Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
29/07/10 23:07 Toplam 143 oyuncu 51 sunucu 602 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Winap ve wma

[awm.Geredeli]
Oyuncu
19 Eylül 2004 17:05 %0
wma dosyalarını media player dışında calan bir bir program soyleyebilir misinz yeni sürüm winap bu işi yapar mı yapıyorsa nereden indirebilirim teşekkürler....

crzr`
Oyuncu
19 Eylül 2004 18:28 %0
www.winamp.com

I push my fingers into my eyessss

Tora

19 Eylül 2004 18:32 %0
Tam sürüm seçeneğinde bulunuyor bu destek.

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[awm.Geredeli]
Oyuncu
20 Eylül 2004 16:36 %0
arkadaslar bir cd deki wma dosyalarını media playerle calamadım full winamp yukledim onunlada acamadım hep microsoftun sitesine gitmeye calısıyor bu neden olabilir ben bu müzikleri nasıl dinleyebilirim yardımlarınız iiçin teşekkürler....

TiesTorN
Oyuncu
20 Eylül 2004 16:55 %0
alıntı:
Gönderen: [awm.Geredeli]
arkadaslar bir cd deki wma dosyalarını media playerle calamadım full winamp yukledim onunlada acamadım hep microsoftun sitesine gitmeye calısıyor bu neden olabilir ben bu müzikleri nasıl dinleyebilirim yardımlarınız iiçin teşekkürler....

nasıl açamadın ya? winamp5 kurduğuna eminmisin?

3dmark2001: 18867, 3dmark03: 6351

[awm.Geredeli]
Oyuncu
20 Eylül 2004 18:07 %0
evet acamadım
[url]http://www.winamp.com/player/free.php[/url] buradaki dosyayı kurdum ama cd den bilgisayarıma kopyalagım wma biçimli ses dosyalaını açmaya calıstıgımda microftun bilmemne sitesine giriyor lisans falan işlemleri geliyor bende cıkıyorum sonra winamp gecersiz bir işlem yurutup kapanıyor

[IROD]EkVaDoR
Oyuncu
20 Eylül 2004 18:32 %0
Arkadaşım Media player 9 yüklü ise mutlaka açması lazım.

Siteye gitmek istemesi o codec in kendisinde yüklü olmaması nedeni ile yapıyordur.

Eğer işletim sistemin xp ise www.microsoft.com sitesinin download bölümünden Service pack 2 yi indirip kur (orjinaldir diye tahmin ediyorum xp in : ) bundan sonra 1 problemin kalmayacaktır.

-a41-Stormcrow
Oyuncu
20 Eylül 2004 19:27 %0
bazı wma dosyaları lisans almaya falan çalışıyo internetten bugün bende birkaç tane indirdim öyle bir şey olmasın?

Tora

20 Eylül 2004 20:31 %0
Eğer lisanslı indirdiyseniz rip edildiği işletim sistemi dışında çalışmayacaktır.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[awm.Geredeli]
Oyuncu
20 Eylül 2004 21:41 %0
alıntı:
Gönderen: Tora
Eğer lisanslı indirdiyseniz rip edildiği işletim sistemi dışında çalışmayacaktır.

rip edilmek ne deemk acaba? ben biraz bilgisizim bu konuda da yani ben bu dosyaları dinleyemiyecekmiyim

[awm.Geredeli]
Oyuncu
20 Eylül 2004 21:42 %0
alıntı:
Gönderen: -a41-Stormcrow
bazı wma dosyaları lisans almaya falan çalışıyo internetten bugün bende birkaç tane indirdim öyle bir şey olmasın?

evet dostum aynen oyle oluyor

Tora

20 Eylül 2004 22:23 %0
CD, DVD gibi kaynaklardan verileri almaya deniyor genelde rip etme kavramı.
CD'deki sesi wma'ya çevirirken kopya korumasını seçilmişse -ki varsayılan olarak açıktır- başka işletim sisteminde boş ses gelecektir.

-a41-Stormcrow
Oyuncu
22 Eylül 2004 18:24 %0
benim bahsettiğim wma lar bir internet sayfası açıyor birde ufak bir pencere (DRM lisence acquisation yazıyor) o ufak pencerede play'e basınca çalıyor gerçi indirdiklerim hep uzun boyutlu dosyalar olmasına rağmen 30 saniyelikti.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön