Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:23 Toplam 19 oyuncu 50 sunucu 715 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Red alert 2

master_Commander
Oyuncu
16 Aralık 2003 17:25 %0
ya hep generals hep generals kardesim yok mu icinizde ra ci?hem nasil oluyo da bu kadar cok generals oynayan oluyo hepinizin orjinal cd si mi var?yoksa bu isin de sahtekarligini bulduk mu turk olarak?

bidpai
Oyuncu
20 Aralık 2003 17:53 %0
Bir RA'cılardan birisiyim. Generals'da oynarım ama

Challenge Everything.

-Jedi-Knight-
Oyuncu
20 Aralık 2003 18:04 (20/12/2003, 18:05) %0
Ben RA2 delisiyim adeta yaw bi yolunu bulsam sööle oynasak internetten bi gün bilen varsa söölesin nası oynanır bu oyun internetten ??
NOT: ORJ cd key lazım diyeni döverim

bidpai
Oyuncu
20 Aralık 2003 18:26 %0
Merak etme RA2'nin orj. cd key'e ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum.

Challenge Everything.

darktrpr

21 Aralık 2003 02:18 %0
RA2 internetten oynayabilmeniz için tabi ki orjinal gerekitiriyor. Uzun bir dönem internetten zevkle oynadım. Ancak bu oyunun da zamanının geçtiğini kabul etmek gerekiyor.

bidpai
Oyuncu
21 Aralık 2003 19:02 %0
Bu devirde de herşeyin orjinalı gerekiyor off...
Eskiden orjinal cd key mi varmış

Challenge Everything.

beceka2002
Oyuncu
23 Aralık 2003 00:57 %0
ra2 en güzel stratejilerden biridir oldu da hiç oynamamış varsa hemen gidip alsın ve oynasın derim ben de bayaa oynadım ama multi fazla oynamadım

bidpai
Oyuncu
26 Aralık 2003 23:01 %0
Multi'de new game olduğu gibi çok zevk veriyor insana.Biz cafede 8 kişilik bir multi oynadık ve çok çekişmeli oldu.Superweapons vs şeyleride açtık

Challenge Everything.

[BeST]B3STB0Y
Oyuncu
28 Aralık 2003 12:47 %0
alıntı:
Gönderen: find&eradicate
Multi'de new game olduğu gibi çok zevk veriyor insana.Biz cafede 8 kişilik bir multi oynadık ve çok çekişmeli oldu.Superweapons vs şeyleride açtık
Challenge Everything.

superweapons larla sarmıo..

I'm The Best
İCQ=606065

Silent Quazar
Oyuncu
14 Ocak 2004 22:45 %0
yaw arkadaslar bizde ra2 kasıyoz ama uffak bi sorunumuz var. oyunu kurduk (aynı cd'den ama farklı keylerle) üstüne de yuris revenge expansion ekledik. single player sorunsuz ancak 3-4 kişi multiplayer yapmaya kalkınca çalışmadı. network bölümünde "ipx not avaible" şeklinde bir ibare var. neti taradım bir iki foruma sordum bi bilen yok. makinelerde xp home edition yüklü ve değişken ip bulunuyor. bu sorunu ortadan kaldırıp sorunsuz bi şekilde oynamak için ne yapmamız gerekir? bi bilen var mı?

darktrpr

14 Ocak 2004 22:56 %0
IPX / SPX Servisini eklemeniz gerekiyor network ayarlarından.

beceka2002
Oyuncu
15 Ocak 2004 13:19 %0
alıntı:
Gönderen: Silent Quazar
yaw arkadaslar bizde ra2 kasıyoz ama uffak bi sorunumuz var. oyunu kurduk (aynı cd'den ama farklı keylerle) üstüne de yuris revenge expansion ekledik. single player sorunsuz ancak 3-4 kişi multiplayer yapmaya kalkınca çalışmadı. network bölümünde "ipx not avaible" şeklinde bir ibare var. neti taradım bir iki foruma sordum bi bilen yok. makinelerde xp home edition yüklü ve değişken ip bulunuyor. bu sorunu ortadan kaldırıp sorunsuz bi şekilde oynamak için ne yapmamız gerekir? bi bilen var mı?

darktrpr doğru söylemiş şunu uygula
başlangıç/denetim masası/ağ bağlantıları/özellikler/genel orda install yazar
ondan sonra protokolu seç ekle de ve "ipx/spx/net bios hede hödö" yazanı seçip tamam de

Silent Quazar
Oyuncu
29 Ocak 2004 00:30 %0
arkadaşlar dediğiniz olayı yaptım. artık loby de birbirimizi görüyoruz ancak oyuna giremiyoruz. your serial already in use benzeri bi laflar ediyo. serialları kontrol ettik hiçbirininki diğeri ile aynı değilken bunu neden yapıyo ki?

Silent Quazar
Oyuncu
29 Ocak 2004 00:32 %0
ha bu arada da aradan bayağı bi zaman da geçti. bi türlü grubu toplayamadık. ondan bu ayarları ancak şimdilerde yapabildik. ama hevesimiz gene kursagımızda kaldı. yardım eden, edecek ve edebilcek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Rhin0-HeavY
Oyuncu
15 Şubat 2004 16:03 %0
Red alert 2 staratejısı bılen

Rhin0-HeavY
Oyuncu
15 Şubat 2004 16:04 %0
Red alert 2 stratejısı bılen?

Furi_
Oyuncu
19 Şubat 2004 19:40 %0
Red Alert stratejisi herkes biliyordur..Sonuçta bu kiminle oynadığına göre değişir...Lan oynuyorsan yani rakibin insansa alınacak 2 ordu var bence..1 Libya!oyu açılır açılmaz askerleri sağa sola göndererek alanı açmak gerek.Eğer rakip tekse bilgisayar rakibi haritadakien simetrik yere atıyor genelde..Bu yüzden 1 vs 1 oynanıyorsa bu yöne önem verererek haritayı açmak ve demo trucklarla uçurmak en mantıklısı..Adamı rushla yok etmekte başarısız olunduysa hava savunma araçlarınamühendis koyup base göndermek,yine hava savunma araçlarına teror drone yükleyip adamın ordusunun biriktiği yere göndermek ve adamın ordusu biraz açıktaysa hava savunma araçlarına yuri yüklemek etkili olacaktır.Doğru bir zamanlama ve el çabukluğuyla adamın ordusunu almak içten bile değil..Ama bence en garanti galibiyet Kore ile..Başta hemen 6 adet Korean Fighter yapıp anabinayı uçurmak en kestirme yol..

darktrpr

21 Şubat 2004 02:29 %4
Red Alert 2'de oyunların seyirleri genellikle aynı şekilde ilerliyor. Karşınızdaki rakibi yenebilmeniz için önce oynadığınız haritayı çok iyi bilmeli daha sonra build order'ınızı çok iyi uygulamanız gerekiyor.

Oyunu oynadığınız taraf oyun şeklinizi pek etkilemiyor ancak Irak, İngiltere ve Kore dışında herhangi bi ülke ile oynamanın pek bir avantajı yok. Bu üçünün de kendilerine has üniteleri oyuna etki edebilen üniteler (sanılanın aksine Libya Demo Truck oyundaki en etkisiz ünitelerden biri).

Oyunda en noktalar şunlar;

Scouting: Oyuyn başında kesinlikle düşmanı keşfetmeli ve mümkünse onun sizi keşfetmesini engellemelisiniz. Bunu yapmadığınız takdirde oyunu kazanma şansınız bir hayli düşecektir.

Harita Kontrolü: Oynadığınız haritayı çok iyi bilmelisiniz. Eğer yakın bir yerde gem varsa binalar ile oraya yaklaşıp rafinerilerinizi geme yakın kurmalısınız. Bunun dışında haritanın önemli noktalarını oyun başında köpekler ile kontrol altına alıp rakibinizi mümkün olduğunca kendi üssü çevresine sıkıştırmalısınız.

Hız: Oyunda en hızlı şekilde tank üretmek zorundasınız. Tank üretmekte geciktiğiniz takdirde oyun bitmiş demektir. Tecrübeli bir oyuncu tank avantajı ile oyunu 3-4 dakika içinde sonlandırabilir. Bu nedenle mümkün olduğunca hata yapmamanız gerekmektedir.

Harass: Rakibinize mümkün olduğunca harass yapmak zorundasınız. Ünite kaybetmeden veridiğiniz her hasar genellikle oynadığınız oyunu kazanmanız için size büyük avantaj sağlayacaktır. Harass için kullanabileceğiniz en iyi ünite drone'dur. İyi kullanıldıklarında düşman ore miner'larını almak için birebirdirler.

Strateji: Rakibinizin hareketlerine göre kendinizi duruma adapte edebilmek Red Alert'te çok önemlidir. Ne zaman hangi üniteyi çıkmanız gerektiğini bilmediğiniz takdirde oyunu gidişatı saniyeler içinde değişebilir. Bu kolay kolay alışılabilecek bir unsuro olmadığından yapmanız gereken tek şey sık sık maç yapmak olacaktır.

Son olarark standart bir build order örneği vererek yardımcı olmaya çalışacağım.

+ Power
+ Barracks: Köpek ve harita durmuna göre yeterli sayıda eng.
+ Refinery
+ War Factory: Gem yoksa ilk olarak Ore Miner varsa sürekli tank
+ Refinery[Satın]
+ Refinery[Satın]
+ Radar
+ Power
+ Tech
Shipyard: Öncelikli olarak anti deniz üniteleri daha sonra dreadnought ya da aircraft carrier

beceka2002
Oyuncu
21 Şubat 2004 04:30 %0
ben de şunu söölim karşınızdaki iyise sakına terorist yada demo truck yapmaya kalkmayın basede patlama ihtimali var

quicksand jesus
Oyuncu
22 Şubat 2004 01:04 %0
hmmzz

I'm a victory..

@LiCH_?_KiNG@
Oyuncu
18 Mart 2004 16:55 %0
Ne zaman ra2 oynasam takılıo en sonunda çözümü buldum ::: HARİTANIN YARISINI ASKERLE DOLDURMAMAK :

@LiCH_?_KiNG@

WaMPeX1
Oyuncu
20 Mart 2004 18:37 %0
Arkadaşlar RA2 de kendi kendine spy sokmayı bilen varmı ben yapıyom ama bu şifreyemi girer hea?
Çok zevkli luyo

aiaE
Oyuncu
20 Mart 2004 19:23 %0
ra2 de tripde 2li ve tekli maçlar yapılır.

Swoot
Oyuncu
25 Mart 2004 14:43 %0
Ra2 'yi cdsiz nasıl oynucaz veya cdsiz girdi diyelim network 'de birbirini görmüyor kullanıcılar büyük bir ihtimalle ***** ten yapıyor Tam olarak nasıl yapılacağını bana açıklayabilecek biri var mı ?

Sam0
Oyuncu
28 Mart 2004 17:30 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
RA2 internetten oynayabilmeniz için tabi ki orjinal gerekitiriyor. Uzun bir dönem internetten zevkle oynadım. Ancak bu oyunun da zamanının geçtiğini kabul etmek gerekiyor.

efsanalerin devri gecmez anca değiştirilir... ra yi ben 40 sene sonrada zevkle oynarim ...

Hep Gitmek İstediğiniz Yere
İCq#502000

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: