Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 22:15 Toplam 240 oyuncu 48 sunucu 1053 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sizce en iyi ırk hangisi

Geliyordum
Oyuncu
31 Mayıs 2004 22:51 %0
LoL Bende Rm oynuyorum ama Dm cocuk oyuncagı dersen bende sana 2000 lik bi Dm ciyle oyna derim Rm daha zor ama Dm de cok kalite

XaTo
Oyuncu
31 Mayıs 2004 23:25 %0
Rm'de yapılan tek şey şu:
1-Ya hun yada mongols seçilir
2-loom çekilir,domuz kesilir
3-20 yada 25 köylü de feudala geçilir
4-rakibin dibine barrack,archery range kurulur.
5-Skirmisher basılır (karşıdaki kesinlikle archer basmaz çünkü eskimiştir bütün taktikler)
6-Bir iki spearman
7-Karşı taraf önlemeni almadıysa scoutla skirmisher katliam yapılır.
8-Bu sırada rakibin üretim yerlerinin yakınına towerlar konur.
9-Oyun büyük ihtimal feudal'da biter. Çok iyi bir oyuncuysa castle'da biter, başlar knight savaşları.

adamn 5 gun once yazdıgı bır msj ben daha ne dıyım öl yanı
koca oyunu, taktıklerı 9 sıkta ozetledı ya bide macro mıcro dıye yazmıs ınsanlar yıllarca oynuyo kasıyo calısıyor recordıdları ızlıyo sen benden daha ıyı bılırsın 2000 puanın var ben daha 2 yıllık oyuncuyum adam 9 sıkta bıtırdı oyunu HLL nedıyım ben daha. demın Arch_Koven_ nın bi recordıdını ızledım dudagım ucukladı. Burada biz ne tartısıyoruz kımınle tartısıyoruzya

Geliyordum
Oyuncu
01 Haziran 2004 00:20 %0
. Tartısmıyoruz konusuyoruz.Ok anladıgım dediğini.

[Türkçü]Tonyukuk
Oyuncu
01 Haziran 2004 22:09 %0
XaTo, sakin ol. Dm rm'den zordur diye bir şey demedim. İki oyun türünün birbirine göre zorlukları vardır. Ayrıca DM lerde genelde 10. dakkikalarda sana verilen onbin altın, yirmibin yiyecek biter. Sen ekonomi kasmassan, rakibin seni bitirir. Ayrıca 9 şık olayına gelince. Zone da hun yada moğolu almadan hunu alan birinin karşısına çık, tower dikme, skirmisher basma bakalım o adam seni ne yapıyor. Bu yapılanlar oyunun zorunlu getirdikleridir. O övdüğünüz kişiler de genelde scout basar, spearman gelirse kaçar, başka yerden dalar. Sheep ile haritayı açar. O övdüğün oyuncular iki domuzcuk kesemezlerse ne hallere düşerler? Taktikler öyle ahım şahım değişmiyor. Yani zeka oyunundan çok comboları ezberleme, unit bonusları kullanma ve macro-micro. Starcrafta da aynı şey var. O övdüğünüz oyuncuların gitsin; civ, eu2, total war gibi turn based stratejiler oynasın ne yapabilirler acaba.

[Türkçü]Tonyukuk
Oyuncu
01 Haziran 2004 22:13 %0
Ayrıca rm de hayatında kaç defa 100 unit gördün ki sen ?

-hdmstr-
Oyuncu
01 Haziran 2004 22:41 %0
Beyler ne kadar ezq devlet varsa yazmışsınız ama şunu bilin ki bence en ıı devlet teke tekte turk tur.2 kişilik oyunda ise en ii saracens olur bı de persıans yanı değişir öle mongol fln hikaye ben kac yıldır mongola oyun vermedım tosunum sen ne konusuon?

Geliyordum
Oyuncu
02 Haziran 2004 15:32 %0
Son mesajı yazna arkadas oyunu bilmedigine garanti verebilirim Turk oyunun en **** ırkıdır random mapte cunku pike ve elite skir yoktur sen caylak oyun stilinde oyun oynadigin için janissary yaparsin biz oynarken castle age ye bile bazen gecemiyoruz Turk tonyuykuk senide okuyan Age of da dunya sampiyonu falan sanır ne anlamişsinki ne anlatmişsin?O bahsettigimiz oyuncular dunyada 1 numaralar mesela koven Red alerttede dunyada bir numara mesela capoch age of mythology dede en iyilerden veyahut halen adamların kafa calisio madem herkes aynisini yapio neden onlari yenemioruz?Unutmaki herkes Topa vuruyo ama hepsi carlos gibi vuramiyo farki anladin mi?Oyunu iyi bilmedeigin surece recordlar hep ayni gibi gelirancak iyi bir oyuncu record gamede farki anlar.sENİN FARKİ ANLAMAN İÇİN KARSİNa saglam bi oyuncu alman lazim ki seni20 dakkada indirsin ayrica rm de oyyunlarin yuzde 60 i castleye uzar yuzde 30 yada 40 ida imperiala uzar.Dediklerime bosu bosuna karsi cikma yanliş seyler solemişsin.

ELiTe_WaRRio12
Oyuncu
04 Haziran 2004 20:03 %0
Ya fırat Sen ne diye yirtiniyorsun.
Burlarda.
Bırak ya ne halleri varsa görsünler. Adamlar Nuh diyor peygamber demiyor.
Kendine yazik ediyosun.
Ya da bu gırgıra sendemi gülüosun. Ve makaraya devam ediyosun.

Bu ara Hayatın tadını cıkarmaya bak. bosver bunları

Bu arada ben Tr_CcaYLakK

Sarah
Oyuncu
04 Haziran 2004 21:43 %0
En iyi devlet Saracens 40a 40 yani bir bölüge bir bölük full upgrade alan bir devlet yok sadece persians zorluyor

-hdmstr-
Oyuncu
04 Haziran 2004 22:24 %0
SEnin sur denilen bişeyden haberin yok galiba da konuşuon yok skirmisher halberdier bunlar ezq şeyler hem benım favori devletim spanish yok o yapılır sen hayatta yıkamazsın sur u atlı okcularla hem sen en fazla kac hardest alıon da konusuon moniter önünde konuşmak kolay iş oyuna gelince ne oluo türk derken yerine göre heralde bı siege in üstüne türk salınmaz cok bılıosan gel bursaya takımla 3vs3 yapalım

Geliyordum
Oyuncu
05 Haziran 2004 00:04 (27/02, 22:24) %0
!

XaTo
Oyuncu
06 Haziran 2004 13:47 %0
alıntı:
Gönderen: Geliyordum
Arkadas Bosuna iddilasma yuzde yuz kaybedersin.Onceki konusmalari oku ibret al Bilenle bilmeyen bir olmaz.Bilmeyen ne bilmedigini bilemez o yuzden cok konusur.

+1

-hdmstr-
Oyuncu
07 Haziran 2004 00:19 %0
NERDENSIN!!

Always headshot!!!

Geliyordum
Oyuncu
07 Haziran 2004 01:52 %0
istanbul

Geliyordum
Oyuncu
07 Haziran 2004 01:56 %0
Bursaya bi maç içinmi gelicem lol.Messengerimi verdim eger istersen gelirsin messengera ordan oynariz

SL@SH
Oyuncu
08 Haziran 2004 22:35 %0
Ya kardesim ne diye kasiyosun 1 e 1 de en iyi devlet turk diyen bir adamla adam bilmiyo oyunu nereden anlarsin bilmedigini cunku hicbir iyi oyuncu TURKLE oynamaz bunu zonedan profile lara bakarak soyleyebilirsiniz turk EZIKTIR cunku uretimde bir avantaji yoktur(maya gibi aztec gibi mongol gibi celt gibi hun gibi) sadece altini hizli cikartirlar o da bir sey ifade etmez turkle oynanmaz cunku castle da halberdi ve elite skirmisher i yoktur rush i kesemezsin feudali atlatirsan adam castle basinda knight ile gelir karsilayamazsin ancak turkle post imperial oynarsan olur oda topcunun hatrina...

HG4
Oyuncu
12 Haziran 2004 11:45 %0
en iyisi bizansdır

-hdmstr-
Oyuncu
14 Haziran 2004 10:52 %0
Bakk senın hiç bişey bilmeden kulaktan dolma bilgilerle ya da bı kağıtta yazan bılgılerle bana artıstlık yapman hata çünkü sen gelirken ben gidiyordum!

-St hiçbir şeye benzemez asar, keser, affetmez<

musallim
Oyuncu
16 Haziran 2004 16:46 (16/06/2004, 16:47) %0
Bence en iyi ırk türkler çünkü karada ve denizde güçleri diyerlerine göre orantılı tabi kullanmasını bilirsen

siberdreadful
Oyuncu
17 Haziran 2004 12:59 %0
persiansın üzerine ırk yokk!!!

-Hitokiri-
aLLy

17 Haziran 2004 18:55 %0
Geliyorum (geliyordum) Fırat sen bunlarla boşuna tartışıyorsun niye bunlara oyunu anlatmaya çalışıyorsun ki bunlar belli DM black forest oynayan insanlar baksana pers türk saracens diyorlar....

Adamların hayatında 1v1 oynamamış belli yani bunlar zone'u bile biliyorlardır.

challenge your destiny

Upland Prince
Oyuncu
17 Haziran 2004 19:28 %0
Forumdaki tartışılanlara şöyle bi göz attım da, ya fırat' cığım ne uğraşıosun oyunu bilmeyen adamlarla? Yok efendim en iyi ırk oymuş, yok buymuş ama icraate gelince hepiniz fıs çıkarsınız Geliyordum' a karşı benden söylemesi.. ;D (ama en kuvvetli ırk japonlar dimi fırat [zuhahahahha]?)

Geliyordum
Oyuncu
18 Haziran 2004 00:41 %0
Bu vakitten sonra uğraşmıyacam.Oyunuda biraktim zaten Varsın insanlar kendilerini dunyanın en iyi oyuncusu sansınlar.Üstlerine tanımasınlar.Kimse yenemez beni desinler.Nereden bilsinler koveni haleni shmekeri.Siz haklısınız.Saygılar.

castle2002
Oyuncu
18 Haziran 2004 10:26 %0
Geliyorum bence çok iyi oynuyorsun(şimdiye kadar seyrettiğim en güzel demolara sahipsin) birde rus biri var oda güzel oynuyorya neyse!
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum.VE senin demolarının olduğu ve güncel bir site ismi söylersen minnettar kalırım.

aLonso
Oyuncu
18 Haziran 2004 20:47 %0
alıntı:
Gönderen: -St.heAdmstR!
Beyler ne kadar ezq devlet varsa yazmışsınız ama şunu bilin ki bence en ıı devlet teke tekte turk tur.2 kişilik oyunda ise en ii saracens olur bı de persıans yanı değişir öle mongol fln hikaye ben kac yıldır mongola oyun vermedım tosunum sen ne konusuon?

Koçum senin 0yunu hiç biLmediin beLLi.Burda hava yaptıIn adamLar seni castleye atLatmaz.en iyi ıRk y0k türkmü$ y0k saracensmi$ uLan maL dediğin IrkLar 0yunun en b0ktan IrkLarı.
Bu 0yunun en iyi Irkı Hundur.öLe bi s..im biLmeden k0nu$ma

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 16 17 »
YanıtlaAlana Geri Dön