Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 14:58 Toplam 186 oyuncu 47 sunucu 879 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sizce en iyi ırk hangisi

intikam91
Oyuncu
28 Mart 2004 17:40 %6
sizce en iyi ırk hangisi

WwW\WhoIsNext
Oyuncu
28 Mart 2004 21:05 %0
hitit

Upland Prince
Oyuncu
28 Mart 2004 21:15 %0
aoe aok mi yoksa aoe mi?

Geliyordum
Oyuncu
28 Mart 2004 23:47 %0
Hun

Int.Cagri
Oyuncu
29 Mart 2004 00:03 %0
en güçlü ırk türkler . kaç yüzyıllık bir hükümdarlık sürmüşüz. oyunda ise herkesin bi artısı var yani en iyi yok.

sankarihauta
Oyuncu
29 Mart 2004 00:19 %0
Hun tarihte en çabuk yıkılan devletlerden biri , Ama gercekci olursak Moğol diyorum

And the hero will drown

meteor1945
Oyuncu
31 Mart 2004 16:27 %0
ben age of king oynadim sunu kesinlikle soyleyebilirimki en iyi irk persian fakat oyun arkadaslariniz persian secmenize izin vermezse taitanusu secin .

Sheidow!.
Oyuncu
31 Mart 2004 16:40 %0
Yok be aga en iyisi hun ve maya bide bunların aynı ırk savaşı var (hun vs hun maya vs maya) gibi manyak oluyo..

Hun çok iyi çünkü ev yok rush taktiğini biliyosan rahat yenersin...

Mayalar da çok iyi çünkü eaglewarrior ve plumed archer gibi çok dayanıklı ve güçlü olan asklerleri var..

Eskiden en güçlü ırk Bizdik ama yeni versionlarda bizim gücümüzü kısıtladılar..

Ama tabii şuda varki iyi oynayana hepsi güzel ama ben sabırsız olduğum için adama hemen girmeye çalışıyorum bu yüzden maya ve hun bence en iyi

Rewendor
Oyuncu
01 Nisan 2004 00:01 %0
Ya hun iyi ama adamı en geç Castle Agede indirirsen, yoksa Imp. Age'de çok zayıf kalıyor Hun. Eğer imp age için konuşursak bence Goth'ların önüne kimse geçemez. Ama onları da imp.e kadar tutmak zor...

Geliyordum
Oyuncu
01 Nisan 2004 00:41 %0
1vs1 Random Map age of empires 2 1.0c de
Hun en iyi
2.Aztec
3.Mogol
sonrasi değişir
Death match da
1 numara gene hun dier 2ve 3 için bişey diyemiyeceğim

erhan1903
Oyuncu
02 Nisan 2004 14:14 %0
bence britons ya okcularla herseyı yaparsın bıde 20 tane atlı cıkar yanlarına gerısını dusunme

Sheidow!.
Oyuncu
03 Nisan 2004 02:38 %0
Teutons olm

WwW\WhoIsNext
Oyuncu
04 Nisan 2004 21:06 %0
alıntı:
Gönderen: Geliyordum
1vs1 Random Map age of empires 2 1.0c de
Hun en iyi
2.Aztec
3.Mogol
sonrasi değişir
Death match da
1 numara gene hun dier 2ve 3 için bişey diyemiyeceğim

bence yanlış. hunla aztec yer değiştirecek.

Geliyordum
Oyuncu
05 Nisan 2004 01:04 %0
neden?

DooM_ReLOADed
Oyuncu
05 Nisan 2004 12:47 %0
Zıyansın sen ya sen oynama bu oyunu kocum hıch mırecorded ızlemıyorsun teke tek oyunlarda sadece hun alınır cunku:ev kurma derdı yoqtur ıscıler ev kuracagına tarlada ya da odun da calısır ayrıca stable hızlıdır castle age de agırlıgını koyar ortaya ımp savası ıcın bırebır dır sıege oneger ve sampıyon harıc her shey wardır, kaleden cıkan adamı cok gucludur yıkılma tehlıkesı gecıırken ev dıkme sorunu yoq tur bı town center atrsın yanına bı tane daha come back yaparsın( tabı sen bunu yapmayı bılıyosan) 2 e 2 ve daha coklu oyunlar da 1 kısı hun 1 kısı mongol olur ozellıkle fast castle atrken( 3 e3 te ortada kı adamın yapacagı shey) mongol akar!

DooM_ReLOADed
Oyuncu
05 Nisan 2004 12:50 %0
Ayrıca: bunlar dan bahka bır ırk alırsan ezılırsın cunku bu ırk lar ıı kontrolle maxımum performansı werır, soyle bana wheelborrow(tam ısmını yazamadım) kacıncı ıscıde alınır bılıyo musun , yoqsa sen hala arabıa ve ıslands harıcınde bı mapte teke tek etılmıya cagını bılmıyo musun da kalkıp en guclu ırk hangısı dıye bı forum acıyosun

DooM_ReLOADed
Oyuncu
05 Nisan 2004 12:54 %0
death match ıcın arkadash bır ırkı unutmush Kore eger bashta ezemezsen koreyı sonra basına bela olur. bu oyunu artıq ıı adamlar oynamıyor zaten nerde ZT klanı nerde GLX klanı kımse kalmadı adamlar ya askere gıttı evlenen falan war ısıne kendını weren war bu oyunu adam gıbı oynayan kımse kalmadı kı sız hala nıye kasıyosunuz zamanı takıp edeın Warcraft 3 war daha taktıqsel daha stratejık ılk bashta yadırgıyosun ana evlerın yerı bellı dıye ama oyunu bıraz ogrenınce bu nun bı faydasının olmadıgını hatta zararı oldugunu goruyosun tum dunya da shu n Warcraft oynanıyo bence sızde oynamaya bashlayın anca yetısırsınız!

DooM_ReLOADed
Oyuncu
05 Nisan 2004 13:01 %0
Revendor a: abı dogrusun goth u tutamazsın ımpte de ya feudal age ve castle age de napacaksın bı kere senın hunu bu 2 age de ezıp gechmen lazım kı anca ımp e gecesın ve ırkın ozellıklerınden faydalanasın bı de bu forumda bı hata war aztec lerı mongollardan ıı gosteren bı kach arkadash olmush abı sız ıı mısınız aztec le anca dark rush atar ustune fast castle cekersın bubu turkıye de 2 kısı ii yapıyodu bırı Glx_Rusher dıgerı Dream_Zephyr pekı ya ımp de ne yapacaksın paladın yoq atlı okcu yoq paso barracks mı kasacaksın nereye kadar ama mongol oyle mı degıl teknolojılerı daha gelıshmısh daha ıı akıyyo yanı!

Brave_Karma
Oyuncu
05 Nisan 2004 17:10 %0
*DooM_ReLOADed is on a posting spree*

Geliyordum
Oyuncu
06 Nisan 2004 01:43 %0
Ben azteclerin mogollardan daha cok seçildigini 1v1 da soyledim.Bir yanlısımda yok?Hem boyle dusunsem bile bu sekilde aşşagılayarak bana bunu solemene gerek yok.Zaten benı tanırsın zone nickim Geliyorum.Azteğin mogoldan iyi oldugunu dusunuyorum ki Son yapılan bsk turnuvasında Cns grunt fll finale kadar aztec oynadı.Tart,şmak itemiyorum sadece kendi gorusumu yazdim o kadar.

_Diablo_Tyrael_
Oyuncu
06 Nisan 2004 09:25 %2
Bence en iyisi Marslılar derim

Yasal Uyarı: Anayasanın 135.maddesinin 26.fıkrasına göre oyunlarda hile yapmak çok ayıptır.

nosad
Oyuncu
13 Nisan 2004 01:00 %0
multilerde ırkların üstünlügü tartısılır
her ırkın acık yonleri var
illa bir ırk denilirse
teutos ve bizans ortalama ırklar

lycos
Oyuncu
13 Nisan 2004 20:10 %0
bence en iyi devlet britions tabi kullanmayı bilirsen

-Jedi-Knight-
Oyuncu
13 Nisan 2004 20:14 %4
bence en iyisi hangisini iyi oynamayı bilirsen o ırk dır...

***ONLY BJK***

SL@SH
Oyuncu
15 Nisan 2004 00:37 %0
Bence karada ve denizde irklarin ustunlugu degisir denizde viking ve tabiki kore, karada ise hun ve pers tabi bu olay rm de. dm de ise tek kelimeyle goth mukemmel

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 16 17 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: