| Yazar | Konu: Team-tur |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2004 21:41 %0 | |
|
Benim sizle konusacagim konu Team-Tur le ilgili. Team-Tur milli takim olacakmis ama yurtdisindaki Türkleri istemiyorlar. Türk vatandasi olsalar bile. Bu haksis ve bana göre sacma. Avrupa da cok türk oyuncu var, ve onlarin arasindakiler iyi Takimlarda oynuyorlar ve kendileri de IYI. Ame sans bile vermiyorsunuz ve bu iste olmuyor.Bu kisiler liglerde türk bayragini aliyorlar türkiyei avrupa da göstermek icin ve serefli ler. Ama simdi de kendi adamlarindan eziliyorlar. Lütfen bir Yol bulun yoksa yurtdisindaki oyuncular tiksinir kendi milli takimlarindan. Team-Tur olacaksa, her TÜRK vatandasli olan oyuncu oynayabilmesi lazim. Bu tek dogru olan YOL.
Team-Tur : hepsi icinde olmasi lazim cs,cod,bf,dc,q3,ut2003,. ve sizler bunun hepsini turkiye de nerede bulacaksiniz ? örnek battlefield : bizim buralarda rahat 20'000 oyuncu var avrupa da ve training bol yani. Ama siz bilmeniz lazim, türk türk dir ve burda ayrilik yaparsaniz yapin ama bu sizin benciiligi gösterir bize.
ps.: lütfen dogru dürüz cevap yazin, cünkü cocuk haraketlerine gerek yok bu önemli konu da . |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2004 21:48 %0 | |
|
| bi aptallıktır kaptırmış gidiyorsunuz. neyse bu ÇOK ÖNEMLİ konu |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2004 21:51 (07/01/2004, 22:03) %0 | |
|
hahahaha
kendim www.just-lgz.de de adminlik yapiyorum ve e2sports / TAW / ve baska top clanlardada oynadim. Lütfen kendin sesini kes yada dogru dürüz cevap yaz .... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 07:17 %0 | |
|
Bi grub kendisini Team-Tur dige secti . #vndtt den kisiler (ve bi kav kisiler daha baska clanlardan) ....
biz de Team-Tur-Europe u kurduk (ve her türk oyuncuyu aliyoruz takimiza) . |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 12:00 %0 | |
|
magandos kurallardan haberin warmı bilmiorum. ilk 5 içinde 3 kişinin türkiyeden oynama zorunluluğu var. ha biz daha önce bu almanyadaki türklerle bişiler yapmaya çalışmıştık. herifler pingi bahane edip kendileri oynamaya çalıştılar. galiba bu bahsettiklerim sizsiniz. ha sonra team.tur homepage i almanca yapmakta ayrı bişi. hadi ingilizce yap en azından daha mantıklı olur. sonra team tur irc odasında herkes almanca konuşur birbiriyle en azından burda türkçe konuşun derim kavga çıkar.
bizim kurduğumuz takımın odasına girip ana avrat küfür edenlerden bahsetmiorum bile. gidip siz kurun istediğinizi.
-hadi 3v3 atalim
-olur
-ben dunpeal, siz 4ünüz... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 17:33 (08/01/2004, 17:45) %0 | |
|
Website international olacak .... ynai iki dil (ingilizce ve türkce)
Irc de ayni
Takimlar karisik olacak (yok ping yok bilmem ne dige degil, sen belki cocuklarlar konusmussun, ve belki ben de sizin cocuklarlar konusmussun : Takimlarin icindekiler türkiye Oyuncularin en iyisi olacak burada da fark etmez nerden geldigini)
Bunu anla, bana söyle dendin : Team-Tur yurtdisindakileri istemiyor okadar. Sen benim durumumda olsan ne düsünürsün ? simdi senin söyledin seyleri ilk deva duyorum.
Ama su da var. Team-Tur un websitesini yaptiririm ve sponsorlari arrarim ve blabvlas iste . Bana haber verilecekti ama bi bok olmada ve bi kac kisiden duyduma göre beni istemiyorlarmis cünkü ben almanya dan geliyormusum da .
Ve sizin simdiki Cs takimi süper (yurtdisindaki lere gerek yok bu takim da). ve pinglerle problem olmasdir . benim tek sinirlendim seyleri sana söyledim simdi . managmentlik icin aday ettim durum.
Bana izin versler ki, bf1942 de öbür ülkelerin kiclarini yaksam türk milli takimla memnun olurum (cünkü e2sprots da en iyi bf oyuncusuydum ve almanlar kötü Türk'den korkuyor ) ) |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 18:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: magandos
kendim www.just-lgz.de de adminlik yapiyorum ve e2sports / TAW / ve baska top clanlardada oynadim.
Kusura bakma..Bu kadar önemli bir şahsiyet oldugunu bilemedim. şu yazdıgını goren mercedeste kalite-kontrol şefi oldugunu zanneder.övunecek başka bişeyi olmayan liseli gencodan başka bişey değilsin.
NOT: Turk Milli takımının geleceğini forumlarda değil daha ciddi ortamlarda , mesela Siyaset Meydani, tartışmak lazım. Bu işler ciddi işler şakaya gelmez. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 18:40 (08/01/2004, 18:49) %0 | |
|
Kusura bakma ama nerede konusulacak bunlar ? simdiye kadar hic kimse bana demedi. #team-tur da mi ? lol askalsin kimse yok ve cevaplari da gelmiyor ..
mercedese binmiyorum ve eliyetim bile yok (21 yasindayim) ve belki türkiye de kimse tanimiyor benim clani (WCG lol) ve o ligi ama söyle de bir is de var sen yarim sene önce esl-europe u da tanimiyordun ona göre benim problemim degil.
Ve lütfen tartismalari birakalim ve bana birisi lütfen bi sölesin, nerde team-tur la ilgili konusabildimizi cünkü arkadasin dedigi gibi, böyle isler bu forum da konusalamaz. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 19:10 %0 | |
|
| Team-Turkey die bişi olmaz.Anca olursa CS ' den çıkar.Bizim ülkede başka oyun oynanmıyo ehauhea |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 20:25 %0 | |
|
| Ben ciddi diyorum Siyaset Meydanınına cıkalım hem team.tur'u hem de turkiyede progamingin gelişmesi için yapılması gerekenleri tartışalım..bu işte gelecek var cok buyuk paralar donuyor bu progaming piyasasından gençler de bu pastadan nasibini alsın artık lise mezunu gencolarımız da işsiz kalcam diye uzulmesin at hetşatı koy cebine 10.000$ı. tut 35% shaftı yatır hesabına 5000$'ı. Daha dediğim gibi yapılması gereken çok şey aşılması gereken cok yol var ama her şey turkiyede progaming gelişsin gencolarımız bi meslek sahibi olsun.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 21:50 %0 | |
|
Yurtdışından oyuncu alındı dielim antrenman nası yapılcak?TR deki oyuncunun yurt dısında oynarkenki ping i nasıl biliosun herhalde??
Live Free, Die Well!!
aka sens & paranoiD
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 21:59 %0 | |
|
internet ve onLine gaming diye bir$ey var.
KeS Sesini:
LGZ=Oynasana.Com un daha büyügü. ama ESL den kücük XD
-= Vash*IRC Fear Me ! =-
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 22:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: -noregret-
Yurtdışından oyuncu alındı dielim antrenman nası yapılcak?TR deki oyuncunun yurt dısında oynarkenki ping i nasıl biliosun herhalde??
Live Free, Die Well!!
aka sens & paranoiD
yanı sırf pıngler ıcın mı adam almıo dısoun pekı sole bı dusun netten herhengı bır organızasyonda o zaman nası oynuyacaklar ya lutfen mantıklı olun burada sorun Team.Tur die bi olusumun cıkması olmasına karsı deılım kımın olduguda acıkcası umrumda deıl ama sorun sırf senın gıbıler yuzunden yok pıng flm dıe yurtdısından gelen cagrıların reddedılmesı sonucta Turkıye bolunmez bır butun Team.Tur ve Team.Tur.europe 2 olusumun olusmasından sorumlu olanlar utansın bu arada Sıyaset meydanı flm soyleyecek soz bulamıorum adamlar Turkıyedekı ıssızlık sorununu Progamerlıkla cozmeyı planlamıslar .. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 2004 22:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: magandos
Website international olacak .... ynai iki dil (ingilizce ve türkce)
Irc de ayni
Takimlar karisik olacak (yok ping yok bilmem ne dige degil, sen belki cocuklarlar konusmussun, ve belki ben de sizin cocuklarlar konusmussun : Takimlarin icindekiler türkiye Oyuncularin en iyisi olacak burada da fark etmez nerden geldigini)
Bunu anla, bana söyle dendin : Team-Tur yurtdisindakileri istemiyor okadar. Sen benim durumumda olsan ne düsünürsün ? simdi senin söyledin seyleri ilk deva duyorum.
Ama su da var. Team-Tur un websitesini yaptiririm ve sponsorlari arrarim ve blabvlas iste . Bana haber verilecekti ama bi bok olmada ve bi kac kisiden duyduma göre beni istemiyorlarmis cünkü ben almanya dan geliyormusum da .
Ve sizin simdiki Cs takimi süper (yurtdisindaki lere gerek yok bu takim da). ve pinglerle problem olmasdir . benim tek sinirlendim seyleri sana söyledim simdi . managmentlik icin aday ettim durum.
Bana izin versler ki, bf1942 de öbür ülkelerin kiclarini yaksam türk milli takimla memnun olurum (cünkü e2sprots da en iyi bf oyuncusuydum ve almanlar kötü Türk'den korkuyor ) )
Eğer sen International Web Sitesi yapacaksan Türkçe kısmını nasıl anlayacağımı daha şimdiden kara kara düşünmeye başladım...Bu Türkçeyle... |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ocak 2004 00:08 (14/01/2004, 16:47) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Gamerz-Rezzda
kimin türkiye yi temsil edecegine kim karar verecek?
Posted by NightWish | Xandrez
Join
#gamerz @ Quakenet#nightwish.tr @ Quakenet
Bunu yıllardan beri buyuk turnuvalari organize eden ve herseyiyle ilgilenen, objektif kişiler yapabilir mesala.Kendi şahsi fikrim ve önerimdir. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ocak 2004 01:00 %0 | |
|
simdi benim yurtdisinda pingim 40-50 diye ben mi oyniycam ? adam gibi konusulsun edilsin tutulsun ondan sonrasi kolay zaten bi yer belirleyin konusalim hepberaber.
Everysky is blue but not for me and you too.. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ocak 2004 19:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [TcoK] -23-
Bunu buyuk turnuvalari organize eden ve herseyiyle ilgilenen objektif kişiler yapabilir mesela.
sence sozunu ettıgın kısıler OBJEKTIFMI ?? |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ocak 2004 22:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: coWper
sence sozunu ettıgın kısıler OBJEKTIFMI ??
sordugun soruya bak.. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ocak 2004 11:32 %2 | |
|
yurtdışındaki serverlarda kesinlikle loss choke olmuyor...
200 pingle bile rahatça oynayabilirsiniz...
bizdeki gibi 9 loss 1 choke 30 pingli serverlardansa o serverlar daha iyidir zannımca.Esl-europe ladderlarına katılmış birisi olarak söylüyorum bunları.Oturduğum yerden laga luga yaparak değil.
Ayrıca tsg - tec in son cbble maçını çekin adamın teki laga giriyor 2 round boyunca ne pause var ne de merhamet.ortalama 70-80 pingle oynuyorlardı birbirleriyle.Biz de 60 ping üstü olsun server laglı kıyameti kopuyor.
Sanırsam türkiye'de netten bişiler yapılması için 10 pinge düşülmesi lazım yoksa lancı arkadaşlarımız derin uykularına devam edeceklerdir.
7 > 30
http://www.oynasana.com/forum/m219376/2
http://www.oynasana.com/cl/klaninfo.php?ki=d68c06fe347c4739 |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ocak 2004 10:43 %0 | |
|
bilmemde acun başarı ıle temsıl edıyor..
BU HAFTA NERDEMIYIZ?
TABIKIDE GUVERCIN ADALARINDAYIZ DENIZ KUMSAL GUZEL KIZLAR HOBA |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ocak 2004 16:01 (12/01/2004, 21:30) %0 | |
|
| erhan dogru soyluyosun sana katılıyorum |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ocak 2004 19:04 %0 | |
|
bana kalırsa team-tur u kurmak için baya acele ettik.
1-)Esl daha Türkiye ye yeni geldi.
2-)Türkiye nin internet baglantılar çok kötü ve sürekli fiberoptik kablolarda çıkan sorunlar başgösteriyor.
3-)Cpl,Cxg,Cal vs gibi büyük organizsyonlarda 1.6 oynanırken biz hala 1.5 oynuyoruz.
4-)Türkiye cs den başka oynan oyun pek yok.Peki cs oynanıyor fakat ne kadar başarı yakalanabiliyor?bugün geriye dönüp baktıgımızda,levelin yüzüne gözüne bulaştırdıgı cdc ye yapılan haksızlık var,sonra vendetta wcg ye gitti bir başarı yakalayamadı,onun arkasından vnc gitti vnc nin grubunun demoları bile yok!
sonra bence böyle ülke takımları kurmak için bunların dışında sponsorların olması gerek.
yani kıscası ülke takımı kurmak çok kolay bişey degil (bence) 1-2 kişiyle olacak iş degil ahmet,mehmet gel team-tur kuralım ülkeyi temsil edelim,çok saçma.
ps:yukarıda bahsettigim vnc,vndtt takımlarını suçlamıyorum öyle bi hakkımda yok zaten onlar çıkıp elinden geleni yaptılar benim anlatmak istedigim,ülkemizin böyle konular üzerinde kalkınamamış oldugunu anlatmaktı  |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 00:13 (13/01/2004, 00:14) %2 | |
|
En basindan yazmaya basliyorum.
Turkiyenin yurtdisi baglantisi en azindan almanyaya 80 ping iken ben bu konuyu dusundum yani yeni konu degil aradan en az 6 ay gecti
Ilk olarak clanbase'e bi ulkenin kaptani nasil seciliri sordum ona gore hareket ettim.Onlarda bana ulkede turnuvalarda derece yapmis takimlarin onayini alirsan kaptan olmaya hakkin olur dediler.Sonra ben o zaman turnuvalarda derece yapmis takimlarin kaptanlarina sordum ve yine o zaman herkesin onayini almistim.Gectigimiz ekim ayinda nationscup vardi ve team turkey olarak secmis oldugum takim ile oraya katilacaktik fakat pinglerin 200 e firlamasi nedeniyle hicbir admin ile detayli acidan konusmadim.
Yani sonuc olarak bir team turkey takimi kurulmustu suan var aslinda ve biz kuruldugu zamandan beri yabanci takimlarla maclar yaptik ve yaptigimiz takimlar arasinda iyi takimlarda vardi.Mesela isvicre ikincisini team turkey tagi ile cok rahat yenmistik (WCG de kendi ulkesinde ikinci olan takim).
Bu takima karsi cikanlar olabilir tabii ki ama clanbase kurallarina gore zamaninda kaptan olmayi hakettigim icin bir sorun oldugunu dusunmuyorum.Diyeceksiniz ki takimda 6 tane vendetta vardir o zaman.Merak etmeyin cs yi biraktim ve ulkede turnuvalari yakindan takip edicem, ayrica takimda vendettadan cok cdc ve dgth oyuncusu bulunuyor.
Bu team turkey in yine zamaninda HLDM takimida kuruldu hatta mac bile yaptilar clanbase de.
Lutfen insan gibi cevaplar yazin, konu budur ...
Hala TRK klaninda olmamda baska bir konu tabii SEZGIN HICBIR SEY DIYEMIYORUM |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 00:25 (13/01/2004, 00:26) %0 | |
|
Zeroheat arkadaşımız herşeyi çok güzel açıklamış 6 aydır ANTREMAN yapmakta olan bir team TURKEY var ..
ALmanyadaki arkadaşlarla bu konuyu enine boyuna konuştuk..
Tartışılacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum ..
Team Turkey nın Kaptanı Zeroheat dir ve neyin ne olacagına o karar verebilir ..
sonuç olarak alman arkadaşlarımızın cazip olmayan davranışları sonucunda bu noktaya geldik..
... |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ocak 2004 00:33 %0 | |
|
| Zeroheat herseyi aciklamistir bizim bi$ey aciklamamiza gerek kalmamistir. |
| |
| |