Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 23:56 Toplam 168 oyuncu 49 sunucu 916 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Klan Duyuru
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eml|yan quoth unvanından men edilmiştir.

Dekuaa
Oyuncu
01 Kasım 2004 18:28 %0
Emlyn lakablı E.Y (emrah yalçın) maç içinde verilen taktiğe uymaması , verilen taktiği sorgulaması ve yaptığı disiplinsiz davranışları ayrıca maç dışındaki agresive tavırları nedeniyle takımdan ATILMIŞTIR... Bunların yanında CT iken yer tutacak kadar olmayan aim , tecrübe eksikliği ve yetersiz oyun zekası nedenleride bu kararda etkin rol oynamıştır... C-S hayatında başarılar... Yeni takımınla (eğer olursa) yeni bir sayfa açman dileğiyle !!!

No One Lives Forever !!!

MagicKiss
Oyuncu
01 Kasım 2004 19:28 %0
Emlyn lakablı E.Y (emrah yalçın) maç içinde verilen taktiğe uymaması , verilen taktiği sorgulaması ve yaptığı disiplinsiz davranışları ayrıca maç dışındaki agresive tavırları nedeniyle takımdan ATILMIŞTIR... Bunların yanında CT iken yer tutacak kadar olmayan aim , tecrübe eksikliği ve yetersiz oyun zekası nedenleride bu kararda etkin rol oynamıştır... C-S hayatında başarılar... Yeni takımınla (eğer olursa) yeni bir sayfa açman dileğiyle !!!

yazdiklarini okudugumda hayretler icinde kaldim.Boyle oyuncularin evlerine gidip bilgisayarini kirmak lazim.X-team olarak sizi destekliyoruz. heyyt bee

m1crobe
Oyuncu
01 Kasım 2004 19:35 %0
yazıq değil mi çocuğa niye men ettin? ahdhlajs

-Magiclord-
Oyuncu
01 Kasım 2004 20:40 %0
was
biz biraktiktan sonra neler degismis..
Klanin adi unvan olmus falan..Agresiflik..

Walla bunlar baz aliniyosa cok iyi
alıntı:
Gönderen: quoth - Dequ'a
No One Lives Forever !!!

Bu Alemde Tek Kral GENÇ FENERBAHÇELİLER..

ablak
Oyuncu
01 Kasım 2004 20:48 (01/11/2004, 20:50) %0
Yok yok bölelerine men cezası felan diil direk taksimde sallandırcan valla hiç olmadı tek ayak cezası en güzeli asdkasdkasdjkasdj

Laubaliliği Sevmem Disipline Hayranım ...

-Toxic-
Oyuncu
02 Kasım 2004 10:15 %0
tebrikler quoth takımı siz hepiniz emlyn dan daha iyisiniz ya a.k maçınızda cafede kimse kalmıyo lan bağırtılarınızdan ve çok azı emrah tan ayıp lan sizin bu yaptığınız valla arkadaşlıkmı önemli oyunmu lan

www.erciyescafe.tr.gs
quakenet.org #erc

Vidoc'q
Oyuncu
02 Kasım 2004 12:19 %0
biz profosyoneliz arkadaşlık vb 2. planda

Vidoc'q
Oyuncu
02 Kasım 2004 12:20 %0
dequa +10000

Dekuaa
Oyuncu
02 Kasım 2004 12:21 %0
Biz bu işlerde duygusallığa yer vermeyiz biz profesyonel davranırız Eml|yn hala arkadaşımızdır ama aynı takımda diiliz tek değişen şey bu ! Yerine takıma gelen n0thing tecrübeye fazla sahip diiL ama aim olarak ve oyun içerisinde düşünceleri emlyn dan daha ii ! Emrah da bizi anlayışla karşılayacaktır...

No One Lives Forever !!!

Vidoc'q
Oyuncu
02 Kasım 2004 12:21 %0
emilyan E.Y 'e başarılar diliyorum herşey gönlünce olsun emrah kendine iyi bak ..

hardtvean
Oyuncu
02 Kasım 2004 13:17 %0
alıntı:
Gönderen: quoth - Vidoc'q
biz profosyoneliz arkadaşlık vb 2. planda

sie l3m CemaL proymu$ ) yazık deilmi lan Emrah a gariban $imdi gidip bir mahalle clanında mı? oynucak l3m cocuk niyse üzelme Emrah her genç kı... ba$ına gelir Kaan dan slmlar herkeze

hardtvean
Oyuncu
02 Kasım 2004 13:19 %0
alıntı:
Biz bu işlerde duygusallığa yer vermeyiz biz profesyonel davranırız Eml|yn hala arkadaşımızdır ama aynı takımda diiliz tek değişen şey bu ! Yerine takıma gelen n0thing tecrübeye fazla sahip diiL ama aim olarak ve oyun içerisinde düşünceleri emlyn dan daha ii ! Emrah da bizi anlayışla karşılayacaktır...
No One Lives Forever !!!

ya tabi anlayı$la kar$ılar merak etme Tarık ha kanka Emrah ı tanıyosam bu forma msj üstüne msj yazar optum Tarık knky

hardtvean
Oyuncu
02 Kasım 2004 13:20 %0
alıntı:
Gönderen: -Toxic-
tebrikler quoth takımı siz hepiniz emlyn dan daha iyisiniz ya a.k maçınızda cafede kimse kalmıyo lan bağırtılarınızdan ve çok azı emrah tan ayıp lan sizin bu yaptığınız valla arkadaşlıkmı önemli oyunmu lan
www.erciyescafe.tr.gs
quakenet.org #erc

varoL kevi ya hay agzını öp.... ) sonuna kadar katılıyom

-Toxic-
Oyuncu
02 Kasım 2004 13:30 (02/11/2004, 13:31) %0
profesyonelmiş peh kaç defa 1.liğin 2. hadi 3. lüğün var lan ?.. min profesyoneli

www.erciyescafe.tr.gs
quakenet.org #erc

Xellriser
Oyuncu
02 Kasım 2004 15:22 (03/11/2004, 12:05) %0
helal b@p nasıl men ettin yaw h3l@l yakısır.Adamın koskoca unvanı gıtti yAw... Tuh !! sjassdawldjkja

determ1ned
Oyuncu
02 Kasım 2004 15:41 %0
tarık ta kendını bırsey sanıyor ya ALLAH'ım profesyonelmiş lan bız sızı erc maclarda takım dıye mac yapmıyoruz bıLe emrah kanka takma kafana senın ıcın elımden gelenı yapacam neysey kardeşlerime basarılar M.assault. Bana hak vereceklerıne ınanıyorum.!

silent-
Oyuncu
02 Kasım 2004 20:49 (03/11/2004, 00:01) %0
alıntı:
No One Lives Forever !!!

ASKDFJaksfjaksdsdfasdasdfaSF Sanki SK dan adam atıyolar hmm
agresive falan aşmış adam cpl kascaklar zaten.Bu sözleri arkadaşım olduğunuz için değil profesyonellik açısından söliom aslfkaklsjfkasf arkadaşlık 2. planda

kiespoo
Oyuncu
02 Kasım 2004 21:20 (02/11/2004, 21:25) %0
alıntı:
No One Lives Forever !!!

wah waaah :/

reinhardt<TrL>
Oyuncu
03 Kasım 2004 07:48 (03/11/2004, 07:51) %0
ünvan ne yaa siz pro sunuzda bizim haberimiz yokmus kackere
turkıye de derece yaptınız lan
gelelim asıl konuya Emrahın aim mi sizinkilerden cok daha ıyı ve
benım bıldıgım kadarıyla taktige uyan bir oyuncu DENGESİZ KONUŞMA ADAMI HASTA ETME

reinhardt<TrL>
Oyuncu
03 Kasım 2004 07:50 %0
G4nk4 bir kaç kendini bilmez yüzünden kayseri alem malem diye konusma ıyımı

Dekuaa
Oyuncu
03 Kasım 2004 08:46 %0
mehmet emrah ile maç yapan sen misin yoksa ben mi ?! Onu en ii ben bilirim ! Ben bu formu sadece Emrahın 'BEN ÇIKTIM' demesi yüzünden açtım ha bide 'unvandan men edilmek - agresive davranış - E.Y. (emrah yalçın) - taktiği sorgulama - yetersiz aim' bunların hepsi ESPRİLİ bir hava katması için yanı maksat komiklik analayamayacak kadar kıt mısınız ???

No One Lives Forever !!!

Dekuaa
Oyuncu
03 Kasım 2004 08:53 %0
Bu forumda ben sizin yorumlarınızı bekliyordum... Ama siz yorumdan çok eleştiri yapmışınız... Ha bi de mehmet madem E.Y nin aim i çok ii neden hep küçümsüodun E.Y yi ? (biliosun ki siz de ahım şahım bi takım olmamanıza karşın böyle bir tavrın vardı) şimdi mi sahip çıkıosun ?!

No One Lives Forever !!!

Dekuaa
Oyuncu
03 Kasım 2004 08:55 %0
WCG 2005'te herkese gL hF...

No One Lives Forever !!!

hardtvean
Oyuncu
03 Kasım 2004 11:42 %0
l3m sanki ünlü biri falan ayrıldı clandan altı üstü Emrah ben clandan cıktım demi$ bu forum un bu kadar çok tutması ilginç kafamıza da$ falan yagacak alim allah :d

hardtvean
Oyuncu
03 Kasım 2004 11:44 %0
alıntı:
Gönderen: hoL1qan
tarık ta kendını bırsey sanıyor ya ALLAH'ım profesyonelmiş lan bız sızı erc maclarda takım dıye mac yapmıyoruz bıLe emrah kanka takma kafana senın ıcın elımden gelenı yapacam neysey kardeşlerime basarılar M.assault. Bana hak vereceklerıne ınanıyorum.!

gadana alırım Feco yürü be kim tutar seni sonuna kadar arkandayım senin hiç merak etme optum bye

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â