Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:05 Toplam 16 oyuncu 50 sunucu 777 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Klan Duyuru
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türkiyenin eniyi cs klanı hangisi?

JediRobbit
Oyuncu
05 Aralık 2003 17:28 %0
Yav bir yığın klan ve bu klana üye insan var ama bunların hangisi en iyisi ve gerçekten bu işi profesyonelce yapıyor yoksa hepsi gerçekten sadece herşey zamanında bir klanım vardı yada üyesiydim demek içinmi bu işi ciddi anlamda kimler yapıyor acaba merak ediyorum.

İyi Bir Hacker'i Herkes Tanır; Ama Çok İyi Bir Hacker'i Hiç kimse Tanımaz.

"May The Force Be With You"

Argon.
Oyuncu
05 Aralık 2003 19:14 (05/12/2003, 19:15) %0
ya guzelim yeter artik baymadimi ?
karar senin, insanlarin ne dusundugu seni ne kadar etkiler ?
x klani en iyisi y klani daha iyi muhabbetler artik insalari sikmaya basladi...

Senin, Beni Sevebilme İhtimalini Sevdim..!

Turksquad Community

devusion
Oyuncu
06 Aralık 2003 20:15 %0
Sen Hala Ordamısın..?
Bıragh ya

carped1em
Oyuncu
07 Aralık 2003 02:16 %0
Türkiye'de yurt dışı ile kıyaslarsak iyi clan yok ama ilerde iş yapabilir denecek bir kaç tane clan war zaten onları da izliyor ve haberlerini alıyoruz...Bu işi profesyonelce yapan clan ise Türkiye'de hiç yok ve bana göre hiç te olmayacak...Neden derseniz Türkiye'deki sponsor eksikliği ve takımların amaçlarının bi süreden sonra zayıflaması buna en büyük etken diyebilirim...

darktrpr

07 Aralık 2003 02:56 %0
Kesinlikle katılmıyorum. Türkiye'de bu işe profesyönelce yaklaşan klanlar var. Yurt dışındaki klanların bazı imkanlarımna sahip olmadığımız bir gerçek. Ancak CPL Turkey'de m19 ve e2sport's gibi klanları bizim takımlarımız yendi. Demek ki bu iş düzgün yapan klanlarımız var. Bunları göz ardı etmek bu klanlara gerçekten büyük haksızlık olur.

alıntı:
Gönderen: lost in heaven
Türkiye'de yurt dışı ile kıyaslarsak iyi clan yok ama ilerde iş yapabilir denecek bir kaç tane clan war zaten onları da izliyor ve haberlerini alıyoruz...Bu işi profesyonelce yapan clan ise Türkiye'de hiç yok ve bana göre hiç te olmayacak...Neden derseniz Türkiye'deki sponsor eksikliği ve takımların amaçlarının bi süreden sonra zayıflaması buna en büyük etken diyebilirim...

[CQ]GuRuR=AMG=
Oyuncu
07 Aralık 2003 09:45 %0
bence darkpassage eğer turnuvalarda kasarlarsa kesinlikle türkiyede yenemeğeciği takım yok. ama vndtt nin durumu nasıl bilmiyorum onlarda onun kadar kasıyorlarmı bilgim yok.

bidpai
Oyuncu
07 Aralık 2003 10:53 (07/12/2003, 10:55) %0
vndtt rulzz

h!'voltage

carped1em
Oyuncu
07 Aralık 2003 18:11 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Kesinlikle katılmıyorum. Türkiye'de bu işe profesyönelce yaklaşan klanlar var. Yurt dışındaki klanların bazı imkanlarımna sahip olmadığımız bir gerçek. Ancak CPL Turkey'de m19 ve e2sport's gibi klanları bizim takımlarımız yendi. Demek ki bu iş düzgün yapan klanlarımız var. Bunları göz ardı etmek bu klanlara gerçekten büyük haksızlık olur.

Ben zaten m19 veya e2sports'u yenmediler demedim ayrıca profesyonellik dediğin 2 maç kazanınca kazanılan bir sıfat değildir...Burda senin daha doğrusu herkesin düşüncesine saygım var ama profesyonellik deyince bu işin içine sponsorundan tut , yendiğin takımlar , takımın kadrosunun ne kadar sürede değiştiği(zırt pırt değişmemeli) ve organizasyonlarda ne kadar başarılı olduğu gelir...m19 ve e2sports'u yenen clanlarımızı tabiki biz de kutluyoruz ama profesyonellik açısından ilk adımı vndtt attı diğer clanların sponsorluk açısından bi gelişimleri yok şu anda ilerde olur mu bilinmez ama günümüz koşullarında sponsorların artacağı gibi bir izlenim de yaratılmıyor maalesef...Ama Türkiye'de iş yapmaya gayret eden clanlar var tabi ona katılıyorum örnek verilebilir bi kaç tane vndtt,dgth,teamquash,darkpassage,rqm,vnc vs... ama tam olarak profesyonel yok bence şu an...

RazoRBlades
Oyuncu
07 Aralık 2003 18:56 %0
olucak dostum olucak bizim milletimiz oyun oynayana birsa daha pozitif yaklaşacak vede daha iyi ortamlar olucak ben eminim olucak umudu yitimeyelim arkadaşlar

BAAL Clan of DaRKNess
http://www.baal.com.tr.tc
Gott Weiss Ich Will Kein Engel Sein ICQ=146219687

hit my heart
Oyuncu
07 Aralık 2003 20:51 %0
Kim ne derse desin vndtt sonra vnc.team

p0weR 0f the bLazE!

F4F.tr | zebani
Oyuncu
08 Aralık 2003 23:01 %0
benım gorusum yanı proffessionellesmek ıcın ılk once turkıyede ınternet baglantısı cozulmelıdırkı bız ve turkıyede durumu olan takımlar net uzerınden yabancı ulkelerle mac yapsınlar ve tabııı kı en onemlısı sponsorrr. PARA PARA PARA !!!!

http://www.sogamed.com/member.php?id=293697

-bq-^^PegasuS^^
Oyuncu
09 Aralık 2003 00:12 %0
alıntı:
Gönderen: F4F.tr | zebo
benım gorusum yanı proffessionellesmek ıcın ılk once turkıyede ınternet baglantısı cozulmelıdırkı bız ve turkıyede durumu olan takımlar net uzerınden yabancı ulkelerle mac yapsınlar ve tabııı kı en onemlısı sponsorrr. PARA PARA PARA !!!! http://www.sogamed.com/member.php?id=293697

+1

brooklyn[mt]
Oyuncu
09 Aralık 2003 07:54 %0
snn kaldığı yerden...

SLaVe_MaSTeR
Oyuncu
10 Aralık 2003 18:47 %0
Bazı kelimelerin anlamlarına dikkat etmek gerekir profesyonellik oyundaki becerinizin ölçüsü olan bir sıfat değil . Bir uğraşının profesyonel bir duruma gelmesi demek o işten para kazanılması , o işte geçim sağlanacak duruma getirilmesi anlamına gelir . Türkiye'de ödüllü turnuvalar yok mu var ama bu ödüller amatör ödüllerdir donanımlar vs vs vs

Size şöyle bir örnek veriyim Age of empires 2 conquerers i bilmeyeneniz yoktur . İnternet üzerinden her yıl çeşitli turnuvalarda birincilerine binlerce dolarlık ikramiyeler verilir bknz Arch.koven adam 10 binlerce hatta yüzbin dolarlara varan paralar kazanmış. Bir diğer örnek diablo2 gidin battle.nete ne paralar döndüğünü görün (dolar) .

Türkiye'de bu profesyonel oyuncuları yenen kişiler yok mu , belki vardır belki yoktur ama sonuçta bu onları profesyonel yapmaz .... Sonuç olarak Türkiye'de malesef profesyonel anlamda oyunculuk yok ama girişimler , uğraşılar var .

[FoD]SLaVe_MaSTeR
B.net-uswest.tr_slave_master

[TcoK] fullmoon
Oyuncu
10 Aralık 2003 21:02 %0
alıntı:
Gönderen: CATL1
snn kaldığı yerden...

+ 1 milyon

Ky0
Oyuncu
10 Aralık 2003 21:20 %0
+1 darktrpr

overmancer
Oyuncu
10 Aralık 2003 22:21 %0
aah cdc ahh..

Nun galad..

savat
Oyuncu
11 Aralık 2003 09:49 (04/01/2004, 15:41) %0
yorumsuz...

( Vadi Net Cafe )

jim.
Oyuncu
12 Aralık 2003 12:21 %0
en ıyı klan o yılın wcg sının alandır bence vnc
ama vndtt , trk , dgth vs ... gibi klanlar hemen hemen aynı gucteler ama sonucta sampıyon 1 tane yanı ısı resmıyete dokersek vnc ...

en büyük Hırsızlar ApTaLLaR dır

Hem vaktinizi calarlar , hem neşenizi uin : 5421432

bLutbad
Oyuncu
12 Aralık 2003 21:56 (12/12/2003, 22:04) %0
teamquash bence kadroları cok saglam olmus

Garuda*
Oyuncu
12 Aralık 2003 22:42 %0
+1 yani ama bence bu sene bir şeyler yapıcak gibiler kadroları güsel. amy lee, chris flm....

alıntı:
Gönderen: Aragorn|RF
aah cdc ahh..
Nun galad..

Vash
Oyuncu
13 Aralık 2003 00:38 %0
Türkiyede iyi cLanLar var tabii. "SkiLL oLarak da hic de fena diiLLer". Ama $u bir gercek dirki -=[tag]=- gibi n00bLar dahi TR deki bütün takImLar yener. Her$eye imkan yok demiyeLim. Gercegi kabuLLenmek gerekiyor. AdamLar SkiLL ve Team PLay oLarak bizden üstün. 2005 den sonra haLa CS oynanIrsa beLki bizde bukadar iyi oLuruz

http://www.qcon.li-hacks.com/page/

[wNc]Bakaris
Oyuncu
13 Aralık 2003 01:45 %0
İYİ TAKIM KÖTÜ TAKIM YOKTUR BENCE. CS Yİ GERCEKTEN ÇALISAN VE AMACINA UGRAŞMAK İSTİYEN VARDIR YADA UGRAŞMADAN ZEVK İÇİN YAPAN VARDIR GENE BENCE...

İşini iyi yapan her zaman başarılı olur...

wNc | Bakhttp://www.wncclan.com.tr.tc

quicksand jesus
Oyuncu
13 Aralık 2003 12:08 %0
Bence Teamquash ve cool handde oynayan massacre.
Bilmiyorum aranızda cLImbatIze ' ı izleyen var mı

I'm the fear addicted , danger illustrated ...
-Since 1907-
a.k.a DexteRity

MuraTR
Yarbay
Yarbay
13 Aralık 2003 17:23 %0
alıntı:
Gönderen: Learny
Karde$ım sen maLmısın ya pFF .. tabıkı en ii klan vnc yada vndtt ikisinden biri salak ..

bi kere ole salak malak konushma.

Vnc dagılmadan once cok ıı bır clandı fakat dagaldı ve eskıden pek oyuncu kalmadı.

Eskiden ztn m3nt faktoru wardı. nasıl SK yı pottı veya heaton sırlıosa bu clanıda m3nt sırtlıodu.diğer oyunculara lafım yok onlarda ıı ama m3nt 1 numara idi.
m3nt vnddt ye gıttı duydugum kadarıyla bence vnc de bitti.
ama yeni takımındakileri bilmiorum.!!!

Yazı göremeyen çiçek

Kışı göremeyen Kurt oLmaz!!

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: