Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/11/08 22:20 Toplam 243 oyuncu 48 sunucu 1036 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu

Geliyordum
Oyuncu
25 Nisan 2004 21:49 %0
zone nickim Geliyorum.tanımıyorsan bilemiyorum...

XeRzewaTtT
Oyuncu
25 Nisan 2004 21:52 %0
koven in üstüne oyuncu tanımam halen ile son bir maçı vardı şiir gibi oynuyordu adam ...

IVIaLice

ALoT | RazoR
Oyuncu
27 Nisan 2004 18:01 %0
Su an en iyi shmeker kim ne derse desin.. Arch koven oynamıyor.. Onu sormaman gerekirdi..

sankarihauta
Oyuncu
28 Nisan 2004 13:24 %0
linki yayınlar mısın bi merak ettim koven'i şiir gibi oynarken.

alıntı:
Gönderen: XeRzewaTtT
koven in üstüne oyuncu tanımam halen ile son bir maçı vardı şiir gibi oynuyordu adam ...
IVIaLice

| new jersey nets ownz |

Blazen -Tiax-
Oyuncu
01 Mayıs 2004 01:27 %0
Evet kore de de askerlik var ve koven askere gittikten sonra bidaha oynamadı bildiğim kadarı ile. Daha sonra koven nickli başka biri çıktı. başkası diyom , iyi değildi tabi.

yabancı forumları klasik esprisi olmuştu hatta kovenın askerliği.

-komutanım bak o askerler ordan gitmez bana bırak sen, bak buraya üs kuralım fln die

sankarihauta
Oyuncu
01 Mayıs 2004 01:46 %0
koven askerde az dayağımı yemedi

| new jersey nets ownz |

aLonso
Oyuncu
02 Mayıs 2004 19:23 %0
abi ben bu heriflerin maçlarını hiç izlemedim.Ama anlamıyorum bu adamlar feudalde ne kadar zarar verebilirler ki yok 25 dakkada bitirir yok 15 dakkada bitirir.feudale geçtiğim gibi çekerim surumu hiç kimsede yaklaşamaz ondan sonra adam feudalde ordu bastığı için castleye geç geçer bende direkt castleye geçip knight basar girerim adamIn ülkesine.he bu arada 0nda da sur varsa yaparım 2 tane ram sur mur kalmaz

Sheidow!.
Oyuncu
02 Mayıs 2004 19:47 %0
o zmn o da ram yapar

aLonso
Oyuncu
02 Mayıs 2004 20:19 %0
karde$im feudalda ram var mI ? ayrıca adam feudalde 0rdu basacak yani castleye geç geçecek.eğer sur çekebilirsem koven moven hikaye

Rewendor
Oyuncu
02 Mayıs 2004 22:51 %0
Ya adamlar expert diyoruz ama biraz, e senden önce de birileri düşünmüştür bunu di mi, hatta denemiştir de

Sen surları tamamlayamadan biniyor adam tepene. Ha, sur çekersen nolur, suru yıkar, yıkamasa da öbür taraftan dolaşır, her yere sur çekecem dersen hem gecikirsin hem de defansa yönelik oynarsın, seni surların dışına çıkarmaz, haritaya o hakim olur, kaynakları toplar castle'a kadar dayanırsın ama tepene bindi mi ezer geçer. Ha adam hakkaten expertse senin o surlar bitene kadar oyun biter o ayrı. Veya senin harcadığın taşın eksikliğinden faydalanarak castelda dibine kale de dikebilir. E senin onu yıkacak ordun da olmaz feudalda yaptığı spearmanları pikeman yaptı mı zaten knightların da bi işe yaramaz.

Sana iki experin bir oyunun gösteririm, adamların oyunu 1100 kill le bitiyor feudal agede ve kaybeden adam ormanı bittiği için kaybediyor. Yani o sur tamamlanmaz

alıntı:
Gönderen: aLonso
abi ben bu heriflerin maçlarını hiç izlemedim.Ama anlamıyorum bu adamlar feudalde ne kadar zarar verebilirler ki yok 25 dakkada bitirir yok 15 dakkada bitirir.feudale geçtiğim gibi çekerim surumu hiç kimsede yaklaşamaz ondan sonra adam feudalde ordu bastığı için castleye geç geçer bende direkt castleye geçip knight basar girerim adamIn ülkesine.he bu arada 0nda da sur varsa yaparım 2 tane ram sur mur kalmaz

OctO
Oyuncu
03 Mayıs 2004 12:12 %0
abi ben bu sur konusunda baya ustayım oynumda baya iyi. daha teke tek oyunda yenılgı almadım. her turlu rm oynuna hazırım. herkezle kapısırım. baya da iddialıyım. abı bana rush yapmak o kadar kolay degıl.

Geliyordum
Oyuncu
03 Mayıs 2004 13:50 (13/02, 21:48) %0
!

Rewendor
Oyuncu
03 Mayıs 2004 15:00 %0
alıntı:
Gönderen: [R.N.C]OCTOPUS
abi ben bu sur konusunda baya ustayım oynumda baya iyi. daha teke tek oyunda yenılgı almadım. her turlu rm oynuna hazırım. herkezle kapısırım. baya da iddialıyım. abı bana rush yapmak o kadar kolay degıl.

Ne kadar iyi olursan ol. Hadi diyelim rushu atlattın. Bu sefer de adam seni surunun içine hapseder, dışarı çıkamazsın. Yine kaybedersin. Kaynakların biter sen sadece pikeman/skirmisher'a kalır ve hatta 2 kaleden fazlasını yapamazken adam tüm haritayı dolaşır toplar altınları, bir şey yapamazsın.

Upland Prince
Oyuncu
03 Mayıs 2004 22:10 %0
dakikada 300 klavye darbesi mi? saniyede 5 kere basması demek yaw ne diyosun abi ciddi misin bu konuda? Hadi adam bastı dielim; o kadar tuşa basarken oyunu nasıl takip edior? şimdi gerçekten meraklandım doğrusu. bana bu adamların (catpoch-koven-shemeken ya da diğer dedikleriniz -en çok onların ismi geçtiği için sordum ve kesin hepsini de yanlış yazdım galiba kusura bakmayın) save game lerini bulabileceğim bi link warmı? bilen warsa yazsın pls.. cidden merak ettim yaw.. Zaten geliyordum dan sonra aoe hayatım değişti o da ayrı mesele tabii..

aLonso
Oyuncu
04 Mayıs 2004 12:02 %0
ya tamam çok iidialıysanız gelin yapalım maç.bi kere ben castle'a geçince surdaki kapılarımdan faydalanarak ülkemin dışına çıkıcam ve haritaya yayılıcam yayılırken de o adama castle rushu koyup adamda amele katliamı yapıcam.bi de geliyordum sana bişi sorucam.bu adamlar rm arabiada oyun dakikasına göre kaçta feudale geçiyorlar ve kaç ameleyle ?

Rewendor
Oyuncu
04 Mayıs 2004 15:00 %0
alıntı:
ya tamam çok iidialıysanız gelin yapalım maç.bi kere ben castle'a geçince surdaki kapılarımdan faydalanarak ülkemin dışına çıkıcam ve haritaya yayılıcam yayılırken de o adama castle rushu koyup adamda amele katliamı yapıcam.bi de geliyordum sana bişi sorucam.bu adamlar rm arabiada oyun dakikasına göre kaçta feudale geçiyorlar ve kaç ameleyle ?

Şimdi bu adamlar öncelikle 10. dk civarında 23-25 arası işçiyle geçiyorlar.

İkinci olarak. Surlarının kapısından dışarı çıkamazsın ve haritaya yayılamazsın çünkü o zamana kadar adam çoktan kapıların çıkışını tutmuş olur. Hatta seni içeri hapsettiği gibi dalar içeri. Sen adamın hangi base ine castle dikecen adam çoktan haritanın tamamını almış olur. Bir de castle age de yapılan saldırıya rush diyorsan sen tebrik ederim yani. Lütfen burada bi bildiğimiz var ki konuşuyoruz. Biraz düşünün tüm dünyanın buluştuğu adamların oynadığı yerde oynamışlar bi bildikleri vardır ki söylüyorlar diye.

Dediğim gibi surlarını tamamlayamadan dümdüz olursun. Boşuna iddia etme daha önce bunları deneyen çok adam oldu söylediin şey öyle dahice bişey değil ki şu ana kadar ilk sen deneyecek olasın.

Bir kere oyunda geniş alan çevirmek için taş duvar kullanmak bile bilmemenin göstergesi sayılabilir.

Gerçi Zone'daki laf gayet doğru sanırım. Oyunu mp oynamayan newbie seviyesini, zone da oynamayan rookiee seviyesini geçemez asla.

Bu düşündüğünüz taktikler son 3-4 senedir hep denendi ve işe yaramadıkları görüldü daha ne kasıyorsunuz ki?

sinisa
Oyuncu
05 Mayıs 2004 01:19 %0
harbi geliyordumun macını merak ettim şimdi,acaba kaç dakikada alacak adamı ben 30 dk.yı geçmez diyom

Geliyordum
Oyuncu
05 Mayıs 2004 05:18 %0
Evet arkadaslar bugun saat oglen 4 de octopusla 1v1 atıcaz kaç dakkka surdugunu aksam buraya yazarım( kendisine kolay rush atılmazmıs ole dedi gorcez bakalım) Sımdı sorularınız yanuıtlıyım evet sanıyede 5 hatta 6 tus bunu bazen bende yapıyorum soleki meslea bi anda ctrl+d(stable)mouse wheel down anında h-c yaklasık 50 salise suruyo (tabi buna muthiş alısman lazım)kovenin oynayısını kameraya cektiler org calar gibi ag e of oynuo.Bir de alonso kendi kafandaole yapoarım bole yaoarım dmeıssın snele oynadıktan sonra kaç dakkada oyunun bittigini yazıcam buraya ona gore konumanı tavsiuye ederim bana zoneda nasıl darkta kaç amele basıp oynandıgını sormussun Erken bi rush atılcaksa dark agede 22 pop basılıyo ama genelde ya 24 pop ya 25 pop feudale basılır.www.aokclani.cjb.net www.fopt-clan.de www.bskzone.con
aokclanindan 1.0c versiyonunu cek sonrada bu adreslerden bol bol record indir bak elemanlar nasıl oynuyor.herkese saygılar

aLonso
Oyuncu
05 Mayıs 2004 12:29 %0
alıntı:
Gönderen: Rewendor

Şimdi bu adamlar öncelikle 10. dk civarında 23-25 arası işçiyle geçiyorlar.
İkinci olarak. Surlarının kapısından dışarı çıkamazsın ve haritaya yayılamazsın çünkü o zamana kadar adam çoktan kapıların çıkışını tutmuş olur. Hatta seni içeri hapsettiği gibi dalar içeri. Sen adamın hangi base ine castle dikecen adam çoktan haritanın tamamını almış olur. Bir de castle age de yapılan saldırıya rush diyorsan sen tebrik ederim yani. Lütfen burada bi bildiğimiz var ki konuşuyoruz. Biraz düşünün tüm dünyanın buluştuğu adamların oynadığı yerde oynamışlar bi bildikleri vardır ki söylüyorlar diye.
Dediğim gibi surlarını tamamlayamadan dümdüz olursun. Boşuna iddia etme daha önce bunları deneyen çok adam oldu söylediin şey öyle dahice bişey değil ki şu ana kadar ilk sen deneyecek olasın.
Bir kere oyunda geniş alan çevirmek için taş duvar kullanmak bile bilmemenin göstergesi sayılabilir.
Gerçi Zone'daki laf gayet doğru sanırım. Oyunu mp oynamayan newbie seviyesini, zone da oynamayan rookiee seviyesini geçemez asla.
Bu düşündüğünüz taktikler son 3-4 senedir hep denendi ve işe yaramadıkları görüldü daha ne kasıyorsunuz ki?

Ya tamam be oooo amma uzattIn.Çok iddiaLıysan geL kapı$aLım diyorum.Ayrıca geLiyordum stabLe'ın kısayoL tu$u ctrl+D değiL ctrl+L bu da sana küçük bi hatırLatma oLsun
saygıLarımLa :)

Geliyordum
Oyuncu
05 Mayıs 2004 12:43 (01/10, 23:19) %0
!

HyM_Radical_xR
Oyuncu
05 Mayıs 2004 16:53 %0
Eeueuee.Firat ağlatsan ne olacak.Bence bırak ya böyle bildikleriyle kalsınlar yada www.zone.com/conquerors linkinde Huns on the run run odasina gelip online oynayan türklerle tanışsınlar.Eger gelirseniz beni de bulabilirsiniz.Zone nikim bu yardımcı olmaya çalışırım.Sen de kim oluyorsun nereden çıkın sen diyenler olabilir.Onlarada cevabım ben 4 senedir oynuyorum ve zaten hep buradaydım.Sadece siz yanlis mekanlar seçmişsiniz Age of tartismak için yada bilgileriizi arttirmak için.
http://www.aokclani.cjb.net/ http://www.xrclan.com

bu siteler türkçe age of siteleridir ve türklerin oynadiği oyunlar mevcuttur.Geliyorumun ayrıca benim oyunlarımıda bu sitelerden bulabilir ve ufkunuzu genişletebilirsinz. Unutmayınki iyi oynayanlar türklerde var Arc koven kadar olmasada.Blmiyorum aranızdan kaç kişi Glx_rusher nikini duydu.herkese GL HF

Geliyordum
Oyuncu
05 Mayıs 2004 18:27 %0
1v1 oyun oynandı nomal saate gore 10 dakikada oyun bitti. ikinci oyun benle zt_ezerim vs octopus+alonso buda 20 dakka surdu son oyun 1v2 oynadım onuda 25 -30 dakkada kazandım baska iddiası olan varsa buyursun?Radical yorumun için tesekkur ederim .Saygılar

Rewendor
Oyuncu
05 Mayıs 2004 19:28 (05/05/2004, 19:30) %0
Tebrik ederim Geliyorum. Valla iyi vermişsin herkese payını ;) Millet daha Zone yüzü görmemiş kendini "ultra oyuncu" falan sayıyor, böle duvar çekerim şöle yaparım falan diyor. O kadar laf ediyoruz dinlemiyor. Böyle yapmak lazım. Oyunun videosu var mı izleyelim de biraz eğlenelim. İbret-i alem olsun tüm bilmeden konuşanlara.

Aslında insanlar oyunu 2-3 oynayıp ondan sora da "oo ben süper biliyorum bunu" diyeceklerine bilenlere biraz saygı gösterseler çok daha güzel olacak ama... Neyse. Artık tartışmazlar yok en iyi ırk kimmiş yok duvar çekmekmiş falan ;)

Ha eğer game speed fast oynadıysanız çok bile dayanmışlar :p Keşke TC Rush çekseydin, yakışırdı.

aLonso
Oyuncu
05 Mayıs 2004 19:59 %0
yaw rewendor musun her kimsen.gel kapı$alım.Oynadığımız adamLar türkiye'nin en iyi oynayanları.senin durumun ne acaba

Rewendor
Oyuncu
05 Mayıs 2004 20:34 %0
alıntı:
yaw rewendor musun her kimsen.gel kapı$alım.Oynadığımız adamLar türkiye'nin en iyi oynayanları.senin durumun ne acaba

Hala konuşuyorsan verecek cevabım yok. Zaten üniversitenin firewallı izin vermiyor ip gamelere ve zone'a, ve ankarada olduğumdan da lan game mümkün değil. Ama şurada iddia ettiğin şeyleri zone da veya ciddi bir AoK sitesinde iddia etsen millet neresiyle güler sana tahmin etmek zor değil. İddia ettin ettin, iddianı da gösterdiler.

Bak bakiyim neden buradaki herkes sizi newbie yerine koyuyor. Bi bildikleri var bir yerde yanlış yapıyorsunuz demek ki. Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.

Ne de güzel denmiş yukarda... Bilenle bilmeyen bir olur mu hiç?

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön