Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 21:13 Toplam 271 oyuncu 48 sunucu 1234 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Jarmen vs colonel vs black

Vsync
Without Any Frontiers

13 Nisan 2003 23:24 %0
beyler sizce en kullanışlı kahramanımız hangisi

Jarmen Kell

Black Lotus

Colonel Burton

benim fikrim Jarmen Kell gercekten muthiş bi adam tek kişi butun tank ordusunu alabilir

>>>Kh@nJAr<<< the ultimate killing machine |H@nCEr
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

bft|SChumi
Oyuncu
14 Nisan 2003 00:09 %0
Tabii ki en baba Jarmen. Fakat kesinlikle o rambo da yabana tılamaz

Meleklerin kanatlarından yeryüzüne,
barış için ne kadar kan gerekirse,
o kadar kan yağacak...

Alcoholic
Oyuncu
14 Nisan 2003 11:50 %0
Evet Jarmen Bir grup tankı halledebilir ama Black Lotus Bir Irkı tamamen sömürebilir ve bitirebilir hemde kan dökmeden.
Black Lotusla çok oyun aldım ben.

Savaşa Hayır Açgözlü Katil Amerika
---=[RadioHead+Coldplay]=---

sinistre skullM
Oyuncu
14 Nisan 2003 15:27 %0
Colonel Burton ile Black lotus Jarmen den daha iyi.Burton ile lotus binalara karsı daha etkili olmakla beraber Burton İnfantry ve cesitli Tankları da alabilior.Jarmen ise sadece tank icin.Lotus da cok kolay building capture yapıor.Son olarak ben Burton derim

In what world could you have ever beaten me?

darktrpr

15 Nisan 2003 20:09 %0
Üçü de single oyunlara nazaran PvP 'lerde son derece etkisiz olsalarda aralarında en kullanışlı olanı kesinlikle Jarmen Kell. Uzak mesafeden tank ve çeşitli kara ünitelerini etkisi hale getirmesi işe yarayabiliyor ancak dikkatli bir oyuncu Jarmen Kell'i hemen hiç zarar veremeden durdurabiliyor.

Black Lotus ve Colonel Burton'ın ise etkili olabilmeleri için düman base'lerinin içlerine kadar ilerlemeleri gerekiyor PvP'lerde karşı base'e gizlice girebilmek yaklaşık olarak imkansız.

Vsync
Without Any Frontiers

15 Nisan 2003 20:15 %0
evet kesinlikle ozellikle blacklotusbase e girmeden hiç bir işe yaramıyor

>>>Kh@nJAr<<< the ultimate killing machine |H@nCEr
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ardas
Oyuncu
17 Nisan 2003 00:13 %0
genel itibariyle insana karşı oynarken bence burton ile black lotus oldukça gereksiz , bir insana farkettirmeden bu üniteleri yutturmak çok zor .
jarmen kell ise hücumda değil de savunmada oldukça faydalı . gerek araçları etkisiz hale getirebilmesi gerekse infantry ye karşı gücü onu bence bu 3lüde tek işe yarayan kılıyor.

_CARTMAN_
Oyuncu
18 Nisan 2003 19:42 %0

alıntı:
Gönderen: ardas
genel itibariyle insana karşı oynarken bence burton ile black lotus oldukça gereksiz , bir insana farkettirmeden bu üniteleri yutturmak çok zor .
jarmen kell ise hücumda değil de savunmada oldukça faydalı . gerek araçları etkisiz hale getirebilmesi gerekse infantry ye karşı gücü onu bence bu 3lüde tek işe yarayan kılıyor.

BLACK LOTUS MULTİDE ÇOK İŞE YARIYOR . HELE BİR DE SCUD STORMU ELE GEÇİRİP ATARSAN FELAKET!!!!

darktrpr

18 Nisan 2003 21:36 %0
Black Lotus ile iyi oynayan birnin base'ine kadar ghirip binalarını ele geçirmen neredeyse imkansız.

alıntı:
Gönderen: _CARTMAN_

BLACK LOTUS MULTİDE ÇOK İŞE YARIYOR . HELE BİR DE SCUD STORMU ELE GEÇİRİP ATARSAN FELAKET!!!!

cyclog
Oyuncu
18 Nisan 2003 22:35 %0
jarmen angry moblar onsuz hiçbirşey oluyor kimi durumlarda.

GreldoR
Oyuncu
23 Kasım 2003 21:40 %0
Bencede Colonel Burton, dağlara tırmanabilme açısından base girmek daha kolay oluyo.Düşmanın heryeri koruması gerekiyo...

- GreldoR -

powermonger
Oyuncu
11 Ocak 2004 18:44 %0
Bana göre en işe yarayanı Black Lotus,düşmanın baseine girdin mi nuke binasından tut herşeyi ele geçirebilirsin base defansları hariç tabi.Para çalma olayı çok önemli deil multide 1kere çalarsın sonra adam uyanıyo zaten.Araç durdurma ise bazı durumlar haricinde çok işe yaramıyor ancak sırf capture building yeteneği bile en iyi olmasına yeter.
2nci olarak Colonel Burton çok iyi.Oldukça sinir bozucu çünkü üzerine yolladığın Paladin Tank,Battlemaster Tank vb tankları alabiliyor tek başına.Zaten küçük hitpointli binalara bomba kurmasına da gerek kalmıyor oldukça hızlı bir şekilde powerplant vs makinalıyla götürüyor zaten.Bıçaklama olayını hackerlara yapmıştım oldukça etkili ve zevkli bişey.En büyük dezavantajı büyük binalara Nuke binası ya da anabina gibi oldukça etkisiz yani 3bombadan aşağı patlatamıyorsun,dağa tırmanma özelliği bazı maplerde o kadar işe yarıyor ki ben karşımdakine bir sürpriz saldırı yapmıştım bu şekilde ve basein yarısı gitmişti.
3ncü olarak Jarmen Kell,infantry öldürmede üstüne yok.Koy bi yere geleni geçeni indiriyor.Snipe özelliği ise özellikle Overlord Tanklara karşı çok etkili oluyor çünkü zaten masraflı olan bu tankları disable etmek gerçekten etkili[ben bi keresinde adamın baseinde duran overlorda binip 3binasını yıkmıştım] Bir diğer belki de en iyi yanı ise adamın construction dozerini alıp götürebilmeniz böylece 2 ya da maksimum 3 ırkı birden kullanabiliyorsunuz.Tabii bu kolay deil çünkü cons dozer oldukça zayıf bişey dolayısıyla baseinden kaçırmak da çok zor.
Bunun dışında Jarmen Kell tankları ancak oyalayabilir.Çünkü scorpion paladin battlemaster gibi sürü halinde gelen tankları tek tek vurmak hem çook uzun zaman alır ki zaten karşı taraf buna müsaade etmez hem de Jarmen Kell o kadar fazla yaşamaz.Oyunun başlarında düşman baseinin oralara götürüp etraftaki dozerleri,supply truckları vurarak rakibinizi ziyadesiyle sinir edebilirsiniz
Son olarak 3ü karşılaşsa Jarmen Kell hepsini alır ne de olsa one shot one kill

Woodsman,Alderian Craftman

[db]ThuNderBiTch
Oyuncu
07 Mart 2004 18:20 %0
beyler siz generalstan anladıgınızı falan mı zannedıyonuz? 3 u de bırbırınden asmıs oyun alabılecek karakterler alakaları yok ne bıcım forum bu ya??

Furi_
Oyuncu
13 Mart 2004 19:33 %0
alıntı:
Gönderen: [db]ThuNderBiTch
beyler siz generalstan anladıgınızı falan mı zannedıyonuz? 3 u de bırbırınden asmıs oyun alabılecek karakterler alakaları yok ne bıcım forum bu ya??

Birbirinden aşmış ne demek? Sende ciddi idrak ve aynı zamanda anlatım sorunu olmalı.. Karşılıklı mukayeseleri elbette tarzları farklı oyuncular için değişir ve bu tip oyuncuların fikirlerini öğrenmek oyununu kuvvetlendirir..Sen bir forumdan ne bekliyorsunki başka..Şifre falanmı? mucizevi bir taktikmi?
Beni en fazla rahatsız eden Jarmen olduğunu söylemeliyim ancak bence doğru konumu düşman base'in yakınlarında bir yerler olmalı.. Diğerleri sağlam bir base ve iyi bir oyuncu karşısında biraz gereksiz gb kalıyorlar..

[KoV]-AfterMAtH-
Oyuncu
06 Nisan 2004 22:12 %0
En iyisi harbi Lotus... niye? Mesela scud ın tamamlanmasına 1 ve ya 1:30 dakka kaldıında scudı alırsan ve tamamlandıında adamların kafasına atarsan noolur? Şahsen daha yapmadım ama kaç scud - partical alıp sattım...

Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...

Commander of the Knights of Vengeance

lycos
Oyuncu
09 Nisan 2004 17:40 %0
nuclear sılo ele gecırmek okadar kolay degıl ancak kabızlar ıcın gecerlıdır

--hitler--
Oyuncu
14 Mayıs 2004 11:52 %0
iyi bi oyuncuya karsi en iyisi black lotus.ama 3 rutbeli coloneli bi tank bile alamaz.3 saniyede command centeri patlatir.en kotusu jarmein ama onun da iyi yani var.vurdugunuz tanlari elee gecirmezseniz (bilgisayarla oynarken) onlar bi duvar olusturur

darktrpr

14 Mayıs 2004 16:24 %0
Black Louts oynadığım maçlarda karşılaştığım en etkisiz ünitelerden bir tanesi. Oyunu biraz dikkali oynayan herkes Black Lotus'u fazla zarar vermeden durdurabilir.

Colonel Burton aralarındaki en etkisizi. Şu ana kadar işe yaradığını görmedim.

Jarmen Kell, GLA oynayanların tech atladıklarında kesinlikle yapmaları gereken bir ünite. Özellikle Çin Generallerine karşı oldukça etkili oluyor. Karşılıklı tank savaşlarında, doğru kullanıldığında son derece etkili oluyor.

NOD | FeaR
Oyuncu
17 Mayıs 2004 18:00 %0
Jarmen kellin bir avantajı (daha doğrusu gla birimlerine sahip olmanın bir avantajı) jarmeni motosiklete bindirdiğinizde motorlu görünmez bir sniperınız oluyor bundan ötesi varmı

NOD | FeaR
Oyuncu
17 Mayıs 2004 18:03 %0
alıntı:
Gönderen: _CARTMAN_

evet dediğin doğru ama en fazla birkez yerler bana yedirdilerde

-Jedi-Knight-
Oyuncu
20 Mayıs 2004 12:21 %0
Demo nun Jarmen ine karşı adam tanımam...

***ONLY BJK***

lycos
Oyuncu
25 Haziran 2004 11:36 (25/06/2004, 11:38) %0
jarmen keLL le karsı adam tanımam hele demo ıse...Zaten rutbesı 3 olursa yok etmek cok zor oluyo : ) ama jarmenın de bır zayıf yonu var USA da rutbenızı snıpere veririseniz jarmen yaşayamaz..

TheHellScream
Oyuncu
26 Temmuz 2004 20:28 %0
bence rambo hem amerikanın sniper ı var onlan jarmen kell i hallederim

Kseo
Oyuncu
26 Temmuz 2004 21:53 %0
kimsenin Scud Stormunun ele geçirilmesine izin verebileceğini sanmam!
Ancak yine de baş ağrıtan bir ünite oldugu aşikar. Ondan sonra da Black Lotus geliyor olsa gerek...

"NosferaT"
Oyuncu
08 Ağustos 2004 23:10 %0
Walla iş profosyonel oyunlara girdimi hiçbiri bi işe yaramıyo bi kere dire o adamları düşünerekten taktik belirliyosun
Ama genelde lan cafelerde herkez pro oyunadn çok zevkine oynadığı için bu 3 lü kaçınılmaz şekilde fazlasıyla kullanılıyo heleki kurnaz taktik ler düşünmesin insan

Ben Colonol i daha fazla sevdim neden bi kere lotus dan daha karizma adam gibide adam rambonun varisi diyebiliriz lotus ise çok aşmış ciddi bi kızcaaz heleki nuke deki lotus daha 19 unda buda ona karşı...(nıhahaha)

Gene işte böle cafede oynuorum eleman tak almış lotusu benim binaları capture edip edip duruyor Uçaklarla geliyor tanklı piyade yoluuyor bende bunnarra az ilgilenip anca saldıryı atlatıorum
Nıhaha ama bi yandanda adamın baseindeki her binaya bomba yerleştiriyorum (generals ilk versiyon)
Eleman seviniyo hopluyo zıplıyo(velet daa)ben sabır sabır yerleştiriorum tüm binalara bombaları sonra nıhahah sonra ise
tık... BOOOMM
You Are Victorius
(çocuk defeat ve)Lan lan noldu lan öyle naaptın efe abi sen yaa
Yaklaşık 5 dakka boyunca kekeledi kaldı eheheh

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön