Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 00:43 Toplam 103 oyuncu 49 sunucu 478 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bursa onnet cafe 1. cs-cz turnuvası

reax|Dark!
Oyuncu
02 Kasım 2004 13:26 %0
Ben hala bu turnuvanın bir yönetim konseyi olup olmadıgını merak ediyorum. biz kimle ve nasıl irtibata gececez hala muallakta. forumdan okuyorum bin kisi turnuvamıza bekleriz yazıyo. bi o kadar adam da hayır biz bekleriz diyo. sunu bi açıklayın. Turnuva konseyinde kimler var. yetkili adamlar kimler. Sıkılmaya basladım ben...

----------------
"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet

Turnuva Cok Düzenli Ve Cok Planlı Hazırlanmıstır Çünkü Dısardan Gelecek Clan lar ıcın Hotel vs Gibi Yerler De Hazırlanacak tır Daha turnuvaya Var Ayın 20 sinde Belki de dısardan gelen az olur yada katılım az olur örnegim 8 clan ama zannetmiyorum daha fazla olabılırde ıste 15 sıne kadar bı takımlar belırlensın ona gore de bız ayarlıyacagımız Güzel yer mekan lar var ... Eger az olursa Zaten 1 Günde cok rahat Biter Bizi de anlayın formu tam okumuyorsunuz ki yazıyonuz sadece biri diyo ödül ne biri diyo yetkili ler ve acık adres tel falan yapmayın bunları arkadaslar bıraz okuyun su forumu baslıgını hepsi yazıyo ben sadece diyorum 15 sine kadar bı tam bazı seyler belirlensin size daha daha cok fazla bilgi verilecektir su anlık bukadar...

Venza
Oyuncu
02 Kasım 2004 14:07 (02/11/2004, 14:08) %0
bence paralari pesin pesin almaya baslayin her sekilde olacak diorsunuz turnuva sonra sikismayin...

CPL'den sonra haber vericez odul yuksek olur buyuk ihtimalle ordayiz

CoolHand Elektronik Spor Klubü

#cesk #coolhand @ quakenet
sponsored by http://coolhandcafe.com http://www.mix.gen.tr

hit my heart
Oyuncu
02 Kasım 2004 14:14 %0
alıntı:
Gönderen: Reax-soLdier

a$tIk diyorsun haLa harfLere takILI kaLmI$sIn.Allah yardImcInIz oLsun.Benim yazI stiLim de kimseyi iLqiLendirmez.Herkes kendi daLgasIna baksIn.Hem turnuva'da da neyi oynuyacaqInI qörücez.oynarsIn demek.bakaLIm..
Clan Reax !

Hem bazı seyleri asmanız gerekiyor diosun sonra aşmışsın dıosun anlayamadım birkan ne yapmaya calıstıgını ????

GG

reax|Dark!
Oyuncu
02 Kasım 2004 17:17 (02/11/2004, 17:26) %0
Burada Tartışmaya yol acılacak bir msj atılmıyacak diye sana surtaına karsı söledim Vede özür diledin 1 kere yaptıgın hatta ile, ama sunu bil 2. ye afedilmiyorsun sakın onnet te geleyim deme... Vede o msj siliyosun silmesen senide yazını da silerim... Vede Onnet adına da hiçbir zaman konusayım deme

tujeM
Oyuncu
02 Kasım 2004 19:31 %0
bakın bu trnv için herkes hazırlanıor ama kımse kımseye senı sılerım fln dıemez sen reax san onnet adına konusamazsın hem bırkan da cagdas ta benım arkadasım onlar hem de ıı arkadaslar sadece rekabet ortamı var bn yenı eskı clanımdakı arklarıma sakın olun dıorum sadece dark sende sakin oL biz aciz deiliz onnet e gelme fln ne demek hiç yakışmıo artıslığe gerek yok bizim bişeyleri aşmamıza da gerek yok 5 yıldır bole bı trnv yı dıuzenlemedınız de sımdı bız duzenleyınce mı aşmamış oLuoruz kimse foruma yazı yazmasın karşılıklı konuşalım herşeyı haLLedeLim burda monıtor cocukları gıbı oLmasın burası demokratık bı üLke herkes konuşur..

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

hit my heart
Oyuncu
02 Kasım 2004 19:35 %0
alıntı:
Gönderen: darkstormm
Burada Tartışmaya yol acılacak bir msj atılmıyacak diye sana surtaına karsı söledim Vede özür diledin 1 kere yaptıgın hatta ile, ama sunu bil 2. ye afedilmiyorsun sakın onnet te geleyim deme... Vede o msj siliyosun silmesen senide yazını da silerim... Vede Onnet adına da hiçbir zaman konusayım deme

Bende tartısma istemiyorum ama habire bişeyler yazıolar ben ozur diledim herkesten ama hala ustume geliyo anlamıyor musun.
Bende tartısmak istemiyorum orda polemiğe giremem die yazdım ama bazı kısıler hala cvp yazıyor bak BURADA TARTISMAYA SON VERİYORUM KİMSEYLE SACMA KOMULAR İÇİN MUHATTAP OLMAYACAM...

GG

hit my heart
Oyuncu
02 Kasım 2004 19:38 (02/11/2004, 19:40) %0
hem evet tucem in soledikleri dogru ben birkanlada aynı takımda oynadım o benım cs basladıgımdan beri arkadasım evet birazda rekabet alanı var o benım le birkan arasında.-..Bundan onceki msj da da yazdım kimse kimseye karsı kotu kelime kullanmasın bende hatalıyım biliyorum bu son du birkan tqL karda$ yaladım...

GG

Exter ` hunt3r
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:09 %0
Ağzına şıçmışsınız forumun bravo..Sizin birlik olmanız gerekirsen yakışmıyor..Toparlayın kendinizi beyler tjm'in dediği gibi yüzyüze konuşmanız daha mantıksal bursalı kardeşlerim..

Bursa/Onnet turnuvasına katılan bütün clanlara başarılar.Şehir dışından gelen arkadaşlarda sorun olmuyacagından emin olun.Eminim reax ve 6parmak cemaati sizi ellerinden geldigininde üstünde ağırlıyacaklardır..

only GG

-Masiva bir şeymidir,boş durmuyor Halik bile;

-Bak tecelli eyliyor bir şe'n-i günagün ile -@quakenet #Exterminate

tujeM
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:10 %0
soLdier aga kapanmış bır konuyu acarak forumu takip etmediğin beLLi oLuor neden tekrar acıosun gerek yok sen üni ne git geL bırak bu işLeri aşmak dediğin ne güLüm aşmaya göre bişi yok hepimiz arkadaşız dark ve soLdi ortamı germeyelım trnv da hırsınızı gösterin forumlarda deiL...)

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

reax|Dark!
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:15 (02/11/2004, 20:30) %0
Ben Reax ım Bundan sanane Sonucta ONNET TE Calısan personelım tamam mı ıstedıgımı de yaparım Ahsan abi De Yanımda ...
Bu arada Sen Bu konuları icq msn chat yada yüzyüze konusabilirsin ama bu forum da bu konuları konusamasın ve de cok İleri gidiyon Haberin Olsun Kendi Clanına Zarar veriyosun Ve de Birdaha yazmaya Kalkma Ve de onnetin adını KULLANMA...

tujeM
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:23 (02/11/2004, 20:43) %0
.

ozL-
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:31 %0
alıntı:
Onnet Adına Konusurum Seni De Sponsorluktan sildim vede turnuvada sen oynamıyacksın Çünkü Onnet ın personellerinden Bende Birisiyim Olmasamda Seni İstersem Silerim Vede O arkadasın Birkan A da icq chat msn vs gibi yerlerde de o tartısmaya gıren konuyu soyleye bilirsin Burası Tartısma yeri Kavga Yeri Degil Sana Soledım Onnetın adını Sakın Alma da dedim Seni Ben Sildim artis konusma benle .... tamammı

Bak arkadsım acıldıgından berı forumu takıp edıyorum .Gereksız yere tartısmaya gırıorsunuz.Bız bır takımız 1 mızın yoklugu hepımızın yoklugu demektır.gereksız seyler yazma.bı sorun varsa forumda degıl onnette konsu bızle sponsorluk onemlı degıl onemlı olan arkadaslık bunuda unutma.bızın ıcın hersey guzeL..hg.

Cs nin basladıgı yerde,rush tam ortasında ,mapın her yerınde emın olunkı ben ,benim oLduğuM yerde de oLüM vaRdIR!
SaYg

reax|jeunesse
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:36 %0
Hg Hmm . . .

blatcher
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:37 %0
Ya ben bu konuları unutturmak için bazı şeyler yazıyorum.Siz hala olayı kızıştırıonuz.İnsanları bu turnuvaya kavga gorsunler die cagırmadık.kırk yılın başında Bursa da bir turnuva duzenlenecek siz hala olayı kızıştırıosunuz.Bundan sonra kımse kımseye ters bir kelime yazmasın.Sizin yuzunuzden Turnuvaya katılım olmucak.Bu Turnuvaya gelicek olan clanlar sizin yuzunuzden gelmeyebilir.Biraz konuşmalarınıza dikkat edin.Bu turnuva sadece bursa clanları İçin degil.Dier Clanlarda Bursa ya gelicek.Bunları biraz Düşünün.Biraz adam Olun.Tartışcaksanız Gidin yuz yuz e tartışın.BYS

Quakenet : #reax

tujeM
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:42 %0
ya tartısma fln yok ortada hersey yoLunda büyütmeye gerek yok okumadan yazı yazıosunuz tartısma bıtmiştir her forumda oLur böle şeyLer ahsan abıye de saygım var bız ztn aksı bısey demıoruz ama kapanmış bı oLayı acan soldıer ı kınıyorum bn ce o adamı uyarmanız gerekır bız en azından bu trnv ıcın gece gunduz calıstık bunun aksı ıddaa edılemez konu kapanmıştır açıLmamak üzere cwp verecek olan icq ya gelsin 289640326

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

soLd1er
Oyuncu
02 Kasım 2004 21:16 %0
Tucem cOk konu$uorsun cOk..

Bu turnuva hakkaten qüzeL oLucak.Bursa dI$Indan qeLen takImLarLa birLikte tecrübe , hazırlanma ve eksikleri görme gibi yönlerden cok faydali olucak.Buna eminim. gL.

tujeM
Oyuncu
03 Kasım 2004 09:28 %0
bence paralari pesin pesin almaya baslayin her sekilde olacak diorsunuz turnuva sonra sikismayin...

CPL'den sonra haber vericez odul yuksek olur buyuk ihtimalle ordayiz

----------------
CoolHand Elektronik Spor Klubü

#cesk #coolhand @ quakenet
sponsored by http://coolhandcafe.com http://www.mix.gen.tr

Şu ana kadar 12 cLan katıLacak sizLe beraber 13 katıLımın 16 olması bekLenıor..Para sorun oLmaz bizde turnuva günü parayı veren girer trnvya cpL den sonra bekLerız reax ve teamgod tüm cLanları en ii şekilde ağırLayacakLar bu trnv nın dwm ı da geLecek!

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

soLd1er
Oyuncu
03 Kasım 2004 10:56 %0
alıntı:
Gönderen: AMD*Quash|{m}
Bizlerde imkanlarımızı zorlayıp gelmeye çalışıcaz. Umarım gelebiliriz. Bir Çekirge yapmayalım mı? BURSA'yı özledim. En son 2 yıl once gelmiştim. Herkese sevgiler...
C u soon ...
İCQ:167198149 http://www.teamquash.com/ http://www.anadolubjk.net/manager@teamquash.com

Sen qeL , Ben Seni ortamLara sokuCam teamquash'da qeLirse cOk mukemmeL bir turnuva oLur. $imdiden heyecanLanIorum..

tujeM
Oyuncu
03 Kasım 2004 12:17 (03/11/2004, 12:18) %0
gökhan abi siz geLin biz soLdierle ortamlara akarıız sizi yeterki geLin..geLirseniz cok ıı oLacak

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

reax|Dark!
Oyuncu
03 Kasım 2004 12:30 (03/11/2004, 12:34) %0
Yanlız çekirge Diyor Siz Gelin Ben sizi çekirgede Heryere akıstıram Barlar Sokagı gibi yerlere akıstıram Ortamlara akın
Ama Oraya Gıtmen Icın Turnuvayı Kaldırmanız lazım asdasdnheıwnurw

blatcher
Oyuncu
03 Kasım 2004 15:02 %0
teamquash ın da bu turnuvaya gelmesi gercektende cok mukemmel olacak.Hepinizi bekliyoruz gokhan abi.Turnuvaya renk katacagınızdan eminim.

Across
Oyuncu
03 Kasım 2004 18:47 %0
alıntı:
Gönderen: reax|heartless

Sen bu forumda yazılan şeylere dikkatini verme.siz sadece turnuvaya gelmeye çalışın.İnsanların birbirleriyle atışması onemli degil.Sizi Bursa da Reax Olarak en iyi şekilde biz ağırlayacaz.Bundan şüpheniz olmasın.Sadece siz degil tabiki.Dier Clanları da en İyi Şekilde Reax yani biz cok ii ağırlıcaz.Dierlerine aldanmayın.Turnuva cok zevkli ve problemsiz olacak.

Bizim dikkatimizi hic bir sey dagitmaz adamım sen rahat ol... Turnuvaya gelmeye calismicaz. Gelecez ! Bizim ne reax dan ne de diger arkadaslardan supemiz yok. en iyi sekilde karsilanıp agırlanacagimizdan da supemiz yok... Benimkisi muhabbet olsun iste. Sormam gerekeni sordum sordum ve cavabımı aldım. Gerisi makara. Sen de rahat ol. Biz gelecez dersek geliriz.

[ #since1453 @ Quakenet ]

hit my heart
Oyuncu
03 Kasım 2004 19:56 %0
BuRADAN HERKESE SESLENİYORUM DOSTLUK İÇERİSİNDE BİR TURNUVA OLMASI DİLEĞİYLE BİZ HEPİMİZ BURSALIYIZ HEPİMİZ ARKADASIZ İST A GİTTİĞİMİZDE NASIL BİRBİRMİZİ TUTUYORSAK BURDA DA OLE OLMALIYIzZz.

Reax a da basarılar..

GG

Across
Oyuncu
03 Kasım 2004 21:30 (03/11/2004, 21:33) %0
alıntı:
Turnuva Cok Düzenli Ve Cok Planlı Hazırlanmıstır Çünkü Dısardan Gelecek Clan lar ıcın Hotel vs Gibi Yerler De Hazırlanacak tır Daha turnuvaya Var Ayın 20 sinde Belki de dısardan gelen az olur yada katılım az olur örnegim 8 clan ama zannetmiyorum daha fazla olabılırde ıste 15 sıne kadar bı takımlar belırlensın ona gore de bız ayarlıyacagımız Güzel yer mekan lar var ... Eger az olursa Zaten 1 Günde cok rahat Biter Bizi de anlayın formu tam okumuyorsunuz ki yazıyonuz sadece biri diyo ödül ne biri diyo yetkili ler ve acık adres tel falan yapmayın bunları arkadaslar bıraz okuyun su forumu baslıgını hepsi yazıyo ben sadece diyorum 15 sine kadar bı tam bazı seyler belirlensin size daha daha cok fazla bilgi verilecektir su anlık bukadar...

Peki ... Bu forumu en ince ayrıntısına kadar okudum... Yine de peki... Ama ilerleyen zamanlarda bunu sana hatırlatıcam... ins iyi olur... Kolay gelsin herkese... Bursa'da gorusmek uzere. Gl for all

[ #since1453 @ Quakenet ]

reax|Dark!
Oyuncu
03 Kasım 2004 21:39 (03/11/2004, 21:41) %0
Sagol Kardeş Hatırlatmana Gerek yok zaten Tam Takımlar Belli olsun dısardan gelenler CPL den sonra belli olacak zaten ozman Hersey daha düzenli olacak ii geceler.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â