Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 21:58 Toplam 268 oyuncu 48 sunucu 1103 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Lod un en çok dmg i olan char ve skill i hangisi?

sedoaga
Oyuncu
03 Haziran 2004 20:16 %0
evet başlıktan da anlaşıldığı gibi LoD oyununun 1.10 v nundaki 1 kerede en çok dmg veren charı ve bu skill i soruyorum bir başka deyişle vurdumu indiren charı hangisi...
cevapları bekliyorum...

Rogal Dorn
Oyuncu
03 Haziran 2004 21:04 %0
Max mı Min mi sorduğuna bağlı.

Max damage olarak Light sorc'un eline su dökülemez, (hoş galiba soajan'ın amazon buildi bayağı fazla hasar veriyordu bundan)

Ama light sorc ile 30k damage de verirsin 4 de 4k değil normal 4 O kadar kötü şans olmaz ama arda arda iki atıştada 4 verirsen adam tükürerek öldürür

Hammeradin direk 9-14 k damage verir levelına göre (60-90 sayıyorum) bayağı iyidir. Zaten 12 k magic damage bile dayanan yok doğru düzgün

Bide ww barb var tabii

RazoRBlades
Oyuncu
03 Haziran 2004 21:19 %0
ya abi napcan en çok dmg vuran skill i combo yap faha çok vursun

BAAL CLaN Element Leader<->www.baal.com.tr.tc
Tc Clan's CaT-KilleR gamer
BAAL Clan, Demons of Lost Heaven<->ICQ=146219687

Rogal Dorn
Oyuncu
03 Haziran 2004 22:20 %0
Evet doğru aslında. Bu oyunda önemli olan şey öncelikle taktik ve combodur. Olduğu yerde durup aptal aptal etrafa lightning basan bi sorc isterse level 99 olsun 40lık adam bile alır düzgün oynamasını biliyorsa

Neyse ben Teke tekte hammeradin veya ww barb öneririm sana.
Klan duellerde karşı tarafta bolca ww barb varsa holy freeze bayağı işe yarıyor, ww zaten walk speedde yapıldığı için holy freeze 20 leveda yarısından fazla düşürüyor, adam ww süresince olduğu yerde dönmeye başlıyor ) (Hemen bi anı anlatayım; bu olayı bizzat denemiştim, karşıda 4 tane ww barb vardı, bunların hepsi aynı anda ww yaptı holy freeze açınca pat diye masmavi oldular, şimdi olsa gülmem ama o zaman nasıl gülmüştüm düzgün oynama kabiliyetimi geri kazanana kadar necro öbür aleme göndermişti zaten beni )

Taqu3
Oyuncu
04 Haziran 2004 00:04 %0
Benim paladin karakterim var. En çok hasar veren atağa sahip olmak için charge, zeal ve fanatism yeteneklerine yüklendim.
Şimdi yanlış mı yaptım sevgili paladinler ?

Rogal Dorn
Oyuncu
04 Haziran 2004 09:54 %0
Charge Zeal Fan. 7k dan aşağı bir atak verirsin onla. Fan. iyi arttırır ama synergy yok doğru düzgün. Might falan yapıp charge ın synergy lerini arttır bence kalan splerle.

deagle
Oyuncu
04 Haziran 2004 15:52 %0
way be bizim bulut'a bak taktik verir olmuş
nys bak bulut benim sorc bitti bitiyo hade seni bekliyom gel de bi duel atalım... gerçi yakalayabileceğinden pek emin deilim ama

We were the Kings and the others the fools, playing by our rules
deagle since 2ooo

-hedon-
Oyuncu
04 Haziran 2004 16:40 %0
zeal + charge vermşin. sil o charı 2 snden brine yklen snergylerle berweaber

Fight son of the damned bring down the heavens Smash in the gates Burn 'em down You must accept the fate that you've chosen

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
04 Haziran 2004 23:33 %0
iide sonuçta charge flm böle skiller itemlere göre deişio damage leri o yüsden sorc lightning diyecem

Comanchero59!
Yarbay

Moderatör
04 Haziran 2004 23:56 %0
ya soğancanın bi poison-javazon vardı sıkmıosa 90k damage i var diodu ama bilmiorum yani

(\__/) a.k.a. M@ximuS
(='.'=)
('')_('')

Taqu3
Oyuncu
05 Haziran 2004 00:50 %0
Bir dakka, bir dakka ben lod a ara verdim tekrar başladım. Daha doğrusu hangi patch te bile oyunu bıraktığımı bilmiyorum. Ben oyuna kaldığım gibi başladım en son bıraktığım zamanda okuduğum paladin rehberinde en çok zarar alabilmek için charge ve fanatism yeteneklerini maksimum yapmak lazımdı.

Şimdi burdaki rehberlere bakıyorum bir çok terim yabancı geliyor yoksa benmi dikkat etmedim bilmiyorum. Synergy,ladder
ne anlama geliyor ? Ayrıca build(paladin build gibi) demekle karakter geliştirmeyi mi kastediyorsunuz ?

allreadydead

Moderatör
05 Haziran 2004 04:49 %0
en yüksek damage synergy ile noldu bilmiom ama eskiden assassin de idi
su anda muhtemelen necronun poison explosion u en fazla damage i veriyo. 180k-190k civarı

fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

natalya
Oyuncu
05 Haziran 2004 19:45 %0
evet oyle..zaten blizzardda tüm zamanların en iyi büyüsü diyo poison exp ve corpse exp..ama ce daha güclü olabilir.

Rogal Dorn
Oyuncu
05 Haziran 2004 20:19 %0
Taylan adam ol

Natalya onu sadece ce için diyolardı galiba

Ce bariz daha iyi veriyo, hele hayvan hpli bi golem yapıp adamın üstüne saldınızmı adam golemi öldürdüğü anda ki sorcsa öldürme ihtimali yüksektir pat diye uçurursunuz

All o assassin nasıl 180k veriyo anlamadım?!?! Build i gönderirmisin bi özel mesajdan?

Eshquiya
Oyuncu
06 Haziran 2004 13:11 %0
onu bunu bilmemde max dmg sınırı botd eth sup perf thunder maul

I AM ALPHA AND THE OMEGA!
Member of TC

electricblue
Oyuncu
06 Haziran 2004 14:02 %0
alıntı:
Gönderen: EsHqUiYa
onu bunu bilmemde max dmg sınırı botd eth sup perf thunder maul
I AM ALPHA AND THE OMEGA!
Member of TC

rareler daha yukari cikabilir

NumenaN
Oyuncu
07 Haziran 2004 10:40 %0
Charge ile 150 -160 k max dm yapılabilir, elde rare item var.

kaynak:diabloii.net

Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)

Tc.Numenan: Beginning Of Chaos

[DBQ]hasanova
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:06 %0
şu anda battle net in en baba karakteri hammerdin.
12 bin e yakın magic dam. elde edilebiliyor,tabi item destekli
onun için blessed hammer,vigor ve blessed aim i fullemen gerekiyor.rivayete göre über diabloyu en rahat kesen karakter hammerdin miş,magic resistance diye bişey yok çünkü oyunda...

alıntı:
Gönderen: Taqu3
Bir dakka, bir dakka ben lod a ara verdim tekrar başladım. Daha doğrusu hangi patch te bile oyunu bıraktığımı bilmiyorum. Ben oyuna kaldığım gibi başladım en son bıraktığım zamanda okuduğum paladin rehberinde en çok zarar alabilmek için charge ve fanatism yeteneklerini maksimum yapmak lazımdı.
Şimdi burdaki rehberlere bakıyorum bir çok terim yabancı geliyor yoksa benmi dikkat etmedim bilmiyorum. Synergy,ladder
ne anlama geliyor ? Ayrıca build(paladin build gibi) demekle karakter geliştirmeyi mi kastediyorsunuz ?

*Oyanasana maaş bağlamasa,buralara gelmezdik...
*4 Sene Bea Boru mu yiidim?
*Şampiyon Fener!YÜZBAŞI ***

[DBQ]hasanova
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:09 (07/06/2004, 14:13) %0
immune physical lara denk geldin mi istersen 1 milyon vur
herşeyin immunity ve resistance ı var ama magic damage ın yok
yıllardır süre gelen boyut ve işlev meselesi
alıntı:
Gönderen: NumenaN
Charge ile 150 -160 k max dm yapılabilir, elde rare item var.
kaynak:diabloii.net
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)
Tc.Numenan: Beginning Of Chaos

sedoaga
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:09 %0
abi charge ile 150 k dmg verilemez bence hiç görmedim abi 150 k ne demek ya
peki aynı bir babar mı daha fazla dmg veriri paladinmi?

[DBQ]hasanova
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:15 %0
paladinin charge skill i üstüne daha fazla damage ekleyen bir skill hiç bir karakterde yok,ama charge çok kullanışsız,zamanında 85 lvl bi chargedin yapmıştım da kanser olucaktım nerdeyse tek tek adamlara vurmaktan,anca duellerde işe yarar chargedin gerisi hikaye...

alıntı:
Gönderen: sedoaga
abi charge ile 150 k dmg verilemez bence hiç görmedim abi 150 k ne demek ya
peki aynı bir babar mı daha fazla dmg veriri paladinmi?

sedoaga
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:19 %0
abi tamam da 150 k verebilirmi
en çok dmg i veren skill blessed hammer mi

[DBQ]hasanova
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:23 %0
physical damage olarak çok daha fazlası verilebilir elbet ama immunitie ile karşılaştığında işe yaramaz,1.10 için en ideal karakter hammerdin.

alıntı:
abi tamam da 150 k verebilirmi
en çok dmg i veren skill blessed hammer mi

sedoaga
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:28 %0
abi nolursa olsun 150 k dmg i fizikıla versen onun bile allah ı şaşar
peki barbar o kdr verebilirmi

[DBQ]hasanova
Oyuncu
07 Haziran 2004 14:44 (07/06/2004, 14:52) %0
barb ın o kadar damage verebileceğini hiç sanmıyorum,paladinde charge ı fullesen damage a %575 ekleme yapıyor,iki sinergysi var charge ın biri vigor biri de might,her ikiside verdiğin skill başına %20 charge ekleme yapıyor,onlarıda fullesen formul şöyle oluyor; (575x(0.02x20))x2=460 bu demek oluyor ki 575+460=1035 extra damage demek oluyor.ek olarak +%150 damage undead eklersen buna chargeın undeadlere ne ettiğini bi düşün .ama barbda masterylere versen iyide bi maul alsan eline ona yaklaşabileceğini sanmıyorum denemek lazım.

alıntı:
abi nolursa olsun 150 k dmg i fizikıla versen onun bile allah ı şaşar
peki barbar o kdr verebilirmi

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön