Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 21:20 Toplam 282 oyuncu 48 sunucu 1249 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Team-tur

<vndtt> Zeroheat
Oyuncu
15 Ocak 2004 17:33 %0
Eger simdi ki wcg ye gore secseydik sorardim tabii ki
Benim dedigim siberlig turnuvasi ve alienda olan bir turnuva vardi ordan takimlara sordum.
Bu sekilde yazmana gerek yok ki adam gibi yazilanlarida anlayabiliriz

GOMURDAK
Oyuncu
15 Ocak 2004 17:44 (15/01/2004, 17:58) %0
midem agrio basim da agrio ölcem ben

coldfear
Oyuncu
15 Ocak 2004 17:45 %0
Acikcasi kendine gore aciklamasini yapmis CAA zeroheat, hatasi var 100de 100 adil sekilde bi gorusme olduuna inanmiorum ki az cok cs ile alakam vardir . Turnuva mi? kazanmisliimiz da vardir 2 3 kere de . Nickimi orada goremesem de bole agir ithamlarda bulunmadan once bi doru duzgun konusulur adamla ? Yardimci olmak istediniz mi adama goruslerinizi ilettiniz mi ? Hayir

Kendi urasip bole islerle ilgilenmekte hakli mi ? Hakli
Takimi boyle kisitlamakta hakli mi ? Haksiz netekim. Konusulur takim kadrosu gelistirilir o zaman, sektirmek yerine.

Ama Ataturk musun birader lafini gormedim sayiyim gormiyim de
sozlerinize dikkat edin su forum morum islerine boyle bir ismi bi daha sokmayin.

Inq
Oyuncu
15 Ocak 2004 17:48 (15/01/2004, 18:15) %0
neyse tartisildi, konu kapandi uzerine yorum yapmasin daha kimse

Fulminate
Oyuncu
16 Ocak 2004 15:18 %0
0gh really..

x8.Aramis
Oyuncu
17 Ocak 2004 15:32 %0
Bos is bunlar
geldim WCG ye elle tutulur 2 clan vardi sadece, baska yoktu. $oyle de_nuke maclarini izledim, millette aiming var baska bisey yok. Clanlarin cogu ogrenmis 2 taktik demolardan olmayinca sonra apti gibi dusunuyolar "abi simdi ne yapicaz" diye.
Soyledigim gibi 10-15(belki daha az) kisiyi gecmiyor isten anlayan, onlar kendilerini biliyor.
Daha burda 1.5 kasiyoruz, kimse alinmasin ama aiming ile is bitmiyor maclarda. Tecrübe faktorü var teamplay faktoru var. Cok az kisi soyle elle tutulur sayida mac yapmistir turnuva ortaminda, heyecan faktoru falan. Milletin elleri titiriyor mactan once heyecandan. OYle haftada bir klan bulup onla 3-4 tane mac yapmakla bitmiyor.
almanya olayina gelince, abi eskiden mousesports'ta oynayan elemanlar vardi, A-Laged te biri olmasi lazimdi, boyle bir suru clanda oynayan Türk oyuncusu var, eskiden SK da türk oldugunu bilen de cok az kisi vardir. Asil sorunumuz CS ve ya eSports sektorunde TR'de kimse ilgilenmiyor dunya ile. Kendi odamiza kapanmisiz oyle takiliyoruz. Ilk LEVEL turnuvasina kadar millet DEMO izlemenin ne oldugunu bilmiyordu, ben sok olmustum abi duyunca milletten. Takip eden yok mu hic? Var tabiki ama 10 adamla birsey olmaz. WCG de yine ESL in ne oldugunu bilen kisi azdi. Eh dogal olarak avrupada oynayan var mi yok mu TR den bilen yok.

Avaturk super birsey yapior bence, ama gel gor ki turnuva hala 1.5 abi olcak sey degil. Sen Avaturk olarak citayi falan one koyuyorsun sonra 1.5 ile turnuva yapiyorsun. Simdi cikicak 1-2 kisi bana dicek abi o zaman 2 clan turnuva olmaz. Oyle dersen o zaman 1-2 clan bile olmaz cunku sen 1.5 ile yapmaya devam ettigin surece millet 1.6 ya gecmez, bu kadar basit bu olay.

Oho daha yazicak cok sey var, 3-4 yil oncesi butun davet edildigimiz turnuvalardan TR takimini geri cektigimizi vs vs. Barrysworld European Champs , SavageEuro CTF ten falan filan.
TR de iyi oyuncular var, avrupa'da da biraz arastirin en iyi takimi kurun abi.

dedereal
Oyuncu
18 Ocak 2004 18:24 %0
1- Team Turkey sadece Counter Strike 'den ibaret değildir.
2-HLDM,W3,DOD,CS,Battlefield,Quake,UT2000,MOH hatta Fifa oyunlarının Türkiyedeki en iyi oyuncuları bir turnuvada toplanır 1.2.3.4. ve 5 inci arkadaşlar Team Turkey ye girmeye hak kazanır.
3-Team Turkey in bir genel menejeri olur avrupadaki bağlantıları sağlayacak hangi turnuva ve organizasyon'a katılım olacağını görüşür anlaşır onaylanır ve gidilir yada oynanır.
4- magandos arkadaşımızın bahsetmek istediği konuda şudur : "Biz avrupada Team-Turkey-Europe 'yi kurduk sizlerden izin almak zorunda olmadığım halde sizlere bu projemden bahsediyorum kendi başıma hareket etmek istemedim " diyor.
5-Bu konu siyaset meydanında tartışılmaz çünkü bu işin bir federasyonu yada resmi bir kuruluşu yoktur ve avrupadaki türkler türkiye milli takımı adına yarışamadıkları için türkiyeyi temsil edecek başka yollar armaya başlamışlardır ve haklarıda sonuna kadar vardır çünkü onlarda en az sizler kadar türk ve milli takım bazında hiç bir başaraı gelmediği zamanda kesinlikle TV de ilgi görmezsiniz önce başarının gelmesi lazım Örnek:Türk Cs takımı Dünya 1.si olmuştur gibi . TAbi bunları başarabilmemiz için öncelikle iyi bir milli takım kurmamız lazım.
Sizlere bir link vereyim: http://www.team-ger.de
Bir inceleyin ne kadar düzenli disiplinli ve güzel bu Team-De nin official sitesidir başka linklerde verebilirim: http://www.team-switzerland.ch İsviçre http://www.team-denmark.org Danimarka
Bu siteleri incelemenizi tavsiye ederim.

Vash
Oyuncu
18 Ocak 2004 18:57 %0
Aramis e sadece katILIyorum =))

Millet daha 1.6 ya gecmeden WCG CPL Hayalleri kuruyor. TR de 1.6 oynayan kac ki$i var? Belki en fazla 100 ki$i dir. Sonra bazILarI forum acar wcg ye katILIyoruz maksat egLenmek j4f vs vs. Böyle dü$ünüyorsan bIrak yer i$gal etme. Öyle sInIfdaki arkada$LarInLa kurdugun cLanLa wcg ye katILmak gercekten süper...

Sonra millet QuakeNeti gördü hurra herkez oraya imzasInIa blabla @ Qnet yazan arkada$Larda gördüm anLamInI biLmeden modaya uyuyorLar.

Herneyse CPL in avrupa sponsoru yok artIk. play hard go wcg =)

-= Vash*IRC Fear Me ! =-

Purgator Viratum
Oyuncu
18 Ocak 2004 22:13 %0
Vash sen buyuyunce cok buyuk adam olcaksin.

Vash
Oyuncu
19 Ocak 2004 20:05 %0
evet biraz daha süt icip büyük adam oLucam vatana miLLete hayIrLI i$Ler yapIcam sen kafanI yorma =)

-= Vash*IRC Fear Me ! =-

kıbrıs
Oyuncu
20 Ocak 2004 13:27 %0
MerhabaLar arkadaslar...
Zero ya Sonuna kadar destek wermemiz Gerektiğini düsünüyorum. Bakın beyler Bu olay Tc de Pro gamer lık İçin onemli bir konu ama Çabuk unutulmus gibi. bir Team Tur kurulmalı Artık die düsünüyorum. Zero bun baslangıcını yapmıs Bence dwm Edilsin. ama Bir yanlıs anlasılan Konu olmus TeamTur mu TeamTur Cs mi? Teamtur Cs Kurulmus Sanırım Bizim Haberimiz olmadan. 4 Aydır da Alıştırma Yaptıklarına gore...
Bakın beyler ztn olan bir şeyi Kurcalamayalım Derim. Takıma Aldığı kişileri görmüssünüz. "Biz neden Çağrılmadık" "Siz kimsiniz" gibi soruları bosuna Sormayın. o Kadrodan daha iyi bir kadro zor bulunur gibi. Hepside iyi oyuncular yiğidi öldür hakkını Yeme.
Zero çok iyi bişey yapmıs. adam Teamtur Kurucam demişs Kurmus. Mazaretide sağlam. ClanBase kurallarına göre. ama Yalınızca Teamtur Cs ile kalmamalı. Cs , W3 , Bf gibi oyunlardada kurulsun. Tabi bu oyunlar içinde Bir Girisimci Lazım. Cs de Zero nun olduğu için.
Aslında oynasana.com ve Avaturk te Kenara Bir Anket düzenlensin bu okadar zor bişey olmasa gerek. Tr deki çoğu oyuncular anket e Katılırlar. Birşeyler Belirlenir. olayı bu kadar Zorlaştırmak bir çıkmaza sürüklemenin bir anlamı yok gibi düsünüyorum..
Bir büyük Problem kötü bağlantımız bizim suçumuz değil.Tr de Çok daha iyi bağlantı şeklide wardıda biz mi almadık? Euro daki Turk playerların da olayı basit olabilir aslında. Aslında Teamtur Sabit bir kadro ile belirlenmemeli. Çok sık olmasada Playerlar değişebilmeli. Madem TeamTur cs diyorsunuz. En az 3 kisi Turkiye de yasamalı. en fazla 2 kişide yurt dısından. ama bu çok zor Çünkü Bağlantı yüzünden Alıştırmalar çekilmez bir hal alabilir. arkadaslar düşüncelerim bunlar. Saygılar....

xeNophon
Oyuncu
20 Ocak 2004 20:12 %0
Kesinlikle sunu belirtmeliyimki : Turkiye de CS yeterli duzeyde profesyonel degil.Bence sorun burdan kaynaklanıyor.Turnuvalarda otorite kurabilicek "Team.tur" gibi milli meselelerde soz sahibi olabilecek bir kurum yok.Bu yuzden bu isi Turnuvalarda basarılı olmus kisiler ustlenmektedir.Bunu fazla kurcalamanın mantıgi yoktur.Çözüm yolu ise profesyonel bir kurum kurmak / kurma çabalarına başlamaktir.Su anda Team.tur un basında olan kisilere kabahat bulmak manasiz , manasiz oldugu kadarda sacma ve yersizdir.Bu kisiler bu isi ustlenmese kim yapacakti bu isi bir dusunmenizi rica ediyorum.İlerde ne olur onu bilemiyorum ama artik TR de de cs nin belli bir profesyonellik kazanmasi gerekir.Bir Swe gibi bizde cs de dunya da soz sahibi olmaliyiz.İlla da bir suclu aramak gerekirse bence bu suclu Siberlig , WCG Turkey Temsilcileri ve operatorlerdir.Baglantı , choke vs bunlari bahane eden kardeslerimize "namazda gözün yokki ezanda kulagin olsun" diyebiliriz.Yetkilileri duyarlilaga davet ediyorum.Turkiye de CS yi oyun olmaktan cikararak bir sektor haline getirebiliriz.
Birseyi soylerken ozellikle bu tip formlarda iyice dusunmek gerekir.Ilk once kendinizi o insanin yerine koymanizi tavsiye ederim.

[ft-sinistre]
Oyuncu
20 Ocak 2004 20:31 %0
Bakın bu tip işlerde girişimci olmak çok önemlidir ve bu atılımı da Zeroheat yaptı.Bunu göz ardı edmezsiniz yalnız ortada olan problem ise gerçekten resmi bir kuruluş olmamasıdır,bunu halletmek için de 1 kişiden fazlasına ihtiyacımız var , eğer beraber olunur ve resmi bir federasyon veya kuruluş ortaya çıkar, resmen demokratik bir ortamda oyuncular seçilirse tabii ki daha iyi olur yalnız burada kimse zeroheat in emeklerine laf edemez veya Türkiye'deki oyuncuları küçümseyemez,unutmayın ki gelişmek bizim elimizde . Dolayısıyla resmi 1 kuruluş olacaksa bile bence zeroheat yine önemli bir rol oynamalıdır çünkü işini severek yapıyor.Karar olayı da zaten belirlenir oylamayla...

İn what world could you have ever beaten me? That world doesn't even exists!

bidpai
Oyuncu
20 Ocak 2004 20:40 %0
Yani şimdi anladığım kadarıyla 2 tane mı team TUR var ?

I Believe anymore I can Fly

dedereal
Oyuncu
20 Ocak 2004 21:07 %0
alıntı:
Gönderen: husk'
Yani şimdi anladığım kadarıyla 2 tane mı team TUR var ?
I Believe anymore I can Fly

En başta düşünülen konu aslında Team-Tur-Europe 'yi kurmak ve Türkiyeden kesinlikle oyuncu alınmıcaktı.
Çünkü Team-Turkey 'ye Avrupadaki türkler giremiyodu.
Benim şahsi fikrim 2 tane Team-Turkey olması nedenine gelince.
Türkiyede malum internet hatlarımız tabiri caiz berbat bir durumda,o yüzden bazı durumlarda Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil edebilmek adına Avrupadaki Türk takımları kullanılabilir,yani Team-Turkey-Europe'a tam bir özerklik verilmese bile onlara istedikleri gibi hareket etme fırsatı tanınmış olur.Neden ?
Çünkü Uluslararası platfromlarda Türkiye adına yarışan yeterince Pro-Gamer yok bu açığımızı Avrupadaki Türkleri kendi tarafamıza alıp kendimizi daha çok gösterebiliriz.Team-Turkey-Europe'a sonuna kadar destek veriyorum bu proje için gereken her türlü desteği verebilirim.

Saygılar.

reguLar -SoE-

kıbrıs
Oyuncu
21 Ocak 2004 13:35 %0
alıntı:
Gönderen: dedereal

En başta düşünülen konu aslında Team-Tur-Europe 'yi kurmak ve Türkiyeden kesinlikle oyuncu alınmıcaktı.
Çünkü Team-Turkey 'ye Avrupadaki türkler giremiyodu.
Benim şahsi fikrim 2 tane Team-Turkey olması nedenine gelince.
Türkiyede malum internet hatlarımız tabiri caiz berbat bir durumda,o yüzden bazı durumlarda Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil edebilmek adına Avrupadaki Türk takımları kullanılabilir,yani Team-Turkey-Europe'a tam bir özerklik verilmese bile onlara istedikleri gibi hareket etme fırsatı tanınmış olur.Neden ?
Çünkü Uluslararası platfromlarda Türkiye adına yarışan yeterince Pro-Gamer yok bu açığımızı Avrupadaki Türkleri kendi tarafamıza alıp kendimizi daha çok gösterebiliriz.Team-Turkey-Europe'a sonuna kadar destek veriyorum bu proje için gereken her türlü desteği verebilirim.
Saygılar.
reguLar -SoE-

Yane demek istiyorki Kısaca Siz Hem bizim kadar Pro deilsiniz. Hemde Bağlantınız kötü. Bırtakın bu işi Biz yapalım. Buradaki Turk Playerlar ı küçümsemek yanlıs bişey. 3yerli 2 yabancı gayet mantıklı die düsünüyorum.

dedereal
Oyuncu
21 Ocak 2004 18:35 %0
Bi kere ben Türkiyede yaşıyorum.3 yerli 2 yabancı.

O zaman direk seçim gibi bişey yapılsın avrupadaki türk vatandaşlarınada bu olaya katılma hakkı tanınsın kim başarılı olursa o alınsın takıma.

Benim demek istediğim Avrupadaki Türk vatandaşları Team-Turkey kadrosuna giremiyorlar! Olay budur.

Onlarında bir projesi vardı avrupadaki bütün türkleri bir çatı altında toplamak ve Team-Turkey-Europe adı altında müsabakalara katılmaktı.

Ama maalesef bazı insanlar buna şiddetle karşı çıkıyorlar,nedeni ise koltuk mücadelesi gibi bişey.

Saygılar.

dedereal
Oyuncu
21 Ocak 2004 18:42 %0
alıntı:
Gönderen: [ft-sinistre]
Bakın bu tip işlerde girişimci olmak çok önemlidir ve bu atılımı da Zeroheat yaptı.Bunu göz ardı edmezsiniz yalnız ortada olan problem ise gerçekten resmi bir kuruluş olmamasıdır,bunu halletmek için de 1 kişiden fazlasına ihtiyacımız var , eğer beraber olunur ve resmi bir federasyon veya kuruluş ortaya çıkar, resmen demokratik bir ortamda oyuncular seçilirse tabii ki daha iyi olur yalnız burada kimse zeroheat in emeklerine laf edemez veya Türkiye'deki oyuncuları küçümseyemez,unutmayın ki gelişmek bizim elimizde . Dolayısıyla resmi 1 kuruluş olacaksa bile bence zeroheat yine önemli bir rol oynamalıdır çünkü işini severek yapıyor.Karar olayı da zaten belirlenir oylamayla...

Zeroheat'in yaptığı çok oyunlu bir Team-Turkey kurmak değildie sadece Counter-Strike Takımı kurmaktı benim bildiğim kadarıyla burda sözü edilen şudur:
CS,HLDM,DOD,BF,UT,FİFA,W3,CS-women,MOH.Oyunlarının Türkiyedeki ve Avrupadaki Profesyonel oyuncularını toplamak ve Team-Turkey + Team-Turkey-Europe'yi kurmak.

Saygılar.

reguLar -SoE-

N|AmoRPHouS
Oyuncu
21 Ocak 2004 19:10 (21/01/2004, 19:12) %0
Team Turkey - Europe nedir kardeşim . Türkiye hangi kıtada kabul görüo . Türkiye avrupa kıtasında kabul edildigine göre team turkey europe kadar saçma bişi olamaz. Cünkü Türkiye zaten avrupa kıtasında. Vazgeçin bu team turkey europe sevdasından.

Yakınlarda bi eurocup türü bi turnuva varmı bilmiyorum.Belki biliyorsunuzdur su ara yunanistan ın bazı bölgelerine 30 ping alıyoruz.Yunanistan dan bi server ayarlanıp eurocup larda daha iyi bi şekilde temsil edilebiliriz.

Tabi bir de telekom faktörü var gene eski kötü pingli haline mi döner daha iyi bir hale mi gelir allah bilir.

Team Turkey imiz bize yeter.

<vndtt> Zeroheat
Oyuncu
21 Ocak 2004 20:05 %0
Nationscup icin bir tek e-mail kalmisti oynamamiza o zaman 80 ping aliyorduk almanya serverlarina fakat ben e-maili aticagim zaman pingler firladi oynanmaz hale geldi dolayisiyla da nationscupda team turkey diye bir takimda olmadi.
Almanyada ki turk oyunculara gelince, biktim acikcasi artik aciklama yapmaktan artik yapmicam anlayan anladi ne demek istedigimi; Siz her ne kadar turkuz bizde deseniz bile daha adam gibi turkce bile konusamiyorsunuz.Bu takimda hicbiriniz oynayamazsiniz cunku bu ulkede yeterince iyi oyuncu var.Pingler duzelir team turkey oynar ya da kimse oynamaz.Ya isvecde takim kurulurken kim gidip, ya bilader ben almanyadayim isvec vatandasiyim super cs oynuyorum benide alin yok yaa bole bisi yok

dedereal
Oyuncu
21 Ocak 2004 21:57 (21/01/2004, 21:59) %0
Avrupadaki türkler türk değilmi ?

Bunu mu anlatmaya çalışıyorsunuz ?

Siz onlar kadar müsabakalara katılıyormusunuz ?

Sizin yaptığınız şeyi söyliyim sadece İRC kanalı açıp bütün gün biz Team-Turkey'iz biz Cs oynuyoruz muhabbeti yapıyorsunuz.Biraz iş yapın artık iş.

[ft-sinistre]
Oyuncu
21 Ocak 2004 23:25 %0
Bakın burada önemli olan bu işi resmi boyutlara taşımaktır siz nasıl gidip Almanya'da veya herhangi Türkiye dışında 1 avrupa ülkesinde bu işin Federasyonunu kuracaksınız?Merkez Türkiye olmak zorunda bu yüzden , Türkiye Milli Futbol takımı Federsayonu Almanya'da deil...Şu an sadece bağlantı sorunu var TeamTurkey için yalnız o da eğer sponsor desteği alınırsa kolayca bitirilebilir.Kimsenin herhangi bir playerı aşaalamak gibi 1 hakkı yok bunu yapamazsınız madem çok başarılısınız o zaman neden sogamed de demolarınız veya herhangi bir maçınızın haberi yok?Ama dikkat ederseniz Vendetta ve dier iyi takımların demoları çıkıyor sogamed de...Bence millete avrupada cs biliyorum avrupadayım die gözdağı vermeye çalışmayın,inanınki Türkiye bu yönden geride deildir,zamanla gelişerek başarıyı yakalayacaktır...

x8.Aramis
Oyuncu
22 Ocak 2004 00:29 %0
alıntı:
Gönderen: [ft-sinistre]
Bakın burada önemli olan bu işi resmi boyutlara taşımaktır siz nasıl gidip Almanya'da veya herhangi Türkiye dışında 1 avrupa ülkesinde bu işin Federasyonunu kuracaksınız?Merkez Türkiye olmak zorunda bu yüzden , Türkiye Milli Futbol takımı Federsayonu Almanya'da deil...Şu an sadece bağlantı sorunu var TeamTurkey için yalnız o da eğer sponsor desteği alınırsa kolayca bitirilebilir.Kimsenin herhangi bir playerı aşaalamak gibi 1 hakkı yok bunu yapamazsınız madem çok başarılısınız o zaman neden sogamed de demolarınız veya herhangi bir maçınızın haberi yok?Ama dikkat ederseniz Vendetta ve dier iyi takımların demoları çıkıyor sogamed de...Bence millete avrupada cs biliyorum avrupadayım die gözdağı vermeye çalışmayın,inanınki Türkiye bu yönden geride deildir,zamanla gelişerek başarıyı yakalayacaktır...

selam sinistre, bak soyle bir olay bunu sadece sinistreye yazmiyorum. Madem milli takim secilecek o zaman en iyi takimlardaki oyuncular gider. Yok ben almanya, tunus, ya da ne bileyim Tanzanya'da oynayan iyi clanda biri varsa ve o adam ülkesini temsil etmek isterse o adami almazsan o zaman sinif ayrimi yapmis oluyorsun. Futbol ornegi alinmis, o zaman Yildiray Basturk, Umit Davala, Ilhan Mansiz gibi adamlar Türk milli takiminda oynamasin abi almanya'da dogduklari icin. BioWar(almanya CPL elemesini kazanan,pek bilen yoktu bu takimi) , Alternate Attax, AMD64, Plan-B, ProPain, High Fidelity(bilen var mi bunlari, soyle diim Cs oynayanlarin %10 biliyordur ülkemizde) gibi takimda simdi bir türk oyuncusu olursa sen almiycan mi onu?

TR'de yok mu cok iyi adam? var tabiki TR'de imkan olsa pro clanlarda oynayacak adam cok. Ben kendim biliyorum

off yine cok uzun oldu. Kisacasi en iyi oyuncular olmali TR takiminda, su olmasin bu olmasin demek olmaz. Adam iyise alican..

dedereal
Oyuncu
22 Ocak 2004 19:33 (22/01/2004, 19:34) %0
Aramis çok doğru bir tespit kutlarım seni.

Bu arada ben Türkiyede yaşayan bir Türk vatandaşıyım.

SwaggR
Oyuncu
22 Ocak 2004 21:54 %0
ArkadaşLar biz türk toplumuyuz . Şu anki kadromuz gayet güzeL iyi derceLer eLde ettik veya etmedik ama ortada bir emek var bunu herkes biLmeli..ÖnemLi oLan bizi temsiL edenLerin kuşkusuz gayretLeridir..Tabiki aLmanya ve diğer üLkeLerde VatandaşLarımız var onLarında hakkı ..Sorarım size iş veya eyLence için kim yut dışına çıkmak istemezki ? onLar yurt dışında diye ayrım yapan arkadaşLarı hesaba aLmıyorum..Ama zeroheat ' in söyLediği gibi bunLar düşünülmüş KonuLardır yani sizin akLınıza geLdi diyebu konuyu gereksiz yerLere sırf yazmak için konunun akışını değiştirmeyeLim..

Kaptan oLayında ise fazLa sözüm yoq iyi oLan hakeder insanLar çaLışarak emek vererek bir yere geLirLer Kendi kendine atamadı ' ya adam Kaptanlığa kendini....

beLki ingiLizcem oLdugundan beLkide iLgiLi biri oLduğumdan sürekLi yabancı kanaLLarLa irtibattayım..Konuştuğum TÜRK ' Ler çok iyi yerLerde oLup bu işi gerçekden iyi beceren insanLar çok büyük kLanLarda oynayan bir sürü TÜRK var....''Benim'' istediğim keşke bu arkadaşLarımız iLe bir birLik kurup daha iyi yerLere geLmeye çaLışsak..ama Ne uygun görüLürse odur...

TeamTur. da 6 tane ''x'' isimLi kLandan oyuncu oLması bence sorun değiL ki böyLede değiL...Şunu biLirimki wcg olsun diğer turnuvaLarda oLsun baŞarıLarını üst düzeyde tutan oyuncuLar MiLLi takımımızı temsiL ediyor kimse gocunup kırıLmasın ama 'HakedeN' kazanır

'Benim' bir başka düşüncem ise bu game daLLarından Sadece Counter-Strike aLanında değiL bütün aLanLarda genişLetmek AnLiyacağınız HeryerDen SaLdırmak inşaLLah oda oLur bir gün

team.TUR baŞarıLar en iyisini yapacağınıza inanıyorum .

Yurt dışındaki arkadaşLarada BaşarıLar bir gün Herkesin ortak fikrine uLaşıLır inşaLLah o zamn en hayırLısı oLur işte..

Squash|blckjack..

mirc#data : #squash.tr domain:http://www.clansquash.com

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön