Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 18:47 Toplam 199 oyuncu 56 sunucu 822 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu

Geliyordum
Oyuncu
22 Nisan 2004 23:43 (14/02, 16:46) %0
!

Rewendor
Oyuncu
22 Nisan 2004 23:47 %0
Şu anda aralarında en formda olan Shmeker. Bu tartışılmaz. Ancak benim favorilerim 1. Koven 2. Kapoch 3. Halen şeklinde.

Koven gerçekten tam anlamıyla AoK'nin M.Jordan'ı, Pele'si gibi bişey bence... Tartışmasız en iyi benim için.

Kapoch ise kalanlar arasında en zekisi ve en yaratıcısı bence... hele rush farketmek için 2 kare arayla duvar falan... Gerçekten çok yaratıcı adam. Her oyunu farklı.

3. için çok düşündüm Shmeker mi Halen mi diye ama Halen daha bir ağır bastı

Ha, ama şu an için en iyi kim dersen şu anda en formda olan bahsettiğim gibi Shmeker.

Rewendor
Oyuncu
22 Nisan 2004 23:49 %2
Bu arada Halen arada mongol da seçiyo..

sankarihauta
Oyuncu
23 Nisan 2004 00:05 %2
Koven.

When you kill a man, you're a murderer
Kill many, and you're a conqueror
Kill them all...Ooh...Oh you're a god!

WwW\WhoIsNext
Oyuncu
23 Nisan 2004 00:08 %0
maimin_matty mi ne vardı o iyi.

Geliyordum
Oyuncu
23 Nisan 2004 00:17 (14/02, 16:47) %0
!

Rewendor
Oyuncu
23 Nisan 2004 00:20 %0
alıntı:
Gönderen: Geliyordum
1-Capoch2-Halen3-Shmeker

Katılıyorum ama onların başına bi koven gelmesi lazımdı

Şimdiki performanslarına bakma eski oyunlarında -gerçi çok az public oyunu var ama- hakkaten adam mükemmel.

Yanlız şu var bir de... Bu adamların arasında imp. age oynamayı bilen bi tek shmeker var. Kapoch da Halen de Imp age de çok rahat bileği bükülebilen adamlar ama Shmeker orayı da iyi biliyor.

Yine de zaten imp age e oyun dayanmadığı için gözardı edilebilir bir avantaj...

Geliyordum
Oyuncu
23 Nisan 2004 00:46 (14/02, 16:48) %0
!

Rewendor
Oyuncu
23 Nisan 2004 00:50 %0
Yok abi shmeker hariç kalanları imp. bilmiyolar

Bir de Koven hakkaten baya iyiydi. Şu anda gelse tabii ki bir süre batırır çünkü oynamayı bıraktı. Ama 2-3 ay oynasın tekrar tacını alır inancındayım. Şu anda Koven pack var 2 tane bilgisayarda onları falan arada açıp açıp izliyorum adam hakkaten iyi bence...

Geliyordum
Oyuncu
23 Nisan 2004 03:06 %0
İmperial bilmiyolarmı?Dalgamı geçion olum sen zuhahaah.Olm 2400+puan ne demek bilionmu imperialda 2000 lik bi oyuncu nasil oynar?mukemmel oynar 2400 naısl oynar sen neye gore adam bilmiyo diyon Dalgamı geçion koca capocha imperial bilmiyo diyon yahu komiksin 50 stableden akar ole adamlar imperialda 10 town centerini yikarsin 20 tane daha kurar bi turlu yıkamassin ole admalari haritanınher yerine urerler imperialda aklin almaz kafayi yersin bu arada Koven 3 ay oynasin gene bişişiler yapar ama Tacını oynarken 2001 wcg de kmkm ye kaptırdı sonra bi dahada alamadıAma zamanına gore gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olabilir efsane bi oyuncu koven

Sheidow!.
Oyuncu
23 Nisan 2004 03:34 %0
Valla ben eskiden oynadığımda Arch_Koven vardı oyunu da mükemmeldi Yani Arch_KoveN

Rewendor
Oyuncu
23 Nisan 2004 10:15 %0
Dur bi dakka bikaç oyun vardı benlere hangileri olduğunu söyliyim de bi izle

alıntı:
İmperial bilmiyolarmı?Dalgamı geçion olum sen zuhahaah.Olm 2400+puan ne demek bilionmu imperialda 2000 lik bi oyuncu nasil oynar?mukemmel oynar 2400 naısl oynar sen neye gore adam bilmiyo diyon Dalgamı geçion koca capocha imperial bilmiyo diyon yahu komiksin 50 stableden akar ole adamlar imperialda 10 town centerini yikarsin 20 tane daha kurar bi turlu yıkamassin ole admalari haritanınher yerine urerler imperialda aklin almaz kafayi yersin bu arada Koven 3 ay oynasin gene bişişiler yapar ama Tacını oynarken 2001 wcg de kmkm ye kaptırdı sonra bi dahada alamadıAma zamanına gore gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olabilir efsane bi oyuncu koven

sankarihauta
Oyuncu
23 Nisan 2004 10:33 %0
geliyorum sana katılmıyorum çünkü , korea vs world maclarını izlediysen eğer koven'in neler yapabildiğini , ne kadar akılcı hareket ettiğini ve shmeker + bally karsısında bile gardının hiç düşmediğini görebilirsin..

Geliyordum
Oyuncu
23 Nisan 2004 22:41 %0
Koven kotu diyen kim ama 2001 sden sonra hangi turnuvada birinci olmayı başardı?L_Clan_shmeker onu su an 1v1 da rahat yer.Bende sana katılmıyorum

Rewendor
Oyuncu
23 Nisan 2004 23:35 %0
Şu an çok rahat yener Shmeker. Ama şu an Shmeker hepsini yener zaten hepsinden formda... Ama yine de hepsinin "limitlerini" alırsak koven 1 numara bence. Capoh'un da hakkını yememek lazım tabe

JuST1Ce
Oyuncu
24 Nisan 2004 00:01 (24/04/2004, 09:15) %0
L_Clan_Chris halen kmkm en iyi oyuncular

sankarihauta
Oyuncu
24 Nisan 2004 10:16 %0
Ben sizin kadar çok rm oynamadığım için , görüşüm bu yani izlediğim kadarıyla. Shmeker in birkac oyununu izledim. Zaten en iyi rm'cilerden biri. Ancak korea vs world maclarında koven karsısında nasıl aglandıgını "losing all" "grrrr" diye gorebılırsınız. bally olmasaydı shmeker moğollarla feudalin basında bitmisti. Onu rahatca bitiren de koven'di. Ama yine de koven den sonra sevdiğim adam halen , adam zekice oynuyor çünkü ..=)

Rewendor
Oyuncu
24 Nisan 2004 12:56 %0
Eheh Capohun hakkını yeme ama

Geliyordum
Oyuncu
24 Nisan 2004 12:58 %0
Oylama devam ediyo Koven onde gidiyo

Sheidow!.
Oyuncu
24 Nisan 2004 14:20 %0
geliyordum sen bu oyunu ne zamandır oynuyon?

Geliyordum
Oyuncu
24 Nisan 2004 14:59 (14/02, 16:48) %0
!

Blazen -Tiax-
Oyuncu
24 Nisan 2004 22:42 %0
Maimin matty ( kesin yanlış yazdım ) bırakmasaydı kesin en iyi olurdu. Ama adam artık yaşı başı aldı yaw.
Arch koven bi ara askere gitmişti , dönmüş sanırım. AoE mi oynuyo hala? walla döndükten sonra hiç izlemedim bilemiycem. Artık AoM takılıyorum.

L_Clan genelde sevmem. neden bilmiyorum herifler soğuk geliyo bana. bikaç tanesi dışında.

savunma yapanları hiç sevmem zaten. Chris belki biraz.

Halen??? evet evet halen diyoğummmm.

Rewendor
Oyuncu
24 Nisan 2004 23:59 %0
alıntı:
Gönderen: Blazen -Tiax-
Maimin matty ( kesin yanlış yazdım ) bırakmasaydı kesin en iyi olurdu. Ama adam artık yaşı başı aldı yaw.
Arch koven bi ara askere gitmişti , dönmüş sanırım. AoE mi oynuyo hala? walla döndükten sonra hiç izlemedim bilemiycem. Artık AoM takılıyorum.
L_Clan genelde sevmem. neden bilmiyorum herifler soğuk geliyo bana. bikaç tanesi dışında.
savunma yapanları hiç sevmem zaten. Chris belki biraz.
Halen??? evet evet halen diyoğummmm.

Nasıl ya, korede de mi askerlik var?

sankarihauta
Oyuncu
25 Nisan 2004 12:40 %0
ndn olmasın =)

Sheidow!.
Oyuncu
25 Nisan 2004 16:23 %0
alıntı:
5 sene oldu ilk 2 sene amatör son 3 sene zoneda.Neden?

Önceden başka bi nickin var mıydı çünkü çoğu iyi oynayan türk tanırdım. bende 6 senedir oynuyomda son 1 sene bıraktım şimdi zevkine günde 1-2 oyun atıyom

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: