdlik kopya var ama oyunu bir turlu acmayi beceremedim allahini seven yardim etsin..2 saatımı harcadım..kankam benı her an zıkebilir... Patria O Muerte VenceremoS...