| Yazar | Konu: Bursa onnet cafe 1. cs-cz turnuvası |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 15:55 %0 | |
|
Denilenler inşallah olurda Bursadaki en iyi organizasyon olur..Bu arada Sanırsam turnuva " CS 1.6 " olarak değiştirilmiş Doğrumu?
-Masiva bir şeymidir,boş durmuyor Halik bile;
-Bak tecelli eyliyor bir şe'n-i günagün ile
-@quakenet #Exterminate |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 16:07 %0 | |
|
| doğru; 1.6 olarak değiştirmiş durumdayız... |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 16:10 %0 | |
|
| Evet turnuva cs 1.6 çevrildi Arkadasların dedigi gibi Cz Artık bitti 1.6 da bitecek sayılır yenı sürümleri cikiyo ondan simdi geçici olan cs 1.6 oldugu icin TURNUVA CS 1.6 OLMUSTUR. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 18:52 %0 | |
|
acıyorum steam e harcanan paraLara.: |
| |
| Yarbay |  | 27 Ekim 2004 19:04 %0 | |
|
| way eniz bursa dada ortamlara akıyorsun hadi kolay gelsin sana |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 19:06 %0 | |
|
Biz ona bursada ortamcı Eniz diyoruz zxdasdasdişqwşldlasdas
alıntı: Gönderen: fen0men0
way eniz bursa dada ortamlara akıyorsun hadi kolay gelsin sana
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 20:49 %0 | |
|
İnşaLLah ii bir turnuva olur ! Reax ` dst ` simdideN gL !
Quaknet- u-cnn ! |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 21:00 %0 | |
|
herkes e basarılar gl hf
ii bir turnuva olması dilegiyle |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 21:19 %0 | |
|
| yltm olarak bızde katılıyoruz herkese basarılar.... |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 21:37 (28/10/2004, 22:16) %0 | |
|
SORRY bir yanlış anlaşılma olmu$ kusura bakmayın wyrm kastedilmemişti orada
GG |
| |
. |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 21:51 %0 | |
|
| Sen kimsin be ya kadeşim tamam sizin clana sponsor olduk diye havalara girmeyin haddinizi bilin ONNET olarak yazdığınız msjınızı silin ve bu turnuvayı BURSA'lılar hazırladı Bay: ONNET Cafe sahibi !!!!. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 22:08 (28/10/2004, 16:50) %0 | |
|
Arkadaşım Sen Kimsin ya Böle kral mış gibi falan yazıosun.
burda turnuvayı hazırlamak için bir yerimiz çatladı . Beni 0nnet'in Sponsor olması ilgilendirmez. Senin Sponsorun ama Turnuvayı biz hazırlıoruz. Bundan Sonra Konuşmalarına Dikkat et . Ve Bide Nicki Açıkla. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 22:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: g0d|n0n * Onnet
Bu turnuva mı yaa ne bu tum bursa lılar turnuvayı kendileri hazırlamıs gibi konusuyor?
Anlayamadım. Yapacaz edecez... gusel bir turnuva yapacaz..
fln a.k
Onnet kime sponsor anlamadım...
Benim bildiğim kadarıyla ONNET bize yani g0d clanına sponsor ama...
Herkes k0pu$!
SPONSORED BY ONNET!!!
GG
lan n0n musun don musun nesin adamın canını sıkma. duzgun konus tamam mi abicim... |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 23:33 (27/10/2004, 23:34) %0 | |
|
Şimdi blazer.Sen bu turnuva hakkında yorum bile yapamassın.Onnet cafe sizin sponsorunuz tmm anladık.tum bursalılar turnuvayı kendi hazırlamıs die konusuor.demişsin
lan keko siz okulunuzda hoca nızı dinlerken ben ve nazif bu forum u atmak ve dier clanları bilgilendirmek icin ugrasıoduk.ya siz?? danyo gibi geziodunuz.bu turnuvayı biz hazırladık.buna hic bişey diyemessin.
ve şunuda soylemek istiyorum.heryerde sponsored by onnet yazıosunuz.Gorende ilk defa sponsorları oluyo zannetcek.hala eskisinden bir farkınız yok.hala cocuksunuz.3 4 senedir cs oynuyorsunuz.gene bişey yok.aynı tas aynı hamam a.q.
madem bunları hala yapamıyorsunuz bari gelipte su forum a aptal aptal şeyler yazmayın.Biraz akıllı olun yeter.BYS !!
Quakenet : #reax
__
Sponsored by REAXİON !!!  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 12:44 %0 | |
|
Tebrikler N0n o mesajınla turnuvadan clan eksiltmeye başladın bile.Üzücü Ağzına şıçtın forumun..
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 16:24 (28/10/2004, 22:12) %0 | |
|
eet brs da birlik ve düzen yok bunu herkes bılıor da bız bunu aşmak için bir trnv düzenlıoruz ve kımsenın camur atmaya hakkı yok trnv ya hazırlanırken fıkrının de emeği cok byk herkes yaptığını söylerse hiç bişey yapmayanlar nie konuşuo bunları karşılıklı konuşsanız daha ıı olur bole şeyler bize yakışmıo!misafirleri ağırlamaya hazır olun!non ı yanlıs anlamıssınız sadeece herkesın trnvyı duzenledığını iddaa ettiğine sinirlenmiş
In god we trust..
sponsored by onnEt..! |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 16:46 (28/10/2004, 16:47) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Onnet-Cafe
Sen kimsin be ya kadeşim tamam sizin clana sponsor olduk diye havalara girmeyin haddinizi bilin ONNET olarak yazdığınız msjınızı silin ve bu turnuvayı BURSA'lılar hazırladı Bay: ONNET Cafe sahibi !!!!.
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 16:51 (28/10/2004, 16:51) %0 | |
|
| Noldu Rus bi sorun falan mı var ? |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 17:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Taco-
Noldu Rus bi sorun falan mı var ?
her yerleriniz sorun olsa ne yazar? |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 17:53 %0 | |
|
| Her tarafınız sorun olsa ne olur ya ... bursalımısın kadifeli gelin .... UAZHUhzauhzauhza yapacagınız turnuvanın ... gg |
| |
Allen Iverson Three

|  | 28 Ekim 2004 19:16 %0 | |
|
| guzel bır turnuva dılegıyle.. katılan takımlara basarıLar. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 20:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: g0d|-Russian-
her yerleriniz sorun olsa ne yazar?
Rus Yarın gelicem bunları mutlaka yüzüme söle tamammı ? |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 21:42 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Taco-
Rus Yarın gelicem bunları mutlaka yüzüme söle tamammı ?
insanlar burda guzel bir turnuva yapmaya calısıyor bence gereksiz tartısmaya gerek yok...Bozmayalım forumu |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 22:13 (28/10/2004, 22:26) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Onnet-Cafe
Sen kimsin be ya kadeşim tamam sizin clana sponsor olduk diye havalara girmeyin haddinizi bilin ONNET olarak yazdığınız msjınızı silin ve bu turnuvayı BURSA'lılar hazırladı Bay: ONNET Cafe sahibi !!!!.
ii de benim isyanım size degıl biliyorum bursa olarak hazırladınız
benım wyrm dakılere de bı seyım yok benım anzy galiba onu tanımıodum ona yazı yazmıstım onu kastettim ama o da bursadan mıs o yuzden kimse kusura bakmasın herkesden ozur diliyorum... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ekim 2004 22:50 %0 | |
|
gencler cafenin ismini araya sokmayin, buraya gelen birisinin yaptigi muabbet ne beni ilgilendirir ne de cafeyi, beni taniyan bilir en sevmedigim sey klavye ile yapilan seylerdir, kimin sanal alemi gercek zannemesi beni ve cafemi ilgilendirmez, lutfen dusunurken ve yazarken wyrmdakiler gibi seyler yapmain, benim ve cafemin alakasi yok.
ayrica bursadakilerin hic bi zaman akillanacagi yok bana kalirsa ne zaman ne de para harcayin siz bu is icin, her zaman kaybedenler arasindasiniz ve ole kalacaksiniz. baska topicde de bisiler anlatmaya calismistim ama duvar akillandi siz akillanmadiniz, akillanmazsiniz.
Patos. |
| |
| |