Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 21:07 Toplam 279 oyuncu 48 sunucu 1170 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankaradaki ns oyuncuları..

nostradumbass
Oyuncu
11 Ocak 2004 13:50 (11/01/2004, 13:51) %0
yaw beyler netten oynamak bi süre herkese problem olcak sanırım[cd key, server, bağlantı..]. diyorumki buluşup arada sırada ns günleri yapsak[altın deiş-tokuş..]. bi kafe belirleriz toplanırız yaparız.
ne düşünüyosunuz bi cevaplayın lütfen.

Demonsa
Oyuncu
11 Ocak 2004 18:40 %0
ben ank dayım yaparız da baska kimler war vede ns yuklu kafe bulmak zor

nostradumbass
Oyuncu
14 Ocak 2004 13:59 %0
ya hazırda bi 4-5 kişi war benim arkadaşlardan bende dahil. biraz daha bulup yapsak..
kafe kolay yaw. elemanlar toplandıktan sonra kafeyi kararlaştırırız, ona göre gider ykleriz kafeye. [benim bildiğim bi tek sakaryadaki bi kafe bide ayça war[ayçada bi kaç tanesinde var-dı, zaten dert diil memeti kafaya alıp yükletiriz.] önemli olan adam toplayabilmek, şöyle 6/6 bi maç fln yapsak aşmış olur.

WAF>karabatak
Oyuncu
16 Ocak 2004 22:28 %0
valla bende ankaradayım ns yuklu cafe dersenız batı sınemasının yanıdakı yerde sanladı sanırım ısmı orda yuklu ns haberınız olsun bız bı ara oynuyoduk ınternet tayfasıyla tamam mı beyler kendınıze ıyı davranın hadı

nostradumbass
Oyuncu
17 Ocak 2004 16:03 %0
ya madem öyle gençler toplanalım yaw. war bizdede bi 4 kişi fln. yapalım arada sırada?

SoLaMinoX[.]
Oyuncu
19 Ocak 2004 17:23 %0
istediğiniz zaman klan maci yaparız sizinle yeterki bizi bulun..

Ns oynamak isteyen warmıs da haberimiz yok.
biz sanal kafede oyunlarınımızı oynuyoruz guluyoruz egleniyoruz gun geliyo oyuncu sayısı 20 oluyo.Ns yuklu butun makinalarda merak etmeyin en son yamasını da ben kendi elimle kurarım.

ankarada Ns klanı warsa tanısmak isteriz.
-------------

www.noktaclan.com
Foum:www.noktaclan.com/forum
wap:
www.tagtag.com/noktawap

nostradumbass
Oyuncu
20 Ocak 2004 13:34 %0
walla klan kurma aşamasında sayılırız. ama elemanlar nsde pek deneyimli değil [iki üç kişi biliyo iyi o kadar].
yinede işte klan maçı olmasada toplanıp oynayalım yaw. bi gün belirleyelim burda, bide kafe..

private

Moderatör
25 Ocak 2004 12:35 %0
Sanal a gittim boştu ya ne zaman oluyor 20 kişi ns?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Thequ
Oyuncu
25 Ocak 2004 12:37 %0
Seni gören boşalttı heralde ahmet

Yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni . . .

Demonsa
Oyuncu
25 Ocak 2004 18:10 %0
ya iyi işte bi gün belirleyelim oynayalım hep beraber zevkli olur hem lagsız filan deli gibi olur

[HcCs]codemaster
Oyuncu
26 Ocak 2004 00:06 %0
1 kere gittim ben sanal kafeye tanırsınız belki beni [.] lar orda nickim kdmstr ydi.Yeni bi cafe açıldı tanıdıkın.Chatlak cafe diye.Radeon 9600 ler falan bomba bi cafe.Ns kuracaz oraya.Orada da toplanabişliriz.

nostradumbass
Oyuncu
26 Ocak 2004 22:42 %0
ahanda millet toplanmış.
beyler yapalım yapalımda herkes tatile gidiyor bizden. artık bi 10 15 gün sonra yaparız. bu arada lütfen sanal kafenin adresini verirmisiniz yaw.

private

Moderatör
27 Ocak 2004 11:20 (12/04/2004, 23:33) %0
alıntı:
Gönderen: [HcCs]codemaster
1 kere gittim ben sanal kafeye tanırsınız belki beni [.] lar orda nickim kdmstr ydi.Yeni bi cafe açıldı tanıdıkın.Chatlak cafe diye.Radeon 9600 ler falan bomba bi cafe.Ns kuracaz oraya.Orada da toplanabişliriz.

Nerede bu kafe?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Karanisanci
Oyuncu
28 Ocak 2004 00:35 %0
yaw ben de istanbulu mu ayarlasam ya?
cok useniyorum simdi cafe bulacan adami kafalayip yuklicen bilgisayarlara. duzgun calisiyo mu diye kontrol edecen. sonra bi de adam toplayip gitmesi var. ama tabi ki en sonundaki o eglence bunlarin hepsine deger acaba kafelerde steam var midir? ben bi CD-writer bulayim en iisi...
size de kolay gelsin.bu isler icin kafe ayarlamak zor olabiliyo bazen biz Dod yuklemek icin gitmistik bi kafeye adam yukleme suresini de sayarim dedi biz de adama hayirli is yapacaz adam para istiyo **** herif dedik ciktik gittik.

Est Sularus oth Mithas
My Honor Is My Life

bijjjt
Oyuncu
28 Ocak 2004 06:45 %0
İstanbulda buluşup internet kafe ye gidenin aklından şüphe ederim.

Bi kaç kere buluştuk biz istanbulda ama konu hiç NS olmadı. ayarlarsan kara gelirim bende.

nostradumbass
Oyuncu
28 Ocak 2004 14:22 %0
yaw beyler tamam işte bu kadar adamız hepbirlikte toplanırız şu adresi yazıverin. ayın 6sından sonra buluşuruz yaparız bşiler..

SoLaMinoX[.]
Oyuncu
29 Ocak 2004 16:36 %0
benim amacım rekabet yaratmak.kimse oyunu bilerek dogmadı gelin tanısalım oynayalım yeni bir oyun sahası yaratalım ankarada.
Sanala tek baslarına giden arkadaslar bizde sanalda yatıp sanalda kalkmıyoruz. haberlesip bulusuyoruz.a bizimle mac yapmak isterseniz forumumuzdan bize ulasabilirsiniz.
www.noktaclan.com
Bu kadar ns ci oldugunu bilmiyordum.belki ilerde turnuva bile yapabiliriz. neden olmasın..

[HcCs]codemaster
Oyuncu
31 Ocak 2004 02:45 %0
ya noktalar siz sanalda hep arka masada toplanan grupmusunuz.Bi tane uzun saçlı var bi tane esmer topsakallı falan.Geçen bi kere oynamıştık sanalda ns ama.Ondan sonra ben 3 4 kere gittim bırakın ns yi cs oynayan bile yoktu.Ankarada sürekli ns oynayan kafe lazım bana ya.

private

Moderatör
31 Ocak 2004 22:20 %0
alıntı:
ya noktalar siz sanalda hep arka masada toplanan grupmusunuz.Bi tane uzun saçlı var bi tane esmer topsakallı falan.Geçen bi kere oynamıştık sanalda ns ama.Ondan sonra ben 3 4 kere gittim bırakın ns yi cs oynayan bile yoktu.Ankarada sürekli ns oynayan kafe lazım bana ya.

Sen chatlak mı dedin o nerde?

[HcCs]codemaster
Oyuncu
31 Ocak 2004 23:58 %0
İŞTE BENİM DEDİĞİM CAFE BU AYRINTILAR BURADA.CAFE SAHİBİ CHATLAK FORUMUNA YAZMIŞTI

Kafe ismi:Chatlak Net
İnternet Cafe
Adres ümer2 sok.no 27A Demirtepe
İzmir2 caddesinin 2 üst sokağı kızılay merkeze 70-80 metre uzaklıkta.
Pc config ise:
Amd 2500 xp
Epox nf2 chipsetli board(8rda3 felandı sanırım)
80 Gb Seagete barracuda 7200rpm Hdd
His ATi Radeon 9600 Pro Xt Ekran kartı
2X256 400mhz ddram kingston ya da twinmos
19" Samsung monitör
Microsoft klavye microsoft optic mouse
Xp işletim sistemi
512k adsl
Kasa
Philips kulaklık
v.s
Bu configten 28 adet olcak.Artı 12 adet upgrade edilmiş 17" Samsung monitörlü PIV 1.6 ve celeron 1700 128 mb 128 bit ekran kartlı makine olcak.Ayrıca bazı makinelerde webcam olcak ve de şimdilik 2 tanede direksiyon olcak.
İlk planda 40 adet olucak.Ve en geç pazartesi faaliyete geçmiş olucak.Eski cafeyi kapattım.Burası 2 katlı ve tv müzik sistemi v.sde bulunacak.Umarım herşey istediğimiz gibi gider.Ve son söyleyeceğim şu herkes daha iyisine sahip olur inşallah.Teşekkürler...

En kısa sürede turnuvalar düzenleyeceğiz...

private

Moderatör
01 Şubat 2004 09:25 (12/04/2004, 23:33) %0
Güzel bilgisayarlar var da sümer sokak tam nerede ben bir araştırıyım.

SoLaMinoX[.]
Oyuncu
01 Şubat 2004 17:15 %0
alıntı:

Ewet o tayfa biziz..
gelin oynayalım tanısalım yarısalım

[ankh]imhotep
Oyuncu
10 Şubat 2004 13:45 %0
Turnuva felan olursa bende ankaradayim bir iki kisi daha bulabilirim sanirsam ....

Sewree S!nequ3
Oyuncu
07 Mart 2004 11:07 %0
birayn.

Let'z buRn !

Sephiroth.
Oyuncu
08 Mart 2004 19:45 %0
ne diorsun çocuum kaç ay önceki forum bu dimi sifrizinek seni

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön