Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 20:53 Toplam 271 oyuncu 48 sunucu 1161 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Team-tur

magandos
Oyuncu
28 Ocak 2004 00:55 %0
Merhaba dostlar, bakiyorum ki, bazi kisiler icin önemli bir konumus. Dogru önemli.

Bakin, ben asilca bir team-turkey istiyorum. Türk oyuncularin en iyileri oynasin (cs takimi bile bitek türkiyedekilerle olsa bile) bu fark etmez ! Biz hepimis türkiye düsünüyoruz, öyle degil mi ? Ona göre de davranalim. Bakin, ben bu thread acdim günde bir team-turkey takimla urasiyorum. Ben türkiye düsünüyorum. Ve sizde tabiki.

Su an daki durum söyle : cs (türkiyeden oyuncular),Fifa2004,UT2003,q3:a,CoD,RvS,Rtcw,TO,wc3 ! Biz kenidmizi bitek CS e vermiyelim. Türkiyenin her oyunda squadi lazim. Ben bitek managmentliginle urasiyorum ve sponsor ariyorum.

Bakin : irc channelde ingilizce ve türkce konusulabilir bitek. Websitemiz ingilizce ve türkce olacaktir.

Websitenin designi yarin bitecektir
preview : http://www.pl-quake.de/page_hallo_eins.jpg

Websitenin Codu bitmek üzere (simdi www.team-turkey.org da bulunur)
-----------
ben ayri bisey istemiyorum, hepimiz beraber team-turkey kuralim. Türk vatandasli oyunculari aliriz takimlara (tabiki iyilerse).
-----------

Benim düsünzem simdi yanlismi ? yanlissa söyleyin bana biliyim.

Türk eSports oyunculara selam
Cagdas Cumhur Ünlüer

dedereal
Oyuncu
28 Ocak 2004 18:58 %0
Uzun zamandan beri düşünülmesi gereken bir konu aslında çok doğru düşünüyorsun magandos kardeş.

Bu konuyu resmiyete dökmenin zamanıdır bence.

Saygılar.

reguLar -SoE-

magandos
Oyuncu
29 Ocak 2004 20:51 %0
bi kac kisi team-turkey durumunu yanlis anliyor galiba !

Team-turkey TAKIM filan kurmayacak . takim kaptanlar kuracak ....

ÖRNEK cs. Takim kaptan sececek, ve takim kaptani almanyadan olmayacak . Türkiyeden olacak !! Team-turkey nin alakasi yok bu islerle . takim kaptanlari sizlerden secilecekdir.
Benim isim bitek managmentlik/organisation !!

Team-Ger leaderinle konusuyorum, ve o bana anlatiyor nasil oldugnu ve nasil yaptiklarini.

Yine söyleyim : Team-turkey takim karmalarla alakasi YOK. Takimlar bitek team-turkey altinda yöneltilecek.

Avrupa da ben organisatörüm / ama bize türkiye de bir organisatör lazim.

Anlayanlar bana hak veriyor ve yardim etmek istiyorlar. Anlamayanlar benim kaffama cikma calisiyorlar.

Cagdas Cumhur Ünlüer

sverd`
Oyuncu
29 Ocak 2004 21:06 %0
almanca yaparsan kaç kişi anlar o siteden bişey? dil seçeği koyun bari isteyen türkçe açsın isteyen almanca

[CQ]GuRuR=AMG=
Oyuncu
29 Ocak 2004 21:20 %0
bu team tur olayından ben pek bişi anlmadım yani wcgde ülkemizi team tur mu temsil edecek yoksa sırf böle dünya kupası gibi gibi turnuvalar olcak sadece ülke takımları katılabilcek yani bir nevi wcg, şampyionlar ligine benziyor bu esl natipons cup felan ise dünya kupasına mı benziyuor

magandos
Oyuncu
29 Ocak 2004 21:28 %0
Site Ingilizce ve türkce olacak !

Team-turkey Takimlari tek Milli maclarda oynayacak ! Dedigin gibi WCG de ülkelerin Clanlari oynuyor, ama milli takimlari degil . Örnek : almanya icin e2sports vardi ! bu e2sports almanyanin milli takimi DEGIL. Tek bir Clan.Almanyanin milli takimi team-ger . ve bizimki team-turkey olacak (team.tr.cs/team.tr.bf/team.tr.cod/team.tr.rtcw . )

carped1em
Oyuncu
29 Ocak 2004 21:45 %0
alıntı:
Gönderen: [CQ]GuRuR=AMG=
bu team tur olayından ben pek bişi anlmadım yani wcgde ülkemizi team tur mu temsil edecek yoksa sırf böle dünya kupası gibi gibi turnuvalar olcak sadece ülke takımları katılabilcek yani bir nevi wcg, şampyionlar ligine benziyor bu esl natipons cup felan ise dünya kupasına mı benziyuor

şu thread e en fazla 1 veya 2 mesaj attım , çeşitli eleştriler yapan veya hemfikir olan insanların mesajlarını okudum... ama ne diyim hiç bu kadar saçma bi mesaj görmedim hayatımda ahuadsguasd...

magandos
Oyuncu
30 Ocak 2004 14:28 %0
@lost in heaven
kardesimizin ati mesaj sacma degil! Bir soru sormus adam okadar. Önemli bir soru cünkü dedigm gibi, team-turkeynin WCG le alakasi yok.

@all
bu isleri forumlarda konusmayalim, bana bir irc channel verin ve orda konusalim! yada #team-turkey channel de görüselim !

feud > ronin
Oyuncu
30 Ocak 2004 17:38 %0
Bakıyorumda bugüne kadar CS olsun HL olsun hiç bir bilgisi olmayanlar bile buraya gelip Team-Tur'u eleştirmişler...

Acaba kaçının böle organizasyonlar için ayıracak vakti war kaçının bize yardım edecek durumu var...

#team.tur | kyokusanagi [AGHL]

http://www.defaultgame.com Adrenaline Gamer Editor

SwaggR
Oyuncu
30 Ocak 2004 22:53 %0
bence hakLı kLavyeden ıstedıgın kadar soyLe olsun boyle olsun demek kolay sordugun soruda tam kıvamında kacınızın zamanı var boyLe seyLere ? [zaman gecırmek ıcın yazmayın bıldıgınızın dogrusunda gıtmeyın gerceklerı gormeye calısıp bır karar verın..]

alıntı:
Gönderen: #team.tur | kyo
Bakıyorumda bugüne kadar CS olsun HL olsun hiç bir bilgisi olmayanlar bile buraya gelip Team-Tur'u eleştirmişler...
Acaba kaçının böle organizasyonlar için ayıracak vakti war kaçının bize yardım edecek durumu var...
#team.tur | kyokusanagi [AGHL] http://www.defaultgame.com Adrenaline Gamer Editor

Squash|blckjack..

mirc#data : #squash.tr domain:http://www.clansquash.com

TeG-Gravedigger
Oyuncu
31 Ocak 2004 15:01 %0
Zaten kıtlıklar içinde gelişmeye çalışan Türkiye Progaminginde çok çok az bu işle ciddi anlamda ilgilenen bir şeyler yapmaya çalışan insan var .Onlara da destek vermemek ayıp resmen.
Ama yurt dışında oturan türklerin milli maçlarda yer alması gerektiğine inanıyorum.Olaya sadece cs olarak bakmamak gerekir.Tr sadece cs oynanıyor demişsiniz , bence diğer oyunlardada oynayan bir çok ii oyuncu wardır en azından ben bunu warcraftta olduğunu biliyorum.

damian
Oyuncu
20 Ekim 2004 12:01 %0
upliftin olması lazım bu kadar basit..

ablak
Oyuncu
20 Ekim 2004 12:55 (20/10/2004, 12:58) %0
Banim şahsi fikrim yurd dışındaki oyuncular ülkeyi temsil etmemeli.Niye diye sorarsanız önemli olan ırk ,dil ,din deyil önemli olan bizim, Türkiye'nin kendi olanaklarıyla oyun dünyasında ne kadar ilerlediğimiz.O yüzden team-Tur kurulacaksa Türkiye'de bu işi ilerleten Türkiye olanaklarında serverlarında bilgisayarlarında artık aklınıza ne geliyorsa kendini ispatlamış oyunculardan olmalı.Yani bu Türkiye imkanlarıyla oyun oynayan bi isveçlide olabilir.Önemli olan bizim ülke olarak bu konuda kendimizi ne kadar geliştirdiğimiz.

Alien in Radars > AiR

=FW=unequal
Binbaşı
Binbaşı
20 Ekim 2004 19:35 %0
alıntı:
Gönderen: Purgator Viratum
Ben ciddi diyorum Siyaset Meydanınına cıkalım hem team.tur'u hem de turkiyede progamingin gelişmesi için yapılması gerekenleri tartışalım..bu işte gelecek var cok buyuk paralar donuyor bu progaming piyasasından gençler de bu pastadan nasibini alsın artık lise mezunu gencolarımız da işsiz kalcam diye uzulmesin at hetşatı koy cebine 10.000$ı. tut 35% shaftı yatır hesabına 5000$'ı. Daha dediğim gibi yapılması gereken çok şey aşılması gereken cok yol var ama her şey turkiyede progaming gelişsin gencolarımız bi meslek sahibi olsun..

evet arkadaşın dedıklerı dogru ama ..

joLt
Marmara Net Cafe

21 Ekim 2004 01:58 %0
pfed diyorum..

Playboi..!!

jesuskane
Oyuncu
23 Ekim 2004 06:46 %0
severek izliyoruz

Garuda*
Oyuncu
23 Ekim 2004 07:08 %0
alıntı:
Gönderen: damian
upliftin olması lazım bu kadar basit..

Susman lazım , bu kadar basit

Korkma ondan bundan,
Ne ölümden ne hayattan,
Şu dünyada gördüklerinin, Hepsi BİR Hepsi HAK'tan. http://www.sogamed.com

theshiver
Oyuncu
23 Ekim 2004 16:47 %0
lol forumu açmışsın 3rh4n.. akıyorsn ayol psdfjoıuasd

alıntı:
Gönderen: cowper

sence sozunu ettıgın kısıler OBJEKTIFMI ??

#darkdivision @ QNet
www.darkdivision.org

htrd in my veins
Oyuncu
24 Ekim 2004 08:50 %0
alıntı:
Gönderen: jesuskane
severek izliyoruz

o zaman esen kal

i'm not going there to die. i'm going there to see if i'm really alive

Kh4n
Oyuncu
25 Ekim 2004 17:48 %0
akmıssınız maşallah

xqeNt
Oyuncu
27 Ekim 2004 14:14 %0
sonuc ??? ,

sacr1fice
Oyuncu
31 Ekim 2004 22:10 %0
Ya Beyler Benim Anlamadiğim Oyunculara NE oluyor.Eğer Oyunculara Kuracaksa Bu Takımi ohh ne alla memleket millet kankisini takıma alır.Zero'ya Hiç bir lafım yook.İlk Fidanı o dikti.Hatta Ona Teşşekür ediyorum.
Bu Ülkede benim bildiğim kadarıyla düzenlenen 2 uluslar arası lan turnuvası var.Bunlardan Biri WCG (SİBERLİG) diğeri CPL (e-SporTR).Türkiyede bu 2 Turnuvayı Organize Eden ve Bu işe Gönül Vermiş insanların TR Milli Takımını Kurması En Doğal hakLari.Oyunculara Ne oluyor anlamadım !
Ayrıca Bu Gurbetçi Ayrımıda Çok Şaçma.Abi Sadece CS Den İbaret değil bu milli takım.Hadi Diyelim CS yi Türkiyeden Oyuncular temsil etti FiFa ne oLacak veya diğer Oyunlar ? Bir AMD64 'de Oynayan Emrah var.Bu Oyuncuyu Sen Kadrona Almayacakmısın ? WCG04 TR Şampionuna Almacaymısın KAdrona ?
Ayrıca Almanya WCG04 WC3 Elemlerini 1. Olan Bir Türk İsim Var Onu Milli Takım Kadrona Almıyacakmısın ? Sanırım CS Milli Takımında y4s1n oynamişti.Bu Oyuncu Gurbetçi Değilmi almayada Ayaşmiyormu ? DunpeaL Abimiz Gurbetçileri İstemiyoruz Dİye Yazmiş Forumlara BElki o anlık siniri yüzünden yazmiş olabilir ama Gurtbetçi Oynatmiyacaksan o herifi oynatmıyacaksın !!!
Ya Adil Olcaksın Ya Ayrımcılık Yapcaksın Karı Gibi Kıvırmıyacaksın !!!İşene Gelinide Yapmacaksın. (Bu Lafım Tek Kişiye Değil.Dunpeal son yazdıklarımı Üstüne Alınmı.)

htrd in my veins
Oyuncu
01 Kasım 2004 07:46 %0
bazı şeyleri zamanında takip etseydin zaten karı gibi kıvırmayacaksın demezdin bana. ben bütün takımı yurt dışındaki türk oyunculardan oluşturmaya karşıydım. çünkü zaten bu adamlar yabancılarla oynayabiliyor istedikleri zaman. ben kendi oyuncularımı geliştirmeye çalışıyordum. ha yasin oynadı evet 1 kişi aldık daha fazla değil. aynı şekilde warcraft tan eve ide almıştık die hatırlıyorum. ha yasini aldıkta ne oldu güzel oynadı ama hiç bir antremana gelmedi hiç bir taktiğe uymadı. disiplinsiz adamı ne yapacam? bu arada bir turnuvayı organize etmekle oyunu oynamak farklıdır. esl in tükiyedeki organizasyonunu bünyesinde bulunduran siberlig verdi bu yetkiyi bana bende en uygun gördüğüm şekilde kurdum takımı.

i'm not going there to die. i'm going there to see if i'm really alive

squee
Oyuncu
04 Kasım 2004 12:20 %0
ben çok iyi bi oyuncuyum ama önümü kesiyolar, kendimi gösteremiyorum. Bizim buralarda bi inek bi çeşme iki tane de dağ var ama ben çok iyi oynuyorum, sadece turnuvalara gidemiyorum bizim burda da turnuva yaparlarsa çok iyi, hakkımı yememiş olurlar. Bi de ben şimdi her hafta yurt dışına gidiyorum milli takima seçilirsem oynayabilir miyim? yoksa sadece Türkiyedeyken mi alacaksiniz beni takima. Bi de kimleri yenmem lazim milli takima girmek için email telefon fotograf bi de mission briefing verirseniz sevinirim. bi de kim bu hatred in my balls ? bi yerden taniyorum sanki

tujeM
Oyuncu
04 Kasım 2004 16:10 %0
pff!

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön