Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 22:13 Toplam 233 oyuncu 48 sunucu 1045 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cücelere dair

DP | UncreatiON
Oyuncu
27 Mayıs 2004 20:26 %0
bırakın yaa ezıq ıste yaa bana dıyor kendı yazıyor ıste

HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder

DP | UncreatiON
Oyuncu
28 Mayıs 2004 21:42 %0
ehehhee

DP|highking
Oyuncu
31 Mayıs 2004 21:12 %0
birazda muradin bronzebeard hakkında konusak

HighKing_HeLL
FoR HeLL TeAm
FoR ViCtOrY

[KoV]-AfterMAtH-
Oyuncu
31 Mayıs 2004 22:40 %0
Ölü

DP | UncreatiON
Oyuncu
03 Haziran 2004 20:12 %0
alıntı:
Gönderen: [KoV]-AfterMAtH-
Ölü

ewt ölü

DP|highking
Oyuncu
04 Haziran 2004 18:25 %0
alıntı:
Gönderen: [KoV]-AfterMAtH-
Ölü

huhahahahah manyaktı ya

HighKing_HeLL
FoR HeLL TeAm
FoR ViCtOrY

DP|highking
Oyuncu
04 Haziran 2004 23:10 %0
ah ahh ölmeseydide arthası durdursaydı

TsF cLaN benim yeni clanım olurlar kendileri

Kojiroh
Oyuncu
05 Haziran 2004 12:04 (05/06/2004, 12:05) %0
Bakıyorum da açtığınız tüm konularda kendi aranızda konuşuyosunuz, sizin dışınızda en fazla 5 kişi yazı yazmış.
Haz mı alıyosunuz boşuna forumu kirletmekten? Cücelerle ilgili konu açılmış, Iluvatar, Melkor, Manwe, orklar, insanlar, elfler, Arthas, Muradin, herşeyi konuşmuşsunuz. ICQ denen bi şey var yapmayın arkadaşlar.

sdfdsf

DP|highking
Oyuncu
05 Haziran 2004 14:32 %0
alıntı:
Gönderen: [NoF]Tassadar
Bakıyorum da açtığınız tüm konularda kendi aranızda konuşuyosunuz, sizin dışınızda en fazla 5 kişi yazı yazmış.
Haz mı alıyosunuz boşuna forumu kirletmekten? Cücelerle ilgili konu açılmış, Iluvatar, Melkor, Manwe, orklar, insanlar, elfler, Arthas, Muradin, herşeyi konuşmuşsunuz. ICQ denen bi şey var yapmayın arkadaşlar.
sdfdsf

tmm haklısında bir tartısma basladıgında sürüp giio iste kimbilir daha nerelere gidecek bu muhabbet hic belli olmaz biri bisey yazar dieride yanlıs oldugunu ifade eder kendine göre cevap yazar sonra dieride ona yazar sürüp gider bu
ve biz forumu kirletmiyoruz bunu da nerden cıkardın en azından kendi topicimizi kirletiyoruz bu olabilir bak ama forum deil lütfen dogru cümle kur

TsF cLaN benim yeni clanım olurlar kendileri

Kojiroh
Oyuncu
06 Haziran 2004 00:46 %0
Sürekli aynı konuları açarak kendi çapınızda eğleniyosunuz. Yok clan of hell, yok hell clanı rulaz, yok bilmemne...

sdfdsf

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
06 Haziran 2004 01:28 %0
alıntı:
sdfdsf

bu forum onların pls saygılı ol

(\__/) a.k.a. M@ximuS
(='.'=)
('')_('')

DP|highking
Oyuncu
06 Haziran 2004 15:31 %0
alıntı:
Sürekli aynı konuları açarak kendi çapınızda eğleniyosunuz. Yok clan of hell, yok hell clanı rulaz, yok bilmemne...
sdfdsf

eee ne olmus egleniyoz iste sen eglenemiyon die kıskanıyonmu yoqsa ?

DP|highking
Oyuncu
06 Haziran 2004 15:35 %0
alıntı:
Gönderen: |-Comanchero-|

bu forum onların pls saygılı ol
(\__/) a.k.a. M@ximuS
(='.'=)
('')_('')

bi dakka anlamadım sen topic onların mı demek istedin yoqsa koskoca forummu ?

DP|highking
Oyuncu
06 Haziran 2004 15:39 %0
alıntı:
sdfdsf

Sonucta HeLL die bi clan kuruldu ve bu clanın bütün üyleri buraya takılıyo bizde böyle bir topic actık iki topicte farklı cünkü biri Hell clan üylerinin muhabbet noktası(bulusma) dieride bundan daha farklı olarak bzizmle kapısmak isteyen clanlarla kapısmaya hazır oldugumuzu belirten bi topic fark var zaten kırk yılın basında msj atıyosun wc forumuna bizle ugrasacagına ugrasacak daha iyi seyler bul

DP | UncreatiON
Oyuncu
06 Haziran 2004 16:14 %0
+1

DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN WamPire [HunteR] stryder

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
07 Haziran 2004 16:45 %0
gözünüz agzını yalanlıo oteki forumları acın bakın yazdıgınız pek farkında degilsiniz butun forumlarda kendiniz aranızda konusuosunuz bos bos neyse ya bize ne

(\__/) a.k.a. M@ximuS
(='.'=)
('')_('')

Kojiroh
Oyuncu
07 Haziran 2004 17:44 %0
0kk3 b@bl4r p4rd0n özü d1ler1m. 1 4m 4 qr0 pl5

sdfdsf

Pohuman
Oyuncu
13 Haziran 2004 20:23 %0
alıntı:
Gönderen: |-Comanchero-|
gözünüz agzını yalanlıo oteki forumları acın bakın yazdıgınız pek farkında degilsiniz butun forumlarda kendiniz aranızda konusuosunuz bos bos neyse ya bize ne
(\__/) a.k.a. M@ximuS
(='.'=)
('')_('')

seni ilgilendirmez danaa...

HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
HeLL TeaM Büyük Laf Etmez..
HeLL TeaM Ziker Affetmez....!

[129.]KOMANDO
Oyuncu
21 Aralık 2004 06:04 %0
Sabaha karşı can sıkıntısandan takıldım, okudum da okudum millet uçmuş gitmiş...ben de katılayım...

1.elf vs cüce karşılaştırması biraz abes kaçar çünki cüceler manwe tarafından yaratıldılar, elflerin cücelerden daha iyi olması tabii ki normal.

2.elfler eywallah en becerikli, en zarif, en en ırktır ama insanlar elflerden daha üstündür çünkü ecel insanları gelir alır ve elfler gibi sonsuza dek dünyanın derdi kederi ile uğraşmazlar.Ne diyordu elrond arwen'e?aragorn ölecek ve sen sonsuza dek onun yasını tutacaksın!!Fakat insan ölen dostlarının yanına göç eder ve elfler bunu her zaman kıskanmışlardır...yalan, başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
Alana Geri Dön