| Yazar | Konu: Team-tur |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 00:37 %0 | |
|
herşey zeroheat in dediği gibi olmuştur
ha sen kimsin diceksiniz
i, dunpeal, am eternal...
-hadi 3v3 atalim
-olur
-ben dunpeal, siz 4ünüz... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 12:43 %0 | |
|
| team-turkey parcalayın avrupayı sdadasdsadasdasd |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 19:10 %0 | |
|
| Kaptan olmak ayrı Antranör olmak ayrı. Takımın kaptanı Zeroheat olur ama bu takımı secıcek birde teknik direktör gerekir diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın ama bence Zeroheat in seçtiği takım son derece uygun ama sadece herşeyi bir arada nasıl yurutur onu bılmıyorum butun bu team-tur işlerine bakıcak HER DALDA bir insan gerek. |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 19:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: relaxx
Kaptan olmak ayrı Antranör olmak ayrı. Takımın kaptanı Zeroheat olur ama bu takımı secıcek birde teknik direktör gerekir diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın ama bence Zeroheat in seçtiği takım son derece uygun ama sadece herşeyi bir arada nasıl yurutur onu bılmıyorum butun bu team-tur işlerine bakıcak HER DALDA bir insan gerek.
Tabii ki zaten ben tutupda HLDM takimi ya da unreal takimi secemem ki sadece counter-strike icin konusuyorum.Ama mesela HLDM isini desdinova yapmisti o secmisti oyunculari yani her dalda bir kaptan var, ayri ayri.
Benim kaptan oldugum kisim sadece counter-strike. |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 23:27 %0 | |
|
| hldm/ag de takım kuruldu yüksek pinglerimizle aslanlar gibi oynadık diğer ülkelerle ama sorun çıkmadı,burda neden bu kadar sorun oldu anlamadım... |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 23:58 %0 | |
|
| bu takıma kaptandan ote tam desteklıyecek bı sponsor lazım herseyını testeklıyecek kafadan team turkey kurulmaz sponsor destekler macları ayarlar olayı bıtırır herseyını karsılar takımın ama oda olacak gıbı degıl turkıyede herhangı bı ıss desteklese yeter yurtdısı cıkısı saglam bı ıss olayı bıtırır. yoksa ben team turkey kuruyom ark lar hade turkıye de derece yapmıs clanlardan adam alayım clanbase de mac yapayım demeyle olmuyo bu ısler sponsor var demeyın ancak caferde desteklerler takım olmanız ıcın en buyuk sey para turkıyede 1 suru baba oyuncu var onların arasında ınce eleyıp sık dokuduktan sonra 1 takım olusturulur calısma ıle takım olunur.bunuda sponsor yapar ... |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 00:40 %0 | |
|
zeroheat tamamen dogru soylemıs ekliycek bişey yok kaptan zeroheat nederse dsfnj ama sadece counter-strike sdfjh
//#DgTh @Quakenet//
|
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 00:44 %0 | |
|
zeroheat ne kadar güzel açıklamış
tabi bi de bazı almanyada yaşayan kankaların gelip "TeAM TuRkEs BiS oLaCaS CaRtEL BiR NuMaRa En BüYÜk" demeleri olayları biraz kopardı. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 02:11 %0 | |
|
bıktım ya hakikaten
biri antrenör der biri bilmemne der
biri der bu takım sence objektifmi seçildi
herhangi bir başarısı olmayıpta gelip konuşanlardan bıktım
saçma salak dedikodu yapanlardan bıktım
irc ye gelip gerizekalı bi kanalın reklamını yapan acaip insanlardan bıktım
7/24 cs oynayanlardan bıktım
türkiyenin bağlantısından bıktım
pamela anderson bile gamingden para kazanıo sonra biri gelip benim sponsorum war ayda maaş ödüo bana ben progamer ım dio
neder bu insanlar ya
ya her mutfak kapısının girişine latince "know yourself" die tabelamı asmak lazım kim olduğunuzu hatırlatmak için
-hadi 3v3 atalim
-olur
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 02:19 %0 | |
|
destek olanlara teşekkürler arada
patlamam gerekiodu şimdi olması daha ii oldu
-hadi 3v3 atalim
-olur
| |
. |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 08:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: D Bloodlust
bıktım ya hakikaten
biri antrenör der biri bilmemne der
Ben nelerden bıktım bir bilsen... Biz oyle sabahlara kadar kafelerde yaşamıyoruz. Sizin gibi kasamıyoruz kusra bakma konusma hakkımız yoksa yok de konusmayalım ama bizde bu oyunun playerları oldugumuza göre konusmaya hakkımız vardır diye düşünüyorum. Suraya post atabilmek için illa bir yerlerde bir başarı kazanmak gerekmiyor eğer öyleyse forumları sadece alien ligine katılanlar coolhand turnuvalarında başarı yakalayanlar kullansın.
Bazı şeyleri yazmadan önce düşünün + istediğimi derim ve sende saygı gösterirsin. Adam gibi forumların ilk kuralı budur. Sonra sen söylersin ben saygı gösteririm ama bunları laf *****ak yapamazsın.
Haa birde emin ol, oyle kendini göstermeyen onlarca player var iyi oynayan. Senin gibi yada şunun onun gibi.. Ama herkezin zamanı olmuyor ki kassın kassın kasılsın. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 08:40 %0 | |
|
kendini gostermemis bir suru oyuncu dedin di mi
simdi onlar acaba gostermemis mi yoksa gosterememis mi ?
benim takima sectigim insanlar senin dedigin kendini gosterememis insanlardan daha iyi oynuyorlar ve ek olarak da bunca zamandir turkiyede cok onemli turnuvalara katildiklari icin de tecrubeleri var.
yani onun icin kendini gosterememis ya da gostermemis olan insanlar cok anlam ifade etmiyor bence.
kenan biraz daha sakin ol gulum burda bizim dedigimiz olacak diye insanlara laf gecirmek zorunda degiliz.kabul edilmezsede baska biri baska bir takim kurar artik yapilabilcek birsey yok. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 10:50 %0 | |
|
sabaha kadar cafe ha? oda iyi
bide son 1 senedir deli gibi kasıorum oynuorum taktik geliştirorum falan.
ha oganda iyi bi noktaya parmak basmış. kendini gösterememiş iyi oyuncu die bişi yoktur. futbol diil bu dağda portakalla oynayıp kendini geliştiremezsin. tecrübedir gelişmeni sağlayan. geliştiğinin belirtiside sakinliğindir maçlarda. hakkımda bilip bilmeden ileri geri konuşmayın.
-hadi 3v3 atalim
-olur
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 12:47 %0 | |
|
Gostermemiş yada gösterememiş benim orda ne demek istediğim belli. Soyledıklerıme bambaska bır acıdan bakmaya gerek yok burası forumdur ve forumda isteyen fıkrını belirtir. Ama buraya gelipde Sizin bu fikirlerinizden bıktım felan diyemessiniz. ok?
Ben senin kurdugun takıma birşey de demedim hatta bir onceki postuma bakarsan son derece dogru secılmıs dedim. Tek bahsettiğim BloodLust ın yazısındaki bizim konusmaya hakkımız yokmuş gibi belirttiği şeye cevaptı.
Yani burası forum ve herkez fikrini belirtebilir öneriler ortaya atabilir değilmi? Eger ters birşey olursa zaten yetkililer kitler. Bende BloodLust ın bu konusmasına kıl oldum ama cıkıp soylemıyorum siz kimsinizki yorum yapıyorsunuz gibisinden? |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 14:48 (14/01/2004, 14:49) %0 | |
|
Team-turkey konusu ne zamandır konuşulması gereken konuydu bence bende turkiyede Cs oynuyan bir kişi olarak ve uzun zamandır cs oynuyor olmamdan bu işin içinde kendimi ister istemez buluyorum ve yapılan bazı haksızlıklardan ve yanlışlardan dolayı rahatsız oluyorum.Bu yazdığım yazıda 2 taraf (yurt dışı ve yurt içi) oyuncularına eşit olarak konuşmaya özen göstericeğim.
Team-turkey takımı oluşmuş şu aşamada bir ekip ama nası oluştuğu ve neler yaptığı ayrıca konuşulabilir şu aşamada sadece Cs takımı beni ilgilendiriyor....
Zeroheat arkadaşımız yazmış oraya ;
Turkiyenin yurtdisi baglantisi en azindan almanyaya 80 ping iken ben bu konuyu dusundum yani yeni konu degil aradan en az 6 ay gecti
Ilk olarak clanbase'e bi ulkenin kaptani nasil seciliri sordum ona gore hareket ettim.Onlarda bana ulkede turnuvalarda derece yapmis takimlarin onayini alirsan kaptan olmaya hakkin olur dediler.
--
Peki sen kaptan oldun ama şuan Cs'yi sanırım bırakmışsın benim bildiğim bir ülkenin kaptanı ölünceye kadar kalıcı olmaz hersene değişir.O zaman vndtt başarılı bir ekip'di bu sene wcg de hüsrana uğradı aynı şekilde en azından ben seni başarılı görmüyorum ve kaptanlıkta seni görmek istemiyorum diye düşünebilirim sadece bu bir düşünce anlatmak istediğim konu şuan türkiyede başarılı diye nitelendirdiğin takımlar başarısız olabilir o zamankiler (dgth,cdc,v) sordukların büyük ölçüde bu takımlar şuan geride kalan daha sana sayabileceğim bir yığın takım var kaldıki bu konuya Yurt dışındaki türkleri Milli takıma almamayı katarsanız bu ırk çılığa ve bencilliğe girer tek kelimeyle Yeri geldiğinde o dışarda istemediğiniz türkler bizi en iyi şekilde desteklikyor en basit örnek (Gs vs Juventus maçı) kaldiki size mi kaldı onları istememek takımda?(bu da ayrı bir mevzu tabikide)
Anlatmak istediğim konu bir milli takım şeçilirken 5-10 vs kişiyle kısıtlı kalıp seçilmemesi kaptan olabilirsin ama başkalarının kişilik haklarını rencide edici şekilde onları dışlayamazsın onlar veya biz kötü oyuncu olabiliriz ama bir yerde kendimizi göstermek istememiz veya senden veya başkasından iyi olmak şuçsa zaten bu milli takım olmakdan çıkar Milli takım VNDTT ve CDC olur herkese eşit olunsun başka bir istediğim yok bazı 3-5 kişinin eski dostlukları vs vs başka şekillerle en üst de kalıp orayı sahiplenmeleri beni rahatsız ettiği için böyle bir yazı yazmak istedim.
Kimseye karşı bir çıkışma yapmıyorum sadece Bir milli takım bu kadar basit kurulamaz....
Kaptan seçilecekse en azından WCG ye katılan finallere kalmaya hak gösteren 32 takımın kaptanından onay alabilirdiniz onlar da kendi çaplarında başarı elde etmiş takımlar...
Veya yurt dışında bu cs'yi iyi bilen ve kendini ispatlayıpda iyi denilebilcek takımlarda oynuyan oyuncuların en azından bir kısmını oylamaya katabilirsiniz....
Ama gel biz team-turkey olalım v , cdc , dgth ohh akarız yurt dışında sadece biz tecrübe kazanalım vs vs gibi olaylar olursa arkasında kısa süre sonra art niyet aranır tek yol Herşeyin ADALETLİ olarak yapılması cvp larda seviyeli oldunduğu sürece cvp yazabilirim başka birşey yazmaya gerek duymuyorum...
sadece dip not olarak :
Bir ara forumlarda
Undertaker (c) olarak bir team turkey daha görmüştüm...
Orda yurt dışından oynayan kardeşlerimizde vardı...
Kaptan seçilecekse gerek oyun kalitesi ve şuan da active olarak Cs ye dvm eden Undertaker bence kaptanlığı hak ediyor o kaptan olursa bence kimse birşey diyemez zaten kendini ispatlamış birisi....
böyle yazdığımıdan ben undertaker fanatiği olarak görmeyin ben genede herkesin karar vermesinden yanayım bu karar geçici olarak verilebilir diye düşünüyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 20:12 %0 | |
|
Anladim demek istedigin seyleri.
Simdi sole diyim, oncelikle benim konustugum bu kaptanlik konusu clanbase kurallari cercevesindedir.Yani clanbase bana git onay getir ol kaptan dedi.Bende peki takimlar hangileri olacak dedim.Son yapilan turnuvalarda basarili olan takimlar dediler.Basari olmak 32 inci olmak midir yoksa ilk 5 e ya da 8 e girmek midir ? Ben derece yapan takim kaptanlarina sordum.O zaman hepsi olumlu cevap verdikleri icin bole bir takim kuruldu zaten.Bir tanesi bile, hayir kardesim sen kimsin dese benim hakim kurma hakkim zaten yok.
Ama sunu dusunuyorum bu ulkede bole bir isin kaptani kolay kolay secilmez secilse bile konusanlar devam eder.Clanbase de bunun icin demis ki git kardesim hangi takimlar basarili ise onlardan onay al sonra sec takimi gel.
Yani durum bole olunca tabii bende gidip wcg de 12 inci olan takima sormamistim.Amacim hemen kaptan olayim kankalarimi oynatayim zaten hic dusunmedim bole birsey sonuna kadar objektif dusundum.Eger biri gelipde yahu kardesim bu zeroheati kim secti basimiza derse, demeye hakki tabii ki var diyebilir ama clanbase duzeninde kararlar alindigi icin bu sekilde gelisti olay.Ha neden clanbase ? Cunku biz yurtdisina mac yapmak istiyorduk bunun icinde clanbasein duzenledigi nationscup vardi yani amac buna katilmakti ve bole bir takim kaptanida bu sekilde seciliyordu.Art niyet, iste ne biliyim kankalar oynasin bilmem ne hicbir zaman dusunmedim zaten |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 20:14 %0 | |
|
Anlatmak istediğim konu bir milli takım şeçilirken 5-10 vs kişiyle kısıtlı kalıp seçilmemesi kaptan olabilirsin ama başkalarının kişilik haklarını rencide edici şekilde onları dışlayamazsın onlar veya biz kötü oyuncu olabiliriz ama bir yerde kendimizi göstermek istememiz veya senden veya başkasından iyi olmak şuçsa zaten bu milli takım olmakdan çıkar Milli takım VNDTT ve CDC olur herkese eşit olunsun başka bir istediğim yok bazı 3-5 kişinin eski dostlukları vs vs başka şekillerle en üst de kalıp orayı sahiplenmeleri beni rahatsız ettiği için böyle bir yazı yazmak istedim.
Son derece haklisin bu sekilde dusunmekle ama yukarida yazdim eminim iyi aciklayabilmisimdir. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 21:25 %0 | |
|
"adalet elçisi" gibi garip bi nikle yazdıklarına teker teker cevap vermeye çok üşeniyorum ama gerçek nikini çok merak ettim. sırf bu lafları söylemek için üşenmeyip account almışsın onu da takdir ettim.
söylediklerin arasında doğru şeyler de var ama belirli bir amaç için yazdığına inandığım şeyler de var.
burda insanlar TR de oyunculuk gelişsin diye bişeyler yapmaya çalışıyorlar. Zeroheat cs oynamıyor, çünkü dersleri çok yoğun, ama yine de yurtdışında ve yurtiçinde bir sürü insanla konuşup bir şeyler yapmaya uğraşıyor.
bence bazı şeyleri eleştirmeden önce biraz daha düşünmek lazım. kimse para kazanmıyor team.tur olunca.
ayrıca ben cs takımında falan değilim, söylediklerim de kimseyi bağlamaz beni bağlar. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ocak 2004 21:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: relaxx
Gostermemiş yada gösterememiş benim orda ne demek istediğim belli. Soyledıklerıme bambaska bır acıdan bakmaya gerek yok burası forumdur ve forumda isteyen fıkrını belirtir. Ama buraya gelipde Sizin bu fikirlerinizden bıktım felan diyemessiniz. ok?
Ben senin kurdugun takıma birşey de demedim hatta bir onceki postuma bakarsan son derece dogru secılmıs dedim. Tek bahsettiğim BloodLust ın yazısındaki bizim konusmaya hakkımız yokmuş gibi belirttiği şeye cevaptı.
Yani burası forum ve herkez fikrini belirtebilir öneriler ortaya atabilir değilmi? Eger ters birşey olursa zaten yetkililer kitler. Bende BloodLust ın bu konusmasına kıl oldum ama cıkıp soylemıyorum siz kimsinizki yorum yapıyorsunuz gibisinden?
yanlış anlamışsın, onun demek istediği o değil, sadece çok saçma tepkiler aldık biz özellikle irc de ve forumlarda. o yüzden çok dolmuş yoksa öyle ukala bi tavrı yok kimseye karşı. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2004 00:17 %0 | |
|
saol sieg eden kimse.
sieger daha sakin bir tavır ile durumu özetlediğine göre sanırım anlmayacak bişi yok.
-hadi 3v3 atalim
-olur
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2004 01:19 %0 | |
|
team-tur wir wir ...
a.k.a PRoST
irc = quakenet / row.tr |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2004 02:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [TcoK] -23-
Bunu yıllardan beri buyuk turnuvalari organize eden ve herseyiyle ilgilenen, objektif kişiler yapabilir mesala.Kendi şahsi fikrim ve önerimdir.
Bıkere herseyden once para.Sponsorsuz olmaz bu ısler.Ve sen sponsor basvurusunda tam destek verebılecek bı sırket su an oldugunu zannetmıyorum,olacagınıda zannetmıyorum.Dıyelım oldu.Burda dısardakı maclar ıcın tecrube edınılmesı mumkun degıl.Ordakı professıonal lık burada yok.Burdan cıkıcak herhangı bır clanın sureklı unlu clanlarla gerek ulke dısında gerek nette maclar yapması.Dısarıdakı organızasyonlara sponsor destegı ıle katılıp tecrube edınmesı lazım.Tecrube yok, sponsor yok, bence yawas olalım.Adımızı yurt dısında Turkiye olarak tanıtacaksak ve adimizi tasiyacaksa bu ısın cıddı olması lazım. Ikıtane kafadarın bız team-tur uz dıyıp kafasına gore ısler e gırısmesı ıyı hos ta, yanlıs.Kısısel fıkrım bu.
my equipment : ms3.0,x-trac ripper,hd 600 |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2004 02:43 %0 | |
|
Bıraz acmak ıstedım kımseye laf sokmak yada baska bı amacım yok.Bırsey yapılacak ıse bunun duruma uygun olması gerektıgını soylemeye calısıyorum.Su yada bu kısı gıtsın kalsın benım ıcın onemlı degıl.Benım ıcın onemlı olan.Yurt dısına yada nette mac taptıgımız bı takımın ulkemı nasıl temsıl ettıgıdır.Ornegın vndtt clanı gıttı kore ye (koreydı sanırım) ortamın nasıl oldugunu en ıyı kendılerı bılecektır.O ortama alıskın ınsanlardan kurulmalı bu takım.Pekı bu ortama alıskın bırılerı varmı aramızda ? hıc sanmıyorum.Olay da bu , bu ortama kurulacak clanın alısması lazım ve bunun ıcınde sponsor ve para sart.Ondan sonra performans gosterıcektır takım.
my equipment : ms3.0,x-trac ripper,hd 600 |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2004 14:38 %0 | |
|
Sponsor konusu clanbasein duzenledigi nationscup icin cok olumcul degil.Cunku bu turnuva sadece internet uzerinden oynatiliyor.Yani takim serveri varsa eger cok rahat antrenman yapilabilir onun disinda birsey yapmaya gerek yok ki.Yani lan game olsa bu turnuva tamam sponsor cok onemli, turkiyede ki hicbir takim kendi parasini verip CPL e gidemiyor.Burda sponsorlarin onemi artiyor iste.
Ha team turkey icin de sponsor olmaz mi ? Tabii ki olur nasil olur, team turkey takimina yurtdisi ve yurtici 2 server toplamda ayarlanir bu sekilde bizde antrenman yapabiliriz.
Aranizda ya tamam kardesim hersey guzel peki bu takimda kimler var diyenler olabilir oyuncu listesini yaziyorum:
CDC: Limited, kolmz, amentia
DGTH: Fulminate, xylem, traitor, horrible
Vendetta: bL, m3nt, coredump
Team quash: undertaker
ve dunpeal bulunmakta. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 2004 17:10 (15/01/2004, 18:13) %0 | |
|
| . |
| |
| |